Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Verni kell😊

Hát a futást mi nem fogjuk meg ennyire szvsz.
De ti mit csináltok Marshallal? Ezt a seconderyt kettőzve is megeszi.

Nekem az volt a döbbenetes a D lineotokat és az LB ket is hogy fogták meg.
Mintha ott se lettek volna.
Így a seconderynek ha jobb lett volna se sok esélye van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Eléggé akadozott a gépezet szó se róla, de még bőven lehet javítani. A delfineket verni kell. Hajrá, Vikingek! 😊
több mint 14 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
McKinnie sérülése nem súlyos, a 4.negyedben vissza akart állni, de nem tudott, mert nem került vissza a labda. Miami ellen minden bizonnyal játszani fog.
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 564 — Egyéb témák lakó
Én ennyire nem látom negatívan a dolgokat, de tényleg van pár dolog amit ki kell javítani. Favre nagyon nem érezte a wr-eket, a hosszú passzai életveszélyesek voltak. .Pálca
Én is ezen döbbentem meg, nem ezt szoktuk meg az öregtől. Alapból nem rossz secondarynk, de szerintem most Favre is sokat "segített", hogy fényesebbnek tűnjünk.

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 425 — SuperBowl Champions 2013/2014
"We knew we had to be at our best early to stop the run, and we thought they'd run the ball because Brett's only been in camp two weeks or so,'' Saints defensive end Will Smith said. "We thought he'd be a little rusty. We thought he wouldn't throw the ball all that much.''

Az öreg Brett .
több mint 14 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Megvolt az első meccs elbuktuk ami nem baj mert belefért, de McKinnie úgy tünik kidőlt loadholt nagyon off volt a helyén szóval... Def falunkat nagyon megfogták a secondarynk meg végtelen gyenge volt a 14 pont csalóka mert 2 kihagyott FG és rengeteg olyan drop volt amihez közünk nem volt. A második félidőt láttam ott az off szánalmas volt,főleg a playhívásoknak köszönhetően, Childress nálam megint egy jó minuszt kapott mert azután hogy AP szépen hozta az első félidőt nem jött rá hogy nyilván őt fogják majd fogni a 2.ban...
Eddig nem hittem hogy megelőzhet minket a GB a csoportban,de ha ez marad a játék akkor izgi lesz.Toca
Én ennyire nem látom negatívan a dolgokat, de tényleg van pár dolog amit ki kell javítani. Favre nagyon nem érezte a wr-eket, a hosszú passzai életveszélyesek voltak. Childress szerintem is gyenge volt. AP mellett a 2. félidőben Shiancoera is nagyon figyeltek, mégis sok passz ment felé. A playhívásban pedig semmi meglepetés, pedig egy jobb csapatot csak úgy lehet megverni, ha valami váratlan húz a csapat. Én úgy veszem észre, hogy ezt nem meri bevállalni BC, pedig az anyag megvan hozzá.
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
GoVikings hol van? Egy ideje nem láttam már a fórumon...

Szerk: Most látom, hogy már más is érdeklődött...

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 19 755 — Vikings fan
Megvolt az első meccs elbuktuk ami nem baj mert belefért, de McKinnie úgy tünik kidőlt loadholt nagyon off volt a helyén szóval... Def falunkat nagyon megfogták a secondarynk meg végtelen gyenge volt a 14 pont csalóka mert 2 kihagyott FG és rengeteg olyan drop volt amihez közünk nem volt. A második félidőt láttam ott az off szánalmas volt,főleg a playhívásoknak köszönhetően, Childress nálam megint egy jó minuszt kapott mert azután hogy AP szépen hozta az első félidőt nem jött rá hogy nyilván őt fogják majd fogni a 2.ban...
Eddig nem hittem hogy megelőzhet minket a GB a csoportban,de ha ez marad a játék akkor izgi lesz.
több mint 14 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Na mi az Vikingek!

Holnap csatanap, aztán mi meg punnyadunk itt szótlanul!? Ennél kedvesebb napjai nincsenek az évnek mint amikor a Szarvsisakosok egy embereset küzdenek a zöld csatamezőn, és mi láthatjuk ezt.
Ilyenkor ODIN és THOR mosolyog Asgardről, és Heimdal kürtje tölti be az eget.

Ideje ébredni, mert kezdődik az év.Paulus
Remélem tudjátok hogy a szent állam, Louisiana falait akarjátok bevenni az éjjel, ez egyértelműen értelmetlen cselekedet, ha megvan abban a barbár agyatokban egy kevésnyi ész is, akkor még este előtt visszafordultok, mert semmiféle Thor és Odin nem fog megvédeni titeket a szentek erejétől. 😀 😛EasyGhost
A vikingeknek nem a bukott harc egyenlő a végzettel, hanem ha nincsen csata. Mert aki dicső harcban esik el, annak helye lesz a Walhallában Odin asztalánál, ahol éjszaka sör, és nők valamint mulatság a jutalma, míg nap közben újra és újra csatába lehet állni.
Szóval egy kemény csatában allul maradni nem egyenlő a végzettel, ha a Viking harcosok jól küzdöttek csak nyerhetünk. Ha a pályán is mienk lesz a győzelem az a küzdelem örömét csak tetézi, de fellül nem múlhatja. 😉 😀 :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
No, hát akkor kezdődjék a szezon! Skol Vikings! :cool:
több mint 14 éve
Majd előkerül 😀
Nem is volt még flame Igor pr-jaról pedig hogy a gb nagyobb esélyes lenne a csoportra mint mi, hát...
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
OFF
lehet h valamiről lemaradtam, de hova tünt Go! Vikings?
némileg hiányzik megszállott homerkedése😊
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 564 — Egyéb témák lakó
Megtetszett a Saints topicban a játék és remélem nem haragszanak meg ha mi is tippelgetünk egy jót. Szóval meccs kezdésig ha valakinek kedve van szálljon be.
Toca
Rééééémségesen megharagudtunk 😀

több mint 14 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Na mi az Vikingek!

Holnap csatanap, aztán mi meg punnyadunk itt szótlanul!? Ennél kedvesebb napjai nincsenek az évnek mint amikor a Szarvsisakosok egy embereset küzdenek a zöld csatamezőn, és mi láthatjuk ezt.

Remélem tudjátok hogy a szent állam, Louisiana falait akarjátok bevenni az éjjel, ez egyértelműen értelmetlen cselekedet, ha megvan abban a barbár agyatokban egy kevésnyi ész is, akkor még este előtt visszafordultok, mert semmiféle Thor és Odin nem fog megvédeni titeket a szentek erejétől. 😀 😛
több mint 14 éve
Na mi az Vikingek!

ennyire beütött a cucc vagy mi?
😊ehh
Legalább kicsit élénkült a topic... 😀 :cool:

Remélem estére mindenki megélezte a csatabárdokat. Hosszú hajnal lesz ez, és még hosszabb a holnapi nap. 😛
több mint 14 éve
Megtetszett a Saints topicban a játék és remélem nem haragszanak meg ha mi is tippelgetünk egy jót. Szóval meccs kezdésig ha valakinek kedve van szálljon be.

1. Hány győzelem lesz a csoportellenfelek ellen? 5
2. Sikerül-e pluszban zárni a AFC-s ellenfélek ellen? Nem (2-2)
3. Hány győzelemmel zárjuk az idényt? 11
4. Meg lesz-e a playoff? Igen.
5. Idén hányadik lesz összesített yardok tekintetében az O? 6.
6. Lesz-e olyan futó, aki 1000 yard fölé kerül futott yardokban? Igen (AP)
7. Hány elkapó lesz 1000 yard felett? 1 (Harvin)
8. Sikerül-e kombinált yardban (elkapás + futás) 1000 yard fölé kerülnie valamelyik játékosunknak? Igen (AP, Harvin )
9. Hányan fognak bekerüli az all pro csapatba? 4 (AP,Allen,K.Williams,Hutchinson)
10. Lesz-e kitüntetett játékosa vagy edzője a csapatnak (Player of the Year stb.)? Nem.
11. Mennyi lesz a labdaszerzés-labdaeladás különbözet idén? +7
12. Sikerül javítani a D tavalyi összetett helyezésén, kapott yardok tekintetében? Igen
13. 4000 yard fölé kerül Favre? Nem.
14. Hány pontot csinálunk átlagosan meccsenként? (nem kell tizedes pontosság) ~27
15. Hány pontot kapunk meccsenként? ~18
16. Hány TD-t visz a D idén? (Tavaly 1-et vittek.) 4
17. A special team hány TD szerez? 3
18. Hány rookieból lesz idén kezdő játékos legalább 8 meccsre? 1 (Cook)
19. Hány kezdő fog IR-re kerülni? 3
20. Sikerül-e AP-nek 5 vagy kevesebb fumble-lal zárnia a szezont? Igen
+1 kérdés: MOST hány %-ot adnál a SB győzelemnek? 7 %
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 971 — Chiefs fan
Na mi az Vikingek!

ennyire beütött a cucc vagy mi?
😊
több mint 14 éve
Na végre GAMEDAY! Fú de rég írtam ide ,majd behozom a lemaradást. 😀
Egy kicsit a meccsről/csapatról, sok helyen olvastam hogy a Vikes nem feltétlen lesz oylan jó mint tavaly mert Rice nem lesz az első 6 meccsen(remélem nem több). Erre azt mondom hogy Favre nélkül ő se volt ilyen biztos WR, ráadásul Percyről megfeledkezni nem szabad ,csak ne fájjon a feje. Camarillo se lesz rossz és ott van még Schianco is vagy AP azért az öreg megtudja oldani.
A meccsen ettől függetlenül akkor lesz esélyünk ha AP és a Dfal dominál .
GO VIKINGS!
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 989 — Saturday Night Lights
A muzulmán Husain Abdullah és testvére, Hamza (Arizona Cardinals) Ramadán idején étel és víz nélkül nyomja.
http://www.nytimes.com/2010/09/06/sports/football/06fasting.html?_r=1&scp=2&sq=Pat%20Borzi&st=cse

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Na mi az Vikingek!

Ideje ébredni, mert kezdődik az év.
több mint 14 éve
Husimandazehből akkor viking lett?ThundersNFL
Egyenlőre nem. Én legalább is nem találtam hiteles infót a leigazolásáról.Paulus
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a4ef7f/article/houshmandzadeh-agrees-to-oneyear-deal-with-ravens?module=HP_headlines

Nos, vega vikingek leszünk idén is, Husi nélkül nyomjuk a szezont, ő biza Baltimorba szegődött Raven-nek 😊 😊vsanyi132
Majd a döntőbe megesszük a krákogókkal együtt... 😉 😀 :cool:
több mint 14 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 019 — Vikings fan
Egyenlőre nem. Én legalább is nem találtam hiteles infót a leigazolásáról.Paulus
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a4ef7f/article/houshmandzadeh-agrees-to-oneyear-deal-with-ravens?module=HP_headlines

Nos, vega vikingek leszünk idén is, Husi nélkül nyomjuk a szezont, ő biza Baltimorba szegődött Raven-nek 😊 😊

több mint 14 éve
Egyenlőre nem. Én legalább is nem találtam hiteles infót a leigazolásáról.
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 755 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Husimandazehből akkor viking lett?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Vicces az, hogy itt mindenki a mi csapatépítésünkön nevetgél. Holott összeségében elég jó kis csapat jött össze évek folyamatos tudatosnak tűnő építésével.
Talán meg kellene kapirgálni a saját házunk táját mielőtt nevetgélünk.
Paulus
Sztem Bazzani pont azt mondja, hogy jó lett a csapat, és az ő (Lions) secondary eddig sem volt partiban a Viking légifölénnyel, most aztán még "kellett" ide erősítés, így már esélyük nincs de végképp. Az más kérdés, hogy irányítóposzton beszól, de azért ha igazad is van T-Jackkel kapcsolatban, hogy nyert meccset, azért belátod, hogy mióta itt van Favre, más lett a passzjáték a csapaton belül. Érthető, hogy ő szeretné a régit.

Én meg szeretném, ha Vikes nyerné a SB-t (ha már a KC ezeregy % hogy nem fogja). Aztán meglátjuk, ki nevet a végén.ulpianus
Valószínűleg igazad van. Akkor Bazzanira nem vonatkozik a hozzászólás, sorry neki. Nem olvastam figyelmesen. Vagy üldözési mániám van... 😀

Végül is majdnem tök mindegy mit írogatunk, mert a szezon mindenre választ ad. Nem vitatom, hogy az öreggel teljesen más az O mint T-Jackkel, csak számomra az nem tiszta, hogy miért ne lenne jó második opció a 7-es, és Rosenfels akit egyébként bírok miért lenne jobb. De ezt sem lehet lejátszani billentyűzeten, és lehet idén ki sem derül... 😛 :cool: