NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Haba

New York Giants

Haba
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
469


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 napja
Haba New York Giants 469
Bocs ha unnepronto vagyok de ez Ket fel faszu csapat vergodese utan, mihaszna gyozelem a javabol
yooker
Ez van valakinek győznie kellett, ha rohadtul kell majd valamelyik QB akkor feltradelünk, egyébként a tegnapi és a szezon alapján Jayden Daniels is jó prospect és egyelőre a második körbe predesztinálják..szóval ha már DeVito..akkor Calma...Calma
Rodaron
Danielsnekk követve az ez évi teljesítményét, kizártnak tartom a második kört. Év elején még 2. sőt akár 3. körre mondták, de most már inkább elsőre, főleg hogy egyre többek érdeklődnek iránta.
15 napja
Haba New York Giants 469
Egy kis játék. Ha QB húzás lesz jövőre, kinél ki a favorit? Én lentebb írtam egy Jaylen Danielset második körben, de azóta ezt annyiban felülbírálnám, hogy ez a srác tuti nem csúszik le oda. Szóval nekem ő tetszik a legjobban, főleg ha rápakolnak majd az NFL-ben egy 10-15 kg izmot. 😊
16 napja
Haba New York Giants 469
Tavaly volt hogy 10 emberrel mentünk neki egy play-nek kulcsszituációban, tegnap pedig már 9 játékossal sikerült felállnia az ST-nek egy játékhoz. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
vanek úr
Vajh ha egyszer mindenki elfelejtene felmenni a spec teamből egy playre, végre kirúgnák McGaugheyt??? Persze a kérdésem költői...
18 napja
Haba New York Giants 469
Jó volna egy olyan szezon, ahol csak a Washington ellen kell játszani. Ott egy-egy váratlan vereség is beleférne.
23 napja
Haba New York Giants 469
Azt még végképp ne bagatelizáljuk el, h az egyértelműen közel sem NFL szintű DeVitonak 1,5 meccsen több passzolt TDje van, mint DJnek mondjuk 4,5en, ráadásul ebből 2 a cowboys ellen.
Haba
Semmiképp sem szabad elbagatelizálni, egyértelműen ez a legobjektívebb szempont kettejük összehasonlítására 😀 1-2 hozzászólós számomra kifejezetten röhejes már itt, de nem gáz, szerencsére nem kötelező olvasnom ezeket a jövőben. További jó szakértést 😊
Szesze
Messze nem a legobjektívebb, de azt mindenképp mutatja, h van olyan dolog, ami egy félkegyelműnek megy, másnak pedig nem.
23 napja
Haba New York Giants 469
Azt még végképp ne bagatelizáljuk el, h az egyértelműen közel sem NFL szintű DeVitonak 1,5 meccsen több passzolt TDje van, mint DJnek mondjuk 4,5en, ráadásul ebből 2 a cowboys ellen.
23 napja
Haba New York Giants 469
Na akkor Schoen elhozhatja Josh Allent nyáron, Dabes-el reunite, az új Bills stáb meg kiválaszthatja az új QBjat.
Rodaron
Na, ez mekkora lenne
Zet
ja. cap hitben fizetnenk 2 qb-nak 94 milliot osszesen. nagyon prosperalna a csapat, az biztos. Russell Wilsont esetleg vki nem akarja meg idehozni 3. szamu iranyitonak?
csebi
Nem egyszerűbb irányítót húzni? Valszeg top 5 pick lesz.
warr_b
jovore ahogy olvasgattam 2 top iranyitot mondogatnak, sztem egyik sem annyira jo, mint amennyire tunnek.
de mondom, addig amig nem tudjuk, hogy mi lesz Jones felepulese, felesleges ezen gondolkodni. tavasszal, ha latszik pl h vissza tud terni fizikailag ugyanugy (ergo megmarad a futas kepessege) akkor en nem huznek. tok felesleges lenne.
ha meg csak limitalt lenne ergo zsebet csak sipszo utan hagyhatna el akkor van tenyleg gaz. de akkor nem tudom mit kellene csinalni. megoldasnak akkor sem egy ujabb iranyito huzast gondolnek, mert ezzel a Jones szerzodessel hulyeseg lenne tovabbra is.
csebi
Nem igazán értem, h miért kellene Joneshoz ragaszkodni. Ez a szezon megmutatta, h DJnek a tavalyi év volt a teteje. Továbbra sem érzi a zsebet, és továbbra sem lát. Ha ezt 5 év alatt nem tanulta meg, nem is fogja. Szerintem Schoen és Daboll is elengedték ezt a projektet. Nem véletlen jár a stáb QBkat nézegetni. A bére meg nem fog gondot okozni jövőre, mert nem az fog hiányozni egy kompetitiv csapat összerakásához. Pont elég lesz az azt követő évben. Jövőre két fontos dolog lesz. Az új QB fejlesztése (akár DJ mögött) és végre egy használható fal összehozása. Erre pedig elégnek kell lennie a rendelkezésre álló capnek ill draft capitalnak. Persze növelni kell a mélységet egy-egy jó late round pickkel, de a többit a köv évben kell megoldani, illetve utána. Sajna ez így megint min. 2 de inkább 3 év build.
24 napja
Haba New York Giants 469
Akármi is fog történni, el nem tudom képzelni, hogy hogyan fogják elhitetni ez után a szezon után - nincsenek kétségek asszem senkiben, hogy a maradék 7 meccs igen hasonló lesz - a játékosokkal, hogy ez egy olyan sport, ahol lehet nyerni is.
25 napja
Haba New York Giants 469
Komolytalan ez igy senkit nem megbantva .
Blevi
Azt hiszem, ezzel mindenki egyetért.
27 napja
Haba New York Giants 469
Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálni
Haba
Ő nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
De lehet èn èrtem fèlre, akkor sorry 😊
dande2
Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.
warr_b
Ok akkor èn èrtettem fèlre, csak az zavart meg, hogy melyik szöveg hova van írva melyik vègpontjához. Nekem az lett volna a logikus 🥴 de valóban pl Hurts főleg az idèny elején bajban volt ezzel, ahogy halad az idő kicsit jobban sikerül neki is megtalnia a szabad WRt.
dande2
Hát igen. Ez sajna azt mutatja, hogy az elkapók szeparációja a legjobbak között van, ennek ellenére a 2. legszarabb az üres ember megtalálásában.
Haba
Nekem ez grafikon meg tengelyek nélkül is megvót 😄
vanek úr
Pont ezt akartam írni, aki már túl van pár év meccs nézésen annak feltűnik szerintem a fotelból is ez grafikonok nélkűl 😊
ozibozi
A vaksága nekem is rég feltűnt, de az, h a mindeközben a wrek ilyen jó munkát végeznek, és úgy nem megy, az már nem

Legkedveltebb fórum hozzászólások

18 napja
Haba New York Giants 469
Jó volna egy olyan szezon, ahol csak a Washington ellen kell játszani. Ott egy-egy váratlan vereség is beleférne.
több mint 2 éve
Haba New York Giants 469
A félidőben töltöttem magamnak egy pohár bort. A 13 éves fiam rám nézett, és azt mondta "apa, ha giants szurkoló lennék, én is ezt csinálnám". Hát itt tartunk 😊
több mint 1 éve
Haba New York Giants 469
Az igazi, ékes bizonyítéka előre mutató fejlődésünknek, h ozinak elsősorban pozitív hangvételű posztjai vannak 🙂
10 hónapja
Haba New York Giants 469
Ez a szezon minden Giants szurkolónak reményt, és a vártnál sokkal több örömet hozott. Az első félidőt néztem, és elsősorban nem a mutatott pocsék teljesítmény miatt hagytam abba (nyilván ez is szerepet játszott), hanem az Eagles játékosok, és stáb reakciói miatt. (Pl. Hurts gúnyos mosolygásai, Siriani tombolása, és még sok egyéb) Értem én, csoport rivális, rájátszás, meg minden, és persze az öröm érthető, de az ellenfél tisztelete talán alap kéne legyen. Kicsit olyan volt, mint amikor egy Ferrari letol egy opelt, és közben arcoskodik a sofőr, de mindegy is. Ettől függetlenül grat a sasoknak, kutya jó csapatuk van jelenleg. Mi meg remélem folytatjuk a fejlődést, és pótoljuk a lyukakat, ami bőven van.
Haba
Tőled is megkérdezem, hogy mire gondolsz.

Mégis hogy kellett volna reagálni, amikor ez volt az első playoff győzelme ennek a rezsimnek? Mit jelent az, hogy Sirianni “tombol”? Baj hogy örül annak hogy a játékosai 100%-ban végrehajtották a megbeszélteket? Baj hogy örül karriere legnagyobb sikerének?

Az meg nonszensz, hogy Hurts “gúnyosan” mosolyog. Mit csináljon, operáltassa át az arcát mert szerinted gúnyos a mosolya? Fapofával menjen haza élete első PO-winje után, ahol elit volt? Értem hogy szarul esik a vereség, de pont te nem adod meg a tiszteletet.

Ez a Giants kihozta magából a maxot, aminek szerintem igenis lehetne örülne a 15 év leolvadás után.
Hulkeinstein
Te Eagles szurkolóként így élted még, én meg úgy, ahogy leírtam, amivel semmi gond. A csapatok közti különbség kézenfekvő, és ezzel sincs gond, ez ennek a sportnak a szépsége. Egyszer az egyik csapat erős, utána a másik. Viszont az, h idejössz a Giants fórumra, és elmagyarázod, h szerinted milyen szimpatikus a csapatootok, és itt vannak a tiszteletlen emberek, szerintem felesleges. Félre ne érts, biztos én is így érezném fordított helyzetben, csak max nem szállnék be a ti fórumotokra, és próbálnálak erről titeket meggyőzni, szóval kérlek hagyd meg nekünk, h úgy keseregjünk, örömködjünk a saját berkeiben, ahogy nekünk jól esik.
több mint 1 éve
Haba New York Giants 469
Elképesztő tökös dolog volt Winktől 4. és 2re dupla safty blitzet hívni. Nálam play of the game volt
1 hónapja
Haba New York Giants 469
Legalább ennek lehet örülni 😊
 x.com/PFF_Giants/status/1719346765915369478?s=20
1 hónapja
Haba New York Giants 469
A legnagyobb csalódás nekem Daboll.. persze a tavalyi szezonban is látszottak a korlátai - annak ellenére, h én alapvetően absz nem vagyok híve az ész nélküli kockáztatásoknak, sokkal jobban szeretem a konzervatív játékot, de már tavaly is többször kiverte a biztosítékot nálam, h mennyire biztonsági játékot játszottunk kritikus helyzetekben, de mivel a szoros meccsek nagy részét sikerült lehozni, így azt mondtam oké, bár azért mindig volt bennem egy rossz érzés emiatt.
Szesze
erre igy kulon. viszont nem epp a mult heten volt (v 2 hete) h 11 pont hatranynal nem rugatta be a sima FG-t hanem nekiment a negyediknek, ami nyilvan nem sikerult? en meg azt nem ertettem.
csebi
Szerintem az nem volt rossz döntés ott, de a rúgásban is lett volna logika. Viszont a tegnapi az nettó megalázó volt így.. gyakorlatilag az volt a cél, h minél kevésbé kapjunk ki egy olyan helyzetben amikor még volt reális esély fordítani.
Szesze
de miert nem rossz dontes az? biztosan leviszed egy TD kulonbsegre a meccset. de ha nem sikerul a negyedik akkor ellenfelnel a labda, 2 drive kulonbseg van stb.
csebi
Pont azért mert, ha sikerül akkor az ad egyfajta pozitív löketet a csapatmorálnak ami kurvára szükséges egy ilyen helyzetben lévő csapatnak. 4&1 volt 0-0-ás állásnál a 27 yardosuknál az első negyedben. Szerintem simán neki lehetett menni egy jó kezdésért cserébe, nem volt benne nagy kockázat, ahogy utána jött is a 3&out. De nyilván a rúgás se lett volna hülyeség, nálam ez olyan 50-50 szitu. Természetesen rosszul jöttünk ki belőle, mint idén eddig kb mindenből..
Szesze
jajj nem.
megvan, a Seahawks meccsen volt. 4es1 a SEA 16-nal. amugy sikerult, es utana jott 2 play mulva az interception.
szoval hiaba sikerult maga a 4th down nem ertettem, hogy miert nem rugtunk. 14-6, egy TD a kulonbseg,
csebi
24-3 lett a meccs 😊

szerk: 21-3-nál volt a 3. negyedben.. kellett (volna) a TD akkor már.
Szesze
14-3nal volt, az interception utan lett 21-3.
csebi
Igaz. Nálam ez továbbra is 50-50, de némileg valóban ellentmond annak amit Dabollról írtam kritikaként.. a tegnapi viszont zavart, ahogy a korábbi punt is.
Szesze
Sokkal nagyobb baj, ha mint HC nem lépi meg a szükséges koordinátor ill. pozíciós edző cseréket.

Viszont így, élesben sokat gyakorolva, egyre jobb a punter fiú, h valami pozitívat is említsünk 😀
Haba
edzőcsere nem lesz év közben, ez a kocka már el van vetve..
Szesze
Na az nagy baj. Miért ne lehetne pl. az O fal edzőt elhajtani a vérbe???
Wink nyilván nehezebb dió, de még azt sem tartom elképzelhetetlennek.
Haba
pl azert nem, mert az egesz off season alatt begyakorolt semakat lehetne vszeg dobni a kukaba.

raadasul hogyan csereled le a koordinatorod, pozicios edzodet egy olyan szezon utan, amikor tulszarnyaltad az elvarasokat boven? Az Eagles sem rugta ki a pozicios edzoit a SB gyozelem utan, csak mert ugy lattak, hogy lehetett volna akar jobb is.
csebi
Hát én sem Giants SB-t, sem az elvárásokat túlteljesítő O falat nem láttam tavaly 🙂 Egyébként az volna a légdicséretesebb, ha ezeket az O falat érintő sémákat nem csak kidobnák, hanem fellőnék a holdba.

Szerkesztette: Haba
10 hónapja
Haba New York Giants 469
Van egy kis szerencsénk, talán Neil is out.

Így a szokásos 3-4 büntivel és a sok-sok nyomással talán kevesebb lesz a hétvégén.
ozibozi
Sajnos Neil valoban szornyen gyenge....
Ez talan az egyetlen pont ami fajo az idei szezonban higy vele nem tudtunk mit kezdeni! Erthetetlen egyebkent...
Jovire nagy fordulatnak kellene jonnie kulonben gaz van
yooker
Ugyanazokat a hibákat követi el szeptember óta, ha nem változik semmi, az vagy a játékos, vagy az OL edzők hibája. Mivel Daboll öszeségében is a liga egyik legjobb edzője és múltjából adódóan a támadófalhoz kell a legjobban értenie, ezért szerintem nem Neal képességeivel van a gond, mert akkor nem őt választotta volna. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy Peart vagy Philips játékával semivel nem lennénk beljebb.
vanek úr
Azért azt had jegyezzem még, h AT első évét is sok mindennek lehetett nevezni, csak bíztatónak nem. Szóval én bízom benne. Másrészt egész szezonban kinlódott a bokájával (akárcsak Thomas az elsőben)
több mint 1 éve
Haba New York Giants 469
Bár tudjuk, a pff a helyén kezelendő, azért mégis jó ilyet olvasni
"Through the first two weeks of the 2022 regular season, Andrew Thomas has been graded as the best offensive tackle in the NFL"
több mint 1 éve
Haba New York Giants 469
Óriási köszi! 😊
Talan elviselitek itt meg ugy sem rontottam a levegot. Jott a kerdes DJ? Erre idejottem es elolvastam itt az eszmecseret es kivancsisagbol megneztem a meccs a osszefoglalojat es leirom csak azt.

Viszont nem lattam Giants meccset evek ota, a keretrol, jatekosokrol semmit nem tudok, annyira hogy az elso jatek utan meg akartam nezni ki a C es az espn oldalan a rosternel nalam mas megoldas jott ki szoval nem fogok neveket irni es szamokat is probalom kerulni. A ket edzot jobban ismerem mint barkit a csapatbol.
Mivel az egesz meccset en nem nezem vegig ezert csak az osszefoglalobol ami tovabb fogja rontani a valogatott jelenetek miatt az eredmenyessegemet ami igy is alacsony lesz. Csak O mert ugye DJ a kerdes ( bar a D jobban menne).

Az elso jateknal nem latszik a jatek igy hagyom.

A legelso 1 n. 8.48.
Ugy kezdtem magamban hogy ha a futo jo elkapo akkor tokeletes hivas, ha nem akkor csak nagyon jo hivas. ( Ide beszurom hogy egyesevel mentem vegig es mire vegig ertem ez a kerdes boven eldolt, szinte tobbszor ment route-ra mint nem az osszefoglaloban ). Itt rosszul van kivitelezve az elkapoktol, ugy erzem mindenki elszakadni probalt pedig ez itt nem arrol szol es ugyan sikerult nekik, de ezzel ossze is huztak a vedoket. DJ itt valaszthatott volna kockazatosabb passzt, de minek. DJ itt csinalhatna jobban, mivel az elso utemeknel neznie a masik oldalt kellene amivel mozgatna a D-t es amig kialakul a jatek addig a jobb oldalon is nyerhetnek az elkapok. Legtobb csapatnal itt egy Go jatek de mivel a futo miatt oriasi elonyben a csapat ami folyamatosan ki lesz hasznalva, a ket elkapobol nem kell atfutnia kersztbe senkinek a hivott bal oldalra. Amugy ha itt kezdi a "nezest" akkor bizony ide is sima liba ures ember. Itt kiemelem a futo route-t fut ez nem hotR, nincs blokkolasi felelosege, tisztan route. Szoval DJ olvas de az elkapok "elrontjak" igy megy a biztosra es futora erkezo miatt meg fel is gyorsitja az utolso utemet. A masik aprosag a fal 4 emberes ellen nem kap ki 1vs1 ami jo, de a C nem tudja-erzi hol kell a segitseg.Jo hivas, hiba a kivitelezesben az elkapok reszerol, DJ nem tokeletes de teljesen jo. Igerem a tobbi rovidebb lesz 😊

Lemaradt nalam az ido de a DJ futas ahol a futo feltette magat a blokkjanal ezert extra melo kellett DJ labatol.

6.20 Akkora D hiba hogy nincs mirol irni

5.29 Nagyon jo hivas, egyszeru olvasas es egyszeru a megoldas is. A YAC is ket reszbol all mert az elvart belole es legrosszabb esetben 3 and short lett volna de jott meg tobblet is.

3.18 nem latszanak az elkapok igy semmi. A 4 emberes munka a D-tol tanito film johet belole es a zseb osszeomlik, a C megint a negy kikapott faljatekosbol annak segit aki a legjobban allt a laban

8.56 3and 15 Ez nem elvaras de fel O nem tudja mit csinal szoval minden mindegy.

5.36 Megint nem latszanak az elkapok es megitelhetetlen, de az impro-nal a "3" elkapo kifejezetten ront DJ helyzeten.

11.42 Nyugodt a zsebben, itt nem is a hivas segitette ki, gyonyoru dobas

11.14 Ezutan dontottem hogy irok egyaltalan mert kozel vagyok hogy Giants meccseket fogok nezni. Gyonyoru hivas es kivitelezes mindenkitol. Nem irok rola mert futas de konnybe labadt a szemem.

10.42 Fake es az elkapok utvonalai ugyan nem latszanak de tokeletesen volt kivitelezve, a RB tomeges route futasai miatt en is elhittem hogy futas jon ( bar engem becsapni persze nem nagy dolog 😊)
Ezek itt ugyan nem DJ-rol szolnak es csak egy a jol kivitelezett gepsorban, de a hivasok paradesak.

10.12 Ez gyakorlatilag az elso jatek amit leirtam hosszan, es itt mar azt is jol csinalja hogy nem a hivott oldalra nez rogton es olvassa is hogy az out levedekezhetetlen lesz a vedonek, ( a D hivasa borzalmas ) ezert marad rajta. Pacsi neki.

9.27 Itt dolt el ha tudom akkor nezni fogom a Giants meccseket. Gyonyoru hivas es kivitelezes a motion gyonyoruen folyamatos es DJ olvasasa zerora van csokkentve , 1. reagalnak a motionre es a PA utan mar csak a vedo ot tamadja vagy megy a TE-el mint mini option. Ahogy a D nem mozdult a motion-re vert helyzetben voltak, de es ezt a jatekot nezetek meg a 11.14-es jatekkal es izlelni kell a kettot egyutt. Kicsordult.

2.04 A hivas megint jo de tul gyorsan jott a sack ( de egyeni hibabol.) ha fel tud lepni megint volt egy "nezesbol" also-felso embere. Ez itt ovatosan irom mert a Pantherst sem ismerve mint NFC csapat de itt vagy magukban biztak vagy siman rosszul jatszottak meg, de nem feltek DJ labatol. Jogosan?

14.42 nem latszik a hivas de 3 and 10 es megoldja, a zsebtancot is.

13.14 Ez itt egy nagyon jo hivas megint, mutatva a blitz de nem panikol tudja hogy jon keresztbe az ellenszer ra ha jonni is fognak a vedok, ha nem akkor meg boven elegendo blokkoloja van. Az RB mar nem olvassa ilyen jol ugyanezt a jatekot ( bar szerintem ez egy masik futo de nem latom ). Es szepen fellep DJ es itt kiemelem hogy a LOS 7 yardra tole es ennyi deje van es ketto tiszta elkapo szinte elotte megint egy nezesbol alul es felul is es ugy dont hogy fut 7 yardot 3 vedo ellen, amibol 3-t rajtuk keresztul kellett volna. Ez volt a legrosszabb dontese az osszefoglaloban.

Persze ez egy osszefoglalo es a jatekok zomeben minden volt meg,biztos vagyok benne, de engem meglepett hogy sok jatek szinte tokeletesre begyakorolva mar most. DJ jol jatszott, biztos nem tokeletesen foleg egesz meccsen. A hivasok nagyon konnyitettek a dolgat. Ahhoz a kerdesre hogy lehet e o a jovo ennyibol lehetetlen megmondani. Nem lattam tole amitol azt mondanam hogy nem de olyat sem amit viszont szeretnek latni ehhez a donteshez, de itt nem volt kerve, marmint az osszefoglaloban.

De meg Dab es Winknek is kell ido, de hogy fun lesz nezni az valoszinu.

Azert megnyugtatok mindenkit ha sikerul is neznem azert irni nem fogok. Ennyit meg kibirtatok 😊
no
Helmut _Professional drinker
Abban egyetértünk, h a hívások zseniálisak, már amennyire én értek hozzá, viszont a kivitelezés. Hát....
Tényleg csak egy-egy gondolat a coach film alapján.
3. n 12:27 Slant, check down TE tök üres. Sokáig tartja, jön a nyomás, ki kell dobnia oldalra
10.42. Coach filmen látszanak az elkapók. No13 (maradjunk név nélkül) gyönyörűen futja meg az útját. Wilde open, míg DJ a zsebben van. Ez után indul el, és keresztbe futva dobja be középre (amiről a kommentárok is mondják, hogy ilyet kb tilos csinálni)
9:35 Hívás gyönyörű. 3 emberes pass rush. Jól tart a fal. TE full üres az endzoneban. DJ nem látja, kifut a zsebből oldalra. Incomplete Shepnek.Borzasztó kivitelezés
Szóval egyszerűen lassú fejben a srác, és borzasztóan mozog a zsebben, zsebből.
Megjegyzem nekem marha szimpatikus a mentalitása, és az első pillanattól drukkolok neki, de nem hiszem, hogy ezen sokat lehet javítani, mert mindkettő olyan, amire pont rá kellett volna éreznie ennyi idő alatt, bár ne legyen igazam.