Detroit Lions - New York Giants
2 hónapja
Na jó, akkor ezt a szezont hagyjuk.
2 hónapja
😱

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Atyaég, ez milyen TD, baszkiiii
2 hónapja
Ajjjaj, tovább húzzák a mézesmadzagot az orrunk előttÉs még a Winston int hátra van
Zet
2 hónapja
Ajjjaj, tovább húzzák a mézesmadzagot az orrunk előtt
2 hónapja
Nacho is odaért végre
2 hónapja
over the topInkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
yooker
2 hónapja
Hát az egyetlen, amivel jó vagyok úgy, ahogy van, az pont a QB kérdés (RW nélkül)Inkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
yooker
2 hónapja
Valóban ügyesen játszik, de én sokkal irigyebb vagyok az edzőikre, akik ligaelit O-t képesek vele kreálni, szupersztár elkapógárda nélkülInkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
yooker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
Inkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
2 hónapja
Inkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
Most egy jó screen td
2 hónapja
A Bowen féle prevent D is támogatást nyújt38 mp-t kapott pont nélkül?A Nehéz pillanatokon a STeam átsegít
Zet
ozibozi
2 hónapja
Ez botrány

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
38 mp-t kapott pont nélkül?
2 hónapja
Ha csak ebből látszana...Ebből meg, hogy Bowen egy kóklerEz a hívás 3-ra...Ebből is látszik -másból is- sokadszor, hogy ez a kafka sem megoldás.
gyurczi
ozibozi
nagir
2 hónapja
Most kapnak egy TDt és vége is a mókának mára mert nem tud 1 yardokat megoldani 2 időkéréssel az a buzikafka sem
2 hónapja
Ebből meg, hogy Bowen egy kóklerEz a hívás 3-ra...Ebből is látszik -másból is- sokadszor, hogy ez a kafka sem megoldás.
gyurczi
ozibozi

2 hónapja
Ligaelit run D
2 hónapja
Ez a hívás 3-ra...Ebből is látszik -másból is- sokadszor, hogy ez a kafka sem megoldás.
gyurczi
2 hónapja
Ez a hívás 3-ra...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!