Esti friss - 10/28

Írta: Fucu — 2015. október 28., 20:42

Hírek a szerdai napról.

 

A tegnap elküldött Ryan Mallett helyét, mint Brian Hoyer cseréje, T.J. Yates veszi át, miután szerződést kötött a Texans csapatával.

 

A Rams elbocsátotta Jo-Lonn Dunbart, akit Alec Ogletree sérülése miatt igazoltak, de nem lesz rá szükség, mivel Mark Barron (a strong safety) jól teljesít, mint gyenge oldali linebacker.

 

Jason Pierre-Paul egyéves szerződést kötött a Giants csapatával. Pontos számokat még nem tudni, de valószínűleg ösztönzők elérésével sokat kereshet majd. A remek passz siettető minden bizonnyal csak a tizedik játékhéten mutatkozhat be.

 

Csupán négy napig tartott Steve Weatherford idei Jets-es pályafutása, miután a mai napon elküldték, mert Ryan Quigley sípcsont sérülése javulóban van.

 

A Rams ellen vállsérülést szenvedett Browns irányító, Josh McCown a szerdai edzést kihagyja, de a hírek szerint vasárnap játszani fog a Cardinals ellen.

 

Vincent Jackson, a Buccaneers elkapója, a múlt vasárnapi meccs második félidejét kihagyta térdsérülés miatt és valószínűleg most vasárnap sem léphet pályára az Atlanta ellen.

 

Joe Haden átment a liga agyrázkódás tesztjén és játszani fog a Cardinals ellen. A remek cornerback a legutóbbi két mérkőzést kihagyta fejsérülése miatt.