Esti friss - 11/06

2015. november 6., 20:28

Pénteki hírek.

A Tennessee Titans elkapója, Kendall Wright térdsérülés miatt kihagyja a hétvégi találkozót, így 3 WR-es felállásoknál Harry Douglas, Justin Hunter, Dorial Green-Beckham kaphat szerepet, irányítani azonban biztosan Marcus Mariota fog.

A Chargers összekötőjének, Ladarius Greennek a játékára sincs sok esély, hiszen lábrögzítőt hordott a bal lábán még a csütörtöki edzés alatt is.

Hasonló csizmában látták T.Y. Hiltont is a héten, állítólag a mérkőzés előtt közvetlenül dőlhet el, hogy beöltözhet-e a Denver Broncos ellen Andrew Luck kedvenc elkapója. Ha nem tudna játszani, akkor Donte Moncrief, Andre Johnson és Griff Whalen lehetne pályán 3 receiveres felállásoknál.

Szintén friss hír, hogy Sammy Watkins viszont idő előtt abbahagyta ma az edzést, a Bills elkapójának a bokája állítólag elég rendesen be volt kötözve, ennek ellenére nem bírta a terhelést.

Egy másik kiváló elkapó, DeSean Jackson limitáltan edz a héten, így hét hetes pihenője után minden valószínűséggel visszatérhet a New England ellen.

Szintén limitált edzésmunkára kényszerült Jordan Cameron, a Miami Dolphins tight endje egy friss térdhajlító-sérülés miatt, a hétvégi játéka kérdéses.

Gary Kubiak szerint a 9. játékhéten is Ronnie Hillman lesz a Denver Broncos kezdőfutója. Hillman a múlt héten kezdett először és 2 touchdownnal hálálta meg a bizalmat, ugyanakkor egy kisebb combsérülés egy idei a partvonalon kívül tartotta, így végeredményben C.J. Anderson 5-tel kevesebb cipelésből 41-gyel több yardot tett meg. Kubiak azt is hozzátette, hogy ugyanakkor mindkettőjükre mint első számú futó tekint.

A Pittsburgh Steelers csapata waivelte Dri Archert, azaz egy szezon után lemondtak a 2014-es 3. körös választásukról. 4.26-tal a 2014-es NFL Combine leggyorsabb 40 yardját futotta Archer, ez repítette egészen a 97. helyig a drafton, azonban a Steelersnél nem találták meg a posztját a támadósorban és a special teamben sem tudott villogni az egykori Kent State kiválóság. Helyére a Steelers azt Jacoby Jones-t szerződtette, akit anno Mike Tomlin főedző még Baltimore játékosként elgáncsolt egy visszahordásnál az oldalvonalnál.