Esti friss - 12/14

2015. december 14., 23:19

Hétindító hétfői hírek.

Ryan Mallett a Ravens kötelékébe szerződött, a 2011. évi draft 3 körében kiválasztott játékos valószínűleg egyelőre Jimmy Clausen mögött foglal majd helyet a depth charton, de nem lesz messze attól, hogy pályára is kerüljön.

Mike Daniels, a Green Bay Packers kiváló védőfalembere 4 éves szerződés-hosszabbítást írt alá a mai napon, amely 42 millió dollár értékű, melyből 22 milliót az első 15 hónapban már megkereshet. Ezzel a három legjobban fizetett 3-4-es DE egyike lett Daniels, aki a szezon végén lett volna szabadügynök.

Andy Dalton dobókezének mutatóujját törte, de a mai hírek szerint nem kell műteni és nem ért véget számára a szezon. Egyelőre csak a hétvégi meccset hagyja ki biztosan, de az optimista becslések szerint 3-4 hetet biztosan ki kell hagynia.

Brian Hoyer az agyrázkódás-programba került, emellett nyaksérülés is terheli a Texans irányítóját, így a következő mérkőzésen TJ Yates fut ki kezdőként.

A Lions összekötője Brandon Pettigrew (ACL) térdszalag-szakadást szenvedett, így véget ért a 2015-ös éve.

A Seattle fiatal futója Thomas Rawls bokatörést szenvedett, műteni a hírek szerint nem kell, de idén már nem látjuk az év egyik kellemes meglepetését hozó RB-t. A rosteren a helyét Bryce Brown veszi át.

Antonio Gates a visszavonulását fontolgatja, ami látva a Chargers folyamatos szenvedését, egyáltalán nem meglepő fordulat a legendás TE részéről.


Hozzászólások

több mint 8 éve
Az eredményeket/meccseket mutató sáv szerint a Pats-nek kemény lesz ez a játékhét 😊

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)