Los Angeles Rams

26 feliratkozó

3 napja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 995
Ez a PHI meccs igazán kiakasztott.
Tudjuk, mindenki tudja és szajkózza, hogy McVay egy edző zseni, egy támadó guru stb. Ezt még el is fogadom, de évek óta azt látom, hogy a meccs hevében, kiélezett helyzetben zsinórban hozza a rossz döntéseket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 3. kisérletek elképesztően rossz statjai.
Tegnap is mikor már tiszta sor volt, hogy 4-re is rá kell menni, akkor egy 3 és 9-re, hív egy hosszú passzt, minek sack a vége. Ahelyett, hogy lett volna egy gyors passz, esetleg screen 4-5 yardért.
A futások nem mennek, de azzal akarja megalapozni a passz játékot, holott ez fordítva is működhetne, passzokkal megalapozni a futó játékot. Nem veszi észre, mert előre kigondolta. Így csak a vereséget alapozza meg.
A meccset sem tudja menedzselni. Itt volt a Pats meccs, ahol 15 pont előnyről, a végén még az ellenfél támadhatott a győzelemért, mert nagyobb előny birtokában ultra konzervativ lesz McVayből.

Minden esetre a tegnapi meccs után, én elengedtem ezt a szezont.
Al
Régen volt nálatok kókler edző, ezért nem tudjátok igazán értékelni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
18 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 657
Rams claimed former Commanders’ first-round pick Emmanuel Forbes Jr. on waivers, per source.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 435 — Kinek mit intézett a kormánya
25 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 595
Ez a PHI meccs igazán kiakasztott.
Tudjuk, mindenki tudja és szajkózza, hogy McVay egy edző zseni, egy támadó guru stb. Ezt még el is fogadom, de évek óta azt látom, hogy a meccs hevében, kiélezett helyzetben zsinórban hozza a rossz döntéseket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 3. kisérletek elképesztően rossz statjai.
Tegnap is mikor már tiszta sor volt, hogy 4-re is rá kell menni, akkor egy 3 és 9-re, hív egy hosszú passzt, minek sack a vége. Ahelyett, hogy lett volna egy gyors passz, esetleg screen 4-5 yardért.
A futások nem mennek, de azzal akarja megalapozni a passz játékot, holott ez fordítva is működhetne, passzokkal megalapozni a futó játékot. Nem veszi észre, mert előre kigondolta. Így csak a vereséget alapozza meg.
A meccset sem tudja menedzselni. Itt volt a Pats meccs, ahol 15 pont előnyről, a végén még az ellenfél támadhatott a győzelemért, mert nagyobb előny birtokában ultra konzervativ lesz McVayből.

Minden esetre a tegnapi meccs után, én elengedtem ezt a szezont.
1 hónapja
Amikor az ember elkezdene bizakodni, akkor előrukkolnak egy ilyen "teljesítménnyel". Ezért "jó" rams drukkernek lenni.
1 hónapja
Trade: Rams are sending CB Tre'Davious White and a 2027 7th-round pick to the Ravens for a 2026 7th-round pick, per sources.

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 723
Verse és Fiske nem semmi páros, főleg hogy újoncok.

choose life
1 hónapja
Elcseszett egy meccs volt. A végén Robinson egy kezes elkapása pedig parádés volt. A mérkőzés közben emlegették, hogy jövőre ismét a SoFi-ban rendezik az SB-t, gondoltam egy év pihenő után visszatérhetne AD, s megcélozhatnánk a részvételt. 😊

Szerkesztette: Al
1 hónapja
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
Őrült egy meccs volt, igazi csoportderbi. Év eleje óta a D sokat fejlődött, bár tegnap mondjuk JSN azt csinált velünk amit akart, ennek ellenére elfogadható teljesítményt nyújtottak. Az O ugyanakkor nagyon nyögvenyelős volt, de a végén csak behúztuk a meccset. Öröm van és boldogság.
4-4.
Vállalható.

Tactics win battles. Strategy wins wars.
1 hónapja
Visszatértünk?

Tavaly ha jól emlékszem 3-6 -ról fordultunk meg, idén nem kellene ezt újrajátszani.

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Rams activate WR Puka Nacua (knee) off injured reserve, will play tonight vs. Vikings. (via Ian Rapoport Tom Pelissero)
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 092 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor így egy hónap után legyen valami, Kupp bácsit tènyleg eladó sorba kellet rakni? 😏
2 hónapja
nem kötekedés, de valamiért az rémlik, hogy McVay egy penge erőnléti és egészségügyi stábot rakott össze, akik rendesen felkészítik a játékosokat. és valami olyan utat is volt az elmúlt években, hogy a Rams játékosok eléggé megússzák sérülés nélkül. jól emlékszem és ez mind csak balszerencse vagy változott a stáb?
Fontos_Vidra
Érdemben nem változott az eü. stáb. A McVay érában nagy átlagban valóban az átlagosnál kevesebb volt a sérülés nálunk, kivéve 2022-ben amikor gyakorlatilag a komplett offense sérült volt. És most.

2 hónapja
Tegnap 21-7 nél kikapcsoltam. Miért kínozzam magam tovább. Reggel nyitom a telefont, na mennyivel kaptunk ki?.... Tesssék??! 27-24??? Mi van???
Most néztem vissza. Jézus milyen meccs volt ez!!!
A múlt héten a Cardinals feltörölte velünk a gyepet, most meg ez. A fene se tudja mit gondoljak ezután a csapatról.

2 hónapja
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 317 — E/1
Atya-gaty milyen meccs lett ebből a végére.
Nem semmi.
3 hónapja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 489
nem kötekedés, de valamiért az rémlik, hogy McVay egy penge erőnléti és egészségügyi stábot rakott össze, akik rendesen felkészítik a játékosokat. és valami olyan utat is volt az elmúlt években, hogy a Rams játékosok eléggé megússzák sérülés nélkül. jól emlékszem és ez mind csak balszerencse vagy változott a stáb?
3 hónapja
Szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy jó ötlet-e a kezdőknek 1 percet sem játszani a pre-seasonban.
3 hónapja
#Rams starting guard Jonah Jackson suffered a fractured scapula and is likely headed to injured Reserve, sources said. A similar injury to what he has in training camp.

Mi van itt?!

3 hónapja
Rams HC Sean McVay said Cooper Kupp is expected to miss “an extended period of time” and is a candidate for injured reserve.

3 hónapja
#Rams Safety John Johnson III suffers hairline fracture in scapula. Out for 4-6 weeks. Get well soon JJ. 💪🏾

3 hónapja
Kupp is lehet kiesett egy időre
3 hónapja
De jó hogy nem maradtam fenn megnézni ezt a meccset.
A meccs Highlights az, hogy Conner szétfutja a Rams D-t. 231 rushing yards.
Rég volt ennyire döcögős szezonkezdés. Innen szép javulni.
Pizsama
Még szerencse, hogy a jövő héten a 49ers jön. Ők alig szoktak futni. Ja, várj…

3 hónapja
Rendesen beáraztak minket. Parádés szezonnak nézünk elébe.

3 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
De jó hogy nem maradtam fenn megnézni ezt a meccset.
A meccs Highlights az, hogy Conner szétfutja a Rams D-t. 231 rushing yards.
Rég volt ennyire döcögős szezonkezdés. Innen szép javulni.
3 hónapja
Rams place WR Puka Nacua, OL Steve Avila and OL Joe Noteboom on Injured Reserve.
A következő négy meccs (Cardinals, 49ers, Bears, Packers) érdekes lesz.

Felkapott fórum témák