NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Csabee13

Miami Dolphins

Csabee13
Lakhely
Lenti
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
2 450


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan


Beteg 😀
10 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
csak hogy ne legyen minden olyan szép...

"The team announced Thursday it has placed linebacker Kyle Van Noy, defensive tackle Christian Wilkins and wide receiver Matt Cole on the reserve/COVID-19 list."
Csabee13
fasza. mikor is jöhetnének le róla leghamarabb?
briareos
hmm az elég fin(s)csi
Adirotor
Az utolsó kontakt után 5nap elvileg a minimum, ha negatív tesztet nyomnak akkor is. De ugye nem publikus, hogy ki akivel kapcsolatban voltak. Feltehetően valamelyik edző. Vasárnap nem lesznek sajnos ez kb. borítékolható.
11 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
csak hogy ne legyen minden olyan szép...

"The team announced Thursday it has placed linebacker Kyle Van Noy, defensive tackle Christian Wilkins and wide receiver Matt Cole on the reserve/COVID-19 list."
12 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
na prestonra most azt hozták le h csak sprain
briareos
mégiscsak durvább a láb -> IR
briareos
Úgy fest ő sem lesz egy long term solution..
22 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Egész meccsen ez ment nem csak most.
Sőt egész évbe ez megy, és borzasztó.
adamfaragoo
De most ez kellett 😊
22 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Nem tudom miért erőltetjük ezeket a szörnyű futásokat...
adamfaragoo
Pörgetni kell az órát.. mostmár ez kellett. Szépen kinyomtuk az időkéréseiket is. Rendben volt ez a drive.
22 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
huh
22 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
jo hát huzzuk be aztán on to next week. ahhoz képest h 2 hete az dőlt a médiából h a rams D tua letépett végtagjaival fogja agyonvágni a többi skillplayert, ez még nem is olyan rossz 😀
briareos
Persze, de meglesz? 😀
22 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
drop drop drop
22 napja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Remélem Chan befejezte a bohóckodást.. kell pár first down mostmár..

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
 thespun.com/nfl/afc-east/new-england-patriots/espn-star-wars-theme-tom-brady-return

 twitter.com/ESPNNFL/status/782678872055767040

Ha még nem lett volna 😀

Szerkesztette: Csabee13
több mint 1 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Béke Josh Rosen karrierjére, a tavalyi legrosszabb keretből az idei legrosszabb keretbe, ugyanúgy fal és célpontok nélkül. Igaz, itt van egy jó tight end, cserébe nincs olyan jó futó. És jövőre kikopik a ligából, amikor ezzel a kerettel sem váltja meg a világot, miközben Lamar és Dak playoffba juthat...
Wyatt
- Leggyengébb keret aláírom, bár azért pár csapat még versenyben van azért az 1/1-ért jövőre.
- Szar OL, az itt hagyomány a Bullygate óta.
- Célpontok nélkül... naaa ez az egy nem igaz. Drake rohadt jó pass catching RB, és az már Géza baromsága volt, hogy Gore kapta a snappek 3/4-ét (annak ellenére is az, hogy imádom Gore-t). Stills, Albert Wilson, Jakeem 'kertitörpe' Grant, és az örök ígéret minden training camp császára Parker is itt van még. Gesicki? Twt. Dwayne Allen. Elit sor? nem. De azért nem mondhatnám azt sem, hogy "célpontok nélkül".

Rosen idei feladata nem az, hogy PO-ba vigyen egy szar keretet.. hanem Lenyomja Fitzmagicet a kezdőért, megmutassa mekkora potenciál van benne, és miért lett 1/10 tavaly. Ha ez sikerül megtalálta a helyét, és 2 éven belül van esélye arra, hogy felépítenek körülötte egy csapatot a tengernyi pickből és cca 100-120 milla capspace-ből. Mindezt úgy hogy egy Jim Caldwell van itt aki segítheti a fejlődésben.

Ha ez nem sikerül akkor a nyakára draftolnak egy Tua-t vagy Herbertet esetleg Fromm-ot, és kénytelen lesz megkűzdeni azért a kezdőért. Ha erre nem hajlandó, vagy képes akkor senki mást nem okolhat, hogy kikopott a ligából, csak saját magát. Szerintem nálunk egy fair lehetőséget kap most, ami Murray-al Arizonában nem volt meg. Illetve még mindig ott lesz a lehetőség előtte, hogy egy backup QB szerepkörben fejlődjön, és várja az alkalmat a kitörésre.

És az mellett se menjünk el, hogy Floresék talán összeraknak valami defense-t. Azért kezd formálódni valami amire építhet. Igaz, ha Charles Harris-ből nem csinál valamit akkor egy épkézlább pass rusher sincs jelenleg a csapatban. De ugye nem erre az évre építünk. Jövőre pénz és pick is lesz orvosolni a legtöbb lyukat.

A csapat szemszögéből a saints csere után, effektíve egy 5. körös pickért kaptunk egy fiatal QB-t aki 3évre 6millióba kerül, és még akár a franchise guy is lehet. Vagy nézhetjük úgy is, hogy az idei 2. körös pickünk Josh Rosen.

Jövőre:

1db első
2db második (Saints csere)
2db harmadik (Ja'Wuan James comp.)
2db negyedik (Tannehill csere)
1db ötödik (Cam Wake comp.)
2db hatodik (Robert Quinn csere)
2db hetedik

a kompenzációs pickek változhatnak, de 3. körös nagyjából biztosra vehető James-ért, míg az 5. kört kiolthatja Fitzmagic.

Idén még:

1db ötödik
1db hatodik
2db hetedik

Wilkins-nek örülök, Deiter hiányposztra jött (alig van ami nem az), és még foghatunk jó játékosokat itt is.. lásd Reshad Jones anno.

Eddig reménykeltő a draft.

Szerkesztette: Csabee13
1 hónapja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
ha jól rémlik, még 2-3 héttel ezelőtt flores azt mondta, tagovailoa egészséges, azonban még nem áll készen. a jets ellen beállt néhány play erejéig (azért, mert annyira magabiztosan álltunk), s kezdő lett.
1/5-ös irányító. helytálló lehet azon kijelentés, hogy ha ilyen helyen draftolsz, akkor kezdjen. véleményem szerint mi sem ideálisabb körülmény - kiváltképp egy irányító esetében - ha tud még tanulni, fejlődni a profi ligában, s nincs belekényszerítve a kezdésbe. magas eredményeket vártunk idén? nem. van olyan rutinos irányítónk, akivel némi eredményt fel lehet mutatni, ha építkezés az idei cél? van [fitzpatrick].
a mágus meglepően jól szerepel - igaz vannak inkonzisztens mérkőzései (vagy akár mindössze negyedekről, félidőkről is beszélhetünk). szórakoztatta a közönséget, csapattársai kedvelték, eredményt tudott felmutatni (egy percre se feledjük, hogy nem csak egy irányítón múlik a mérkőzés! hol a futójáték például?). szemmel láthatóan együtt volt a csapat, vele az élen.
mindenki tudja, hogy nem RF a jövő (ő maga is), azonban látható és érezhető volt a váratlan döntés. mikor cserélsz le egy irányítót? ha rosszul játszik vagy megsérül.
ha tagovailoa kész állt a játékra, nem kell két hét "felkészülés". mire? ezt csinálják az amerikai football játékok karrierjük során az óvodai móka futballtól kezdve, hétről hétre készülnek egy másik ellenfélre.
"i think, this was the best decision for the team." mi ez a sallang? nem nézem ki flores-ből. nem lennék meglepve, ha nem a staff szinten született a döntés, hanem magasabb körökből.

mindenesetre kíváncsian várom tagovailoa játékát, s reméljük üdvözölhetjük végre valahára a mi megváltónkat.
Ventura
Fitzmagic a vezéralakja az öltözőnek. Ha ne adja isten Tua pocsék lesz és rajta mennek el meccsek, azért Flores renoméja marha nagyot fog zuhanni a játékosai körében. Szeretik mert állítólag kemény és következetes, és az számít, hogy mit produkálsz edzésen, és élsz e azokkal a snap-ekkel amiket kapsz a mérkőzésen. Nem azért játszol mert 1/5 voltál, az itt senkit nem érdekel (lásd Gaskin esete) hanem mert odateszed magad és jól játszol.

Na most ha Tua nem lesz upgrade, vagy legalább nem nyújt hasonló szintet azt nehéz lesz igazolni a játékosoknak akik nyerni akarnak, és nem az számít, hogy Tua majd 3 év múlva top10 QB lehet. Jó eséllyel méga ligában sem lesznek már egynéhányan addigra.

Fitz karizmatikus, szeretik és jó néhány meccset nyert nekünk az, hogy átmennek érte a falon. Ha azt fogják érezni az öltözőben, hogy a kis kedvencre, az újfiúra cserélték aki amúgy sz.r, csak magasan draftoltuk az bizony visszaüthet.

Ne így legyen ez csak egy negatív forgatókönyv, a rizikó a hirtelen váltásban.

Hát azért a "mire?" kérdés kicsit karcos 😊 egy ilyen csapatsportban ahol az összeszokottság az egységben működés döntő tényező. Azért a QB nem Kicker, akit cserélgetsz mint én a zoknimat. Az viszont igaz, hogy Fitzet bármikor vissza tudják tenni Tua helyére.

Sokan találgatják, hogy Ross keze benne van-e a dologban. A franc tudja, de nagyjából mindegy is, igaz eddig őt nem úgy ismertük, hogy túl sokat bele ugatna az edző munkájába.

Nagyon kíváncsian várom, hogy mit villant Tua. De rettenetesen vérzik a szívem Fitzért és nagyon örülnék ha egyébként a csapattal maradna bármilyen formában. De sajnos a történtek után, meg amúgy sem valószínű, hogy maradni fog.
több mint 1 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Legalabb nem Caldwell? Hat, en nekem a szor felall a hatamon nema Jimtol, de ha valakitol jobban fazom HC-kent, akkor az biztosan Gase. A csavo tamadogurukent elmegy egy csapathoz, ahol aztan eveken at balfaszkodik, teljesen megeg abban, amiben o allitolag oriasi zseni, de nem eleg, hogy pont a tamadosor az, amely keptelen ertekelheto teljesitmenyre, meg minden holt szezonban balhe volt a jatekosokkal, a vegen pedig a keret harmada kozolte, hogyha Gase marad, akkor o megy.

Gase tipikusan addig jo, amig tamadokoordinator, csak azzal kell foglalkoznia es nem kell istapolnia senkit sem. Sikerult kilepni a szarbol, at a kakiba.
Stez
Tolem lehet rosszabb mint Caldwell, de biztos kurva elet hogy nem akartam ebben az evben is egy unott semmitmondo bamba edzot az oldalvonalnal latni. Egyebkent nekem sem a kedvencem ez a hire, de ez van most mar. Remelem az FO tudja mit csinal.
Apex
Na ez nem a Géza. Nem egy faarcú érzelemmentes edző.

Nem örülök, hogy nálatok kötött ki végül, és nem is az eredmények miatt került ki Miamiból. Gase nálunk túl nagy hatalmat kapott, gyakorlatilag ő döntötte el az végső 53-at, minden personnel kérdésben a végső szó az övé volt. Adamnek nagy az egója, nem volt erős főnöke pont emiatt, nem volt senki aki fentről szólt volna, hogy állj ez így nem oké. Lásd Pouncey és Landry esete. Hogy a lassan tólokocsis Gore kapja a snappek 80%-át míg Drake a padot nyomja. 3 év alatt nem hátrált ki Tannehill mögül, ez idén odáig fajúlt, hogy Brock lett a cseréje... cca 3 meccsen át nem tudott az offense TD-t csinálni mert Tannehill válla miatt nem játszott, és hát Brock megmutatta miért is jutott oda ahova.

Aztán mondogatják azt is, hogy az a nagy ego volt az oka annak is, hogy 3 év alatt nem volt off koordinátorunk. Olyan edzőkkel vette körül magát akik simulékonyak akikkel könnyen ki tud jönni, szoktunk is viccelődni, hogy már megint a haverok közül vett fel valakit. A fél Fox féle chicagói stábot átmentette miamiba. Plusz a játékosokat is pl. Cutler.

A csapat egyik legégetőbb problémája Gase idejövetelekor az OL volt. Ledraftolták Tunsilt, eltradelték Albertet következő éven. Majd következő éven az amúgy is ligalegalja interior OL-ből kivágják Pouncey-t aki ligaelit Center. Aztán tradelünk Kilgorért, megfizetjük Sittont mindketten 1hét után már IR-on voltak. Gase meg büszkén hangoztatja, hogy a mai NFL-ben a Guard már könnyen cserélhető, pótolható pozicíó. Mikor a tulaj rákérdezett erre, Gase üvöltött vele, hogy ő nem ért a futballhoz és ne pofázzon bele. Stábtagok szóltak rá, hogy nem kéne így beszélni a tulajjal.

Nagyjából a felsorolt dolgok miatt végül a csapat jelentős része kihátrált Gase mögül. Még Gore és Stills is, akik pedig a kedvenceinek számítottak.

De..
Ha megnézzük a 2016-os szezont amikor 10 győzelemmel bevitte a csapatott a rájátszásba úgy hogy a szezon végén már Moore irányított, akkor látszanak a kvalitásai is. Amikor még nem volt ideje szétbarmolni a csapatot edzőként nagyon jót alkotott.

Ha nem engedik szabadjára, mint nálunk, lesz egy korrekt hozzáértő fönöke, és hagyják hogy edző legyen nem pedig az ISTEN, akkor nagyon komoly kis offenset és Gameplant fog összerakni rakni nektek rendszeresen. Nem reménytelen edző és keserédes volt tőle a búcsú.
több mint 5 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Burkus
Csabee13
tomi-tomi
Burkus
Geeri
kyobalu
winston
Nem vagyunk mi olyan érzékenyek ám .. 😊 csak nem értem mire jó ez. Ha idejössz és beszélgetni akarsz arról, hogy hasonlítsuk össze a matchupokat és levezeted nekem, hogy ezért és ezért érzed úgy, hogy ti vagytok a meccs esélyese tárt karokkal fogadunk és csörtézünk egy jót. Valami ilyesmire is való ez a felület.

De ez a jobb az O-nk mint a ti O-tok felszínes érvelés... Mi egy kanyi pontot nem engedtünk a boltsnak sőt szerintem annyi first downjuk sem volt mint ahány pontot ellenetek szereztek 😊 Na meg a Áronkáék is utolsó másodperces TD-vel tudtak nyerni ellenünk ellenben ti simán kikaptatok.. ebből az következik mi vagyunk a jobbak.. 😊 Érzed ugye te is, hogy ez marhaság... 😊

De tereljük normális mederbe a társalgást jó hogy itt vagytok, ne flame topic legyen akkor legyen miről beszélni is 😊 Olvasva amiket írtatok egy dologban egyetértünk és el is fogadunk a pillanatnyi formát tekintve most jobban álltok. Hogy jobb csapat lenne idén a Pats... háááát 😊 eredményesebb. Jobb a coaching vitathatatlan. És azért nem vagyunk fényévekre a PO-tól... idén is meglehet.. (nem lesz) tavaly is katasztrofális módon buktunk.

Idén a fő gond az, hogy inkonzisztens a csapat. Mire összeállt elfogyott a sérülések végett. IR-en lévők:

71 Albert, Branden T - Kezdő
29 Davis, Will CB - Kezdő/Rotációs
25 Delmas, Louis S Kezdő
59 Ellerbe, Dannell LB Kezdő
96 Francis, A.J. DT
23 Gillislee, Mike RB
73 Johnson, Kamal
88 Lynch, Arthur TE
28 Moreno, Knowshon RB Kezdő
37 Seamster, Sammy CB
31 Thomas, Michael S - alias "Bradyölő" 😊

Cortland Finnegan - Jamar Taylor (Finnegan cseréje) is sérültek..

Az a bizonyos csapat amit emlegettek egyébként szerintem szenzációsan meglepte a ligát és titeket is, nem Brady sérülése miatt volt PO hiába próbáljátok ezt lekommunikálni. Mellékesen megjegyzem, hogy lényegesen gyengébb játékosállomány volt akkor.(Szubjektív)

Sajnos ha nyertek, nem lesz nektek ez nagy fegyvertény nagyon úgy fest ez a csapat erre az idényre most rogyott meg... pedig bőven több volt benne. Pedig a legjobb időszakban lett volna ez a meccs.. amikor még egyik csapat sem tart ott, hogy már mindegy 😊 1seed, Po-ba jutás.

Azért remélem a jobbik arcunkat mutatjuk és okozunk pár csendes pillanatot a frozen mordorban 😊
több mint 5 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Teljesen igazad van. 2001 óta egy PO jelenlét, amikor Brady sérült. 2000 óta nincs nyert PO meccs. 2008 óta még a csoporton belül is csak egyszer sikerült a második hely megszerzése. Néha meglepő győzelmek - pld. ellenünk - néha még meglepőbb vereségek, semmi konzisztens teljesítmény. Ez egy rossz csapat.

Nem sok esély van ellenünk sem, látva a teljesítményeteket. Nálunk meg kell az eredmény, mert a Denver nem fogja megtenni a szívességet, hogy hibázik.Burkus
Most ha az utolsó bekezdést lehagyod ez egy korrekt vélemény. Így meg az szeretném kérdezni, minek jössz hergelni? Ettől felemelőbb Pats szurkernek lenni? 😊 Esélyünk meg ellenetek mindig van.. bele is szaladtok abba a pofonba rendszeresen ahogy idén már egyszer megtettétek.
1 hónapja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
Azért izgalmas volt 😊 én idén ennyit várok el.. legyen foci. Jövőhéten találkozunk

Jó éjt!

grat Hawks!
1 hónapja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
PFF szerint továbbra is ligautolsó a Off Line-unk, és Fitzmagic miatt nincs sok pressure:/
Adirotor
Hát nem tudom.. Fitzmagic meg minden, de azért van irányító akit egy meccsen 8x sackelnek. Én nem értek hozzá, ők állítólag igen. Nem is akarok belemenni túlságosan mélyen a dologba, de azt mondani, hogy a Miami OL számai azért nem olyan borzasztóak mert ott van Fitzmagic de egyébként a legroszabb fal ám, az valahogy power ranking feelinges. Persze számít ki a QB ha én állnék be a Zöldparti Pakolók fala mögé, az lenne ligautolsó én meg halott. De ez csapatsport bakker.

Az is érdekes hogy a két statban amit kiemelnek a ranglistában
Az engedett nyomásban 20 csapat mutatója roszabb.
A futott yard kontakt előtt -ben pedig 4 csapat van lejebb + egy párral holtverseny.

Nyilván befizetnék elolvasnám az elemzést rájönnék hogy márpedig számszakilag, és egyébként is igazuk van.

De a szubjektív amatőr meglátásom az, hogy van a miénknél f.s.bb OL.
7 hónapja
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
az a baj ha playmakereket a hajunkba kenhetjük ha minden playnél tuán/fitzmagicen/rosenen(lol) fetreng egy védő, cserébe meg egy szertáros is szarrá fut minket.
ha alapok mennek akkor jöhetnek.
briareos
Igen de akkor mar huztunk 2 OLt
Adirotor
Elnézve azt, hogy mennyit invesztált a csapat a secondarybe, ami szerintem nagyon ütősen fest, kib.szott szomorú dolog lenne, ha 2 futásokból csinálnák ellenünk a downokat. Nem playmaker most a legfontosabb, vedd el a futójátékot, és meglátjuk a fiatal QB mit tud villantani X meg Byron ellen.

Arról meg azért mostmár illene tenni, hogy Tua és Fitzmagic ne a korházi szobájúkból biztassák a csapatot. Építkezünk. Flores def hátterű edző nagyon úgy fest idén össze akarja rakni a defense alapjait is. Engem nem lepne meg ha a maradék 9 pickből még egy-egy belső falember jönne Off-be és Def-be egyaránt.

Az hogy mi reach pedig nem a draftgrade-től függ, hanem a kereslettől. Idén a média és a "szakértők" nagyjából annyira tájékozottak mint itt a fórumon az átlag.. lepkefingnyit. Ezeket a srácokat a scout teamek évek óta figyelik, nem egy septiben összetákolt mock fogja megmondani, hogy kit hol érdemes, kell elvinni.
Tévedhetetlenek? A francokat.. de ha csak egyharmada betalál a pickjeinknek idén, az már 5 kezdő játékos rookie szerződéssel még jó néhány évig. Jövőre jön megint 5pick az első három körben. 2021, de inkább a 2022-re várható az, hogy ezek a játékosok elkezdenek beérni és valahogy ki fog nézni a csapat.

Türelem! Évről évre jobb lesz. Sanszos, hogy idén nem látjuk Tuát a pályán sem.
több mint 2 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 450 — Dolphins Fan
tisztelt "elengedték Mack-et"+ meg kellett volna tartani
" Gruden balfasz + hülye is."
stb. kezdenek napvilágra kerülni a háttér mozgások.
 www.theraidersdaily.com/2018/09/why-raiders-traded-khalil-mack-real.html?spref=fb
Surda
De utálom az ilyen embereket. : ) Ha sérüléssel járhat a munkája, ha nem. Amennyi pénzt megkapott volna, hibátlan élete lett volna azzal is. Neki több kell. Undorító. 27 évesen. Ezek a srácok néhányan tényleg nem tudják honnan indultak. Nagyon ritkán alkotok véleményt olyanról, amiről keveset tudok, de ha ez így ment, és a pénz az oka tényleg, akkor ez bizony egy újabb szánalmas emberi húzás. Remélem jól húztok a kapott pickekkel. megérdemelnétek!
kristóf17
Azért nagyon moralizáltok loyalitásról, meg pénzéhségről, de lehet hogy jövő héten kap egy career endig nyaksérülést. Ideális esetben van 10 éve és 2 szerződése pénzt keresni. Persze mondjuk hogy 14méter is hatalmas pénz. Értem az indulatokat, de:

Az ipse nálatok keresett összesen ~19milliót. Nem 2 doboz sörrel lett beljebb.. 41milliót kap csak idén, a Bearstől. Ami 2020-ig felmegy 60millióra amit senki nem vehet el tőle, garantált.

Nem a számokat akarom felsorolni, csak érzékeltetni próbálom, hogy a "srác"-nak ez nem a hétvégi hobbija.. ha nyomna egy Albert Haynesworth -öt akkor igen szánalmas és undorító. De eddig úgy néz ki dolgozik a pénzéért. Sz.r dolog elveszteni egy kedvencet, meghatározó játékost a csapatból az tuti. De azt meg kell értenünk hogy ő most tud ekkora pénzt szakítani. Most kell neki, nem várhat, nem rizikózhat. Ha ki tudja harcolni a giga szerződést, akkor ki kell. Túl nagy rizikó, hogy megsérül, nyom egy sz.r szezont és máris nincs giga szerződés, meg garantált pénz. Lépett: "trade me or pay me". Szurkolóként ellenszeves az tuti, de totálisan érthető emberként.

A csapat pedig a lehető legjobban kezelte a damage controllt. Nem ekézem Grudenéket. Ennyit nem tudnak, akarnak fizetni,(és ezt tudta Mack ügynöke is nagyon jól) az ellenérték amit kaptak pedig nem piskóta. Nekik sem volt érdemes várni most kaphattak érte a legtöbbet, ahogyan Mack pénzt.


Várom már a holnapi meccset 😊 remélem jó kis csörte lesz.