Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 15 éve
reméljük az lesz. vasárnap kezdhetné a pusztítást pár durva szereléssel
több mint 15 éve
Dobbins pusztító kezdő lesz? 😛 Sirály 😛
több mint 15 éve
kiratkuk chris mccoyt, helyette jött egy nagydarab TE akinek még nem tudom a nevét
több mint 15 éve
Clifton nem ügyetlen gyerek csak nagyon üveg.1. Mi lesz a végeredmény? 24 13 ide
2. Ki lesz a Phins rushing leadere? Brown
3. Elérjük-e a 100 futott yardot? el
4. Marshall hány elkapással zár? 5
5. Hány büntetést szed össze a támadó fal? 5
5. Engedünk-e ST TD-t? nem
6. Szerzünk-e Interceptiont, ha igen ki? Ha játszik Sean Smith
7. Hány yardot, (TD-t) nyalunk Jason Allenről? megfizethetetlen. (70)
8. Ki csinál sacket a D-ből? Wake, Misi
9. Ki lesz a tackle leader? Bell
10. lesz-e 30 yardnál hoszabb returnünk? nem
több mint 15 éve
mai edzés észrevételek:Clifton itt van, 22-esben tolja
Jake Long teljes felszerelésben edz
Tuna Ireland mellett ülve nézi az edzést
edit: crowder nem edz... már 3 hete. nagyon gáz
vontae is edz
hartline (nem a wr) újra a Psben van
dobbins és dansby a kezdő ILB páros, 3rd downon dobbins helyére carpenter jön be
a kezdő OLB páros wake- IAF
több mint 15 éve
na közeleg a Bills elleni meccs pár kérdés, ha van kedvetek participálni1. Mi lesz a végeredmény?
2. Ki lesz a Phins rushing leadere?
3. Elérjük-e a 100 futott yardot?
4. Marshall hány elkapással zár?
5. Hány büntetést szed össze a támadó fal?
5. Engedünk-e ST TD-t?
6. Szerzünk-e Interceptiont, ha igen ki?
7. Hány yardot, (TD-t) nyalunk Jason Allenről?
8. Ki csinál sacket a D-ből?
9. Ki lesz a tackle leader?
10. lesz-e 30 yardnál hoszabb returnünk?
több mint 15 éve
P.Turner csak annyi időt töltött NY-ban míg leadta a playbookot.DM13Elég szép kis információ gyűlt fel a pár nap alatt. Csupa meglepetés volt.
Végre megoldódott a QB ügy. Majd a baseball-ban alakít nagyokat 😀
Turner is jó feloldódott, de gondoltam rá, mert Wallace és Moore jó volt.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
P.Turner csak annyi időt töltött NY-ban míg leadta a playbookot.
több mint 15 éve
A feleségét angliában ha jól emlékszem csak francia lotyónak hívták, ja meg ő uralkodott a fiú helyett.Delonso_Meg a "kedvesek", inkább a dugványozás érdekelte😊
több mint 15 éve
A feleségét angliában ha jól emlékszem csak francia lotyónak hívták, ja meg ő uralkodott a fiú helyett.
több mint 15 éve
Hát alapvetően nem lehetett könnyű megélnie azt hogy az a birodalom amit ő rakott össze nem kis munkával egy degenerált kezére jut.Delonso_A fiára gondoltam a nyomira...apuka csak megőrült.
több mint 15 éve
Hát alapvetően nem lehetett könnyű megélnie azt hogy az a birodalom amit ő rakott össze nem kis munkával egy degenerált kezére jut.
több mint 15 éve
És hogy lett akkor az a nyomi a király utána?A fiatalabbak még gyerekként elhunytak. Az idősebbek még gyerekek voltak amikor trónra került.
Milyen volt a többi?Delonso_
Amúgy méltó halála volt, az ombudsmann biztos ejnye-bejnyézett volna.
"Mortimer úgy rendelkezett, hogy külső szemlélő ne vegye észre a halálát. Az őt őrző grófok döntése volt: úgy haljon meg, ahogy élt. Kezeit, lábait összekötözték, hasra fektették, egy lefűrészelt ökörszarvat, azon keresztül pedig egy izzó vasat dugtak fel a végbelébe."
Átmegyünk töri szakkörbe?
több mint 15 éve
És hogy lett akkor az a nyomi a király utána?Milyen volt a többi?
több mint 15 éve
érdekes mert 25-ről tudtam, most utánanéztem 18-at említ születési idővel, de jelzi h kasztíliai E 25.öt szült neki. Gondolom 7 akkor halva születhetett, v nem érte meg a pár napos kort. érdekes.én még nem tartok 25 gyereknél 😀Csak 18 volt különben is😊DM13
hát kiváncsi leszek erre a parcells dologra, az időzítés azért furcsa. Remélem Ireland ugyanúgy nem hagyja h Ross belepofázzon a dolgokba mint Parcellsbriareos
De akár 25 akár 18 nem hiszem h fenyegetem a személyi csúcsát 😀
több mint 15 éve
Ennyit mond a filmbenLehet, különben is a felföldiek a jó csávók. (többnyire)
Irish....Delonso_
több mint 15 éve
én még nem tartok 25 gyereknél 😀Csak 18 volt különben is😊
hát kiváncsi leszek erre a parcells dologra, az időzítés azért furcsa. Remélem Ireland ugyanúgy nem hagyja h Ross belepofázzon a dolgokba mint Parcellsbriareos
több mint 15 éve
Azok a wales-iek nem ?Csak nehogy ez már ireland legyenDelonso_hiába, sose bízz az írekbenbriareos
több mint 15 éve
én még nem tartok 25 gyereknél 😀hát kiváncsi leszek erre a parcells dologra, az időzítés azért furcsa. Remélem Ireland ugyanúgy nem hagyja h Ross belepofázzon a dolgokba mint Parcells
több mint 15 éve
Mi vagy te nyakigláb edward?
több mint 15 éve
Csak nehogy ez már ireland legyenDelonso_hiába, sose bízz az írekben
több mint 15 éve
Csak nehogy ez már ireland legyen
több mint 15 éve
Interesting: #Dolphins announce that Bill Parcells is stepping back into a consulting role and Jeff Ireland will assume more football duties.Parcells remains on a "daily consultant basis" & team says this was always the plan.briareosIdeje volt, mert még 1-2 ilyen roster move és lefordulok a székről...