Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 15 éve
Jó lenneAzt hiszem ebben a csoportban divatba jönnének a magas cb k.
több mint 15 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...Ez a meg nem nevezett csapat ti vagytok? 😀 Vagy miért ide posztolod?
állitólag.DM13
több mint 15 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...állitólag.
több mint 15 éve
Különben is ezeknek a tavalyit adtuk oda, azért nem volt elkapásuk 😊Nyugi, még nincs vége semminek.attól nem félek h turner sokat megjegyzett belőlebriareos
De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gázDelonso_
+ megtévesztjük az ellenfelet ( dupla átverés )
több mint 15 éve
vernon davisvincent jackson
és hasonló nevek után lennék kiengesztelve
több mint 15 éve
Na de ki kukázza össze Patsy White-ot ?Kell valami nagy dobás, h ez a sok s.ar lemenjen a torkomon, kedves Trifecta !
több mint 15 éve
Nyugi, még nincs vége semminek.attól nem félek h turner sokat megjegyzett belőle
De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gázDelonso_
több mint 15 éve
Nyugi, még nincs vége semminek.De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gáz
több mint 15 éve
nem értem, nem értem.teljes következetlenség, totális kapkodás,
legyen már megint offseason 😕
több mint 15 éve
OL-be is csak 3 csere van ( ebből Grove nem teljesen egészséges ) + az új csávók akik szintén T-k, úgyhogy jelenleg nincs G cserénk.Ja és kezdők közül a 2 T-nek is van apróbb baja.
Bakker mindjárt sírok...
több mint 15 éve
ez nagyon meredek...a Martin-Bills meg várható volt, még én is beférnék oda TE-nek
több mint 15 éve
Odrick - Starks - Langfordkomolyan mondom nem értem.grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
ha kirakjuk proctert megtarthattuk volna thomastbriareos
Vazze.......DM13
mindenkinek elgurult a gyógyszere?
dm13 h néz ki most a DL?briareos
McDaniel - Soliai -
+ a két új mókus
Asszem a Bills elleni meccs alatt elég sok sör fog fogyni...+ előre beágyazok neki 1 L unikummal 😊
több mint 15 éve
komolyan mondom nem értem.grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
Vazze.......DM13
mindenkinek elgurult a gyógyszere?
dm13 h néz ki most a DL?
több mint 15 éve
kurvára nem engedhetjük meg idén a szokásos szar kezdéstbriareosPedig a DL lényegében cserék nélkül kell, h tolja ezek után. Mert gondolom egyik új sem zseni vagy maga Superman.
több mint 15 éve
grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
Vazze.......
több mint 15 éve
kurvára nem engedhetjük meg idén a szokásos szar kezdést
több mint 15 éve
Úgy látszik nekünk kötelező 3-4 buktával kezdeni a szezont.olyat mondok beszarsz:itt dögöljek meg ha értembriareosNem fogsz😊 ( én sem )DM13
állítólag jason allen kezdő cb lesz vasárnap
mi a fasz folyik itt?
komolyan mondom fantasy draft után nyomok egy részletes értetlenkedést, fogom a fejem...briareos
több mint 15 éve
grantet minek kellett kibaszni.ha kirakjuk proctert megtarthattuk volna thomast
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez mégis mi a kurva isten? mi a faszt csinlunk??? holnapra remélem okosabbak leszünk mert így elég gáz.
több mint 15 éve
olyat mondok beszarsz:itt dögöljek meg ha értembriareosNem fogsz😊 ( én sem )DM13
állítólag jason allen kezdő cb lesz vasárnap
mi a fasz folyik itt?
komolyan mondom fantasy draft után nyomok egy részletes értetlenkedést, fogom a fejem...
több mint 15 éve
Bakker most nem birok majd aludni, rutinos playákat kidobni és még nem bizonyított waive-lt rookie-kal feltölteni a helyüket 1 héttel a szezon elött nem biztos, h okos dolog. :o
több mint 15 éve
Megszerezhetnénk V Jaxet is igazán pénz van és ikertornyokkal támadnánk....