Al

Los Angeles Rams Missouri Tigers

Al
Lakhely
Hévízgyörk
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
350


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
A legnagyobb baj az, hogy a Rams mindent egy lapra tett fel. Kellett volna a bajnoki cím, hogy bevonza LA népét. Feláldozta ennek oltárán a jövőt, draft pickekekkel, hosszú szerződésekkel.

Nem lesz itt feltámadás.
Al
Ez egyébként valóban agasztó, tényleg boom or bustra mentetek, és bustnak tűnik.
Az a legdurvább, hogy "McVay-Goff-Gurley" ez a trió tavaly ilyenkor mennybe ment.
tenorx
Goffot és Gurleyt már tavaly is ekéztem. Idén csatlakozik hozzájuk McVay is.

Nem az a baj, hogy a csúcsformában lévő Ravens át gyalogol rajtunk, mert ezzel nincs problémám. De 2 hete láthattad, hogy mit műveltünk ellenetek is. Egy ép kéz láb támadásunk nem volt, a pontokat a védelem meg a speciális egység hozta.

Szerkesztette: Al
10 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
A legnagyobb baj az, hogy a Rams mindent egy lapra tett fel. Kellett volna a bajnoki cím, hogy bevonza LA népét. Feláldozta ennek oltárán a jövőt, draft pickekekkel, hosszú szerződésekkel.

Nem lesz itt feltámadás.
10 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Lockkal mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy ő kezd már múlt hétvégén? Még mindig sérült? Kedveltem a Mizzouban.
Al
Hát az első verzió az volt, hogy a héten a Chargers ellen már ő kezd. Aztán volt olyan pletyka, hogy csak az utolsó két meccsen játszik, a legújabb fejlemény meg ma derül ki. Vagy vasárnap már kezd, vagy egyáltalán nem lép idén pályára.
roberto23
Kíváncsian várom. Drukkolok neki, hogy megvesse a lábát az NFL-ben. Szerintem fényévekkel jobb, mint a legutóbbi Mizzou irányító (Gabbert) volt. Mondjuk őt már a Mizzouban is rüheltem, nem is értettem mit keres az NFL-ben.
10 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Lockkal mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy ő kezd már múlt hétvégén? Még mindig sérült? Kedveltem a Mizzouban.

Szerkesztette: Al
10 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Tegnap este leültem megnézni a meccset. Nem voltak nagy elvárásaim, amiket tovább rontott, hogy napközben belefutottam egy Lamar Jackson fotóba. E nélkül is tuti kettesre vettem volna a tippmixen, de ez után már biztos voltam a vereségben.
Végre (gondoltam), úgy ülhetek le meccset nézni, hogy tudom kikaptunk. Legalább nem fogok idegeskedni. Akkor nem is sejtettem mekkorát tévedek.
Ahogy csordogált a meccs, úgy lettem egyre feszültebb, egyre idegesebb. Újra a jól megszokott fos Rams-szet kellett néznem, s közben azon járt az agyam, hogy van egy újabb 10 év, amikor a rájátszás közelébe sem szagolunk. S nekem nincs 10-15 évem a következő PO-ig. Sőt, ezt én már jövő héten sem akarom látni.
Ekkor már minden idegesített. A bírók, akik fingom nincs miért baszakodnak visszanézéssel, mikor úgy sem a helyes ítéletet hozzák meg, inkább csak a seggüket védik vele (visszanéztük, és helyesen döntöttünk már a meccs hevében is). McVay. A csapat. Peters.
A végére olyan dühroham kapott el (főként a tehetetlenség miatt), hogy törni-zúzni tudtam volna. Akkorát b@sztam az asztalra, hogy most is fáj a kezem (remélem nem repedt meg). A gyereket majdnem elvertem. Kész.
Kész, ezt nem szabad tovább folytatnom. Számomra itt ért véget a szezon, több meccset nem nézek. Én erre nem vagyok kíváncsi jövőre sem, pláne nem évekig, amíg lábon kihordjuk a McVay-Goff-Gurley fekélyt.

Idén én befejeztem, s mivel St. Louis miatt drukkoltam nekik, jövőre egy másik Missouri állam csapatának szurkolójaként térek vissza.

Elegem van a Ramsből egy életre. Volt 2-3 jó évünk együtt, meg 20-21 szar. Agyő!

Szerkesztette: Al
25 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
A "tegnapi" (én tegnap láttam), meccs után, mérhetetlenül elegem lett a Ramsből. Ennyire fogalmatlanok nem lehetünk. Kezdem megint.
Gurley a statok szerint 26-28. helyet foglalja el az RB statokban. Liga elit futó, mi?
Goff. Abszolút nem tud mozogni a zsebben. Legalább 3x dobta neki az orra előtti falember kinyújtott kezének (nem beleütöttek a passzba, hanem a feltartott kéznek dobta). Agyrém. Egyszer mozgott ki a zsebből. EGYSZER. Akkor dobott egy 2 yardos passzt, s az elkapó hozzátett még 6-ot. Miért nem lehetett ilyeneket csinálni? Goffnál egyszer csillant fel a szemem, mikor a lábához kapott, és 1 snap erejéig Bortles lépett pályára. Már azt hittem van isten, s kidől Goff hosszabb időre. Ugyanis kurva kíváncsi lennék, mit tudna kezdeni egy másik irányító. Végre választ kaphatnék arra, hogy tényleg a támadó fal szar ennyire és McVay, vagy pedig a bohóc Goff.
McVay, (mert már vele is tele a tököm). Annyira kiismerhető már, hogy az egyetlen meglepetés tőle, hogy nem okoz meglepetést a hívásokkal. Illetve nem a szart. Pl. 8 yardra az ellenfél end zone-jától, 3. kisérletre visszadobják Gurleynek a 15 yardosra, hogy fusson. Sikerült is -5 yardot teljesítenie, mert Gurley nem az a szélvész. Tele a hócipőm a meccs kezdésekkel is. Mi mindig rúgást választunk. Ez általában nem jön be, mert pontokat kapunk az első támadásból, a 2. félidőt pedig általában 3 snap után puntolás követ. Tegnap végre bejöhetett volna, mert a védelem TD-vel kezdett, és mire mentünk vele? Szóval, van értelme?
Lassan a csapat is eléri a támadók szintjét, lásd Hekker INT. 4 mp-cel a támadó idő lejárta előtt áthívja passzra Hekker a játékot. Kész csoda, hogy nem volt false start (bár azzal jobban jártunk volna). Nem is lehetett más a kapkodás eredménye, mint az INT.

S ha még ez nem lenne elég, akkor ott volt az is, hogy szerintem egyik TD sem volt TD, amit a PIT szerzett.
Az elsőnél a térde a pályán kívül előbb lenn volt mint a 2. láb.
A másik pedig incomplete pass volt szerintem, s nem fumble.

Egyedül a védelem, s azon belül is Donald miatt nézem még.
Ja és ha védelem, Ramsey milyen légüres térben mozgott tegnap........vicc,

Szerkesztette: Al
1 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Pizsi touchdown London! 😉
Pizsama
Biztos nagy élmény lesz. Irigyellek egy kicsit.
1 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Minden évben van egy ilyen meccsük, amikor minden összejön. Tavaly a Saints ellen kezdtek így. A Saints néhány playre volt a Super Bowltól utána. Persze, simán lehet a sima meccsekből bukó is, meg a karcosakból nyerő innen, de meglepne, ha nem lenne meg legalább 11 W
Wyatt
11W?
Meccsek óta tragikus az O-Line (amiből még most ki is esnek sérülés miatt), Goff egy rakás trotty, Gurley döglődik, Peters-t lecseréled Ramsey-re, és hopp, csinálsz egy 8-2-t? Aha, oké. Sokkal reálisabb forgatókönyv egy Fisheri 7-9-től 9-7-ig terjedő vmi.
gabokocka
A 3 győzelmünk sem volt sima.
CAR 30-27. Itt nagyjából a Panthers verte meg magát a labdavesztéseivel és egyéb hülyeségeivel.
NO 27-9. Brees kiesése kellett hozzá, mint egy falat kenyér.
CLE 20-13. Utolsó negyedben fordítottunk és még így is meleg volt a pite.
1 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Ez most hosszú lesz, de már nem tudom magamban tartani. Szívem szerint már ezt írtam volna az 1., a 2. vagy a 3. meccs után is, amikor még győzelmekkel álltunk.

McVay.
A csoda elmúlt, a playbookját az ellenfelek jobban ismerik, mint néhány játékosunk. Már a PO alatt jelentkezett, hogy kiismerték McVay húzásait, ami SB-on csúcsosodott ki. Ezek után vártam, hogy a szünetben meg tud újulni. Sajnos nem tudott, s mára már nincs semmi meglepő McVaynél. Ráadásul az unalomig ismert playeket sem sikerül tökéletesen kivitelezni.
Amit még a számlájára írok, az Goff szerződése. Gondolom csak kikérik az edző véleményét egy ilyen szerződés előtt.

Goff.
Ilyen mega szerződést adni egy velejéig tehetségtelen „irányítónak”. Szerintem nagy szerencséje Goffnak, hogy kaliforniai srác. Csak ennek köszönheti, hogy Loszi tárt karokkal fogadta.
Goff nem irányító semmilyen formában. Mikor idekerült alapvető dolgokat nem tudott, pl. snappet csak átnyújtani lehetett neki.
Ő nem fog áthívni játékokat, mert nem tudja olvasni a védelmet (ha tudja, akkor bocsesz, de még sosem csinálta).
Nem lát a pályán. Csak a megbeszélt elkapót figyeli, s arra dobja akkor is, ha rajta a védő. Azt még meg is tudnám bocsátani neki, hogy nem veszi észre a másik oldalon az üres elkapót, de hogy azt sem aki a passz sávban várja a labdát üresen. Példa. A CAR elleni meccsen volt 3 olyan eset, mikor a passz sávban hozzá közelebb lévő elkapót nem vett észre, mert csak akire a játék lett hívva, azt figyelte. 2 leütött passz és 1 INT lett a vége.
Nem tud a zsebben mozogni. Ha jön a siettetés, kilép a zsebből a helyett, hogy fellépne. Abszolút nem érzi mi történik körülötte, így szinte mindig nyomás alatt van. Nyomás alatt a statisztikái nagyon durván visszaesnek.
Ennek az embernek adtunk ilyen mega szerződést, ami garantálja, hogy még évekig ő fog nálunk „irányítani”. Bravó! Akarom én ezt nézni?

Gurley.
Párszor már kifejtettem, hogy nem tartom jó futónak. Ezért mindig kaptam is. Szerintem a legtöbb negatív yardos futást mutatja be a ligában. Amikor „hiányzik”, akkor jön egy Anderson vagy egy Malcolm Brown és bemutatja, milyen mikor futó is van a pályán. De legalább őt is sikerült magunkhoz láncolni.

Goff + Gurley.
Akikkel idén játszottunk , azok QB+RB párosáért simán odaadnám G+G-t. Bármelyikért, akár csere irányítókért is (Bridgewater).
OL
Nem lehet tudni, hogy tényleg ennyire szarok (bár Allen nálam is ligalegalja), vagy csak Goff teszi őket azzá. Mert mondunk rájuk mindenfélét. Pl. nem tudnak utat nyitni Gurleynek (érdekes, Brown-nak tudnak?).
Egy biztos, tavaly fényévekkel jobbak voltak.

Defense
Miattuk és a spec team miatt érdemes egyáltalán Rams meccset nézni. Ha szidják őket, akkor azért vegyük azt is figyelembe, hogy mennyit vannak pályán meccsenként. Pl. a 49ers ellen 40 percet.


St. Louis-ból elköltöztek. Nagyon jó. Los Angeles tárt karokkal várta, hogy ”haza” térjen a Rams. Megérte. A San Francisco meccsen telt ház volt, csak az a baj, hogy piros volt a lelátó. Az meg nem a mi színünk. A 77 ezer emberből , 50 ezernél nem lehettek többen a Frisco drukkerek.

Idei évre a jóslatom, 6-10 esteleg 7-9, s a közelébe se szagolunk a PO-nak.
10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Úgy látszik McVay-jel kapcsolatban félreérthető voltam, mikor azt mondtam kézben tartotta a meccset.
Nem arra gondoltam, hogy ez volt a mesterterv, hogy az első 8 drive-unk punttal végződjék, vagy hogy az első félidőben ne szerezzünk first downt.
Azért a Pats sem volt meggyőző. Egészen a 4. negyedig 3 pontot raktak fel a táblára.
Arra gondoltam, amit én is éreztem, hogy akár nyerhetünk is. Egészen 13-3-ig, de ez csak az utolsó percben jött el. Még 10-3-nál is úgy gondoltam, hogy meg lehet a meccs. Pontosan 10-3-nál volt Cooks dropja, amivel végül is nem egyenlítettünk. Szóval annyira távol nem álltunk a győzelemtől (vagy egyenlítéstől), mint azt mindenki gondolja. Mást ne mondjak, még a Pats is viszonylag elég sokat rágódott rajta, hogy mi legyen 4. és 1-re, 10-3-nál.

Azt hiszem ezzel lezárom a SB hozzászólásaim. Tiszteletben tartom, ha másnak más a véleménye.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Gratulálok srácok!
10 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Tegnap este leültem megnézni a meccset. Nem voltak nagy elvárásaim, amiket tovább rontott, hogy napközben belefutottam egy Lamar Jackson fotóba. E nélkül is tuti kettesre vettem volna a tippmixen, de ez után már biztos voltam a vereségben.
Végre (gondoltam), úgy ülhetek le meccset nézni, hogy tudom kikaptunk. Legalább nem fogok idegeskedni. Akkor nem is sejtettem mekkorát tévedek.
Ahogy csordogált a meccs, úgy lettem egyre feszültebb, egyre idegesebb. Újra a jól megszokott fos Rams-szet kellett néznem, s közben azon járt az agyam, hogy van egy újabb 10 év, amikor a rájátszás közelébe sem szagolunk. S nekem nincs 10-15 évem a következő PO-ig. Sőt, ezt én már jövő héten sem akarom látni.
Ekkor már minden idegesített. A bírók, akik fingom nincs miért baszakodnak visszanézéssel, mikor úgy sem a helyes ítéletet hozzák meg, inkább csak a seggüket védik vele (visszanéztük, és helyesen döntöttünk már a meccs hevében is). McVay. A csapat. Peters.
A végére olyan dühroham kapott el (főként a tehetetlenség miatt), hogy törni-zúzni tudtam volna. Akkorát b@sztam az asztalra, hogy most is fáj a kezem (remélem nem repedt meg). A gyereket majdnem elvertem. Kész.
Kész, ezt nem szabad tovább folytatnom. Számomra itt ért véget a szezon, több meccset nem nézek. Én erre nem vagyok kíváncsi jövőre sem, pláne nem évekig, amíg lábon kihordjuk a McVay-Goff-Gurley fekélyt.

Idén én befejeztem, s mivel St. Louis miatt drukkoltam nekik, jövőre egy másik Missouri állam csapatának szurkolójaként térek vissza.

Elegem van a Ramsből egy életre. Volt 2-3 jó évünk együtt, meg 20-21 szar. Agyő!

Szerkesztette: Al
10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
egy gyenge színvonalú meccs volt.

gedam
Kifejezetten sajnálom a pártatlan nézőket, akik végig szenvedték ezt a meccset.
10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Megértem a Saints szurkolók elkeseredését, szerintem ha velünk fordul elő, akkor hasonló érzelmeket váltott volna ki belőlem is.
A SB küszöbén megbotlani sem kellemes (kikapni a konf döntőn), hát még ha nem a küszöbön botlik el az ember, hanem a küszöbön elgáncsolják a bírók. Sajnos ez már történelem.
Nagyon sajnálom, hogy a Saints így esett ki.
Ezzel részemről lezártnak tekintem az ügyet. Szeretnék már az SB-vel foglalkozni, mert mi nem Pats vagyunk, akik minden évben SB-t játszanak. Elég sokat vártunk erre a lehetőségre.
10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Egy kicsit elgondolkodtatott, hogy a Saints drukkerek úgy élték meg, hogy végig kézben tartották a meccset. Végiggondoltam, én hogy éltem meg, mikor milyen érzések uralkodtak el rajtam. Megosztom veletek.

Saints kezd, ugyan nem szoktak scoring drive-ot vezetni elsőre, de most sikerült nekik. Megfogtuk őket a red zoneban, 0-3. Abszolút nem éreztem problémának. Labdaeladás, újabb jó red zone védekezés, 0-6. Nem örültem, de nem éreztem gondnak, ha TD-t szerzünk, fordítunk. Aztán 0-13-nál már nem voltam ennyire nyugodt, sőt az is megfordult a fejemben, hogy elmehet a meccs. Pontok kellettek, szereztünk 3-at. 3-13. Ezután megakadt a NO, jól védekeztünk. A félidő végére egész pofás támadás után, megjött a TD is, és már-már nyeregben éreztem magam. 10-13 a félidő. A másodikat mi kezdjük. Hol a probléma? Aztán csak jött a gond, mert gyorsan leparancsoltak bennünket, s az egyenlítésünk vagy vezetésünk helyett 10-20 lett az állás. Itt megint kicsit eluralkodott rajtam a pánik, de aztán a játék képe megnyugtatott, mert innentől a szentek már szinte pályán sem voltak. 20-20-nál Ginn elkapásánál azt hittem itt a vég. Joyner nagyon elbaszta, mert INT akart szerezni, ahelyett, hogy elütötte volna. Azonban ezután a Saints újabb balfaszkodásaitól megnyugodtam (nem égették az órát), s úgy gondoltam, bármi lesz a vége, minimum egyenlítünk. Mondjuk a szabálytalanságnál kicsit megijedtem, de nem jött a zászló (mondjuk Robyra kb. 3 zászló is elmaradt az egész meccsen).A végén egyenlítettünk.
A hosszabbításban mire felfoghattam volna, hogy vége lehet az idénynek, addigra már nálunk volt a labda, s tudtam, hogy Greg the Leg akár 67-ről is bebassza.
10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Hú de nagy meccs volt a másik is. Most sikerült megnéznem.
Örülök a Patsnek.
2001-ben egy underdog csapat elverte a kedvenceket (nagy meglepetésre), akiket egy siheder, bizonyos Tom Brady irányított. Azóta vágyom a visszavágóra. Brady karrierje azzal a győztes döntővel indult, s ha nem vagyok ünneprontó, akkor remélem az idei vesztes SB-vel zárul.
10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Engem a bírók egész évben bosszantottak, s most sem voltak jók. Nyilván az szabálytalan volt, de a novemberi meccsen is meg volt Hekker futása. Szerintem akkor sem lett volna 100% a Saints győzelme, ha bedobják a zászlót. Ilyen az agyon szabályozott NFL, de most pont leszarom, mert Super Bowl van. 17 év gyötrelmes várakozás után.
10 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Már most tiszta izgalomba vagyok az esti meccs miatt, nagyon várom.
Az őszi meccsen sem voltunk esélytelenek, mert ha megadják Hekker futását, akkor ki tudja mi lett volna a vége.
Most egészen más meccset várok, s teljesen pozitív megérzéseim vannak.
1. Ott lesz Talib. Vele a secondarynk szintet lép. Thomasnak nem lesz olyan egyszerű dolga mint legutóbb.
2. Peters javul a Saints meccs óta. Ha hozzáveszem Payton beszólását is, akkor Peterstől az év meccsét várom 2 INT-nel.
3. Nyomás gyakorlásra ezúttal fenn lesz Fowler is. Bizalomkeltő.
4. Suh remélem magára talál, s a Dallas ellen már sokkal jobb volt mint a szezonban bármikor. Úgy érzem Breesen sokkal nagyobb lesz a nyomás, s ezúttal a sackek sem maradnak el.
5. Donald meg Donald. Ha kettőzik akkor a többieknek marad hely.

Támadó oldalon Goff javulgat. CJ Andersonnal pedig érkezett egy erőfutó. Ha futóink 5 yardot átlagolnak, akkor hosszú támadásokat vezethetünk, fáraszthatjuk a védelmet (itt Rankins kiesése is bejátszhat).
Amúgy is, McVay megoldja. : - )

Let"s go Rams!

Szerkesztette: Al
11 hónapja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
nexion218-nak:

Aki a Ramsnek szurkol 20 éve , annak nem hiszem, hogy újat tudnátok mutatni. 😊

Szerkesztette: Al
több mint 1 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 350
Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.
Pizsama
Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.