CharlieF

Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish

CharlieF
Utoljára láttuk
1 hónapja
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
624


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
És tessék! 😀


CharlieF
Aki ezekben elől van az a végén mindig rábaszik...
Toca
Jaj ne már! Most rossz örülni?
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
És tessék! 😀Szerkesztette: CharlieF
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Sziasztok!

Régóta követem csapatunkat (kb. 2006 óta), de most láttam idejét regisztrálni ide 😊
A Stanley pick érthetetlen nálam is, én nagyon szerettem volna pont a Mannion-szitu miatt, ha behúzzuk a 3. CB helyett a csúszásban lévő Frommot. Hand kiválasztásánál már asszem nem volt benn, de akár fel is cserélhettünk volna érte, szerintem első évében kitúrta volna Manniont a backup helyről. Nincs bitang karja és nem is egy top atléta, de 4. kört megért volna.
Hasonlóan voltam a szintén (szerintem) csúszó Jeudy-val, vagy Lambbel, sokkal nagyobb playmakerek Jeffersonnál. Gladney és Dantzler viszont jó pickek, kellett is két jó corner, így annyira az elkapóért való felcserélést nem bánom.
Lynch és Willekes szintén nagyon jó pickek, Cleveland is jó lehet jövőre, de Dye-t egyelőre csak ST-ben tudom elképzelni, amíg nem szed fel pár fontot. Ő helyett simán Frommot húztam volna.
dancogo
Üdv a fórumon, Isten hozott! 😀
Én QB draftra elvből nem írok már semmit. Szerintem QB-t draftolni nagyjából a zsákbamacska tudományos szintjén van. Első körös sztárok buknak el évről évre, míg sokadik körben draftolt lesajnáltakból meg HOF játékosok lesznek. És mindegyiket százezer éve megélhetésként ezzel foglalkozó dörzsölt profik draftolják. Ne mondja nekem senki, hogy ez nem lutri! Ha nem az lenne, nem draftolna a legtöbb franchise kábé két-három évente újat, hanem minden csapatban Brady-k meg Rodgers-ek dobálnának. Na mindegy. Ettől még Stanley valószínűleg kuka, de szerintem Fromm is. Nincs jelentősége.
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Osztom a O Line fölötti aggodalmat, de azt hiszem egy ilyen csapatrészt nem lehet egy drafton rendbe rakni semmiképp. Ha draftoltunk volna 4 új embert a támadófalba, a 2020-as szezonra akkor sem lennénk beljebb. Egy vagy talán két új embert be tudsz épiteni, de egy komplett új falat kiállítani talán nagyobb öngól, mint nem tenni semmit.
Aztán lehet tévedek, de Zimmer és Spielman az utóbbi pár évben bizonyította már, hogy tudják mit csinálnak. Ha ennyire nyilvánvaló lett volna a dolog, tuti hoztak volna még valakit a támadó falba, volt vagy 15 pickünk, simán lehetett volna, akár fel is trade-elhettek volna. De nem tették, ennek nyilván oka van. Mi csak szurkolunk a Vikings-nak, ők viszont ebből élnek, egy rossz szezon, és mehetnek a balettba ugrálni! Szerintem egyik sem a maga ellensége.
A támadófal a következő szezon egyik kulcsa lesz, de az lesz a secondary, a pass rush, sőt az elkapósor is. Lássuk, hogyan oldják meg, de ez a draft akkor is jó volt.
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot de csak most jutottam el oda hogy regisztráljak is.
Talán ez a mostani draft kellett hozzá szóval kiírtam magamból hátha attól kicsit jobb lesz legalább is nekem... ezek az én meglátásaim kicsit hosszú lett szóval sorry 😊

Számomra ez a draft egy kis átgondolás után illetve a stáb nyilatkozatai után teljesen mértékben érthetetlen (nyílván ez a saját véleményem és én bízok benne a legjobban hogy nem lesz igazam)

Elösszőr is nézzük meg honnan indultunk neki a draftnak. Tavaly 13-3as mérleg majd NFC döntő.
Abszolút sikeresnek mondható szezon az új stábbal eredmény szempontjából. Ugyanakkor aki követte a csapatot tavaly az tudja hogy ez a mérleg elég csalóka a mutatott játék tekintetébe.Nehezen lehet elképzelni hogy ezzel a játékkal újra odakerüljünk nem hogy az SB közelébe de még a playoffba is. Aztán jött az NFC döntő ahol aztán tényleg kijött a csapat összes gyengepontja a labda mindkét oldalán.
Ezért úgy indultunk neki a draftnak (szurkolói szempontból mindenképp) hogy ez lehet az utolsó lépés megtétele az SB felé.Mindenki azt várta hogy a hiányposztokra azonnali erősítések jönnek nem pedig projekt játékosok (szerintem ez történt)

Tehát az első pick. Adott a csapatnak a liga egyik legjobb ha nem a legjobb irányítója akinek még van minimum 3-4 éve az nfl-ben és szerződése is van.
Az én elképzelésem ilyenkor az lenne ha én lennék a GM hogy mindent megtennék a segítésére és megpróbálnám kimaxolni ezt a pár évet amíg win now-ban vagyunk.
Erre aztán mi történik?
FELTRADELÜNK egy projekt irányítóért mert miért is ne...
Adunk érte egy extra 4 kört mert amúgy se kellenek a pickek (Még a végén lehet hogy jobb is hogy nem lett 4ik kör, lehet kihúztunk volna egy kickert hiszen Crosbynak is kell a csere...)
Az már csak hab a tortán hogy igazából senki nem akart felcserélni elénk Loveért mint kiderült... és az még jobban fáj hogy például egy Patrick Queen vagy egy Jó elkapó simán jöhetett volna azonnali segítségként. Kezdem úgy érezni hogy ez egy üzenet AR felé hogy itt új szelek fújnak és ne számíts támogatásra
(Az már csak az extra röhej hogy Lefluer tegnap lenyilatkozza hogy reméli AR még nagyon sokáig marad Packer aha...)
Tettek > Szavak

Ezután nem gondoltam volna hogy a második harmadik körben tudunk még rontani a helyzeten de hát...
Sokan írták és valamilyen szinten egyet is értek hogy van 9 WR a keretben akikben van lehetőség DE abból a 9ből csak 1 az elit játékos a többi mikor milyen napja van...
Erre jön minden idők legmélyebb WR draftja és mi mit teszünk??? Nyílván nem volt senki értéken ezért nem hozunk senkit...Minden támadósor most már az elit elkapó duókról-triókról szól nekünk meg van 1 db Adamsünk good luck...így segítsd a QB-d...
Erre jön a pick Aj Dillon... elösszőr nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...
MÁSODIK KÖRBEN hozunk egy olyan futót aki simán elérhető lenne később is egy olyan posztra ahol a tavalyi legjobb offense játékos játszik bravó...tehát hoztunk ismét egy játékost cserének. Tudom hogy jövőre lejár Jones és Williams szerződése is és ezért nem is a poszttal van a bajom hanem a húzás helyével...sokkal égetőbb hiányposztjaink vannak erre jön ez... számomra érthetetlen de hát a nyilatkozatokból kiderült hogy ő az új Derrick Henry... itt se volt értéken se LB se DT se WR...

Ezután azt hittem hogy nem tudjuk már hova űberelni de Gute azt mondta nem?
Fogd meg a söröm...
Érkezett Deguara aki az új Kyle Juszczyk legalább is azt nyilatkozták hogy hasonló szerepet szánunk neki.
Tehát 3ik körben húzúnk egy FULLBACKET
Ha viszont TE-nek hoztuk akkor minek igazoltuk vissza Tonyant és Marcedes Lewist Sternberger mellé? (Állítólag vele számolunk elsőként a TE poszton)
És az még csak extra hogy Deguara is elérhető lett volna sokkal sokkal később...

Innentől kezdve én már teljesen elvesztettem a fonalat szóval úgy álltam neki a 3ik napnak hogy már bármi jöhet nem fog meglepni illetve én úgy gondolom hogy a 4ik körig lehet nagyobb százalékban kezdőket találni azonnal utánna már csak projekt játékosok maradnak többségében vagy kell a szerencse is 1-2 csiszolatlan gyémánt megtalálásához.

Szóval 4 körünk ugye nem maradt a fantasztikus felcsere után így az ötödikben megjött a várva várt LB pick!
Kamal Martin érkezett az egyik legnagyobb hiányposztra.
A Packers oldalak illetve twitter fiókok felrobbantak örömükben hogy végre hiányposzta érkezett valaki elösször ezen a drafton mondom még egyszer az ötödik körben...Martinról egyébként azt kell tudni hogy volt egy térdsérülése tavaly és a szakírók a 6-7ik körre várták vagy azt hogy udfa lesz...de hát minek is erősítsük a futás elleni védelmet hiszen nem ellenünk futottak az NFC döntőben vagy 300 yardot...itt is úgy látszik hogy úgy gondolkodunk hogy majd 1-1 ember megoldja a posztot és majd pályán lesznek minden snapnél..ez esetben Clark mint DT illetve Kirksey mint LB. Meg se próbaltunk ezekre a posztokra igazolni és erősíteni ami félelmetes. Hogy ez a jó megoldás nem tudhatom reméljük hogy bejön (szerintem nem) de itt legalább a posztot eltaláltuk az is valami.

Utánna következett az OL erősítés ami végre egyébként tetszett és szerintem ez az egyetlen értékelhető pontja a draftunknak. 3 ígéretes játékos érkezett Green Baybe ahol elég jó az OL stáb szerintem nem lesz velük gondunk (tavaly se dolgozott annyira rosszul a fal szerintem) és elég nagy harc lesz a keretbe kerülésért. Ez után Lane Taylortól könnyes búcsút veszünk remélem. Jövőre lesz lejárónk a falban szóval reméljük találtunk pár gyémántot akik bevállnak majd. De ezek a pickek itt tetszettek.

A végén érkezett még egy saftey illetve egy DE ( benne mondjuk van lehetőség) akik valószínű ST vagy practice squad playerek lesznek.
Viszont az is meglepett hogy elég kevés szó esett pl a CB állományról ami szerintem közel se acélos és nincs is deptht...
Igazából egy Jaire sérülésre vagyunk attól hogy az ellenfél WR1ét egy bizonyos Kevin King fogja hááát...nem igazán tartom erősnek ezt a részét se a keretnek. Nagyon fog kelleni a 2 Smith nyomásgyakorlása hogy a sec működjön. Illetve az se ártana hogy ha a tavalyi 1/12 Gary is mutatna idén valamit de hát mint látszik mi előre gondolkodunk 3-4 évet csak aztán a jelent felejtük el...

Szóval itt tartunk most. Nem érzem azt hogy azt az egy lépést sikerült volna megtenni az SB felé sőőt sokkal inkább gyengültünk tavalyhoz képest és még azt se tudjuk hogy fog majd reagálni minderre a 12-es...
2 fő dolgot kellett volna megoldani. Kelletek volna skill playerek az O-ba illetve a futásvédekezést megoldani egyik se sikerült az én meglátásom szerint.
Érdekes egy szezon elé nézünk az biztos. Aki olvassa a kinti médiát illetve szurkolókat azt láthatja hogy teljesen nekitámadtak a Packers vezetésenk főleg nyílván Gutenak. Mindenki csalódott mert nem sikerült előre lépni és ami a legszomorúbb úgy néz ki még 1 év megy el Rodgers karrierjéből mivel nem kapja meg a támogatást...
Nagyon bízom benne hogy csak én látom ennyire negatívan a helyzetet és azoknak lesz igaza akik most pozitívan látják a dolgokat, én lennék a legboldogabb akkor ha tévednék!
Úgy is minden a pályán dől el szóval nincs más hátra mint várni aztán meglátjuk mi lesz a szezonban 😊
D-Train
Első posztnak kicsit szűkszavú! Ne fogd vissza magad, lássuk mi bánt! 😀
Hozott Isten az NFC North-ban!
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
A pickek;

1/22 Justin Jefferson WR LSU
1/31 Jeff Gladney CB TCU
2/58 Ezra Cleveland OT Boise State
3/89 Cameron Dantzler CB Mississippi State
4/117 D.J. Wonnum DE South Carolina
4/130 James Lynch DE Baylor
4/132 Troy Dye ILB Oregon
5 /169 Harrison Hand CB Temple
5/176 K.J. Osborn WR Miami
6/203 Blake Brandel OT Oregon State
6/205 Josh Metellus S Michigan
7/225 Kenny Willekes DE Michigan State
7/244 Nate Stanley QB Iowa
7/249 Brian Cole II S Mississippi State
7/253 Kyle Hinton OG Washburn

Plusz UDFA szerződések, akikről eddig tudni lehet:

Blake Lynch, LB (Baylor)
Quartney Davis, WR (Texas A&M)
Brady Aiello, OL (Oregon)
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Mondjuk ebből szerintem tuti cseréltek fel, mert ennyi játékost nem tudtok rosterre rakni.
gabokocka
Én már ma éjjelre is ezt vártam. Azt hittem felmegyünk valamelyik OT vagy S pickért. Nem így lett.
CharlieF
Lenne még mondjuk O falba olyan srác, akiért feltudnánk menni, érdemes lenne felmenni?
Esetleg safety, defensive end?

Ezre Clevelandhez mit szóltok?

Azért ha jól láttam bőven a top10 falember közé lett ő sorolva a classból.
PatrickSKOL
Cleveland szerintem kis szerencsével lehetett volna akár első körös is, bár elég erős OT class volt ez, ő például a posztján csak 5. de overall 22. ami azért elég jó. (Legalábbis az ESPN listák szerint.) És 58. helyen húztuk, úgyhogy szerintem nagyon is rendben van. Reméljük beválik, bár elemzők szerint első évben Reiff cseréje lesz csak.
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Mondjuk ebből szerintem tuti cseréltek fel, mert ennyi játékost nem tudtok rosterre rakni.
gabokocka
Én már ma éjjelre is ezt vártam. Azt hittem felmegyünk valamelyik OT vagy S pickért. Nem így lett.
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Most aztán jöhet a depth, lesz kiből mazsolázni. Pickek; 3x4. kör, 3x5., 3x6., 4x7. Az még 13 húzás. Brutál sok. Remélem Spielman talál gyöngyszemeket.
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Na, Cleveland meglett feltrade nélkül is, ez jó. Viszont a jobb safety-k kimentek a második elején, Winfield Jr Tampaba került, ezt sajnálom.
Összességében ez eddig jó draftnak tűnik. Majd az idő elődönti persze.

Szerkesztette: CharlieF

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Hát basszus, ez milyen foci volt! Az egyik legjobb Vikes meccs amit valaha láttam! Függetlenül attól, hogy nem nyertünk, nagyon király meccs volt! Sajnos ez ellen a D-line ellen a támadó falunk nagyon kevés volt, és ez megölte a futást is, de Cousins még igy is nagyot játszott, hogy ütötték verték! Ez a Goff gyerek meg élete formájában dobál, egyszerűen nem lehetett levédekezni, a légy szájából a csikket kidobja futtában!
Kijöttek a gyengeségeink ma is szépen, de nincs miért szégyenkezni, a liga legjobb formáját mutató csapat otthonában kikapni egy td- vel nem bűn. Januárban visszavágunk! SKOL!
több mint 2 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Nem látom,hogy a jelenlegi Playoff helyen álló csapatok közül,egyedül a Saints talán, ki tudná megszorongatni az SB-on a Steelers/Pats valamelyikét.
Mr.Breaker
Tényleg nem? Nahát...
A Pats épp most mutatta meg újra, hogy egyáltalán nem verhetetlen (bár ez lehet, hogy a te hozzászólásod után volt), a Vasas meg már a második meccsét mákolja be zsinórban underdogok ellen. Ehhez képest az NFC-ben az Eagles, Vikings, Rams, Saints, Falcons, Panthers, Seahawks hetes egymást veri halomra! Ezek közül bármelyiket odatenném akármelyik AFC csapat ellen!
Jó és erős Packers nélkül nem ugyanaz az NFL, ezt aláírom! De nehogy már nekik könyörögjünk, hogy kapják össze magukat az NFC becsületéért, miközben 7 csapat áll 8 - 5 vagy jobb mérleggel három fordulóval a vége előtt!
Remélem Packers fanok megértik, hogy ez nem ellenük szól, csak mivel itt lett leírva ez a világraszóló hülyeség, kénytelen voltam itt reagálni rá!
ARodnak jobbulást, és szorítok nektek a rájátszásért!
több mint 2 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Őszintén sajnálom emberek! Igazi nemes versengés volt a Vikes és az Eagles között idén a No1 seed-ért! Nagy NFC döntőt játszhattunk volna, illetve még játszhatunk is, de Wentz nélkül más lesz!
Ha valaki, akkor a Vikes szurkolók tudják mit éreztek most. Igaz, hogy nem lehet CW-t és Bridgewatert összehasonlítani, de mi rá építettünk egy komplett franchise-t, aztán egyszer csak szétment a térde. Jött Bradford mint "vésztartalék", nem is játszott rosszul; hát persze, hogy szétment a térde! Mellette draftoltunk egy igazi vérbeli Peterson utód futót, probowl formában kezdte az idényt, aztán... Bizony. Szétment a térde. És akkor jött a mesebeli Case Kennum, akiben a jó édes anyukáján kívül nem bízott senki, még a stáb sem, és láss csodát, működik!
Na mindegy, nem akarom tele szemetelni az Eagles topicot, de a lényeg: egy jó csapat bármilyen veszteséget elbír! Ha jó a védelem, jó a szerkezet, mély a keret, jó a playbook és jó az edzői stáb, akkor bizony Wentz nélkül is menni fog! Nézzétek meg az idei Vikings példáját! Reményhal meg ilyenek! Go Eagles!

Szerkesztette: CharlieF
9 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Firmino az ev asszisztjat kiosztotta.
Stez
Firmino a "most underrated player of the world" díjat nálam évek óta birtokolja. Nincs még egy ilyen játékos, aki ennyire meghatározó és kihagyhatatlan eleme egy komoly csapatnak, és mégis ennyire messze van minden lehetséges díjtól. Megnyerheti Messi vagy CR a sokadik aranylabdáját, de ebben a rendszerben egyik sem lenne képes helyettesíteni Firminót. Ez nyilván nagy csúsztatás, de akkor is úgy hiszem, a jelenlegi Liverpool legfontosabb tagja. Bárki mást lehet, úgy ahogy, helyettesíteni, Mane, Van Dijk, Salah..., de Firminóra nincs alternatíva.
több mint 2 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Bocs, hogy ide trollkodok, de nem tudom megállni, hogy ne írjam le; most néztem vissza a meccseteket és meggyőződésem, hogy két szabályos TD-t vettek el tőletek. Bocs, ha már ki lett tárgyalva, nem olvastam vissza, és a kést sem akarom senkiben forgatni. Nem tudom mennyi köze van ennek Trubisky-hez, de valami nagyon alakul itt! Jó lenne egy szimpatikus és erős Bears újra a ligában! Hajrá!
5 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Grat a jobb csapatnak, kár, hogy ma meg sem tudtuk mutatni, miért voltunk itt! Szeretnék egy 49ers vs Ravens SB-t látni, úgyhogy toljátok!
több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Bravo, bravo! Jó kis meccs volt ez!
Mayfieldet meghagyom nektek, dicsérjétek ti (jól tolta amúgy), de hagy jegyezzem meg, ebben a védelemben van potenciál! Néha kicsit dadog még, de időnként kimondottan penge. Bocs ha nyilvánvaló dolgot mondok, első Browns meccsem volt idén. Gratula még egyszer!
több mint 2 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
értem én hogy keenum nem top3as irányító de az eagles fórumon nagyon leszólják, remélem kellemetlenül fognak csalódni 😀 persze akkor meg tuti "élete meccse vagy nagy mákja volt" jön.
Pyrrus
Ha valaki még nem olvasta el a cikket, amit Keenum irt, és be lett ide linkelve pár napja annak ajánlom. Erről szól az egész karrierje, lesajnálják, alábecsülik, ő pedig küzd. Tényleg érdemes elolvasni, de egy rövid részt hagy szúrjak ide be:

"...a lot of people eventually realize about me: that being underestimated? It hasn’t ever really been anything I’ve taken much to heart.
I was a two-star recruit, man. I quarterbacked a team to a state title in Texas — in Texas — and I only got one scholarship offer. I had to compete for the QB job in college twice: Had to win it, and then we changed coaches and I had to win it again. I’ve been getting, “If you were only a few inches taller” … or, “If you were just a few ticks faster” … or, “If that arm was maybe a few yards stronger, son” — basically my whole life.
Heck, the only time in my life I think I’ve ever been overestimated was at the NFL draft. The experts said I’d be a late-round pick. I went undrafted."


Pontosan érzi, hogy élete lehetőségét kapta meg. És életében először olyan csapatban játszik, ahol biznak benne. (ez is a cikk cime, Right Team, Right Time). Lehet, hogy nem a legnagyobb tehetség, de meghal a pályán, ha kell, ez biztos. Rajta nem fog múlni.
több mint 2 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀
Tomcsik
Pats szülők! Ha Browns drukker lennél esetleg egy kis pénzt is ajánlanak? Vagy egy pszichiátert? Mondd a párodnak vegyen inkább még egy Bears pulcsit, és akkor nem jársz ugyanabban egész héten! A "zászlófejes" cuccokat meg csak hagyja ott a sznoboknak! (És még mielőtt megkapom az "ős Patriots fanoktól", akiknek már a dédapja is Brady mezben kapált a szőlőben; no offense!)
2 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 624
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot de csak most jutottam el oda hogy regisztráljak is.
Talán ez a mostani draft kellett hozzá szóval kiírtam magamból hátha attól kicsit jobb lesz legalább is nekem... ezek az én meglátásaim kicsit hosszú lett szóval sorry 😊

Számomra ez a draft egy kis átgondolás után illetve a stáb nyilatkozatai után teljesen mértékben érthetetlen (nyílván ez a saját véleményem és én bízok benne a legjobban hogy nem lesz igazam)

Elösszőr is nézzük meg honnan indultunk neki a draftnak. Tavaly 13-3as mérleg majd NFC döntő.
Abszolút sikeresnek mondható szezon az új stábbal eredmény szempontjából. Ugyanakkor aki követte a csapatot tavaly az tudja hogy ez a mérleg elég csalóka a mutatott játék tekintetébe.Nehezen lehet elképzelni hogy ezzel a játékkal újra odakerüljünk nem hogy az SB közelébe de még a playoffba is. Aztán jött az NFC döntő ahol aztán tényleg kijött a csapat összes gyengepontja a labda mindkét oldalán.
Ezért úgy indultunk neki a draftnak (szurkolói szempontból mindenképp) hogy ez lehet az utolsó lépés megtétele az SB felé.Mindenki azt várta hogy a hiányposztokra azonnali erősítések jönnek nem pedig projekt játékosok (szerintem ez történt)

Tehát az első pick. Adott a csapatnak a liga egyik legjobb ha nem a legjobb irányítója akinek még van minimum 3-4 éve az nfl-ben és szerződése is van.
Az én elképzelésem ilyenkor az lenne ha én lennék a GM hogy mindent megtennék a segítésére és megpróbálnám kimaxolni ezt a pár évet amíg win now-ban vagyunk.
Erre aztán mi történik?
FELTRADELÜNK egy projekt irányítóért mert miért is ne...
Adunk érte egy extra 4 kört mert amúgy se kellenek a pickek (Még a végén lehet hogy jobb is hogy nem lett 4ik kör, lehet kihúztunk volna egy kickert hiszen Crosbynak is kell a csere...)
Az már csak hab a tortán hogy igazából senki nem akart felcserélni elénk Loveért mint kiderült... és az még jobban fáj hogy például egy Patrick Queen vagy egy Jó elkapó simán jöhetett volna azonnali segítségként. Kezdem úgy érezni hogy ez egy üzenet AR felé hogy itt új szelek fújnak és ne számíts támogatásra
(Az már csak az extra röhej hogy Lefluer tegnap lenyilatkozza hogy reméli AR még nagyon sokáig marad Packer aha...)
Tettek > Szavak

Ezután nem gondoltam volna hogy a második harmadik körben tudunk még rontani a helyzeten de hát...
Sokan írták és valamilyen szinten egyet is értek hogy van 9 WR a keretben akikben van lehetőség DE abból a 9ből csak 1 az elit játékos a többi mikor milyen napja van...
Erre jön minden idők legmélyebb WR draftja és mi mit teszünk??? Nyílván nem volt senki értéken ezért nem hozunk senkit...Minden támadósor most már az elit elkapó duókról-triókról szól nekünk meg van 1 db Adamsünk good luck...így segítsd a QB-d...
Erre jön a pick Aj Dillon... elösszőr nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...
MÁSODIK KÖRBEN hozunk egy olyan futót aki simán elérhető lenne később is egy olyan posztra ahol a tavalyi legjobb offense játékos játszik bravó...tehát hoztunk ismét egy játékost cserének. Tudom hogy jövőre lejár Jones és Williams szerződése is és ezért nem is a poszttal van a bajom hanem a húzás helyével...sokkal égetőbb hiányposztjaink vannak erre jön ez... számomra érthetetlen de hát a nyilatkozatokból kiderült hogy ő az új Derrick Henry... itt se volt értéken se LB se DT se WR...

Ezután azt hittem hogy nem tudjuk már hova űberelni de Gute azt mondta nem?
Fogd meg a söröm...
Érkezett Deguara aki az új Kyle Juszczyk legalább is azt nyilatkozták hogy hasonló szerepet szánunk neki.
Tehát 3ik körben húzúnk egy FULLBACKET
Ha viszont TE-nek hoztuk akkor minek igazoltuk vissza Tonyant és Marcedes Lewist Sternberger mellé? (Állítólag vele számolunk elsőként a TE poszton)
És az még csak extra hogy Deguara is elérhető lett volna sokkal sokkal később...

Innentől kezdve én már teljesen elvesztettem a fonalat szóval úgy álltam neki a 3ik napnak hogy már bármi jöhet nem fog meglepni illetve én úgy gondolom hogy a 4ik körig lehet nagyobb százalékban kezdőket találni azonnal utánna már csak projekt játékosok maradnak többségében vagy kell a szerencse is 1-2 csiszolatlan gyémánt megtalálásához.

Szóval 4 körünk ugye nem maradt a fantasztikus felcsere után így az ötödikben megjött a várva várt LB pick!
Kamal Martin érkezett az egyik legnagyobb hiányposztra.
A Packers oldalak illetve twitter fiókok felrobbantak örömükben hogy végre hiányposzta érkezett valaki elösször ezen a drafton mondom még egyszer az ötödik körben...Martinról egyébként azt kell tudni hogy volt egy térdsérülése tavaly és a szakírók a 6-7ik körre várták vagy azt hogy udfa lesz...de hát minek is erősítsük a futás elleni védelmet hiszen nem ellenünk futottak az NFC döntőben vagy 300 yardot...itt is úgy látszik hogy úgy gondolkodunk hogy majd 1-1 ember megoldja a posztot és majd pályán lesznek minden snapnél..ez esetben Clark mint DT illetve Kirksey mint LB. Meg se próbaltunk ezekre a posztokra igazolni és erősíteni ami félelmetes. Hogy ez a jó megoldás nem tudhatom reméljük hogy bejön (szerintem nem) de itt legalább a posztot eltaláltuk az is valami.

Utánna következett az OL erősítés ami végre egyébként tetszett és szerintem ez az egyetlen értékelhető pontja a draftunknak. 3 ígéretes játékos érkezett Green Baybe ahol elég jó az OL stáb szerintem nem lesz velük gondunk (tavaly se dolgozott annyira rosszul a fal szerintem) és elég nagy harc lesz a keretbe kerülésért. Ez után Lane Taylortól könnyes búcsút veszünk remélem. Jövőre lesz lejárónk a falban szóval reméljük találtunk pár gyémántot akik bevállnak majd. De ezek a pickek itt tetszettek.

A végén érkezett még egy saftey illetve egy DE ( benne mondjuk van lehetőség) akik valószínű ST vagy practice squad playerek lesznek.
Viszont az is meglepett hogy elég kevés szó esett pl a CB állományról ami szerintem közel se acélos és nincs is deptht...
Igazából egy Jaire sérülésre vagyunk attól hogy az ellenfél WR1ét egy bizonyos Kevin King fogja hááát...nem igazán tartom erősnek ezt a részét se a keretnek. Nagyon fog kelleni a 2 Smith nyomásgyakorlása hogy a sec működjön. Illetve az se ártana hogy ha a tavalyi 1/12 Gary is mutatna idén valamit de hát mint látszik mi előre gondolkodunk 3-4 évet csak aztán a jelent felejtük el...

Szóval itt tartunk most. Nem érzem azt hogy azt az egy lépést sikerült volna megtenni az SB felé sőőt sokkal inkább gyengültünk tavalyhoz képest és még azt se tudjuk hogy fog majd reagálni minderre a 12-es...
2 fő dolgot kellett volna megoldani. Kelletek volna skill playerek az O-ba illetve a futásvédekezést megoldani egyik se sikerült az én meglátásom szerint.
Érdekes egy szezon elé nézünk az biztos. Aki olvassa a kinti médiát illetve szurkolókat azt láthatja hogy teljesen nekitámadtak a Packers vezetésenk főleg nyílván Gutenak. Mindenki csalódott mert nem sikerült előre lépni és ami a legszomorúbb úgy néz ki még 1 év megy el Rodgers karrierjéből mivel nem kapja meg a támogatást...
Nagyon bízom benne hogy csak én látom ennyire negatívan a helyzetet és azoknak lesz igaza akik most pozitívan látják a dolgokat, én lennék a legboldogabb akkor ha tévednék!
Úgy is minden a pályán dől el szóval nincs más hátra mint várni aztán meglátjuk mi lesz a szezonban 😊
D-Train
Első posztnak kicsit szűkszavú! Ne fogd vissza magad, lássuk mi bánt! 😀
Hozott Isten az NFC North-ban!