NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
73
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
23
7
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
New York Giants - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
13 perce
Őszintén szólva nem bánom egy szemet sem, és csakis a játék minősége miatt. Szerintem idén a legszarabb meccs volt Darttal
13 perce
Harmadik és nyolcra középre futnak és megcsinálják.
15 perce
Ennyi
20 perce
Brutálfosok vagyunk, szerintem, nem kell aggódnod most márÉn azért aggódomHa már teljesen feleslegessen nyerünk, mert úgy tűnik még ez is megtörténhet, legalább ne az idei év egyik legszarabb teljesítményével tennénk. Legalább nézne ki jól.Nem fogunk, mert undrafted Brosmert sem tudja a D tartani
Haba
Zet
Haba
24 perce
Amikor jön az esély, Safehand Slayton közbelép. Kurvára nem lesz itt jövőre, remélemÉn azért aggódomHa már teljesen feleslegessen nyerünk, mert úgy tűnik még ez is megtörténhet, legalább ne az idei év egyik legszarabb teljesítményével tennénk. Legalább nézne ki jól.Nem fogunk, mert undrafted Brosmert sem tudja a D tartani
Haba
Zet
Haba
29 perce
Én azért aggódomHa már teljesen feleslegessen nyerünk, mert úgy tűnik még ez is megtörténhet, legalább ne az idei év egyik legszarabb teljesítményével tennénk. Legalább nézne ki jól.Nem fogunk, mert undrafted Brosmert sem tudja a D tartani
Haba
Zet
36 perce
Ha már teljesen feleslegessen nyerünk, mert úgy tűnik még ez is megtörténhet, legalább ne az idei év egyik legszarabb teljesítményével tennénk. Legalább nézne ki jól.Nem fogunk, mert undrafted Brosmert sem tudja a D tartani
Haba
40 perce
Ha már teljesen feleslegessen nyerünk, mert úgy tűnik még ez is megtörténhet, legalább ne az idei év egyik legszarabb teljesítményével tennénk. Legalább nézne ki jól.
1 órája
És most meglett a 4.
1 órája
Ez legalább szép volt Burnstől nagyonNem akarom vitatni az érdemeit, de senki nem volt előtte, egyszerűen üresen hagyták. Ahogy az Int is szimplán a kezünkbe pattant. Gyanús nekem ez a Vikings.
Zet
1 órája
Ez legalább szép volt Burnstől nagyon
1 órája
Jövő héten Las Vegas.A mainál magasabb színvonal várható, mert mindkét csapat nagyon jó és győzelemre játszik majd.
Ja, nem.
1 órája
Theo helyett remelem hozunk vkit a drafton, kurv@ idegesito hogy iylen lyukaskezu balfaxEngram ugyanilyen dropgép volt, csak elsőkörös. Az sokkal idegesítőbb volt szvsz
Kronos
1 órája
Ha belegondolunk: 3-3-nál Carter lesre mozdul, emiatt a pick6 törlődik, és 10-3 helyett kapunk egy FG-t, majd Theo odapasszolja a labdát, máris 3-13.Azaz +7 helyett -10.
Így kell ezt.
1 órája
Most pedig Theo Johnson odaadjaa nekikDart a hülye, hogy még passzol felé
Zet
2 órája
Gyönyörűen beengedtük McCarthy-t. Elsőrangú munka
2 órája
Theo helyett remelem hozunk vkit a drafton, kurv@ idegesito hogy iylen lyukaskezu balfax
2 órája
Most pedig Theo Johnson odaadjaa nekik
2 órája
Lassan lemegy a félidő és Dartra összesen 2 passzjátékot hívott Kafka, ebből egyik sem jött össze
2 órája
Harmadik és hosszú bármelyik offense-nek sima ellenünk. Ha kell, 3-4 emberünk pattan le a labdás játékosról vagy vetődik mellé
2 órája
Jó volt a negyedik kísérlet megint
7 órája
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!