Esti friss - 08/28

2015. augusztus 29., 00:24

A tegnapi szünet után ma ismét frissen szedett hírcsokorral jelentkezünk.

Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Pittsburgh Steelers elkapója, Martavis Bryant, miután több alkalommal is pozitív drogtesztet (marihuána) produkált az elmúlt időszakban. Ugyancsak a Steelersszel kapcsolatos hír, hogy a center Maurkice Pouncey bokasérülésből történő visszatérését körülbelül az alapszaksz 12. hetére teszi a csapat orvosi stábja.

A csoportrivális Baltimore Ravens egy évvel meghosszabbította a problémás safety, Will Hill szerződését. A negyedik szezonjára készülő játékost így 2016-ig köti szerződés a Hollókhoz, az elkövetkező két idényben pedig hét millió dollár ütheti a markát.

Az elmúlt napokban már ejtettünk néhány szót a Patriots elkapó helyzetéről, nos azóta sem javult sokat a helyzet. A legfrissebb információk szerint Brandon LaFell lábsérülése miatt PUP listán kezdi a szezont, így valószínűleg Bill Belichick nem számíthat a játékára az első néhány hét folyamán.

A Houston Texans vak oldali tackleje, Duane Brown kézsérüléssel bajlódik és az előszezon hátralevő részét kénytelen lesz kihagyni, sőt akár az is előfordulhat, hogy a szezonkezdetre sem épül fel teljesen. Arról nincs információ, hogy Brown mikor szedte össze a sérülést, és pontosan milyen gondokkal küzd, ezért egyelőre csak találgatni lehet, mikor léphet pályára a kiváló falember.