NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions - New York Giants

11 napja
Haba New York Giants 898
Az a vicces, h már sem izgulni, sem idegeskedni nem tudok, mert egyértelmű a vége
11 napja
Akkoss Detroit Lions 317
3. hosszúra nem értem a futást, minden esetre ez részünkről (is) siralmas volt.
11 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
Basszameg.
11 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 955 — Detroit vs. everybody
GG

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
11 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 418 — Bla, bla, bla
Hihetetlen változatosan tudjuk elbaszni...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 napja
Zet New York Giants 1 944
Ennyi, még 5 meccs
11 napja
Ha véletlenül bevisszük, kérem a 2 pontost, mert utána végünk
11 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 849
Szerintem jó dontés volt nekimenni annak a 4.-nek. Ha megvan automata W, ha nincs és TD-t kaptok így is úgyis L (persze, ha jó az extra), FG-nál meg max hosszabbítás, ami most lett végül. Itt pedig a mai védelmünk ellen bármi is lehet.
Akkoss
Jó, visszavonom... Gibbsel nyilván nem lehet mit csinálni, ha elszabadul, de ez nem automatikus.
Akkoss
azt ki lehet jelenteni, hogy nála robbanékonyabb futó nincs a ligában. Külön tetszett tavalya Vikings ellen egy hosszú TD-je, mikor dupla testcsellel kb érdemben 0 lassítással elküldte Bynumot a bús picsába.
11 napja
Akkoss Detroit Lions 317
Szerintem jó dontés volt nekimenni annak a 4.-nek. Ha megvan automata W, ha nincs és TD-t kaptok így is úgyis L (persze, ha jó az extra), FG-nál meg max hosszabbítás, ami most lett végül. Itt pedig a mai védelmünk ellen bármi is lehet.
Akkoss
Jó, visszavonom... Gibbsel nyilván nem lehet mit csinálni, ha elszabadul, de ez nem automatikus.
11 napja
Haba New York Giants 898
A lényeg,h Bowen pajti maradjon csak
11 napja
ozibozi New York Giants 20 108
Akkoss
Igen
11 napja
Most rúgni kellett volna
Zet
Meccslabdát meg kellett húzni mert mi bármikor kapunk TDt mindegy hogy 3 vagy 6 pont az előny
ozibozi
Nagyon nem mindegy...
nagylaza, főpohárnok
Na errôl beszéltem
11 napja
Haba New York Giants 898
Another heart breaking loss. Ez lesz a hír, hányadszor is ebben az évben?

Szerkesztette: Haba
11 napja
Egy kurva nagy vicc az egész
11 napja
Ennyi volt, egy játek baszki
11 napja
Akkoss Detroit Lions 317
11 napja
Haba New York Giants 898
Most rúgni kellett volna
Zet
Meccslabdát meg kellett húzni mert mi bármikor kapunk TDt mindegy hogy 3 vagy 6 pont az előny
ozibozi
Nagyon nem mindegy...
nagylaza, főpohárnok
teljesen más játék lett volna a játékuk ha TD kell nekik és akkor már vége is lenne a meccsnek mert azt szereztek volna ellenünk
lehet ezt kicsit többet tapasztaltuk meg hogy tudjuk mire képes a védelmünk
ozibozi
Nem akarunk nyerni. Ez abból is látszik, h mind a 3 időkérés bent maradt, és térdeltünk
11 napja
Most rúgni kellett volna
Zet
ozibozi
Nagyon nem mindegy...
nagylaza, főpohárnok
teljesen más játék lett volna a játékuk ha TD kell nekik és akkor már vége is lenne a meccsnek mert azt szereztek volna ellenünk
lehet ezt kicsit többet tapasztaltuk meg hogy tudjuk mire képes a védelmünk
azt hogy bénáztak a field gólig még majdnem bejöttn ha tdre mennek végünk mint mindig 1 ponttalm

Szerkesztette: ozibozi
11 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
Három időkéréssel hozni lehet azt a FG-t.
11 napja
Akkoss Detroit Lions 317
Goff döntéshozatala és Campbell playhívása is kritikán aluli.
11 napja
Haba New York Giants 898
Azért az kemény, h lassan a liga összes rúgója carrier long FG-t rúg ellenünk kritikus helyzetben
11 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Ez a lions drive amugy mi a faszom, spike majd lejar az ido. Goff utana pedig nem tudom mit gondolt
11 napja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 115 — no es importante
2&5-re ilyen helyzetben LoS mögé passzolni, na erre semmilyen sérültlista nem mentség... De Bates megmentette Goff seggét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 418 — Bla, bla, bla
🫣😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 napja
Egyébként baszott idegesítő, hogy 10 éve minden kulcs FG az utolsó mp-ben bemegy 1500 méterről is ellenünk

Szerkesztette: Zet