Esti friss - 10/15

Írta: mustaine — 2015. október 16., 00:52

Az utóbbi két nap történései.

Az Indianapolis Colts sérültlistára tette a futó Tyler Vargát agyrázkódás miatt, majd egy évre leszerződtette korábbi játékosát, Ahmad Bradshawt.

Nate Solder, a Patriots bal oldali tackleje sérültlistára került, ugyanis elszakadt a bicepsze a Cowboys elleni mérkőzésen. Az ő helyét a rosteren Rashaan Melvin cornerback vette át, akit egy nappal korábban a Baltimore Ravens vágott ki.

Jeff Fisher bejelentette, hogy a Rams sérültlistára tette a guard Rodger Saffoldot vállsérülés miatt.

Derrick Colemant, a Seahawks full backjét cserbenhagyásos gázolás gyanújával letartóztatták, majd a csapat határozatlan időre eltiltotta. A korábbi UCLA játékos az ügynöke közleménye szerint elaludt a volán mögött. A futó Rod Smithtől és az irányító B.J. Danielstől megvált a Seattle, utóbbit Coleman eltiltása után újra leigazolták.

Elfogyott a türelem Brandon Weeden felé, a Cowboys ugyanis Matt Cassel irányításával vonul a pályára a hetedik héten rendezendő Giants elleni csoportrangadón. A Giants cornerbackje, Prince Amukamara 3-4 hetes kihagyásra kényszerül részleges mellizomszakadás miatt. Odell Beckham Jr sem edzett ma combhajlító-sérülése miatt.

Befejeződött a szezon az Oakland Raiders védőfalembere, Justin Tuck számára, miután a csapat sérültlistára tette a rutinos játékost. A korábbi Seahawks safety Keenan Lamberttől megvált a Raiders.

Scott Solomon, a Browns passzsiettetője szintén sérültlistára került térdsérülés miatt.

A Baltimore Ravens futójának, Lorenzo Taliaferronak is véget ért a szezonja, lábfejsérülés miatt. Az ő helyét a Dolphinstól elküldött újonc futó, Raheem Mostert veszi át a marylandi alakulatnál.

Rex Ryan egyelőre nem zárta ki, hogy a Bills irányítója Tyrod Taylor lesz a hatodik héten. A csapat közben visszatérős sérültlistára tette a söprögető Aaron Williamst, aki így a kilencedik héten léphet legközelebb pályára, a helyére pedig Josh Busht szerződtették.

Az Arizona Cardinals kirakta edzőcsapatából a korábbi Lions összekötő Joe Fauriat. Ha más csapat nem tart igényt a játékosra, a Cardinals sérültlistájára kerül, míg a söprögető Chris Clemonsnak a combhajlítójával adódtak próblémák, így befejeződött a szezonja, az ő helyét az újonc Cariel Brooks veszi át a keretben, aki eddig a practice squad tagja volt.

A Pittsburgh Steelers aktiválta az elkapó Martavis Bryantet, és kivágta a söprögető Ross Ventrone-t. A csapat centere, Maurkice Pouncey újabb operáción esett át.

A keresztszalag-szakadás miatt szezonját befejezni kényszerülő Jamaal Charles helyét Spencer Ware veszi át a Chiefs rosterén.

A Tennessee Titans újonc linebackere, Deiontrez Mount elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a szerdai edzésen.