Esti friss - 12/15

2015. december 16., 01:04

Sok játékos került IR-re, és pár roster mozgásról is beszámolunk.

Az Indianapolis Colts elküldte Todd Herremans guardot, akit kezdőnek igazoltak, de végül csak két mérkőzésen játszott.

A Jacksonville Jaguars leigazolta Jonas Gray futót a Miami Dolphins gyakorlócsapatából, TJ Yeldon valószínűleg kihagyja az Atlanta Falcons elleni találkozót.

A New England Patriots a saját gyakorlócsapatából igazolta le Montee Ball futót a kidőlt LaGarrette Blount helyére, Dominique Easley védőfalember szintén IR-re került combsérülés miatt.

William Moore-t, az Atlanta Falcons söprögetőjét bokasérülés miatt tették IR-re.

A Miami Dolphins leigazolta a New York Giantstől elküldött Damontre Moore-t, Jacques McClendon center került ki a keretből emiatt.

Jonathan Stewartnak, a Carolina Panthers futójának kificamodott a lába, jelenleg kérdéses az állapota a hétvégi New York Giants elleni mérkőzésre. Greg Olsen minden bizonnyal tud majd játszani, Bene Benwikere helyére pedig Robert McClain érkezett.

A Detroit Lions elküldte LaAdrian Waddle támadó-falembert, Gabe Ikard érkezett waiverről. Brandon Pettigrew összekötő helyére Bear Pascoe érkezett.

Az Oakland Raiders IR-re tette Jon Condo long snappert, aki a Denver Broncos ellen szedett össze egy fumble-t és sérült meg a play után.

A Chargers Jimmy Wilsont (CB/S), a Bears Ziggy Hoodot (DT), a Cowboys Tyler Patmont (CB), a Redskins Christine Michaelt (RB), a Seahawks DuJuan Harrist (RB) küldte el.

Trent Richardson (RB) a Broncosnál, Phil Taylor (DT) a Vikingsnál, Danario Alexander (WR) a Jetsnél, Jon Baldwin (WR) a Panthersnél járt edzésen.