Al

Los Angeles Rams Missouri Tigers

Al
Lakhely
Hévízgyörk
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
585


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Az egész éves megpróbáltatások után, szép karácsonyi ajándék volt a csapattól.
4 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Nosztalgia hangulatom van. Hétről-hétre szar Rams meccseket nézek. Mintha visszamentem volna az időben 10-15 évet. Lehet nem zavarna annyira ha nem épp regnáló bajnok lenne a csapat…
Pizsama
Te még nézed? Én csak az eredményt. Tudom ajánlani neked is. Nem vagyok kíváncsi a 2005-2015 közötti Ramsre.
4 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Én elengedtem az idei szezonra a Ramset (értsd, megnézem az eredményt és slussz). Nem kínzom tovább magam meccs nézéssel. Elég nekem, hogy az NHL-ben a Blues is liga utolsó.
4 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
"Jó" volt ez a roncsderby. Kár hogy a végén nem láthattam sírni a Brady gyereket.
5 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Ismét jól szórakoztam.
6 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585

Tony Adams
Ez nagyon durva, de legalább válasz arra, hogy miért csak 1 elkapása volt. Remekül sikerült a beépítése.
6 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Szegeny Rams fanok felkelnek es azt olvassak tőled kora reggel, hogy minden sz@r 😀

Sajnos arra kelünk, hogy nincs itt semmi változás. Megnyertük az SB-t, erre hajtottunk és meg van, mindenki nyugodjon le a pics@ba, jöhet a Rams középszer (ha mázlink van).

Elnézve a Ramset, ha kiveszünk 2 embert (Kupp és Donald), akkor az egész nem ér egy kalap szart se McVayestől.

McVay amúgy is régóta a bögyömben van, bár 2x is döntőbe vitte a társaságot, szóval nem szólhatnék semmit. De. A játékunk már évek óta nem túl látványos, s ha nem lenne egy-egy villanás Kupptól vagy Donaldtól, akkor eredménytelen is lenne.
McVay ökörségei, amik sírba visznek:
1 félidőben kezdjen az ellenfél.
Ez akár jó is lehetne, mert ugye ha megállítjuk őket, akkor nálunk valami helyzeti előny. A baj az, hogy Donaldék nem a meccs elején szoktak a legjobban játszani, sőt..... Mi a tanulság? Ez csak arra jó, hogy eleve hátrányból kezdjük a meccset, mert a "nagy csapatokon" kívül a közepesek is fel tudnak építeni egy kezdő drive-ot.

1. kísérlet legyen futás (1-2 yardért, leginkább)
McVay a meglepetések mestere. Azért csinálja ezt, mert így meg tudná lepni az ellenfelet, mikor elsőre egyszer csak egy hosszú passz jön, Lehetne benne valami, ha nem a "tökéletességre" törekedne. Mert ő nem 5x akar elsőre futni, utána passz, hanem 30x, amikor már tényleg senki nem várja a passzt. A baj csak az, hogy ezalatt elmegy az ellenfél x ponttal, meg nagyjából a meccs is, mire jön a meglepi. Magyarul semmi értelme.

Előszezonban nem játszik 1 kezdő sem.
Milyen jó is, mikor a lehetséges bajnok ellen találkozik először az új WR a QB-val.

Hirtelen ennyi, mert már az is fáraszt, hogy ennyit írok róluk, pedig Stafford is megérne egy misét, mint ahogy az is, hogy Woodsról miért mondtunk le olyan könnyedén.

Szerkesztette: Al
6 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Egy kis hangolás a szezon kezdetre.

Tegnap örömmel láttam, hogy felkerült az HBO Max kínálatában az American Underdog (magyar címe: Esélytelenből halhatatlan). A Kurt Warner sztori. Már vártam, s meg is néztem izibe. Nekem tetszett. Szerintem a Rams fanoknak kötelező 😊
9 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
I have a bad feeling about this…
Pizsama
Ne kezd el. Meg van az SB win, más nem számít már.
Marko16
Persze hogy nem.
Csak emlékszem mi szokott történni miután Snead túlfizet egy játékost...
Pizsama
Nehogy párhuzamot vonj Goff és Donald között 😊

Komolyra fordítva. Én már azt sem értettem, hogy miért mindig Donaldon akarunk spórolni, mikor az ő jelenléte, ami ezt a csapatot a felső polcra helyezi. Donald farvizén bárkiből átlag feletti védőjátékos lehet és lett is, aki nálunk csak megfordult. S nem csak játékos, hanem edzői szinten is. Szóval én nem sajnálom tőle, s már lelki szemeim előtt az AD utáni időszak középszerűségét látom.
11 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
En csak probalnam megerteni azt h mi az amiben tobbet nyujt a fidesz, ami miatt elviselheto a sok lopas, a stilus, az egeszegugy tonkretetele, az oktatas lezullesztese, az idegengyulolet szitasa, az oroszok tamogatasa, az illiberalis allam, az onkormanyzatok kinyirasa es huberuri rendszer visszaallitasa.
Solymi
Figy: nem Gyurcsány. Tudom, ez így leegyszerűsített, de ez ennyire egyszerű.

Arról nem is beszélve, most adtak vissza családonként egy misit a középosztálynak, 13. havi nyögdíjat és a közmunka is megmaradt.

Tényleg nehéz megérteni, hogy sok embernek egyszerűen elég ennyi. Elég a KATA, elég hogy békén hagyja a NAV (az ok tök mindegy). Elég, hogy nem Gyurcsány.

 m.facebook.com/story.php?story_fbid=1276771009488285&id=208589289639801

A közepén ott a lényeg, csak a Meta mobilon nem engedi kimásolni (megélhetés stb.). Szerinted miért volt szükség a kamat stopra, meg a hitel moratóriumra. Miért rezonált jól a benzinár stop.

Olvasd vissza a múzsán, Ésik januárban megírta.
Gyurma Pappa
Társadalmi szerződés III.

Ott hagytuk abba, hogy megpróbáltam felvázolni a NER társadalmi szerződését. Kezdjük is azzal, hogy nem találtam el. Pontosabban onnan, ahol én vagyok, nem lehet eltalálni. Nekem, mint mondjuk a magyar politikát az átlagnál talán jobban ismerő embernek, vannak jó kiindulópontjaim, amelyek KEVESEK egy jó kampány összerakásához. A jó kampány ott kezdődik, hogy hozzám hasonló alakok, továbbá szociológusok, pszichológusok brainstormingjának eredményét odaadják közvéleménykutatóknak, akik megmérik, hogy egyes társadalmi csoportok mit gondolnak a maguk alkujának, utána szegmentálunk…nem untatom a kedves olvasókat a részletekkel

A gondolatkísérlet kedvéért vegyük mégis alapnak azt, amit én gondolok a magyarok társadalmi szerződéseiről..

A hatékony kampány eszerint alapvetően két kérdésre koncentrál:

Miben nem képes tartani Orbán a NER-t fenntartó alkuját?
A kormányt leváltani szándékozó ellenzék milyen alkut kínál ehelyett?

Ha visszamegyünk az előző poszt végén írtakhoz, van ott a NER alkujából egy olyan elem, hogy a NER-ben meg lehet élni. Normálisan kamatozó, hosszú távú hitelek vannak, az infláció jelen van de elviselhető, miként a forint leértékelődése is. A NER egyik legfontosabb ígérete ez: nincs devizahitel, ájemef, van viszont ha szűken is, de megélhetés.

Ugyanakkor itt van a magyar legfontosabb félelme. Mondhatjuk, hogy a magyarokat nem érdekli több millió, létminimum alatt élő honfitársuk. Lehet, hogy ez igaz, de tudják, hogy nem is olyan nehéz oda lecsúszni. Egzisztenciális félelem van, a magyarok legkomolyabb démona. Ehhez képest szinte alig látok olyan kampányüzenetet, ami azzal foglalkozna, hogy Orbánék elszabaduló infláció, durván emelkedő hitelkamatok felé viszik az országot, sőt már most ott tartunk.

Az üzeneteknek ebben a témában tehát nem a hány kulcsos legyen az adó irányba kellene mennie. Pontosan el kell mondani, hogy Orbán hol és hogyan fogja megszegni eddigi alkuját országa népével. Hogyan lesz egyre drágább a megélhetés, és mit lehet ez ellen tenni.

Ezt persze le kell bontani rétegekre a krumpliért sorban állóktól a katásokon át a multialkalmazottakig. De közben végig fejben kell tartani, hogy tíz éve mindenki úgy gondolja, hogy jön majd a következő osztogatás, babahitel, adókedvezmény, hitelmoratórium, tehát Orbán valamilyen módon mindig meg fogja akadályozni a tömeges deklasszálódást. Ha valaki nyerni akar, el kell, hogy mondja a népnek, hogy ez most nincs így.

De vehetjük a Brüsszel témát is. A magyarok ellenséges viszonyulása a birodalmi központhoz, legyen az Bécs, Moszkva vagy Brüsszel olyan dolog, amit Orbán pontosan ért. Brüsszel barátjának lenni labanc dolog. Orbán tehát azt, hogy Brüsszelben bármit megtesz, de tényleg bármit azért, hogy jöjjön a pénz, úgy adja elő, hogy ő ott valami hihetetlen fifikás dzsungelharcot folytat. Az üzenet tehát nem az, hogy Brüsszel haragszik ránk. Frászt. Ezzel csak azt lehet kiprovokálni, hogy még többen rohanjanak Orbán Brüsszel-ellenes zászlaja alá.

Az üzenet az, hogy a haverjai lopásait előrébb valónak tartja az ügyes helyezkedésnél. Az a veszély fenyeget, már most, hónapokkal a választások előtt is, hogy Orbán lopásai miatt leáll a Magyarországra áramló EU-s pénz.Ez az amivel Orbán megszegi az alkut. És mi az amit az ellenzék kínál? Ha tehát rám szavazol kedves választópolgár, annak is az EU-pénzek elköltésében érdekelt fajtája, akkor neked azt tudom mondani, hogy csak annyit fogok ellopni a brüsszeli pénzből, amennyit feltűnés nélkül el lehet, nem fogok felesleges extra konfliktusokat felvállalni, újra elsődleges szempont lesz a Magyarországra irányuló pénzáramlás maximalizálása. A haverjaim annyit vagy kevesebbet fognak lopni, mint Orbánék és te is meg fogod keresni a magadét.

Elszámoltatás, ugyanez.

Ha a magyar meg akarná buktatni Orbánt a korrupció miatt, már évekkel ezelőtt megtette volna. A vallásos Fidesz-hívők is pontosan tudják, hogy Mészáros, Tiborcz és a többi mind-mind a lopás arcai csak. Azonban pontosan a társadalmi szerződés miatt önmagában a korrupciót csak idegesítőnek tartják, de nem olyannak, ami miatt egy másik, a történelmi tapasztalat szerint szintén velejéig korrupt bandát kellene hatalomba engedni.

Az elszámoltatás nagyon hiteles üzenetnek tűnik, valójában azonban nagyon nem az. A kormányra készülő ellenzék tele van olyan alakokkal, akik verejtékezve, remegő kezekkel, csikorgó fogakkal várják, hogy újra megkapják napi közpénz adagjukat. A kutya nem hiszi el az ellenzéknek a tiszta kezeket. Ráadásul a NER korrupciója a látványos felszín, a hatvanpusztai fényűzés mellett valójában olyan dolog, amiben több százezernyi “bűnös” van.

Teljesen felesleges mindenkit riogatni vele, aki megalkudott Orbánékkal. A magyar ember kevés dolgot tart pontosabban számon az ellenségeinél. Ebben az országban már vitte körbe a házmester a nyilasokat a házban, mutatva hogy hova bújtak a zsidók, jöttek a névtelen bejelentések, hogy kinél volt feketevágás, hova dugta a kulák a szalonnát. Azok a falusi polgármesterek, vidéki középvállalkozók, akik megkötötték a maguk alkuját, mind arra gondolnak, hogy vajon ki fogja felnyomni őket az elszámoltató hatóságnál?

Nagyon kényes téma ez, mert közben meg azt a lopási ámokfutást, ami van, meg kell szüntetni. Ezt mindenki tudja, azok is, akik benne vannak. Csak épp nem fognak olyan politikai erő mögé beállni, akik tanácsköztársasági hevülettel fantáziálnak arról, hogy mindenki el lesz számoltatva.

Itt jön segítségül a társadalmi szerződés ismerete. Világossá kell tenni, hogy alkuk ezután is lesznek, és a “tetszünk forradalmat csinálni” az egészen pontosan kire is vonatkozik.

Azt kell elmondani, hogy “lesz pénz, megszerezzük Brüsszelből, amit Orbán nem tud, és aki hajlandó velünk együttműködni kap belőle. Meg fogjuk tartani a NER-alku értelmesen használható részeit, a NER pénzszedőit viszont kivonjuk a forgalomból. Több pénz, kiszámíthatóbban, kevesebb basáskodással terhelve.”

Végig arra kell benne koncentrálni, hogy mi az, amit Orbán nem tud adni, és mi az, amit ad, de aminek az elvesztésétől félnek az emberek, és végül milyen új alkura van lehetőség. A társadalmi szerződés tehát egy nagyon szép elméleti konstrukció, de nagyon gyakorlati dolog is ebben. Aki pontosan felméri a magyarok alkuit a NER-rel, az tudni fogja hogy mit tart jónak a NER-ből a magyar és mi az aminek az elvesztésétől fél. Erre pedig különösebb erőfeszítés nélkül kampányt lehet építeni, és a már folyó ügyeknek (pl. Völner, Boldog) olyan keretet lehet adni, ahol a választó megérti, hogy ez azért az ő baja, mert a vádlott legfeljebb börtönbe megy, de ezek miatt van fenyegetve az ő létbiztonsága.
slowmotion
Az átlag magyar melós ember hallott róla, hogy rekordokat dönt az államadósság.
Érdekli? Fel sem tudja fogni, (én sem) mennyi pénz. Bill is megénekelte "Nem tudom mennyi 1000milliárd, az én agyam a gázszámlán 100 forintig jár"
Hallott róla, hogy mennyi pénzt lapátoltak oda a haveroknak.
Érdekli?
Elintézi "egy másik is lopna" mondattal.
Oktatás nem érdekli, nincs se kedve,se ideje a gyerekkel foglalkozni ilyen téren, az egészségügy max. akkor ha kórházba kerül.
Viszont többet keres mint négy éve, magasabb lett a minimálbér is, (hogy mit ér más kérdés) lakásfelújít, (igaz, hogy támogatással együtt van ott mintha 2 éve kezdi el) mama vissza kapta a 13. havit. Nem megy háborúba, és a buziktól még lesznek védve a gyerekek.
Mindig megkapja a maga ellenségéképét és mellé a hősét is aki megvédi.
Nem kell itt különösebb nagy ideológiákat gyártani.
"Le kell menni kutyába, légy a kutyák királya".
kittli
ja persze. csak azért másoltam be a szöveget, mert GyP mondta, hogy telefonról nem tudja. lehet meg kellett volna szerkeszteni.

de rengetegszer mondtam már itt is, hogy az embereket azért nem fogja meghatni a milliárdos mértékű lopás, mert a legtöbbjük még egymilliót sem látott egyszerre, ez nekik értelmezhetetlen nagyságrend, lehet nekik nem is létezik ilyen.
azzal is tökéletesen tisztában vagyok, hogy a rövid távú fillérekért eldobják a hosszú távú forintokat, olyanok, mint a gyerekeim, csak utóbbiak még csak 8 meg 10 évesek, van helyük a fejlődésre - és az az igazság, hogy talán már látok is ilyen irányú változást tőlük.

ha valaki nem akarja, hogy "megmentsék", akkor nem is lehet.
slowmotion
Tök jól kielemezted, hogy miféle ellenzéknek lehetett volna esélye, de én mint ellenzéki szavazó, ilyen ellenzékre nem tudtam volna szavazni. Ebben az esetben a Kétfarkúakra szavaztam volna.

Más.
A kampányban nagyon bosszantott egy-két szó használat.
Az egyik a milliárd fogalma, amit nagyon sokan fel sem tudnak fogni. Én 1000 milliókról beszéltem volna direkt, mert ennek a nagysága érthetőbb lett volna.
Az ellenzéket folyamatosan baloldalnak hívták. Én ezt kikértem volna, kijavítottam volna, ha így szólítanak meg ATV-ben, Klubrádióban. Lehet ez sem tetszett a jobbikos, momentumos szavazóknak.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
 444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabban

Valaki tud többet esetleg?
Vrij6
 hvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
empty taxi
Hogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?
clbass
 www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-police
Willie Parker
Most vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?
clbass
 www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogep

Ennek legalább egy ernyője van... Az érdekesebb, hogy hogy a faszba ment át a légterünkön észrevétlenül.
warr_b
Tippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.

Hogy hogyan engedtük át NATO légtéren.... kurva jó kérdés.

Ahogy Bria fogalmazott anno - idézve a legendás CoD küldetést - "remember, no russian".
Amadeus
 hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gep

40 percet repkedett nálunk a légtérben, pazar...
somoskovig
1300 méteren bazzeg, ez kurva ciki...
warr_b
most kellene egy gyors interju Benko urral vagy Nemeth Szilivel!
csebi
Nem tudom ez volt-e már? Egy facebook hozzászóló írta, s én majdnem behugyoztam a röhögéstől.

Mo. légvédelme olyan mint a p.na szőr. A területet lefedi, de a behatolást nem akadályozza meg.
több mint 3 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Ámulok és bámulok, hogy milyen orvosi szakkifejezéseket ismertek. Én azt se tudom, mi a vércsoportom.
nagylaza
.és ezzel még hányan vagyunk így ....... hogy nem tudjuk a vércsoportod 😊
12 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Mint már írtam, 57 éves vagyok, s egy multinál dolgozom alkalmazottként (fizikai). Most tök jó fizetés emelés volt januárban, úgy hogy sikerült végre elérnem azt az összeget fizetésben, amit 2013-ban kerestem egy másik multinál, magasabb pozícióban.
Egyedül nevelem 13 éves gyermekem, ezért autóval járok minden nap 40+40 km-t. Természetesen ebben semmilyen támogatást nem kapok, mert csak a tömegközlekedést támogatják. Ugyan akkor elég sok ukrán dolgozik itt, akiknek fizetik a szállását, s céges busszal szállítják őket. Sebaj. Így hogy autóval járok, már 3-ra otthon vagyok, mert tömegközlekedéssel este 6-kor ebédelne a gyerek.
A falunak fideszes polgármestere van, ezért a múlt ciklusban bölcsődét, az előtt műfüves focipályát kaptunk. Az iskola egész jól felszerelt, ugyan akkor a karantén alatt nem volt megoldott az online oktatás. Tk. 62 o., olvasd el fiam. Ennyi + házi. A covid alatt jobban bele mélyedtem a tananyagba, s láttam, hogy mennyi ökörséget tanulnak. A matek könyv tele van hibákkal, s igazából semmilyen hasznos tudást nem szereznek az életre. Az én fiam alattuk járja ki az általános iskolát, s így kezdi meg a felnőtt életét. Szörnyű.
Mi bajom a Fidesszel?
Sok.
1990-ben kerültem ki Ausztriába dolgozni, ahol sajnos csak 2 évet dolgoztam, de ez alatt rengeteget tanultam. Hozzáállásbéli különbségeket, akár a munkához, akár a mindennapokhoz. Igazából nem hittem el (így hogy láttam), hogy bármikor is utol érjük a sógorokat, de bíztam benne, hogy egyszer megközelíthetjük őket, 10-20 év alatt. Ebből semmi sem lett. Most ott tartunk, hogy már csak a bolgárok vannak mögöttünk, de ők is kitették az indexet. Szomorú, mert az elmúlt 12 évben annyi pénz áramlott az országba, amivel lehetett volna zárkózni.
Persze itt a Fideszt tartom egyértelműen felelősnek ( ki mást?).

Egyébként a politikai vonalat nézem a rendszerváltás óta, azt kell mondjam iszonyat.

'90 MDF - kiárusítja az országot, gyakorlatilag semmi értelme nincs a nagy cégek kiárusításának, tsz-ek szétrombolásának, a vidékiek el lehetetlenítésének.
"94 MSZP - vannak érdemi intézkedések (Bokros csomag), de nincs idejük végig vinni
'98 Fidesz - teljesen mást minden téren, semmit nem folytatnak
'02 MSZP-SZDSZ próbálkoznak újra dolgokkal, de a megerősödött Fidesz folyton a küllők közé dug egy botot
'10 Fidesz - a pénz körül forog minden gátlástalanul. bármit csinálnak, csak azt keresik, hogyan lehet lopni belőle
több mint 2 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Én elhiszem, hogy elsőre a baseball szüzeknek nem volt valami nagy élmény a tegnapi meccs. Azért úgy gondolom egy mérkőzésből nem szabad messze menő következtetést levonni.
Szerintem sokat dob az élményen, ha van akinek szurkolhatsz. Ezért érdemes választani kedvenceket. Én Cards drukkerként lerágtam a körmöm a WS meccseken, s irgalmatlanul boldog voltam a győzelmekkor. Ott bizony izgalmas tudott lenni az is, ha nem találnak labdát (már mint az ellenfél 😊
Valaki írta, hogy nem olyan látványos mint egy foci meccs. Lehet. De azért itt is lehet látványos dolgokat látni, pl. mikor pókemberként felmászik a 3 m magas falra, hogy megakadályozzon egy HR-t.
A mai napig él bennem egy Cards meccs, mikor a centerfieldről Rich Ankiel a 3-as bázison álló Freesehez dobott egy labdát, hogy megakadályozzon egy triplát. A szépség az volt benne, hogy Freese a bázisnál térdelt, kesztyűjét a főldre letéve, azért hogy az ütő bevetődése előtt hozzá értesse a labdát, s kiejtse. Ebbe a letett kesztyűbe dobta bele Ankiel a labdát vagy 60 méterről (mert ugye a kesztyűben a labdának is benne kell lennie, hogy számítson). Még ma is libabőrös vagyok, ha rágondolok.
Ami még a baseball meccs melett szól, hogy még egy ilyen sport nincs, ami a végéig izgalmas tud maradni. Ugyanis a hazai pálya előnye ott mutatkozik meg, hogy a 9 inningben a hazai csapat lehet utoljára a pontszerző. Szintén Cards meccs, a 9. inningben 8-2-re vezetett az ellenfél, s innen nyert a Cards 9-8-ra. Kb. olyan, mintha a gurulós fociban a 90. percben 4-0-ra vezet valaki, s mégis a másik nyer 5-4-re. Kizárt.
Vagy a 2011-es WS 6. meccse. Nem is mentem be dolgozni utánna, mert megjártam a mennyországot és a poklot is egy meccsen belül, többször is. Nézzétek meg ezt a Youtube videót

Hát ezek miatt szeretem a baseballt!

Szerkesztette: Al
több mint 1 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Tegnap délután néztem meg a meccset, s nagyon tetszett a játékunk (OBJ, Von Miller), meg persze az eredmény is. Bár be kell vallanom, hogy a végén már bele-bele pörgettem, mert már untam, s szívesebben néztem volna a St. Louis Blues meccsét, akik szintén hétfőn játszottak. Azért nem bánnám, ha még 3 meccset végig unatkozhatnék, ÍGY.
Budda Bakert nagyon sajnáltam, nem nézett ki jól, ugyan akkor szerintem nem volt Akers szabálytalan. S ha már szabálytalanság. Senki nem beszélt Connor TD-jéről, ahol szerintem a Rams játékosnak (talán Williams) elég komoly targeting szabálytalansága volt. Sisak a sisakon, Connor seggre is ült rendesen, s láthatólag azt sem tudta hol van, ahogy "cirógatta" ülve a labdát.
A jövőre nézve, ugye TB. Bradyt szívből utálom, maximálisan elismerve pályafutását. Eddig 2x találkoztunk vele PO-ban, s mindkét alkalommal elvette tőlünk a SB győzelmet. Szerintem most győzünk, s mivel a Frisco is elveri a GB-t, ezért két hazai meccsel megnyerjük a SB-t.

Szerkesztette: Al
12 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊
Toca
Már persze feltéve azt, hogy deklarált hiányszakmába mész ki, odervájz ne is álmodj róla
slowmotion
Hátha keresnek pingpong edzőt 😊
bcsarli
mindent keresnek, ha NŐ vagy - mer az a hiány
sutianap
Tudtam hogy lesz egy "ha" 😊
Akkor nem kezdek el újzélandiul tanulni...
bcsarli
Gondoltál volna időben rá, hogy alkalmas légy új-új-zélandinak. Mondjuk az óvodában.
több mint 2 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Most néztem meg Cili néni videóját. Végre kibújt a szög a zsákból. Én mindig is sejtettem, hogy nem ö a tisztiföorvos, hanem csak a takarítónője. Végre be is bizonyította. Amilyen részletesen mesélt a husvéti nagytakarításról........ez mindent elmond.
6 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Egy kis hangolás a szezon kezdetre.

Tegnap örömmel láttam, hogy felkerült az HBO Max kínálatában az American Underdog (magyar címe: Esélytelenből halhatatlan). A Kurt Warner sztori. Már vártam, s meg is néztem izibe. Nekem tetszett. Szerintem a Rams fanoknak kötelező 😊
9 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
I have a bad feeling about this…
Pizsama
Ne kezd el. Meg van az SB win, más nem számít már.
Marko16
Persze hogy nem.
Csak emlékszem mi szokott történni miután Snead túlfizet egy játékost...
Pizsama
Nehogy párhuzamot vonj Goff és Donald között 😊

Komolyra fordítva. Én már azt sem értettem, hogy miért mindig Donaldon akarunk spórolni, mikor az ő jelenléte, ami ezt a csapatot a felső polcra helyezi. Donald farvizén bárkiből átlag feletti védőjátékos lehet és lett is, aki nálunk csak megfordult. S nem csak játékos, hanem edzői szinten is. Szóval én nem sajnálom tőle, s már lelki szemeim előtt az AD utáni időszak középszerűségét látom.
12 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 585
Nagyon szeretném megérni, mikor a fidesz ugyan olyan szitokszó lesz, mint ma a kommunista. Akkor legalább végérvényesen egyenlőségjelet lehet tenni közéjük (no nem a hithű fideszes /ilyen nincs is/ és a hithű kommunista közé /ilyen legalább volt/). 16 évnyi 2/3 után (vagy legyen 20-24 év), a bukásuk után egy darab fideszest nem fogsz találni, erre mérget veszek.