Esti friss - 11/17

Írta: mustaine — 2015. november 17., 22:34

Keddi hírek.

A Dallas Cowboys elzavarta a csereirányítóját, Brandon Weedent, hogy helyet csináljon Tony Romonak az 53-as keretben. Szintén kirúgták Christine Michael futót és Corey White defensive backet.

A Jaguars fiatal elkapója, Allen Hurns teljes edzésmunkát végzett ma, így valószínűleg bevethető lesz csütörtök este a Titans ellen. A fiatal játékos tegnap egy specialistával találkozott Philadelphiában.

Hivatalosan is bejelentették, hogy Johnny Manziel lesz a Browns kezdő irányítója a szezon hátralévő részében.

A Titans aktív rosterre tette az idei hetedik körös pickjét, Tre McBride-ot a gyakorlócsapatból.

A Philadelphia Eagles nyolc játékost próbált ma ki edzésen. A névsor: Corey Washington (WR), Brandian Ross (S), Brian Mihalik (DE), Jordan DeWalt-Ondijo (LB), Brandon Hepburn (LB), Toby Johnson (DT), Trovon Reed (CB), Robert Steeples (CB). Corey Washington azóta már a Lions gyakorlócsapatába írt alá.

A Saints is kipróbált néhány játékost, név szerint Phillip Huntot (DE/OLB), Brad Jonest (ILB), Bronson Hillt (RB) és Vick Ballardot (RB). Ahogy tegnap írtuk, a Saints megvált Rob Ryan védőkoordinátortól, már az utódját is tudni, aki a korábbi Raiders head coach, Dennis Allen lett.

A Baltimore Ravens sérültlistára (IR) tette idei elsőkörös pickjét Breshad Perrimant, aki így nulla snapet játszott újonc szezonjában.

Régiúj név érkezett New Yorkba; a Giants leszerződtette Hakeem Nicks elkapót.

Brian Hoyer, a Texans irányítója agyrázkódás miatt nem tudta befejezni a Bengals elleni hétfő esti rangadót, így a csereként beálló T.J. Yates adott győztes TD-passzt.

A Seahawks elküldte az előző Super Bowl felfedezettjét, Chris Matthewst. A helyére Kevin Smith (WR) érkezett a gyakorlócsapatból.

D.J. Swearinger is szabadügynök lett, miután a Buccaneers elküldte.