Esti friss - 08/24

2015. augusztus 25., 00:21

Ahogy azt tegnap már sejteni lehetett, Reggie Wayne egy évre aláírt a New England Patriots csapatához.

Reggie Wayne így abba a szerencsés helyzetbe került, hogy a profi futball talán két legnagyobb ikonjától is kaphat el passzokat, hiszen ezentúl Tom Brady fogja osztogatni neki a labdát. Ráadásul Manning és Brady között Andrew Luck volt az irányítója, akit egy napon talán a fent említett két úriemberrel említhetünk majd egy lapon. Nem rossz felhozatal, de ha valaki, akkor Wayne mindenképp kiérdemelte, hogy ilyen irányítókkal dolgozhasson együtt.
Valamelyest tisztul a kép a Houston Texans csapatával kapcsolatban szezon közeledtével. Egyfelől eldőlt, hogy Brian Hoyer lesz a kezdő irányító az első mérkőzésen, azonban ez nem azt jelenti, hogy végig az idény folyamán ő élvezné a bizalmat. Bill O’Brien hangsúlyozta, hogy a versenyhelyzet fennmarad, amennyiben Hoyer nem teljesít megfelelően, hamar váltásra szánhatja el magát, és ekkor eljöhet Ryan Mallett ideje. Arian Foster sérülésével kapcsolatban viszont már nem volt ilyen konkrét a Houston edzője, nem tudott biztos időpontot mondani, hogy mikor térhet vissza a klasszis futó a sérülése után. Egy másik sérülésből lábadozó játékos, Jadeveon Clowney felépülése megfelelően halad, azonban ezzel együtt sem játszhat az előszezon harmadik meccsén és az is kérdéses, hogy az idénynyitón ott lehet-e a csapattal. Nyilvánvaló, hogy O’Brienék nem szeretnék siettetni Clowney visszatérését, nehogy úgy járjanak vele, mint a tavalyi szezonban.

Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Bears DT-je, Jeremiah Ratliff, még egy általa okozott 2013-as közlekedési baleset miatt. A Mercedes-Benz Superdome mellett pedig már Mercedes-Benz Stadium is lesz az NFC South-ban, ez lesz ugyanis az Atlanta új, 2017-ben megnyíló stadionjának a neve.

Egy másik pass rusherrel zárnánk a ma esti hírcsokrot, név szerint Osi Umenyiorával, aki 11 szezon után, 34 évesen döntött úgy, hogy felhagy a profi focival. A Giants és a Falcons korábbi kiválósága csapat nélkül töltötte ezt az offseasont, előfordulhat, hogy ez is segített számára a nehéz döntés meghozatalában. Két Super Bowl győzelem és 85 sack díszeleg a neve mellett, ami jelzi, hogy nem mindennapi pályafutást zár majd le szerdán a Giants – egy napos szerződést köt a csapattal, ahogy ez ilyenkor szokás - játékosaként Umenyiora.


Hozzászólások

több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 241 — No es importante
 twitter.com/Bowlhu/status/635965503601803264


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal