Haba

New York Giants

Haba
Utoljára láttuk
3 napja
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
387


Utolsó 10 fórum hozzászólás

12 napja
Haba New York Giants 387
Szerintem Okereke egy nagyon jó fogás.
Ha hozza azt, amit tavaly, bőven megérte.Kevésbéé aggódom amiatt, hogy ő megéri-e a pénzét, mint DJ miatt, persze valahol értem azt is. Mint ahogy az már sokszor leíratott, ez a csapat tele van lyukakkal, amit egy nagy név nem old meg, viszont elvisz egy csomó lét. Ne felejtsük azért el saxyt és at-t, akiket meg kell tartani. Ha Dexy hosszabbít, akkor az lesz a nagy fogás. Schoen többször lenyilatkozta, H alapvetően a draftról kívánja a problémákat orvosolni. Amit eddig csinál, az az, amit várni lehetett tőle. Biztos vagyok benne, H ha egy-egy játékosnyira lennénk az SBtől, az alsógatyáját is odaadná a hiányzó láncszemért, de most megbízható tucat embereket keres, akik mellé majd be lehet húzni a nagyot, ha már ott tartunk.
23 napja
Haba New York Giants 387
Lehet okosabb lett volna a taget rátenni?

iktriad
Mert akkor Barkleyt nem tudtuk volna megtartani.
Azóta Schoen elismerte h azért nem adta oda az 5. Évet mert nem számolt azzal h o lenne a megoldás qb poszton
csebi
Ezért álltok ilyen szépen most. 😀
iktriad
Őszintén; kb Szeszet leszámítva senki más nem hitte. Még Dániel Jones sem, sőt a korábbi ügynöksége még most sem hiszi el 😊
csebi
Jó hát nem érthet hozzá mindenki 😊 Amúgy nem nagyon értem az értetlenkedőket, azzal hogy tavaly nem lett lehívva az 5. éves opció és az idei év bebizonyította, hogy ez hiba volt, nem volt más reális választás, mint az hogy most szerződést kötnek. Abban sincs semmi meglepő, hogy a szerződés kissé DJ felé húz, ez volt az ára a tavalyi hibának, teljesen logikusan alakult így, most ő volt pozícióban a tárgyaláskor. Ugyanakkor nem kapott agyatlan összeget (persze a szkeptikus "szakértők" továbbra is hüledeznek.. ez már Eli esetében is remekül bejött nekik), közben meg kíváncsi lennék, hogy mi lett volna szerintük a megoldás (na jó, nem vagyok kíváncsi). Ahogy korábban ti írtátok (utólag kiderült, h tévesen😊) ebben a helyzetben most ez volt a valid megoldás 😉 Utólag kiderül, hogy ezúttal tényleg ez volt-e, szerintem igen.
Szesze
Szerintem az itt is tökéletes megoldás lett volna mint amit a Ravens csinált. Meg lehetett volna nézni mit ad neki a többi csapat és matchelni ha jók a számok. Ha nem 2 első körért mehet isten hírével. Senki nem adott volna neki sem 40+ millát és senki nem adott volna érte 2 első kört… Máris szarabb pozícióból tárgyal és 30 max 35 milla elég lett volna.

Mondjuk értem hogy Barkley esete bonyolította a dolgokat és nem akarták vesztegetni a taget Jonesra. Mind egy 2 év túlélhető.
Tomcsik
Csak épp ezzel a megoldással kicsit többet evett volna meg az idei capből egyedül FA alatt, mint így ő+Barkley együtt.
23 napja
Haba New York Giants 387
Hát nem tudom srácok. Ízlelgetem ezt a Jones szerződést, próbálkozom, de valahogy mindig kiköpöm mert meg fekszi a gyomromat. Szerintem az az egyik legnagyobb hiba ha agyon fizetsz egy medicore QB-t és itt pont ez történt. Jones ezt az évet leszámítva nem úgy nézett ki mint egy kezdő NFL QB. Na nem mintha most olyan rohadt elit lett volna, de legalább nem volt rossz. Úgy látszik ez manapság 40 millát ér egy évre… Mondjuk a garantált kb 2 év alatt kifut tehát 2 év után ki tudtuk lépni belőle ha nem alakul jól a dolog. Aztán lehet hogy ha már majdnem annyit keres mint Mahomes meg Rodgers akkor el is kezd majd úgy játszani… Én mondjuk valahogy ezt nem látom…
Tomcsik
Nyilván jelenleg nem ér ennyit, de!
1. Taggel kicsit többe fájt volna idén, mint 32 misi, + Barkley ment volna. Így idén összesen 30ért maradt ő és.Barkley is.
2. Honnan szereztünk volna másik, nála garantáltan potensebb qb-t? Mivel a liga egyik leggyengébb keretével bírunk draft cetlik elszórása qb tradere szóba sem jöhet.
Fa? Ki?
Draft? Olyan hátulról?
Feltrade magas poziba? Megint draft szórás!.
3. Mint sokan írták. 2 év után ki lehet belőle szállni, azaz ha nem műkszik, akár jövőre magasabb poziból lehet húzni helyette mást, akit egy év pad után be lehet dobni,

Szóval szerintem is marha sok ez a lóvé az eddigi teljesítménye alapján, de a jelenlegi helyzetben nem látom, mi lett volna jobb megoldás. Részemről grat Schoennak.
27 napja
Haba New York Giants 387
Remélem Schaun van annyira tökös, h ha Mara bele akar ugatni, akkor elmagyarázza neki, h nem ez volt a deal az elején, de ha így, hát lelép. Nem azt remélem ettől, h gm nélkül marad a csapat, és hoznak megint valami bábot, hanem bekussol ez a majom egy ilyen bőven túl teljesített év után, és hagyja tovább dolgozni.
1 hónapja
Haba New York Giants 387
Gondolkodva az egyetlen értelmezhető oka egy ilyen szám bemondásának az az, h taget akar. Multiyearben reálisan nem kapna sokkal többet/év mint a tag, viszont ha hisz magában, gondolhatja azt, h jövőre reális lehet a nagyobb lóvé, aminek a lehetőségét is bukja, ha idén aláír, szóval lehet csak kockáztat egy jövő évi jobb szerződés érdekében.
1 hónapja
Haba New York Giants 387
Kicsit túlzónak érzem úgy csinálni, mintha világmegváltó szezonja lett volna DJnek. Korábbi önmagához képest jobban játszott és ennyi. 15 passzolt TDtől nem szarom össze magam, és azt gondolom ne akarjon valaki top 5 fizetést. Ha bízik magában, írjon alá 3 évet 30-35 körül, és ha akkora császár, utána bőven van ideje kaszálni. Szerintem egyébként még az is sok, de hát a piac az piac.
1 hónapja
Haba New York Giants 387
Nekem az az egy fájdalmam, h az elmúlt sok évet visszanézve, ilyen szintű qb-val max főcsoport döntő jön (ok Foles, de az a szezon ugye nem teljesen az övé), az meg kevés. 30-35 is sok, de az még csak-csak, de 40-45M... Nálam tag és trade, h ne menjen ingyen. De nyilván nem véletlenül nem nekem kell ezt eldönteni 😊
1 hónapja
Haba New York Giants 387
Azert osszessegeben a k anyjat Toninak…..
Kronos
Hát én kizárólag a rá pazarolt első kört sajnálom. Értem én, volt egy szép visszahordása (EGY, amióta az NFLben van), de a TD-t egy általános iskolás is megcsinálta volna.

Szerkesztette: Haba
1 hónapja
Haba New York Giants 387
 giantswire.usatoday.com/2023/02/08/andy-reid-rooting-new-york-giants-mike-kafka-land-arizona-cardinals-head-coaching-job/
Andy Reid nagyon dicséri Kafkat és azt szeretné ha a Cardinalshoz kerülne.
Elvileg mi készülünk arra az eshetőségre is ha Kafka elmegy.
Azt írják a héten a Cardinals dönt a HC-ről. Meglátjuk.
GJohnny74
Most meg azt, h SB után döntenek. Ez kicsit szívatás. Bármennyire is készülnek, nyilván folyamatosan szűkülnek a lehetőségek, ahogy megy az idő
2 hónapja
Haba New York Giants 387
A Colts Winket is elhívta második körre, uh még mindkettőt elveszítjük

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Haba New York Giants 387
A félidőben töltöttem magamnak egy pohár bort. A 13 éves fiam rám nézett, és azt mondta "apa, ha giants szurkoló lennék, én is ezt csinálnám". Hát itt tartunk 😊
5 hónapja
Haba New York Giants 387
Az igazi, ékes bizonyítéka előre mutató fejlődésünknek, h ozinak elsősorban pozitív hangvételű posztjai vannak 🙂
2 hónapja
Haba New York Giants 387
Ez a szezon minden Giants szurkolónak reményt, és a vártnál sokkal több örömet hozott. Az első félidőt néztem, és elsősorban nem a mutatott pocsék teljesítmény miatt hagytam abba (nyilván ez is szerepet játszott), hanem az Eagles játékosok, és stáb reakciói miatt. (Pl. Hurts gúnyos mosolygásai, Siriani tombolása, és még sok egyéb) Értem én, csoport rivális, rájátszás, meg minden, és persze az öröm érthető, de az ellenfél tisztelete talán alap kéne legyen. Kicsit olyan volt, mint amikor egy Ferrari letol egy opelt, és közben arcoskodik a sofőr, de mindegy is. Ettől függetlenül grat a sasoknak, kutya jó csapatuk van jelenleg. Mi meg remélem folytatjuk a fejlődést, és pótoljuk a lyukakat, ami bőven van.
Haba
Tőled is megkérdezem, hogy mire gondolsz.

Mégis hogy kellett volna reagálni, amikor ez volt az első playoff győzelme ennek a rezsimnek? Mit jelent az, hogy Sirianni “tombol”? Baj hogy örül annak hogy a játékosai 100%-ban végrehajtották a megbeszélteket? Baj hogy örül karriere legnagyobb sikerének?

Az meg nonszensz, hogy Hurts “gúnyosan” mosolyog. Mit csináljon, operáltassa át az arcát mert szerinted gúnyos a mosolya? Fapofával menjen haza élete első PO-winje után, ahol elit volt? Értem hogy szarul esik a vereség, de pont te nem adod meg a tiszteletet.

Ez a Giants kihozta magából a maxot, aminek szerintem igenis lehetne örülne a 15 év leolvadás után.
Hulkeinstein
Te Eagles szurkolóként így élted még, én meg úgy, ahogy leírtam, amivel semmi gond. A csapatok közti különbség kézenfekvő, és ezzel sincs gond, ez ennek a sportnak a szépsége. Egyszer az egyik csapat erős, utána a másik. Viszont az, h idejössz a Giants fórumra, és elmagyarázod, h szerinted milyen szimpatikus a csapatootok, és itt vannak a tiszteletlen emberek, szerintem felesleges. Félre ne érts, biztos én is így érezném fordított helyzetben, csak max nem szállnék be a ti fórumotokra, és próbálnálak erről titeket meggyőzni, szóval kérlek hagyd meg nekünk, h úgy keseregjünk, örömködjünk a saját berkeiben, ahogy nekünk jól esik.
5 hónapja
Haba New York Giants 387
Elképesztő tökös dolog volt Winktől 4. és 2re dupla safty blitzet hívni. Nálam play of the game volt
2 hónapja
Haba New York Giants 387
Van egy kis szerencsénk, talán Neil is out.

Így a szokásos 3-4 büntivel és a sok-sok nyomással talán kevesebb lesz a hétvégén.
ozibozi
Sajnos Neil valoban szornyen gyenge....
Ez talan az egyetlen pont ami fajo az idei szezonban higy vele nem tudtunk mit kezdeni! Erthetetlen egyebkent...
Jovire nagy fordulatnak kellene jonnie kulonben gaz van
yooker
Ugyanazokat a hibákat követi el szeptember óta, ha nem változik semmi, az vagy a játékos, vagy az OL edzők hibája. Mivel Daboll öszeségében is a liga egyik legjobb edzője és múltjából adódóan a támadófalhoz kell a legjobban értenie, ezért szerintem nem Neal képességeivel van a gond, mert akkor nem őt választotta volna. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy Peart vagy Philips játékával semivel nem lennénk beljebb.
vanek úr
Azért azt had jegyezzem még, h AT első évét is sok mindennek lehetett nevezni, csak bíztatónak nem. Szóval én bízom benne. Másrészt egész szezonban kinlódott a bokájával (akárcsak Thomas az elsőben)
6 hónapja
Haba New York Giants 387
Bár tudjuk, a pff a helyén kezelendő, azért mégis jó ilyet olvasni
"Through the first two weeks of the 2022 regular season, Andrew Thomas has been graded as the best offensive tackle in the NFL"
6 hónapja
Haba New York Giants 387
Óriási köszi! 😊
Talan elviselitek itt meg ugy sem rontottam a levegot. Jott a kerdes DJ? Erre idejottem es elolvastam itt az eszmecseret es kivancsisagbol megneztem a meccs a osszefoglalojat es leirom csak azt.

Viszont nem lattam Giants meccset evek ota, a keretrol, jatekosokrol semmit nem tudok, annyira hogy az elso jatek utan meg akartam nezni ki a C es az espn oldalan a rosternel nalam mas megoldas jott ki szoval nem fogok neveket irni es szamokat is probalom kerulni. A ket edzot jobban ismerem mint barkit a csapatbol.
Mivel az egesz meccset en nem nezem vegig ezert csak az osszefoglalobol ami tovabb fogja rontani a valogatott jelenetek miatt az eredmenyessegemet ami igy is alacsony lesz. Csak O mert ugye DJ a kerdes ( bar a D jobban menne).

Az elso jateknal nem latszik a jatek igy hagyom.

A legelso 1 n. 8.48.
Ugy kezdtem magamban hogy ha a futo jo elkapo akkor tokeletes hivas, ha nem akkor csak nagyon jo hivas. ( Ide beszurom hogy egyesevel mentem vegig es mire vegig ertem ez a kerdes boven eldolt, szinte tobbszor ment route-ra mint nem az osszefoglaloban ). Itt rosszul van kivitelezve az elkapoktol, ugy erzem mindenki elszakadni probalt pedig ez itt nem arrol szol es ugyan sikerult nekik, de ezzel ossze is huztak a vedoket. DJ itt valaszthatott volna kockazatosabb passzt, de minek. DJ itt csinalhatna jobban, mivel az elso utemeknel neznie a masik oldalt kellene amivel mozgatna a D-t es amig kialakul a jatek addig a jobb oldalon is nyerhetnek az elkapok. Legtobb csapatnal itt egy Go jatek de mivel a futo miatt oriasi elonyben a csapat ami folyamatosan ki lesz hasznalva, a ket elkapobol nem kell atfutnia kersztbe senkinek a hivott bal oldalra. Amugy ha itt kezdi a "nezest" akkor bizony ide is sima liba ures ember. Itt kiemelem a futo route-t fut ez nem hotR, nincs blokkolasi felelosege, tisztan route. Szoval DJ olvas de az elkapok "elrontjak" igy megy a biztosra es futora erkezo miatt meg fel is gyorsitja az utolso utemet. A masik aprosag a fal 4 emberes ellen nem kap ki 1vs1 ami jo, de a C nem tudja-erzi hol kell a segitseg.Jo hivas, hiba a kivitelezesben az elkapok reszerol, DJ nem tokeletes de teljesen jo. Igerem a tobbi rovidebb lesz 😊

Lemaradt nalam az ido de a DJ futas ahol a futo feltette magat a blokkjanal ezert extra melo kellett DJ labatol.

6.20 Akkora D hiba hogy nincs mirol irni

5.29 Nagyon jo hivas, egyszeru olvasas es egyszeru a megoldas is. A YAC is ket reszbol all mert az elvart belole es legrosszabb esetben 3 and short lett volna de jott meg tobblet is.

3.18 nem latszanak az elkapok igy semmi. A 4 emberes munka a D-tol tanito film johet belole es a zseb osszeomlik, a C megint a negy kikapott faljatekosbol annak segit aki a legjobban allt a laban

8.56 3and 15 Ez nem elvaras de fel O nem tudja mit csinal szoval minden mindegy.

5.36 Megint nem latszanak az elkapok es megitelhetetlen, de az impro-nal a "3" elkapo kifejezetten ront DJ helyzeten.

11.42 Nyugodt a zsebben, itt nem is a hivas segitette ki, gyonyoru dobas

11.14 Ezutan dontottem hogy irok egyaltalan mert kozel vagyok hogy Giants meccseket fogok nezni. Gyonyoru hivas es kivitelezes mindenkitol. Nem irok rola mert futas de konnybe labadt a szemem.

10.42 Fake es az elkapok utvonalai ugyan nem latszanak de tokeletesen volt kivitelezve, a RB tomeges route futasai miatt en is elhittem hogy futas jon ( bar engem becsapni persze nem nagy dolog 😊)
Ezek itt ugyan nem DJ-rol szolnak es csak egy a jol kivitelezett gepsorban, de a hivasok paradesak.

10.12 Ez gyakorlatilag az elso jatek amit leirtam hosszan, es itt mar azt is jol csinalja hogy nem a hivott oldalra nez rogton es olvassa is hogy az out levedekezhetetlen lesz a vedonek, ( a D hivasa borzalmas ) ezert marad rajta. Pacsi neki.

9.27 Itt dolt el ha tudom akkor nezni fogom a Giants meccseket. Gyonyoru hivas es kivitelezes a motion gyonyoruen folyamatos es DJ olvasasa zerora van csokkentve , 1. reagalnak a motionre es a PA utan mar csak a vedo ot tamadja vagy megy a TE-el mint mini option. Ahogy a D nem mozdult a motion-re vert helyzetben voltak, de es ezt a jatekot nezetek meg a 11.14-es jatekkal es izlelni kell a kettot egyutt. Kicsordult.

2.04 A hivas megint jo de tul gyorsan jott a sack ( de egyeni hibabol.) ha fel tud lepni megint volt egy "nezesbol" also-felso embere. Ez itt ovatosan irom mert a Pantherst sem ismerve mint NFC csapat de itt vagy magukban biztak vagy siman rosszul jatszottak meg, de nem feltek DJ labatol. Jogosan?

14.42 nem latszik a hivas de 3 and 10 es megoldja, a zsebtancot is.

13.14 Ez itt egy nagyon jo hivas megint, mutatva a blitz de nem panikol tudja hogy jon keresztbe az ellenszer ra ha jonni is fognak a vedok, ha nem akkor meg boven elegendo blokkoloja van. Az RB mar nem olvassa ilyen jol ugyanezt a jatekot ( bar szerintem ez egy masik futo de nem latom ). Es szepen fellep DJ es itt kiemelem hogy a LOS 7 yardra tole es ennyi deje van es ketto tiszta elkapo szinte elotte megint egy nezesbol alul es felul is es ugy dont hogy fut 7 yardot 3 vedo ellen, amibol 3-t rajtuk keresztul kellett volna. Ez volt a legrosszabb dontese az osszefoglaloban.

Persze ez egy osszefoglalo es a jatekok zomeben minden volt meg,biztos vagyok benne, de engem meglepett hogy sok jatek szinte tokeletesre begyakorolva mar most. DJ jol jatszott, biztos nem tokeletesen foleg egesz meccsen. A hivasok nagyon konnyitettek a dolgat. Ahhoz a kerdesre hogy lehet e o a jovo ennyibol lehetetlen megmondani. Nem lattam tole amitol azt mondanam hogy nem de olyat sem amit viszont szeretnek latni ehhez a donteshez, de itt nem volt kerve, marmint az osszefoglaloban.

De meg Dab es Winknek is kell ido, de hogy fun lesz nezni az valoszinu.

Azert megnyugtatok mindenkit ha sikerul is neznem azert irni nem fogok. Ennyit meg kibirtatok 😊
no
Helmut _Professional drinker
Abban egyetértünk, h a hívások zseniálisak, már amennyire én értek hozzá, viszont a kivitelezés. Hát....
Tényleg csak egy-egy gondolat a coach film alapján.
3. n 12:27 Slant, check down TE tök üres. Sokáig tartja, jön a nyomás, ki kell dobnia oldalra
10.42. Coach filmen látszanak az elkapók. No13 (maradjunk név nélkül) gyönyörűen futja meg az útját. Wilde open, míg DJ a zsebben van. Ez után indul el, és keresztbe futva dobja be középre (amiről a kommentárok is mondják, hogy ilyet kb tilos csinálni)
9:35 Hívás gyönyörű. 3 emberes pass rush. Jól tart a fal. TE full üres az endzoneban. DJ nem látja, kifut a zsebből oldalra. Incomplete Shepnek.Borzasztó kivitelezés
Szóval egyszerűen lassú fejben a srác, és borzasztóan mozog a zsebben, zsebből.
Megjegyzem nekem marha szimpatikus a mentalitása, és az első pillanattól drukkolok neki, de nem hiszem, hogy ezen sokat lehet javítani, mert mindkettő olyan, amire pont rá kellett volna éreznie ennyi idő alatt, bár ne legyen igazam.
több mint 1 éve
Haba New York Giants 387
Gondolkodtam kicsit ezen a vonzó vagy sem idejönni GM-nek dolgon, és arra jutottam, hogy határozottan. Egyrészt NY az NY. Másrészt aki GMnek megy valahova, nem egy szezonban gondolkodik, és ugye akárhova is megy, vélhetően egy kirúgott koma helyét foglalja el, aminek általában oka van. Az összes dolga, hogy szépen lassan kezdjen építeni egy contender csapatot. Senki nem fog jövőre még csak POt sem várni. Ahogy múlik az idő, nyilván ő alakítja a játékos állományt, és egy két éven belül a cap helyzet is sokat javulhat. Az első év teljesen sima ügy, mert ha annál szarabbat produkál, mint ami itt zajlott, akkor akárhová is megy, alkalmatlan a pozira. Szóval szerintem ez nem egy szívás egy ambiciózus embernek, hanem egy nagy lehetőség és összességében egy nagy kihívás.

Szerkesztette: Haba
több mint 1 éve
Haba New York Giants 387
Azért azt meg kell jegyezni, hogy Toneyval kapcsolatban az edzői stáb fantasztikus munkát végzett. Ahhoz képest, hogy az 1-3 hétben nem volt NFL kész játékos, ezért erősen limitálták a játékát, elképesztő jól felkészítették a 4. 5. hétre. Ami még csodálatosabb, hogy ebben a rövid időben nem csak arra tudtak figyelni, hogy DJ-vel kialakuljon végre a chemistry, hanem felkészülve a legrosszabbra, Glenonnal is nyilván rengeteget gyakoroltak, hogy ezt a teljesítményt tudja nyújtani. Nagy gratuláció az élesszemű gárdának. Azért arra kíváncsi volnék, meddig jegelték volna a gyereket, ha nem sérül meg Shep és Slayton.
több mint 1 éve
Haba New York Giants 387
Javítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.
nagylaza
Kb. olyan hitehagyott az Eagles az 1. negyed végétől, mint a Pats volt a Bills ellen.
Kampman
Sztem a Reagor fumbli zárta be vègleg a kaput
dande
Ne haragudj, de az a kapu ma ki sem nyílt.