Esti friss - 12/06

2015. december 7., 00:09

Vasárnapi hírek a 19 órás meccsdömping után.

A Minnesota Vikings legjobb védői közül hárman is kidőltek, Anthony Barr, Harrison Smith és Linval Joseph sem tudott visszatérni korai sérülése után. További állapotukat illetően vélhetően okosabbak leszünk holnap, de nagy csapás lenne bármelyikük elvesztése Mike Zimmer együttese számára.

A Bills sztárja Stephon Gilmore sem volt képes befejezni a mérkőzést, a cornerback egy vállsérülést szedett össze a Texans ellen.

AJ Green ötödik szezonjában is ezer elkapott yard fölé jutott, amely eddig csak Randy Moss mondhatott el magáról (neki az első hat szezonban is összejött a bravúr). A Greennel egy draftról érkező Andy Dalton Peyton Manninghez csatlakozott, mint akik egyedüliként voltak képesek 3 000 passzolt yard fölé jutni az első öt szezon mindegyikén.

A Jaguars másodéves elkapója Allen Robinson az első WR a franchise életében, Jimmy Smith 2005-ös éve óta, aki ezer yard fölött kap el egy szezonban.

Larry Fitzgerald, az Arizona Cardinals 32 éves klasszisa 8 elkapást szerzett a Rams ellen, amivel ő lett a legfiatalabb játékos, aki elérte az 1000 elkapást karrierje során. 55 elkapott yardja pedig az ezer yardos szezonhoz segítette hozzá, 2011 után először.

A Browns kiváló támadó-falembere Joel Bitonio lábsérülést szenvedett a Bengals elleni mérkőzés első negyedében, mely következtében már nem is tudott visszatérni a játéktérre.

Jeff Fisher bejelentette, hogy a következő héten már újra Case Keenum lesz a kezdő QB.

A Pro Bowl helyszínéül szolgáló Hawaii Aloha Stadium pályája a hírek szerint olyan állapotban van, hogy egy labdarúgómeccset törölni kellett a programból, mert nem biztonságosnak nyilvánították a játékteret. 8 hét van még hátra, hogy a százmilliós sztárok számára elfogadhatóvá varázsolják.