Henderson

New York Giants

Henderson
Lakhely
Kőszeg/Pécs
Utoljára láttuk
18 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
546
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Henderson New York Giants 546
Rohanok is regisztrálni!
Amúgy ez a kínai vakcina engedélyezve lett egyáltalán az eu-ban?
r.baggio
mi külön engedélyezhetjük magunknak.
csebi
 index.hu/kulfold/2021/01/13/oltoanyag_au_tagallamok/
És ez?

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
1 hónapja
Henderson New York Giants 546
Henderson
Gyakorlatilag egy kettlebell ahogy nézem szóval nagyon nem nyúlhatsz mellé vele csak kérdés, hogy akarod-e gyakorlatok közben töltögetni.
Amit én ajánlanék otthonra az a kettlebell/waterbell, haskerék , gumiszalag. Ezek párezres tételek viszont rendkívül hatékonyak.
gordon
Nem töltögetném, arra gondoltam, hogy teletöltöm homokkal és lesz egy huszonpár kilós bellem kb egy 8 kilós áráért. Csak ez így túl jól hangzik, hátha van valakinek személyes tapasztalata, hogy mennyire bírja a strapát, nem folyik e ki belőle a cucc, mennyire zavaró a mérete. (Ez utóbbitól annyira nem félek, rendes bellekből használtam már nagyobbakat, gond nélkül).
Gumiszalagok megvannak, tényleg igazán hasznos tud lenni.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
1 hónapja
Henderson New York Giants 546
Waterbell nevű cuccal van valakinek tapasztalata? Megszerettem ugyan a saját testsúlyos edzést a bezárások alatt, van is egy jó kis edzőpark a közelemben, de nagyon hiányoznak a súlyok, viszont nagy beruházást nem szeretnék, ezért nézegettem. De szívesen vennék bármi más ajánlást hasonló eszközökre!

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
Henderson New York Giants 546
Miről nyilatkozzon bárki is mikor nincs, hangsúlyozom nincs EBM, evidence base medicine - egy életmentő helyzetben, lélegeztetőgépen, intenzív osztályon nem képződnek értékelhető tudományos adatok - illetve nem ez az elsődleges. Másodrészt nincs kontroll csoport, nincs mihez viszonyítani az eredményeket, nincs randomizáció, kettős vak elosztás - mert, hogy tagadod meg a kezelést egy ilyen végletes helyzetben. Másodrészt senkinek sem a vitamin szint monitorizálása az elsődleges, sőt eszükbe se fog juni, mikor az egyik percben a szíve áll, a másikban a veséje.

Senkinek sincs kibaszott fogalma se, hogy az egyes eseteknél mik a súlyosbító faktorok. Ezért egyérteműen veszélyes bármiféle újságírónak, zugfirkásznak mindenféle általa is általában értelmezhetetle tudományos bizonyítékok nélkül álságos iránymutatásokat adni.

Vitaminok tudományos kutatására legutóbb a kettedik világháborúban került sor, mikor a kedves japánok a kínai hadifogjokon trenírozták az avitaminózist, de masszívan kell tenni azért, hogy ez kialakulhasson. Mindenesetre azóta se tett le SEMMIT az asztara a vitaminbiznic, tudományosan, csak kenik a szart széjjel. Nyilván kibaszott szórakoztató mikor Csipa Pisi meg Gyurma Béla elsorolják a személyes történeteket, de mi a retkes faszér nem a katódsugárcsövekről indítanak csevegéseket, mi a picsáér kell hagynom, hogy képzettség nélküli emberek, akik nem tudják elkülönböztetni a laphámot a hengerhámtól, bazmeg a gyógyításról brekegjenek faszságokat...
sutianap
Mi Gyurma Bélák sem azt mondjuk, hogy intenzíven fekvő betegek vitaminszintjét kellene monitorozni, csak azt, ha a lakosság általános egészségi állapota jobb lenne, talán eleve kevesebben kerülnének oda. És ha esetleg kapnának valamiféle útmutatást, onnan ahová most egyébként is figyelnek -mert azért csak fosik a vírustól a normálisabbja - akkor talán néhányan meg is fogadnák ezeket a tanácsokat. Töredelmesen bevallom fogalmam sincs mi számít az orvos/gyógyszerészvilág számára elfogadható tudományos kutatásnak, (ha valóban nem volt ilyen a vh. óta, akkor az szerintem kurva szomorú) de én rengeteg tanulmányt, kutatást olvastam különböző vitaminokról, covid relációban is. Persze lehet vitatni, hogy ezeket ki kutatja kinek a pénzéből és miért, meg mennyire hiteles, de azért Csipa Pistiék sztorijaiban mindig van valami igazság aminek lehet nem ártana utána járni. Számomra mindenképpen többet érnek az ilyen saját tapasztalatok, mint ha egy nálam sokkal tanultabb ember azt mondja, hogy pedig nincs is bebizonyítva hogy az este elfogyasztott magnézium-cink-glicin mixemtől (tudom, ezek nem is vitaminok, de hirtelen ez jutott eszembe) mélyebben alszom. Pedig érzem, kipihentebb vagyok, még a sátor is biztosabb lábon áll. A vitaminbiznic nyilván hazudik jó nagyokat, mert el akar adni, de én még az olyan konteókat is elhiszem, hogy a gyóccerbiznicnek meg nem célja a megelőzés vagy akár a gyógyítás csak a tüneti kezelés, hogy ott is dőljön a lóvé folyamat. Nyilván csak azér mer a protejintől meghülyültem.


Te szedd nyugodtan az ajánlott mennyiség sokszorosát, csak felesleges elvárnod, hogy most hirtelen és indokolatlanul mást ajánljanak, hiszen például nekem megfeleltek az eddigi ajánlások, te meg eddig is szartál rájuk. Akkor meg minek ajánlgassanak bármit is?
Sobri Jóska
Teljesen igazad van, nekem épp az bajom, hogy még csak az eddigi ajánlásokra sem hívják fel a figyelmet, de nem akartam én ezt kisarkítani a vitaminokra, csak úgy általában az alap egészségi állapot javítására irányuló felhívást hiányolom. Nem igazán hallom, hogy vissza kéne fogni a liszt meg cukorzabálást, meg mozogni kéne hogy ne legyél dagadt meg cukorbeteg , egyrészt mert ezek amúgy sem jó dolgok, másrészt meg könnyebben belehalsz ebbe a szarba. Nyilván említettek már hasonló dolgokat, de simán lehetne a maszkviselés mellé ezt is ugyanúgy sulykolni az emberekbe, persze szabályozni nem lehet és a nagy részük leszarná, de mégis talán lenne egy réteg akinél ér valamit.
Azt sem mondom hogy mindenki szedjen annyi vitamint amennyit én, eleve 30 éves 100kg-os több sportot űző férfiként más mennyiségekre van szükségem, mint mondjuk egy 50 kilós nőnek, de azt gondolom nem ártana ha legalább elmondanák, hogy érdemes elgondolkodni bizonyos vitaminok szedésén, amiről esetleg megkérdezhetik a háziorvosukat, hogy miből mennyit. Persze az enyém 10 évvel ezelőtt azt mondta, hogy napi 200 mg feletti C-vitamintól garantáltan vesekövem lesz, úgyhogy tudom, hogy ez sem opció.
Csak szerintem jó lenne, ha lenne ilyen.

Nem gondolom, hogy ezzel bármi megoldódna, csak azt, hogy vagyunk annyira szar helyzetben, hogy meg kéne tenni mindent amit lehet és sokba nem kerülne az illetékeseknek egy kis extra tájékoztatás és a zembereknek sem kicsit extrán odafigyelni magukra, és sokaknak talán javíthatna az esélyein, vírus ellen is, meg úgy egyáltalán.
Persze ahogy a legtöbbeknek a maszk meg a bulitilalom is óriási probléma, úgy a kakaóscsigáról meg a kóláról se tudna lemondani a többség, cigiről meg ne is beszéljünk, úgyhogy statisztikailag elhanyagolható változásokat hozhatna maximum, így szerinted semmi értelme.
Végülis... igazad is van.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
Henderson New York Giants 546
ez nemtom volt-e
 mta.hu/tudomany_hirei/tudomany-gyogyitas-es-ujsagiras-111103
Negritis
És az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.

Jóideje csak csendes szemlélője vagyok a fórumnak, ennek a topiknak is, erre is csak azért éreztem ingert hogy reagáljak, mert érthetetlen számomra, hogy miért csak érintőlegesen beszélnek olyan dolgokról, hogy mennyire súlyosbítják a vírus lefolyását olyan egyszerűen kezelhető dolgok, mint az elhízás vagy D-vitamin-hiány. Ha éppen meg is említik, Cili azért hozzáteszi hogy a zsírban oldódó vitaminok túladagolhatók, nehogy véletlenül hatékony dózist merjen beszedni az átlagparaszt.
Persze nincsenek illúzióim, hogy mennyire sokakra lenne ez hatással, de talán sokba nem kerülne ezt is sulykolni az emberekbe a maszkhasználat és távolságtartás mellett. Ez az író akit most elhallgattattak az indexen ezekben a témákban is írt pár jó cikket.
Henderson
az elhízás rendszeresen szóba került, itt legalábbis hogy mennyire probléma
a vitaminok viszont amennyire jók tudnak lenni annyira veszélyesek is ha az emberek túltolják
Negritis
Nem is arra gondoltam, hogy itt szóba kerül e, hanem úgy az általános ezzel kapcsolatos kommunikációban az illetékes szervek részéről.

Én rengeteget szedek hosszú évek óta, és nem érzem a negatív hatását.
D-ből, amióta elkezdődött ez a járvány napi 8000 NE fölé emeltem a napi adagomat.
bcsarli
Én is így vagyok, hosszú évek óta és semmi negatív, pedig sokmindenből szedem az ajánlott mennyiség sokszorosát. (D-ből már a vírus előtt is felmentem télen napi 10000 NE-ig is, és csak annyit vettem észre hogy sokkal több energiám van.) Szerintem a kereskedelmi forgalomban kapható vitaminokkal, ásványi anyagokkal nagyjából akkor okozhatsz gondot magadnak, ha egyben lenyelsz egy egész dobozt. Valamiért nem ismerek olyan embert aki bármilyen vitamint túladagolt volna, de több olyat is akinek valamilyen hiányból problémája volt. Persze azért utána kell járni, hogy mitől mire számíthatsz, én sem csak úgy elkezdtem random belapátolni őket, de engem érdekelnek is ezek a dolgok. Épp ezért gondolom, hogy nem ártana ilyen helyzetben azokat is tájékoztatni alap szinten, akik amúgy ezt leszarják, és egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
Henderson New York Giants 546
ez nemtom volt-e
 mta.hu/tudomany_hirei/tudomany-gyogyitas-es-ujsagiras-111103
Negritis
És az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.

Jóideje csak csendes szemlélője vagyok a fórumnak, ennek a topiknak is, erre is csak azért éreztem ingert hogy reagáljak, mert érthetetlen számomra, hogy miért csak érintőlegesen beszélnek olyan dolgokról, hogy mennyire súlyosbítják a vírus lefolyását olyan egyszerűen kezelhető dolgok, mint az elhízás vagy D-vitamin-hiány. Ha éppen meg is említik, Cili azért hozzáteszi hogy a zsírban oldódó vitaminok túladagolhatók, nehogy véletlenül hatékony dózist merjen beszedni az átlagparaszt.
Persze nincsenek illúzióim, hogy mennyire sokakra lenne ez hatással, de talán sokba nem kerülne ezt is sulykolni az emberekbe a maszkhasználat és távolságtartás mellett. Ez az író akit most elhallgattattak az indexen ezekben a témákban is írt pár jó cikket.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
3 hónapja
Henderson New York Giants 546
ebben a tradeben mit nyert a MudField?

Hamár választ nem kapok, grat a lehúzáshoz.
lol
A Mudfieldtől érkezett az offer...
Gondolom nem akarta veszni hagyni ezt a hetet a bye-ok miatt, bízott abban, hogy kitart Lock 30 pont körüli szériája. Engem meg úgy neveltek, hogy amit szívesen adnak azt el kell fogadni.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
6 hónapja
Henderson New York Giants 546
Sziasztok, jönnék én is!

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Henderson New York Giants 546
QB nem kell senkinek? Goffot adnám RB vagy WR -ért. Death Knightsnak ment is egy ajánlat pár napja.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Henderson New York Giants 546
Micsoda szinvonalas iszapbirkozas, 155-tel meccset lehet nyerni (koszi Marcus, nagy kiraly vagy) - aszittem a Dallas O eldonti, de akkor izgulhatunk meg egy napot akkor.
Igor
Meg 232-vel is lehet veszíteni, ha az átszámolás úgy dönt...

Azért vicces, múlt héten kedd reggel 233-233-ra álltam, azt nekem adta a matek végül, most 232-232...
somoskovig
Sejtettem tegnap hogy szoros lesz ez a 10pont+Haden vs Conner. Goldenhez még beírhatnának egy fél sacket minimum, azt a meccset pont néztem, szerintem volt neki. Ha kicsit jobban padozok most nem kéne izgulni mondjuk.

Ugyanitt még mindig van eladó QB, Allen vagy Goff esetleg DJ, homerség miatt ő drágább. Esetleg LB-t is lehet vinni, elsősorban RB, WR érdekel.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Henderson New York Giants 546
Deion Sanders told Rich Eisen that Josh Norman had a baseball bat on the field before the game, and told Odell Beckham Jr that "he's going to end his career." If true, Norman should be suspended for the rest of the season at the very least for threatening the career of another player.
ozibozi
Azért az érdekes, hogy egy olyan ligában ahol egy kreatívabb TD ünneplést már agyonbüntetnek, a meccs előtt lehet baseball ütővel hadonászva fenyegetni az ellenfeleket és mindenki azzal jön, hogy dehát már több meccs óta csinálják. Ettől csak még gázabb az egész, ez azért már bőven túlmegy a sima trash talkon. A következő bagázs meg majd éles lőfegyverrel megy bemelegíteni, hogy megmutassák hogy ők a gangsztábbak?

Mielőtt kapnám az áldást, ezt egyáltalán nem Beckham védelmében írom, (nem is lehet, nem is szabad védeni azt amit csinált) hanem a sportról való alapvető elképzeléseim miatt, amik persze nyilván borzasztó naivak. Tudom én, hogy nagyrészt nem éppen ártatlan ministránsfiúk játszanak ebben a ligában, de ha már mindent úgy agyonszabályozunk erre csak oda lehetne figyelni, mert az várható, hogy ilyen akciókat előbb utóbb reakció követ és itt nem (csak) az OBJ féle pályán lévő ámokfutásra gondolok, hanem hogy tényleg átmegyünk bandaháborúsdiba a meccsek előtt.

Függetlenül attól, hogy tényleg mondott e ilyet Norman, erre a megfelelő reakció az lett volna, hogy elkapjuk azt a TD-t az elején, aztán az arcába mondjuk hogy most lóbáld a bézbózütőt hülyegyerek. Remélem minél előbb lesz egy veterán játékos, edző vagy bárki, aki segít neki majd, hogy hogyan kezelje az ilyen helyzeteket, kár lenne ha szimplán azzal ki tudnák venni a játékból, hogy felbasszák az agyát. A tegnap látottakkal ellentétben annyira nem síkhülye azért szerintem, lehet rá hatni, de talán magától is rájön majd.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
Henderson New York Giants 546
Miről nyilatkozzon bárki is mikor nincs, hangsúlyozom nincs EBM, evidence base medicine - egy életmentő helyzetben, lélegeztetőgépen, intenzív osztályon nem képződnek értékelhető tudományos adatok - illetve nem ez az elsődleges. Másodrészt nincs kontroll csoport, nincs mihez viszonyítani az eredményeket, nincs randomizáció, kettős vak elosztás - mert, hogy tagadod meg a kezelést egy ilyen végletes helyzetben. Másodrészt senkinek sem a vitamin szint monitorizálása az elsődleges, sőt eszükbe se fog juni, mikor az egyik percben a szíve áll, a másikban a veséje.

Senkinek sincs kibaszott fogalma se, hogy az egyes eseteknél mik a súlyosbító faktorok. Ezért egyérteműen veszélyes bármiféle újságírónak, zugfirkásznak mindenféle általa is általában értelmezhetetle tudományos bizonyítékok nélkül álságos iránymutatásokat adni.

Vitaminok tudományos kutatására legutóbb a kettedik világháborúban került sor, mikor a kedves japánok a kínai hadifogjokon trenírozták az avitaminózist, de masszívan kell tenni azért, hogy ez kialakulhasson. Mindenesetre azóta se tett le SEMMIT az asztara a vitaminbiznic, tudományosan, csak kenik a szart széjjel. Nyilván kibaszott szórakoztató mikor Csipa Pisi meg Gyurma Béla elsorolják a személyes történeteket, de mi a retkes faszér nem a katódsugárcsövekről indítanak csevegéseket, mi a picsáér kell hagynom, hogy képzettség nélküli emberek, akik nem tudják elkülönböztetni a laphámot a hengerhámtól, bazmeg a gyógyításról brekegjenek faszságokat...
sutianap
Mi Gyurma Bélák sem azt mondjuk, hogy intenzíven fekvő betegek vitaminszintjét kellene monitorozni, csak azt, ha a lakosság általános egészségi állapota jobb lenne, talán eleve kevesebben kerülnének oda. És ha esetleg kapnának valamiféle útmutatást, onnan ahová most egyébként is figyelnek -mert azért csak fosik a vírustól a normálisabbja - akkor talán néhányan meg is fogadnák ezeket a tanácsokat. Töredelmesen bevallom fogalmam sincs mi számít az orvos/gyógyszerészvilág számára elfogadható tudományos kutatásnak, (ha valóban nem volt ilyen a vh. óta, akkor az szerintem kurva szomorú) de én rengeteg tanulmányt, kutatást olvastam különböző vitaminokról, covid relációban is. Persze lehet vitatni, hogy ezeket ki kutatja kinek a pénzéből és miért, meg mennyire hiteles, de azért Csipa Pistiék sztorijaiban mindig van valami igazság aminek lehet nem ártana utána járni. Számomra mindenképpen többet érnek az ilyen saját tapasztalatok, mint ha egy nálam sokkal tanultabb ember azt mondja, hogy pedig nincs is bebizonyítva hogy az este elfogyasztott magnézium-cink-glicin mixemtől (tudom, ezek nem is vitaminok, de hirtelen ez jutott eszembe) mélyebben alszom. Pedig érzem, kipihentebb vagyok, még a sátor is biztosabb lábon áll. A vitaminbiznic nyilván hazudik jó nagyokat, mert el akar adni, de én még az olyan konteókat is elhiszem, hogy a gyóccerbiznicnek meg nem célja a megelőzés vagy akár a gyógyítás csak a tüneti kezelés, hogy ott is dőljön a lóvé folyamat. Nyilván csak azér mer a protejintől meghülyültem.


Te szedd nyugodtan az ajánlott mennyiség sokszorosát, csak felesleges elvárnod, hogy most hirtelen és indokolatlanul mást ajánljanak, hiszen például nekem megfeleltek az eddigi ajánlások, te meg eddig is szartál rájuk. Akkor meg minek ajánlgassanak bármit is?
Sobri Jóska
Teljesen igazad van, nekem épp az bajom, hogy még csak az eddigi ajánlásokra sem hívják fel a figyelmet, de nem akartam én ezt kisarkítani a vitaminokra, csak úgy általában az alap egészségi állapot javítására irányuló felhívást hiányolom. Nem igazán hallom, hogy vissza kéne fogni a liszt meg cukorzabálást, meg mozogni kéne hogy ne legyél dagadt meg cukorbeteg , egyrészt mert ezek amúgy sem jó dolgok, másrészt meg könnyebben belehalsz ebbe a szarba. Nyilván említettek már hasonló dolgokat, de simán lehetne a maszkviselés mellé ezt is ugyanúgy sulykolni az emberekbe, persze szabályozni nem lehet és a nagy részük leszarná, de mégis talán lenne egy réteg akinél ér valamit.
Azt sem mondom hogy mindenki szedjen annyi vitamint amennyit én, eleve 30 éves 100kg-os több sportot űző férfiként más mennyiségekre van szükségem, mint mondjuk egy 50 kilós nőnek, de azt gondolom nem ártana ha legalább elmondanák, hogy érdemes elgondolkodni bizonyos vitaminok szedésén, amiről esetleg megkérdezhetik a háziorvosukat, hogy miből mennyit. Persze az enyém 10 évvel ezelőtt azt mondta, hogy napi 200 mg feletti C-vitamintól garantáltan vesekövem lesz, úgyhogy tudom, hogy ez sem opció.
Csak szerintem jó lenne, ha lenne ilyen.

Nem gondolom, hogy ezzel bármi megoldódna, csak azt, hogy vagyunk annyira szar helyzetben, hogy meg kéne tenni mindent amit lehet és sokba nem kerülne az illetékeseknek egy kis extra tájékoztatás és a zembereknek sem kicsit extrán odafigyelni magukra, és sokaknak talán javíthatna az esélyein, vírus ellen is, meg úgy egyáltalán.
Persze ahogy a legtöbbeknek a maszk meg a bulitilalom is óriási probléma, úgy a kakaóscsigáról meg a kóláról se tudna lemondani a többség, cigiről meg ne is beszéljünk, úgyhogy statisztikailag elhanyagolható változásokat hozhatna maximum, így szerinted semmi értelme.
Végülis... igazad is van.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Henderson New York Giants 546
Ez sokadik ránézésre is egy kalap szar. Bent hagyni Josh Allent, egy ennyire kérdőjeles irányítért, (akit valószínűleg a kutya nem akart rajta kívül elvinni az első körben), amikor nincs egy épkézláb pass rusherünk egyszerűen nevetséges. Aztán jön egy Dexter Lawrence. Én imádom az ilyen típusú játékosokat. Csak az a bajom hogy tavaly volt egy ilyenünk, aki már bizonyította, hogy ligaelit run stuffer, spaceeater DL disznó. Csak őt gombokért eladtunk a Lionsnak, most sikerült pótolnunk 1/17el. Ja hogy sokat keresett. Értem. Az alapvetően jó move hogy feljöttünk az első körbe a végén, mert nem túl nagy áron kapunk ötödik éves opciós szerződésű játékost. De erre kellett volna kivárni hogy bent marad e Jones. Szerintem. De hajrá, szurkolok, hogy ő legyen az új Peyton. Csak nem hiszek benne, meg abban sem hogy tényleg van koncepció.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 546
Szerintetek ha valakinek az lett volna a dolga hogy szetbassza a csapatot teljesen egy év alatt, ment volna így???
yooker
csak ha Chucky a beceneve. Mondjuk ő legalább első körös pickeket gyűjtöget.

Szerkesztette: Henderson

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 546
Rég olvastam/kommentáltam már ezt a fórumot, most hogy fantasy okán ismét aktivizáltam magam nem igazán értem, hogy itt sokan mire számítottak ebben az évben. Ha elfogadjuk ha nem, ez egy hosszú folyamat lesz, míg itt újra ütőképes csapatot láthatunk.
Teljesen új edzők, sémák a labda mindkét oldalán. Egy olyan Ofal ahol még senki nem játszott a másik mellett. Általában ez így már önmagában elég a kezdeti szenvedésre, persze nyilván lehet példát találni az ellenkezőjére is. Az, hogy O oldalon van két zsenink, D oldalon meg mondjuk két ligaelit játékosunk (Snacks és Collins) nem fogja ezt ellensúlyozni, a kirakós nagyon sok darabja hiányzik még.

Getty munkájába egyelőre nem igazán lehet belekötni szerintem, a drafton úgy gondolom kitűnő munkát végzett, a FA már kérdőjelesebb, Fluker, Jones, Kennard elengedése számomra is fejvakarós, de itt akár az is benne lehet, hogy a játékosok akartak távozni, vagy a felsőbb vezetés kérte az előző rezsim embereinek teljes purgálását. Mondjuk az Omameh igazolás szarnak tűnt már akkor is, sajnos ez úgy tűnik így is van, a fal jobb oldalának teljes elbaszása felróható neki.

Betcher munkája szerintem szintén bíztató, az Eagles ellen ugyan katasztrófa volt a védelem is, de a többi meccsen azt gondolom egy jól felkszített egységet láttunk, sztár pass rusherek és linebackerek nélkül sem rajtuk múlt a sikertelenség.

Shurmur már gázabb, tőle én is többet vártam, de azért nem írnám le 6 meccs után,a már említett fallal, ahol egyébként az elvileg erősebb bal oldal is igen gyengén teljesít, amennyire én láttam őket Solder közel sem hozza azt ami várható lett volna, Hernandezen meg egyszerűen látszik, hogy rookie még. Ehhez jön még egy váratlanul nagy visszaesést produkáló Eli, akinek a hosszú labdák kb úgy hagyják el a kezét, mint a bátyjának amikor nem érezte az ujjait, plusz ehhez jön még az, hogy nyomás alatt szar döntéseket hoz, amiből van dögivel, ha nincs akkor meg már oda is képzeli. Nem akarom teljesen felmenteni Shurmurt, de nem kéne azonnal temetni sem.

OBJ kirohanásait már nem tudom pozitívan felfogni, nem kérdőjelezem meg, hogy a nyerni akarás szüli ezeket, de nem ártana már felnőttként kezelni a sikertelenséget, a problémákat csapaton belül az edzőkkel és játékostársakkal kell megvitatni, nem néhány meccs után egy nyilvános interjúban busz alá dobni a csapattársakat, meg az oldalvonalon élettelen tárgyakkal üvöltözni, bár ez utóbbit még le is szarnám ha csak ez lenne.
Nagyon régóta hiányzik az öltözőből egy igazi leader, aki az ilyen dolgokban talán segíthetné ezeket a srácokat, reméljük Barkley hamarosan ilyesmivé is kinövi magát.

Szóval számomra az egyetlen igazi meglepetés ebben a szezonban Eli ennyire gyenge játéka és azt gondolom nem ártana kicsit több türelem a szurkolók és néhány játékos részéről mielőtt fullba nyomjuk a Cleveland Brownst és rögtön elhajtunk mindenkit aki nem hoz azonnali sikereket.

És ezzel a litániával be is pótoltam az elmúlt években elmaradt kommenteket 😀

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 5 éve
Henderson New York Giants 546
Na kit igazoltunk le?

Hakeem Nicks. 😊

Szerkesztette: Henderson

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
Henderson New York Giants 546
ez nemtom volt-e
 mta.hu/tudomany_hirei/tudomany-gyogyitas-es-ujsagiras-111103
Negritis
És az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.

Jóideje csak csendes szemlélője vagyok a fórumnak, ennek a topiknak is, erre is csak azért éreztem ingert hogy reagáljak, mert érthetetlen számomra, hogy miért csak érintőlegesen beszélnek olyan dolgokról, hogy mennyire súlyosbítják a vírus lefolyását olyan egyszerűen kezelhető dolgok, mint az elhízás vagy D-vitamin-hiány. Ha éppen meg is említik, Cili azért hozzáteszi hogy a zsírban oldódó vitaminok túladagolhatók, nehogy véletlenül hatékony dózist merjen beszedni az átlagparaszt.
Persze nincsenek illúzióim, hogy mennyire sokakra lenne ez hatással, de talán sokba nem kerülne ezt is sulykolni az emberekbe a maszkhasználat és távolságtartás mellett. Ez az író akit most elhallgattattak az indexen ezekben a témákban is írt pár jó cikket.
Henderson
az elhízás rendszeresen szóba került, itt legalábbis hogy mennyire probléma
a vitaminok viszont amennyire jók tudnak lenni annyira veszélyesek is ha az emberek túltolják
Negritis
Nem is arra gondoltam, hogy itt szóba kerül e, hanem úgy az általános ezzel kapcsolatos kommunikációban az illetékes szervek részéről.

Én rengeteget szedek hosszú évek óta, és nem érzem a negatív hatását.
D-ből, amióta elkezdődött ez a járvány napi 8000 NE fölé emeltem a napi adagomat.
bcsarli
Én is így vagyok, hosszú évek óta és semmi negatív, pedig sokmindenből szedem az ajánlott mennyiség sokszorosát. (D-ből már a vírus előtt is felmentem télen napi 10000 NE-ig is, és csak annyit vettem észre hogy sokkal több energiám van.) Szerintem a kereskedelmi forgalomban kapható vitaminokkal, ásványi anyagokkal nagyjából akkor okozhatsz gondot magadnak, ha egyben lenyelsz egy egész dobozt. Valamiért nem ismerek olyan embert aki bármilyen vitamint túladagolt volna, de több olyat is akinek valamilyen hiányból problémája volt. Persze azért utána kell járni, hogy mitől mire számíthatsz, én sem csak úgy elkezdtem random belapátolni őket, de engem érdekelnek is ezek a dolgok. Épp ezért gondolom, hogy nem ártana ilyen helyzetben azokat is tájékoztatni alap szinten, akik amúgy ezt leszarják, és egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Henderson New York Giants 546
Részemről nem igazán hiszem el hogy ez a dolog teljesen DG-n múlt. Vagy Beckham akart nagyon elmenni, vagy Maráék akarták kitenni, vagy a kettő együtt, nem hiszem hogy DG csak úgy meggondolta volna magát a tavalyi szerződés után, valami volt a háttérben amiről pontos információt valószínűleg soha nem kapunk. Már a szezon végén gyanús volt, hogy valami fiszfasz sérülés miatt több meccsett kihagyott.

Ettől függetlenül én sem számítottam erre, főleg hogy ilyen csomagért passzoljuk el, még egy Frisco 1/2-t reálisnak tartottam volna néhány későbbi pickkel. Sok sikert neki a barnáknál, azért szar lesz látni, hogy Mayfield tömi majd labdákkal. Meg kell hagyni jól csinálják a dolgokat mostanában Clevelandben.

Már csak abban bízom hogy a QB kérdést nem pánikolva oldjuk meg és megyünk fel valakiért a drafton, vagy hozzuk el Rosent első körért. Még a másodikat is túlzásnak érezném.
Töltsük fel inkább a védelmet a drafton amennyire lehet, aztán úgyis elől húzunk jövőre is. Persze ha valakiben látjuk a jövő frencsájz kúbéját akkor be kell húzni, de engem ezek a srácok nagyon nem tudtak meggyőzni.

Egy két okos igazolás most nagyon kellene, hogy egy kicsit jobb legyen a hangulat.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 4 éve
Henderson New York Giants 546
 www.bigblueview.com/2016/4/6/11377682/new-york-giants-wr-victor-cruz-posts-encouraging-workout-video
Ez még sokat nem jelent, de azért bíztató.

Bármit is jelentsen ozi írása, Jacobs nálam is hatalmas kedvenc, nagy része volt abban, hogy a Giantsnek szurkolok.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 4 éve
Henderson New York Giants 546
Hát ez nagyon kemény. Reese mondott egy all in-t. Akármennyibe is kerültek, ez a JPP-Harrison-Hankins- Vernon DL nagyon baba. És ha még Owából is sikerülne valamit kihozni...

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"