Baker Mayfield a Panthersnél!

Bowl-beharangozó [12/19]

Írta: r.baggio — 2017. december 18., 22:33

Kedd esti meccs Boca Ratonban

 

Szombaton öt bowllal nyitottunk, ezen a héten kedden, szerdán és csütörtökön lesz egy-egy újabb, majd pénteken kettő, szombaton három, Karácsony estéjén pedig további egy. Megtekintésre ajánlott például a Las Vegas Bowl összefoglalója az Oregon két egymást követő védelmi TD-je miatt, de az öt lejátszott mérkőzés közül mindegyik relatíve szoros volt, a Camellia és a New Mexico Bowl különösen szoros végjátékot hozott. Utóbbin Michael Gallup az év egyik legjobb elkapásával jelentkezett, ha valaki még mindig nem tanulta volna meg a draftra készülve nevét:

 

 


 

01:00 AKRON ZIPS vs FLORIDA ATLANTIC OWLS
FAU Football Stadium, Boca Raton (Florida) - ESPN

 

Mi is ez?

2005 óta az ESPN Events 10 bowlt indított el, ezek egyike a 2014-ben megalkotott BRB, melynek ugyan tavalyi kiírását jelen sorok írója is személyesen megtekintette, bakancslistás eseménynek maximum a gyönyörű környék feltérképezését jegyezné fel, nem magát a mérkőzést. A helyszín a FAU nemrég épült, ám meglehetősen kihasználatlan stadionja, a meghívottak a MAC, AAC vagy C-USA csoportokból kerülnek ki, szóval nem igen szolgál más célt, mint az ESPN kedd esti programsávjának feltöltését és két csapatnak egy késő decemberi kellemes floridai kitérőt (idén mondjuk ez sem teljesen igaz, mert a Florida Atlantic nem utazik sehova). 2017-ben az új főszponzor a gyümölcsös üdítőitalokat gyártó Cheribundi Tart Cherry.

■ A játékosok egy-egy online beváltható ajándékutalványt kapnak és a bowl logójával ellátott ajándéktárgyak kollekcióját
■ Eddigi legjobb Boca Raton Bowl: 2015, Toledo vs Temple

 

Kire figyeljek?

AKRON - a Florida State legenda Bobby Bowden fia, Terry Bowden 14 év kihagyással, 2012-ben vállalt munkát újfent az első osztályban, és az akkor romokban levő ohioiakkal szép fejlődési ívet mutat be (7-6, MAC). 2015-ben meglett a program első bowl-győzelme, míg ebben az évben a MAC-döntő, bár ott az bizonyosodott be a Toledo ellen, hogy a konferencia csúcsáig még nagy a távolság. Hogy a toronymagas favorit Owls vendégeként komolyabb ellenállást tanúsítsanak, elengedhetetlen a tökéletes produkció a junior Gilberttől.

1 Ulysees Gilbert III, OLB
2 Jordan George, DB
3 Thomas Woodson, QB

 

FAU - a "Lane Train" gőzerővel halad, Devin "Motor" Singletary hajtja és senki nem tudja, hogy hol áll meg. A főedző Lane Kiffint már többször emlegettük, legutóbb a konfdöntők beharangozóinál, amin aztán megerőltetés nélkül diadalmaskodtak (10-3, C-USA). Sorozatban ez volt a kilencedik győzelmük, Singletary két szezon alatt megdöntötte Alfred Morris iskolarekordját futott TD-k számában és mivel minden üresedést betöltöttek jelenleg az FBS-ben, olybá tűnik, hogy Kiffin hosszabb távra rendezkedik be a Florida Atlanticnál.

1 Devin Singletary, RB
2 Antonyo Woods, C
3 Jason Driskel, QB

 

Fontossági faktor: 1/10

Előzetesen sajnos a 39 bowl közül ez a legsimább párosítás, hiába MAC-finalista az Akron, a FAU, főleg ha már otthon maradt a csapat, jobb ellenfelet érdemelt volna.

■ 22.5 pontos favorit a FAU, 64.5 az over/under

 


Hozzászólások

több mint 4 éve
Az elején az-az elkapás nem semmi!!!

[color=zöld][/color]Sajtfej!