JayB

Green Bay Packers

JayB
Utoljára láttuk
5 perce
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
5 587


Utolsó 10 fórum hozzászólás

17 órája
JayB Green Bay Packers 5 587
Minden feligazsag ellenere engem megvett ez a lezaras es biztos vagyok benne hogy nem en vagyok az egyetlen szoval ennyire azert ne konyveljuk mar el hivatalosan is szarnak pls 😀

Szerkesztette: JayB
6 napja
JayB Green Bay Packers 5 587
Két "mindent eldöntő" csatát nem lehet kurva sok pénz és CGI nélkül lehozni, ha elspórolták volna az lett volna a baj. Nem a story helyett van, hanem eddig lehetett rajta spórolni, most már nem. Kurva nehéz lezárni egy ilyen volumenű sorozatot, bármi történik arra van 20 másik fan theory hogy hogyan kellett volna + az örök aduász Martin. Még egy képkocka nem jött ki már a fanok fele azon károgott hogy az öreg nélkül szar lesz. Szar szerintem nem lett, sosem tudjuk meg milyen lehetett volna.
7 napja
JayB Green Bay Packers 5 587
Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb.

Aztán itt 4 rész alatt, azaz mondhatni, pillanatok alatt megcsinálták a fordulatot, hogy akkor egy Patrick Bateman szerű pszichopata valaki lesz belőle. Mert csak. Mert az úgy jó lesz.

Feláldoztak egy résznyi sokkhatás kedvéért, tudom is én hány évnyi lassú, karakterfejlődést. Mert annyira szörnyen megakarták mutatni ezt a nézőknek.

Komolyan azt gondolták, hogy akik nézik a sorozatot az elejétől majd ezt olyan könnyen lenyelik? Hogy kis túlzással egyik pillanatról a másikra hülyepszichopicsa Dany lesz belőle, aki nem hallgat senkire, és a taknyát is direkt megeszi, mint a hülye gyerek, csak azért, hogy bosszantsa a szüleit?

Értem én persze, hogy God flips a coin, stb, de nekem ezt így nem adják el. 😀

A végén már untam, hogy még mindig égeti a várost, még mindig, még mindig, még mindig...

Ez teljesen indokolatlan nálam. Valahol felsír egy Jorah Mormont.

Ezt leszámítva a rész egész jó volt, a Clegane Bowl tetszett, annak így kellett befejeződnie, de sajnálom a Vérebet.
Vrij6
Végig benne volt ez a kettőség, a hatalom és az uralkodás mindig mindenen felül állt. Egyáltalán nem volt váratlan.
13 napja
JayB Green Bay Packers 5 587
Rovid egyetemi foci rajongasom legnagyobb kedvence (anno graham harrel is valahogy kikotott itt) Eleteben nem dobalt meg neki rendes QB, nagyon orulnek neki.

 clutchpoints.com/packers-news-cbs-thinks-michael-crabtree-will-sign-green-bay/
21 napja
JayB Green Bay Packers 5 587
Hogy milyen volt ez a rész arról lehet vitatkozni, de arról nem hogy itt bent a cégnél és valószínűelg mindenhol mindenki erről beszél reggel óta, tippjáték van, minden van. Baromi kevés sorozat (egy se?) tudta ezt idáig.
25 napja
JayB Green Bay Packers 5 587
Gary egy politikus saját játékosügynökséggel és kurva nagy ego-val, nem feltétlenül szimpatizálok vele így elsőre, amúgy sem bízok már ezekben a Dline pickekbe.. Most már jöjjenek a támadók.
1 hónapja
JayB Green Bay Packers 5 587
hagyjuk már ezt, kizárt dolog, hogy arod valaha is működött volna belicsekkel, brady és rodgers is qb, aztán itt ki is fújt az egyezőség. brady frakkos karmester, arod meg logógatyás dzsesszénekes.az egyik jól érzi magát a zsebben 2 másodperc a max., amíg a labda nála van, be vagyon tanítva neki a route, mint egy robot úgy működik, ez a rendszer qb. a másik meg állandóan improvizál, dajkálja a bogyót, ide futmegodafut, a fal se tudja már hol a qb, ő akar lenni a hős. tényleg jól áll neki meg minden, de az edző helyében agyfaszt kapnék. és vmilyen szempontból tényleg nem csapatjátékos, nem könnyíti meg a társai munkáját, saját falát szopatja, az elkapóknak hiába vannak útvonalaik mindig félszemmel a qb-t kell figyelni merre dzsal satöbbi, szóval totál káosz. sztem qrvasokszor mondták már neki, hogy többet dobjon elsőszándékból, mert fasza amit csinál, ki is veri rá a mezei szurkoló, ha bejön, de összességében hosszútávon borzasztó kártékony. aztán persze hogy csak egy gyűrű van az ujján azért mindenki hibás, szar a fal, az edző meg mindenki.
gedam
Ezt nem a Seahawks topicba szántad? Nekik is egy ilyen sz*r kúbé jutott.
peterk2005
tök jó, hogy kitaláltok nekem egy véleményt, de sehol sem írtam, hogy wilson szar vagy hogy arod szar. de ha érdekel a véleményem (tudom, hogy nem, majd megírod helyettem, hogy mit gondolok), wilson éri az árát (kedvenc qb-m különben). egyébként nekem elég lenne az is, ha a felvetéseimmel vitatkozna valaki. de mindig megy a szándékos félreértelmezés vagy már egyből személyes támadásként éli meg egy egy csapat szurkere, ha esetleg más véleményt fogalmazok meg, mint ami az elfogadott. pedig tényleg meg lehetne győzni, mert a nagy többségnek, akik rendszeresen itt vannak, bizonyára szélesebb a rálátása a dologra, mint nekem.
aztán a vége mindig ugyanaz, “ne vergőggyé itt, meg az ultima ratio, hogy kussolj, nektek egy futkározós négeretek van”.
gedam
Most nem azért GB topicba bejösz, elkezded oltogatni Rodgerst. Azt nem mondod éppen, hogy szar, de kb lehordod a sárgaföldig, hogy mennyire egoistán játszik és ő akar lenni a hős. Elmondod, hogy mennyire kártékony ahogy játszik és még a fanoknak is beszólsz lekicsínylően, hogy bezzeg ők erre verik.
Ezután még bedobsz, egy akkora full faszságot a perpill top3 ( max top5) ( lehet alltime top10) QB-ról, hogy
"Kivágni nem vágtam volna ki, de a nagy lovét nem adtam volna meg neki. "
JimmyG meg Nick Foles meg Joe Flacco kap 22-27 misit ( nem bántani akarom őket csak hogy azért A-Rod hozzájuk képest hát khm...) ehhez képest hogy ő 33-at keres hát na...

Na szóval ezekután te komolyan azt várod, hogy ne szétoltsanak / szétpoénkodják a hszedet hanem konstruktívan kezdenek elbeszélgetni a felvetéseidről ?
Szerintem kicsit fordítva ülsz a lovon.

Persze nem kell kifürdetni A-Rodot bizonyos hibáiból, de én kurvára kíváncsi vagyok, hogy egy új szemléletű edzővel mire lesz képes ez a GB, mert MM-mel pár éve levan ülve a gárda.
Toca
nem oltogattam csak erősen kifejeztem a véleményem. egyébként onnan indult az egész, hogy az egyik sajtfejű beírta, gondolom ez volt a lényeg, hogy azért nincs arodnak annyi gyűrűje, mint tommyboynak, mert belichick. erre írtam be a csodálatos elemzésemet, hogy nono, sztem arod játékstílusa a ludas és nem a fal meg mekkarti vagy a sötét nagyúr hiánya.
mivel sokan kíváncsiak vagytok, hogy honnan jött a megvilágosodásom elmondom. sok-sok évig én is úgy vertem arodra, mint minden mezei szurker, fantasztikus, zseniális, hogy eltáncolt, micsoda dobás meg ilyesmi. aztán egyre jobban el kezdett zavarni, hogy amit a green baytől látok támadásban az nekem túlságosan szétszórt, improvizatív, nem egységes, tényleg olyan, mintha nem volna elég szervezett. ti és sokan, azt a következtetést vontátok le, hogy szar az edző. szerintem meg az nem kóser, amit arod tol. lehet, hogy azért kellett tényleg impróznia, mert szarok voltak a hívások?
na de ennyi meccsen permanensen? én nem hiszem. szerintem arod keresi túl gyakran a hosszú célpontot és ha jó a fal előtte, akkor is inkább kiugrik és szambázik. egy másik vetületét még nem is néztük a dolognak, ha már lemárnál mindig elhangzik, hogy addig ugrál a néger még el nem törik, hogy ez mennyire sérülésveszélyes magára és a társaira nézve.
na mindegyfene szóval ez az én véleményem, most itt az új edző, aztán kiderül, hogy tévedtem-e. vagy nem derül ki semmi.
de egyébként azon csodálkozom, hogy egy sajtfejű sem látja úgy, ahogy én, lehet tényleg én vagyok a hülye.
vagy inkább azt mutatja, hogy arod fontossága túlnőtt a frencsájzon.
persze oly kevés a zseniális qb, hogy valszeg felgyújtják a fanok a gm-et, ha nem hosszabbítanak rodgers-szel, de sztem lettek volna rá érvek, hogy miért ne.
gedam
Az az egyik sajtfeju en voltam, de neked baratom nagyon komoly szovegertelmezesi problemaid vannak ha az jott le hogy Arodnak azert nincs annyi gyuruje mint TB-nek mert nincs egy Belichickje...
1 hónapja
JayB Green Bay Packers 5 587
Amikor egy sportoló ilyen szinten van és ezen a szinten már kizárólag a tökéleteset fogadja el magától és mindenki mástól is nem működhet a kapcsolat hosszú távon egy legjobb esetben is átlagos edzővel. Ezek abszolút normális és emberi dolgok, a világon mindenhol - nem csak sportban - így működik. Azok akik a szakmájukban a legjobbak nem tudnak együtt huzamosabb ideig konfliktusok nélkül dolgozni egy kevésbé kompetens felettessel, pláne ha nem úgy mennek a dolgok ahogy kellene. Brady és Rodgers is ugyanilyen tökéletességet hajszoló ember aki ettől még csapatember, de ha mások munkája hátráltatja akkor az a sikertelenség mellett ilyen konfliktusokhoz is vezet. Itt nem arról van szó hogy x nem bírja y képét, ez egy sikerorientált vállalkozás és a siker érdekében bele kell állni a másikba - legyen az egy edző - akkor meg kell tenni. McCarthyt sem lehet hibáztatni, nyilván legjobb tudásával igyekezett sikerre vinni a csapatot de ha van egy ilyen irányítód azt borzasztó nehéz lehet kezelni, nem a személyisége hanem a köztük lévő óriási tudásbeli szakadék miatt ami előbb utóbb kiütközik és mindenhogyan konfliktusokhoz vezet. Az meg hogy ki hogyan táncol a zsebben meg hányszor dobja meg a first optiont nem tudom hogy következett az összehasonlításból mert egyáltalán nem ez a lényege.

Szerkesztette: JayB
1 hónapja
JayB Green Bay Packers 5 587
Van meg egy ilyen QB a ligaban ugy hivjak Tom Brady, csak neki kicsit mas stab adatott meg. Brady es a mentalitasa amiert itt tart sem viselt volna el egy McCarthyt. Az elkapokkal szemben pontosan ugyanennyire kritikus, ugyanugy elkellet mindig nyerni a bizalmat es mindig megvoltak a belsoseges celpontjai, ugyanilyen kritikus hangnemben kuldi el a halal faszara az elkapot ha az figyelmetlen es hibazik, ez a hozzallas amit elvar magatol es a tarsaitol is, szerintem ez jol van igy. Csak Belichick-el ertelemszeruen nem kerult ilyen szituacioba...
1 hónapja
JayB Green Bay Packers 5 587
Azert jegyezzuk meg halkan hogy joval tobb es komolyabban jegyzett ex es aktiv jatekos allt ki a cikk hatasara Rodgers mellett, ezzel szemben van egy Ryan Grant meg Dujuan Harris es Greg Jennings velemeny akik mind sertodve de legalabbis nem vorosszonyegen tavoztak Gb-bol... Gyoker Rodgers kicsit eros.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
több mint 4 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
több mint 4 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
Pistike keservesen sír a pöcegödör szélén. Oda lép hozzá a rendör:
- Miért sírsz kisfiú?
- Mert az anyám beleesett a pöcegödörbe, és elmerült a
szarban.
Rendör fejest ugrik a fekáliába, percekig csak úszik benne, számtalanszor újra lemerül, majd feladja.
- Sajnálom, nem találom az anyád.
- Mindegy, akkor beledobom a csavart is...
több mint 4 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
Fizikusok bújócskáznak. Einstein a hunyó, úgyhogy eltakarja a szemét és elkezd visszaszámolni 50-től, a fizikusok meg elbújnak. Egyedül Newton nem talál egyetlen szabad helyet sem, így leül a földre és rajzol maga köré egy 1x1 méteres négyzetet. Einstein persze azonnal megtalálja: - Megvagy,Newton! - Nem, nem, drága barátom, tévedsz! Én egy Newton vagyok egy négyzetméteren, úgyhogy tulajdonképpen Pascalt fogtad meg
több mint 6 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
több mint 6 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
életem első mémje
több mint 5 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
több mint 6 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
több mint 4 éve
JayB Green Bay Packers 5 587
több mint 5 éve
JayB Green Bay Packers 5 587