Esti friss - 10/20

Írta: pgabtb — 2015. október 20., 21:59

A legfrissebb értesülések a 7. játékhétre fordulva.

Az Eagles veterán linebackere, a Giants ellen interceptiont is jegyző DeMeco Ryans térdhajlítóizom-sérülés miatt hagyta el a pályát a hétfő esti rangadó 2. negyedében, és nem is állt már vissza. Ryans úgy nyilatkozott, hogy visszatérhetett volna, de nem érezte 100 százalékosnak magát, hiánya Kiko Alonso és Mychal Kendricks állapota miatt érzékenyen érinthet a sasokat (mégha ez az MNF második félidejében nem is látszott).

Tyrod Taylor, a Bills kezdő irányítója optimista a felépülésével kapcsolatban, a QB szerint sérülése már nem korlátozza a megfelelő produkcióban. Abban is bízik, hogy csütörtökön visszatérhet az edzésekhez és vasárnap a Jaguars ellen már számíthat rá a csapat. Ellenben Marquise Goodwin WR-rel, aki IR-listára került, így idén már biztosan nem látjuk a pályán. A remek DT, Kyle Williams sem utazott el Londonba a kerettel, ám ő csak rövid távra esett ki.

Dez Bryant, a Cowboys és a liga egyik legjobb játékosa hamarosan visszatérhet a játékhoz, amennyiben a csütörtöki és pénteki fizikai tesztek jól alakulnak.

A Chargers sztár söprögetője, Eric Weddle ellenben a maródiak listára kerülhet. Ő a Packers ellen lágyéksérülés miatt esett ki a játékból, kérdéses a pályára lépése a 7. játékhéten. Weddle 2009 óta egyetlen meccset sem hagyott ki. A csapat le is igazolta Adrian Phillips-t a practice squadba, mélyítendő a safety-állományt. Visszatérhet továbbá a csapathoz Orlando Franklin, mely nagyot dobhat a futójátékon. A támadófal egyik fontos láncszeme az utóbbi három mérkőzésen nem lépett pályára.

A Texans linebacker, Benardrick McKinney játéka is valószínűtlen, hiszen agyrázkódást szenvedett a hétvégén a Jacksonville ellen. Viszont garantálta 7. heti játékát Randy Gregory, a Cowboys újonc DE-je, aki az első héten játszott utoljára. A Gregory-Hardy fémjelezte dallasi pass rush komoly problémákat okozhat az aktuális ellenfél irányítójának, jelen esetben legközelebb a Giants-es Eli Manningnek.

Ben Roethlisberger rehabilitációját illetően továbbra sincsenek biztos információk, a Steelers védelem egyik motorja, Ryan Shazier azonban felépülni látszik makacs vállsérüléséből.