CharlieF

Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish

CharlieF
Utoljára láttuk
20 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
586


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Végre meg tudtam nézni a tegnapi meccset, hát emberek...
Nem értem miért nincs itt nagyobb hurrá hangulat! Ez aztán férfi munka volt! Ez a Boyz jó csapat, Prescott nagyon jól tolja, és klasszis elkapói vannak, mint Cobb meg Cooper. És van egy liga-elit futójuk, Elliott. Ráadásul az O fal Dallasban klasszisokkal jobb, mint nálunk.
Erre odamegyünk Joseph, Thielen és Waynes nélkül (ráadásul Kline is kidőlt), és letolunk egy ilyen meccset!? Elliott 47 yard, úgy, hogy Joseph ott sincs? Ha nem lett volna Cooper-nek három ufó elkapása, ez a meccs sima! Beszarás jó meccs volt, támadó oldalon különösen!
Énekeljük meg végre C. J. Ham nevét, méltatlanul kevés szó esik róla, pedig a csávó egy állat! Ja, és szerintem Stefanskit nyáron elviszik vezető edzőnek. Ne legyen igazam, mert bírom az ürgét, és ős Viking, de tuti meg fogják kínálni.
Jövő héten le kell hozni a kötelezőt otthon, aztán pihi, gyógyuljon meg mindenki! Én azt se bánnám, ha a Seahawks ellen még nem hozzuk vissza a sérülteket, az az egy L még benne van, viszont utána mindenkit ütni kell! SKOL
2 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Röhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!
Szabolcs_76
Meg Cousinhoz is, igaz?
SBL
Mi van, mi van? Csak mert én mondtam, már vörös posztó? Én csak próbáltam rávilágítani az érdekes bírói gyakorlatra! Nem kell rögtön szétszedni!
2 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Röhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!
8 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Nem akarom én Cousins nyakába varrni, ezt a vereséget kompletten a csapat szenvedte el, beleértve az edzőket is. Viszont ismét hozta Kirk a pozitív mérlegű csapatok elleni lámpalázát, és nincs mese én már nem várok tőle túl sokat. A first down helyett hamarabb előrecsúszás volt ami igazából megmutatta hol tart a meccsben, nem volt fejben rendben. Az első negyedben volt még pár olyan passz kísérlet az említett előrecsúszás mellett, amit ha megdob megyünk előre, a játék megvolt csak jól kellett volna dobni. Hogy miért rugózok ezen? Mert ha időben előnybe kerülünk, és úgy játszunk, csak akkor tudjuk a meccseinket hozni. Hátrányból láthattuk hogy fel tudunk állni, de nyerni nem sikerült. Ahhoz hogy előnybe kerüljünk kellett volna a hogy Cousins azonnal maximumot nyújtson, és ami a legdurvább, hogy a tekintetében ott volt hogy ő is tudja.
Az hogy a D beszopott egy hosszú futásból egy TD-t a legrosszabbkor jött, de ez benne van. Jobban aggaszt a secondary, idén Rhodes sem olyan hatékony mit megszoktuk, és nyeljük a yardokat mint kacsa a nokedlit. Hill konktrétan hülyét csinált belőlük, pedig tudtuk kire kell figyelni...
A végén a punt.... legalább a hosszabbítás lett volna meg, erre olyan mezőnypozíciót adunk a Chiefs-nek, hogy Faragó Ricsi el se akarta hinni.... Lábon lőttük magunkat ismét, és így nem lehet meccset nyerni. A második backup QB ver meg minket, a Bears után ismét ki tudtunk kapni a cserétől. Ez az ami nagyon dühít.
Jelen pillanatban nem tudom elképzelni hogy nyerhetnénk Dallasban, ott van futás és passzjáték is rendesen, és ha balfaszkodunk gyorsan ott találhatjuk magunkat hogy a Wild Card hely se lesz meg, a csoport már ugrott. Zimmer pedig ha nem lesz PO akkor nagyon nagy bajban lehet, mert türelmetlen a minnesotai közönség, és már sokan a fejét követelik. Őt hibáztatják a rossz döntésekért, és lehet hogy van is benne igazság itt-ott.
vsanyi132
Igen, nagy vonalakban egyetértek, de azért nem ennyire gáz a helyzet. Szerintem ez még mindig egy jó csapat, néha valóban tökön lövi magát, de ha nem, egész szépen is tud játszani. Cousinst is lehet szidni, de mondjon valaki egy Vikings QB-t, aki jobb volt nála az elmúlt 10 évben (Favre-ot nem ér mondani!)
Edző: Zim valóban nem egy McVay vagy Harbaugh, de hát hogy is lenne, egyrészt apjuk lehetne, másrészt defense edző, nem támadó guru mint azok! De jó edzőt találni rohadtul nem könnyű. Ha elküldik, sokkal nagyobb eséllyel jön rosszabb mint jobb. Szerintem.
Azt meg végképp nem értem miért ment volna el a csoport! A Green Baynek sem csak könnyű meccsei vannak vissza, egy-két zakó benne van, és jönnek még Minneapolisba is. Nem állítom hogy nekünk áll a csoport, de saját kézben van a sorsunk. Menni kell tovább!
26 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Nézzétek meg a Bazska youtube csatornáján az NFL logók elemzéséről szóló videót! Amellett, hogy érdekes, a győztes csapat szurkolóinak legalább illik megnézni... 😀
Hétvégén baromi nehéz lesz, és amit idén mutattunk, az alapján lehet eső, lehet hó. A Lions sokkal egyenletesebb (és egyenletesen jó) focit mutatott eddig idén, mint mi, de szerintem a mi legjobbunk feljebb van. Képtelenség jósolni. Totál para, alig várom a vasárnap 7 órát!
28 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Ez az egyik legkiábrándítóbb meccs volt, amit valaha NFL-ben láttam. Igen, lehet, hogy nem láttam eleget. De ezen a meccsen nem bírói tévedések történtek. Ahhoz túl közel voltak és túl egyértelmű volt minden. A Lionstól elvették a győzelmet, a Packerstől a győzelem örömét, a ligától meg a bírók maradék becsületét. Mindenki veszített ezen a hétfő esti meccsen. Undorító szar, mindenkinek részvétem, aki érintett benne.
28 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Bocs a fázis késés miatt, most tudtam visszanézni a meccset, és szabályosan undorodom. Sajnálom emberek, komolyan! Az ilyen dolgok elveszik a kedvem az egész NFL-től, de tényleg. Lehet sorakoztatni az érveket pro és kontra, meg hogy nem azon a két döntésen múlt... De. Azon múlt. Ezt a meccset elvették a Lionstól.
Remélem, bármi lesz is az eredmény vasárnap, nem a bírókról fogunk beszélni! Bár pillanatnyilag nem is igazán érdekel, lehet meg se nézem. Buzi csaló banda!
29 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Szerintem ezek ellenfel fuggok voltak.
A giants is egy fos iden...a phillynek is botrany a secje....
ZoliZoltán
Na, azért nem. A Giants sokminden lehet, csak nem fos. Ha ezt állítod, vagy nem láttad őket idén, vagy nem érted amit láttál. Az meg, hogy az Eagles fanok a SEC-et szapulják, valahol jogos, de nem hiszem, hogy kizárólag ez miatt alakult így ez a meccs tegnap. Na mindegy, majd idővel kiderül úgyis minden.
29 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Digs ezt nyilatkozta meccs után: "Cousins at his best when he has a lot to prove."

Azon gondolkodtam, hogy van abban valami statisztikai realitás, hogy a faszi akkor játszik jól, amikor amolyan underdog szerepben van, és le van sajnálva. Miután aláírt a Vikes-ba és megkapta a nagy zsozsót, mindenki azt mondta, na majd most! Kirk kapitány egy Thielen-Diggs-Rudolph elkapósorral szárnyalni fog, top 5 statjai lesznek. Hát nagyon nem! Két hete elkezdtek arról cikkezni, hogyan lehetne a csillió dolláros szerződéséből kihátrálni, erre előjön két 300+ yardos meccsel. Ráadásul, mintha csak szórakozna, először Thielent dobja szét a Giants ellen, utána Diggs-t az Eagles ellen.

Szóval három lehetséges megoldás van:
A. Nem bírja a hype-ot, az kell neki hogy mindenki leírja.
B. Egy sunyi geci, és csak akkor teszi oda magát, ha a körmére ég a gyertya.
C. Ez az egész csak egy nagy véletlen, és hülyeségeken agyalok.

Én a magam részéről a B verziót szeretném, mert akkor még sokra vihetnénk, de sajnos ennek van a legkisebb esélye.
1 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Lent volt mar a terde
Stez
De a labdát akkor már nem birtokolta szerintem

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Hát basszus, ez milyen foci volt! Az egyik legjobb Vikes meccs amit valaha láttam! Függetlenül attól, hogy nem nyertünk, nagyon király meccs volt! Sajnos ez ellen a D-line ellen a támadó falunk nagyon kevés volt, és ez megölte a futást is, de Cousins még igy is nagyot játszott, hogy ütötték verték! Ez a Goff gyerek meg élete formájában dobál, egyszerűen nem lehetett levédekezni, a légy szájából a csikket kidobja futtában!
Kijöttek a gyengeségeink ma is szépen, de nincs miért szégyenkezni, a liga legjobb formáját mutató csapat otthonában kikapni egy td- vel nem bűn. Januárban visszavágunk! SKOL!
több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Nem látom,hogy a jelenlegi Playoff helyen álló csapatok közül,egyedül a Saints talán, ki tudná megszorongatni az SB-on a Steelers/Pats valamelyikét.
Mr.Breaker
Tényleg nem? Nahát...
A Pats épp most mutatta meg újra, hogy egyáltalán nem verhetetlen (bár ez lehet, hogy a te hozzászólásod után volt), a Vasas meg már a második meccsét mákolja be zsinórban underdogok ellen. Ehhez képest az NFC-ben az Eagles, Vikings, Rams, Saints, Falcons, Panthers, Seahawks hetes egymást veri halomra! Ezek közül bármelyiket odatenném akármelyik AFC csapat ellen!
Jó és erős Packers nélkül nem ugyanaz az NFL, ezt aláírom! De nehogy már nekik könyörögjünk, hogy kapják össze magukat az NFC becsületéért, miközben 7 csapat áll 8 - 5 vagy jobb mérleggel három fordulóval a vége előtt!
Remélem Packers fanok megértik, hogy ez nem ellenük szól, csak mivel itt lett leírva ez a világraszóló hülyeség, kénytelen voltam itt reagálni rá!
ARodnak jobbulást, és szorítok nektek a rájátszásért!
több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Őszintén sajnálom emberek! Igazi nemes versengés volt a Vikes és az Eagles között idén a No1 seed-ért! Nagy NFC döntőt játszhattunk volna, illetve még játszhatunk is, de Wentz nélkül más lesz!
Ha valaki, akkor a Vikes szurkolók tudják mit éreztek most. Igaz, hogy nem lehet CW-t és Bridgewatert összehasonlítani, de mi rá építettünk egy komplett franchise-t, aztán egyszer csak szétment a térde. Jött Bradford mint "vésztartalék", nem is játszott rosszul; hát persze, hogy szétment a térde! Mellette draftoltunk egy igazi vérbeli Peterson utód futót, probowl formában kezdte az idényt, aztán... Bizony. Szétment a térde. És akkor jött a mesebeli Case Kennum, akiben a jó édes anyukáján kívül nem bízott senki, még a stáb sem, és láss csodát, működik!
Na mindegy, nem akarom tele szemetelni az Eagles topicot, de a lényeg: egy jó csapat bármilyen veszteséget elbír! Ha jó a védelem, jó a szerkezet, mély a keret, jó a playbook és jó az edzői stáb, akkor bizony Wentz nélkül is menni fog! Nézzétek meg az idei Vikings példáját! Reményhal meg ilyenek! Go Eagles!

Szerkesztette: CharlieF
1 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Firmino az ev asszisztjat kiosztotta.
Stez
Firmino a "most underrated player of the world" díjat nálam évek óta birtokolja. Nincs még egy ilyen játékos, aki ennyire meghatározó és kihagyhatatlan eleme egy komoly csapatnak, és mégis ennyire messze van minden lehetséges díjtól. Megnyerheti Messi vagy CR a sokadik aranylabdáját, de ebben a rendszerben egyik sem lenne képes helyettesíteni Firminót. Ez nyilván nagy csúsztatás, de akkor is úgy hiszem, a jelenlegi Liverpool legfontosabb tagja. Bárki mást lehet, úgy ahogy, helyettesíteni, Mane, Van Dijk, Salah..., de Firminóra nincs alternatíva.
több mint 2 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Bocs, hogy ide trollkodok, de nem tudom megállni, hogy ne írjam le; most néztem vissza a meccseteket és meggyőződésem, hogy két szabályos TD-t vettek el tőletek. Bocs, ha már ki lett tárgyalva, nem olvastam vissza, és a kést sem akarom senkiben forgatni. Nem tudom mennyi köze van ennek Trubisky-hez, de valami nagyon alakul itt! Jó lenne egy szimpatikus és erős Bears újra a ligában! Hajrá!
több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Bravo, bravo! Jó kis meccs volt ez!
Mayfieldet meghagyom nektek, dicsérjétek ti (jól tolta amúgy), de hagy jegyezzem meg, ebben a védelemben van potenciál! Néha kicsit dadog még, de időnként kimondottan penge. Bocs ha nyilvánvaló dolgot mondok, első Browns meccsem volt idén. Gratula még egyszer!
több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
értem én hogy keenum nem top3as irányító de az eagles fórumon nagyon leszólják, remélem kellemetlenül fognak csalódni 😀 persze akkor meg tuti "élete meccse vagy nagy mákja volt" jön.
Pyrrus
Ha valaki még nem olvasta el a cikket, amit Keenum irt, és be lett ide linkelve pár napja annak ajánlom. Erről szól az egész karrierje, lesajnálják, alábecsülik, ő pedig küzd. Tényleg érdemes elolvasni, de egy rövid részt hagy szúrjak ide be:

"...a lot of people eventually realize about me: that being underestimated? It hasn’t ever really been anything I’ve taken much to heart.
I was a two-star recruit, man. I quarterbacked a team to a state title in Texas — in Texas — and I only got one scholarship offer. I had to compete for the QB job in college twice: Had to win it, and then we changed coaches and I had to win it again. I’ve been getting, “If you were only a few inches taller” … or, “If you were just a few ticks faster” … or, “If that arm was maybe a few yards stronger, son” — basically my whole life.
Heck, the only time in my life I think I’ve ever been overestimated was at the NFL draft. The experts said I’d be a late-round pick. I went undrafted."


Pontosan érzi, hogy élete lehetőségét kapta meg. És életében először olyan csapatban játszik, ahol biznak benne. (ez is a cikk cime, Right Team, Right Time). Lehet, hogy nem a legnagyobb tehetség, de meghal a pályán, ha kell, ez biztos. Rajta nem fog múlni.
több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀
Tomcsik
Pats szülők! Ha Browns drukker lennél esetleg egy kis pénzt is ajánlanak? Vagy egy pszichiátert? Mondd a párodnak vegyen inkább még egy Bears pulcsit, és akkor nem jársz ugyanabban egész héten! A "zászlófejes" cuccokat meg csak hagyja ott a sznoboknak! (És még mielőtt megkapom az "ős Patriots fanoktól", akiknek már a dédapja is Brady mezben kapált a szőlőben; no offense!)
1 hónapja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
A Bul-Bak kettős limitaltan edzett csak. Ami kb annyit jelent, hogy simán játszanak majd de nem 100%osak. Az ellen a Vikings ellen ahol a amúgy is szokott gond lenni Rodgers megvédésével.
Láttuk, hogy a fal belseje erősen sebezhető, ha valamelyik top tackle is kiesne meccs közben ARt simán újra kerékbe törhetik.

A másik oldalon ha a Vikings megint a földön akar nyerni kelleni fog valaki Blake mellé középre. (Bár lényegesen több passt várok tőlük, mint a múlt héten).
A DL jó lesz futás ellen kétlem, hogy le tudná őket dominálnk a Vikings OL, de ha nem lesz ember aki ott áll mögöttük, hogy levigye a labdást még komoly gondban is lehetünk.
alatriste
Ugy olvastam, Bulaga veteran rest-en volt, ha igaz, rendben van.
Bakh fantasztikusan "tartos" volt az eddigi eveiben, de azert o sem fiatalodik, sajnos.
Ez a paros az Ofal ket alapkove.
A fal kozepe mult heten nem volt azert az igazi (azert nem minden D olyan, mint a Bears), en Turnertol tobbet vartam, es kicsit erthetobb lett, miert probalgattak annyit Taylort a nyaron.
Ezt a falat 5 even at probaltak a passprot-ra epiteni, a "futasnehez"
tamadojatek az elso meccsen nem igazan latszott... Azert remelem a Vikingeket sikerul kicsit beultetni a Lambeau hintaba 😀
jossbeaumont
"Lambeau hinta..." Ez jó! 😀 Ezt adom! Jó kis meccs lesz ez emberek, jó szurkolást hozzá, lássuk ki élesebb a második héten! A lényeg úgyis majd decemberben dől el.
több mint 1 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 586
Na tessék, erről beszéltem!
 www.google.com/url?rct=j&sa=t&url=https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/10/16/elatkozott_yardvonalat_talaltak_egy_nfl-palyan/&ct=ga&cd=CAEYACoUMTMwNjY4MDc0OTEyMjk5MTUyODQyGTE5M2QwYzhlYWZmMDg5YjA6aHU6aHU6SFU&usg=AFQjCNEdFvuyemrfD1-Aw1104CRTK-T1fA