Esti friss - 11/10

2015. november 10., 22:58

Kedd esti friss hírek.

Éppen, amikor a Colts lendületet vett volna a Denver legyőzéséből, katasztrófa következett be: Andrew Luck veséje leszakadt, így 2-6 hetet ki kell hagynia. Nem lesz egyszerű az Indianapolisnak elérnie az ötven százalékos mérleget, de Matt Hasselbeck jó beugrónak számít és idén is bizonyított már.

 

Mike Pettine vezetőedző megerősítette, hogy amint felépül, Josh McCown visszakerül a kezdőcsapatba. Hiába játszott elfogadhatóan a Cincinnati ellen Johnny Manziel, a veterán McCown több kiváló meccset letudott már idén, így a bizalom feléje töretlen.
Szintén a Browns-szal kapcsolatos hír, hogy Robert Turbint kirúgta a csapat. A Seattle-től szerzett futó nem vált be, és egyre nehezebb lesz elhelyezkednie a ligában.

 

Ben Roethlisberger saját bevallása szerint van esély arra, hogy pályára lépjen vasárnap a Cleveland ellen. A lábsérülést szenvedett irányító helyett azonban minden bizonnyal Landry Jones fog kezdeni, mert Big Ben szakértők szerint reálisan nem épülhet fel. Jó hír viszont a Steelers szurkolóinak, hogy DeAngelo Williams lábsérülése nem súlyos, és valószínűleg marad a kezdőben vasárnap.

 

Négy meccses eltiltást mért a liga Joseph Randle-re, a Dallastól nemrégiben eleresztett futóra. A büntetést még egy februári ügy kapcsán kapta Randle, aki így egy ideig biztosan csapat nélkül marad.

 

LeSean McCoy limitált edzésen vett részt kedden, és Rex Ryan főedző szerint a Buffalo sztárfutója csütörtökön ott lesz a Jets elleni találkozón. Nem lesz könnyű dolga a new yorkiak kemény védelme ellen, ráadásul sérülése miatt feltehetően csak kevés labdát fog kapni.

 

Érdekes bűnügybe keveredett Ray-Ray Armstrong. Az Oakland linebackere a Steelers elleni meccsen mellét verve és ugatást imitálva cukkolt egy rendőrkutyát. Ez az Egyesült Államokban meglepően súlyos kihágásnak számít, de egyáltalán nem biztos, hogy a pittsburgh-i rendőrség foglalkozni fog az üggyel.