Zet

New York Giants

Zet
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
362


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 órája
Zet New York Giants 362
Szerintem a csúnya rész idén még hàtravan.
A bye után Chicago, Green Bay,
Philly, ami 2-11-et vetít előre és 9 zsínórban bukott meccset. Utána mindegy lesz a maradék hàrom meccs, széthullhat a társaság teljesen.
22 órája
Zet New York Giants 362
Azért az edzői stabrol sok mindent elmond h Smith egész héten azt gyakorolta h jumbo TE lesz. Az edzők meg sem említették neki h amúgy ha bmi történik Solderrel akkor ő fog beugrani, sőt amióta nálunk van egyszer sem merült fel h LT is játszhat, sosem kellett azt gyakorolnia. Baszki ennyire hulye mki az egész edzői stabban????
csebi
Ilyen nincs az NFL-ben, sem a college-ben, de még középsuliban sem.
Legalja edzői stáb. A bye alatt mehet Hunter, Betcher, év végén meg Shurmur.
1 napja
Zet New York Giants 362
Hat meccs még és vége a szenvedésnek.

Az offseason sokkal jobb lesz, akkor még reménykedhetünk, elképzelhetjük, milyen lesz az idény, lesz-e erőnk a PO-ra, kit draftolunk 1/2-re, stb.

Aztán Shurmur megint shotgun-ból futtatja Barkley-t középre, valakinek a seggébe, ahol kb. semmi nem fér el, de mindegy is, mert az OL a következő play-ban átenged vkit az ellenfélből, aki javítja a sack, FF, Int stat-jait. Ja, és a védelem megint nem fog eljönni.

Szóval, csak annyit akarok mondani, lehet, hogy még 22 meccs van hàtra a shurmur-i szenvedésből.

Szerkesztette: Zet
1 napja
Zet New York Giants 362
20-17 W.
Ha nem W, sokkal nagyobb a baj, mint gondoltuk.
6 napja
Zet New York Giants 362
Szerintem DJ-t értékelni csak szezon végén lehet.
Hozzáteszem, nem az INT-ekkel van a gond, hanem a fumblikkal, amivel kapcsolatban a labdabiztonságot meg lehetne tanulni/tanítani. Ez azért is lenne fontos, mert az egyértelműen látszik, hogy az ellenfelek rá is mennek erre.

A tegnapi meccs olyan volt, mint a többi idén. Amikor kellett volna, nem tudtunk, ezért a Dallas győzelme valójában nem volt kérdéses. Már mindent elmondtunk Shurmurékról, ami lehet. A vicc kategória az, hogy ugyanezt az eredmény valószínűleg McBajusz is hozta volna a szétesett öltözővel.

Rebuild és újoncok - ha most arról van szó, hogy ezt az évet beáldozzuk, hogy a csapat összeálljon és 2020-ban rendet vágjunk az NFC East-ben, akkor szerintem ez hatalmas koppanás lesz. Az NFL a folyamatos adaptációról szól, amiben az ellenfelekhez, a játékrendszerekhez, meccsekhez és a játékosokhoz is alkalmazkodni kell (lásd BB és a Pats - náluk valahogy Newhouse is tudja hozni magát). A jelenlegi edzői stáb erre képtelen, és vélhetően ezt felismerni is képtelen.
11 napja
Zet New York Giants 362
Még 3 meccsen van esélyünk idén. Jets, Miami és Redskins. Ha ezek megvannak, 5-11. Ha nem nyerjük meg mindhármat, súlyosabb az inkompetencia, mint hittem.

A többi csapat ellen (beleértve a Dallas ellenit is) 8-15 pontos vereséget várok. Ha a Dallas, Chicago, Green Bay, 2 Philly elleni meccsből akár egyet is nyerünk, akkor mutatkozik némi fejlődés.
14 napja
Zet New York Giants 362
Végre az OL-nal foglalkozunk!
Ohh wait....
14 napja
Zet New York Giants 362
Leonard Williams érkezett.
21 napja
Zet New York Giants 362
 www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/
vittore
Imádnám Harbaugh-t.
22 napja
Zet New York Giants 362
Valójában az a helyzet, hogy ha a Tampa nem flegmázza el a második félidőt és nem játszunk a kaotikus Skins-el, akkor 0-7 lenne.
Ténylegesen esélyünk csak a Skins ellen volt. Talán még a Dolphins-t megvernénk, de egyelőre ennyit tudunk.
A probléma az, hogy mindig csak azt mondogatjuk, hogy egyelőre, mintha lenne fejlődés. Kurvára nincs fejlődés sem tavalyhoz, sem az első héthez képest. Ugyanazok a dolgok mennek, amiket az ellenfelek is betéve tudnak.

Szerkesztette: Zet

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Zet New York Giants 362
Egy szó jut eszembe: rombolás.

Le lehet cserélni egy 2 SB győztes irányítót, le lehet cserélni Eli-t, de NEM Geno Smith-re.!!!...(!!!)

Színvonaltalan senki ez a macadoo. Még jó, hogy azért lett HC, hogy Eli-val megmaradjon a folytonosság, nem pedig azért, hogy tönkre tegye a klub kultúráját.
8 hónapja
Zet New York Giants 362
QB tuti nem lesz első körben ezek után. Jöhet vmi monstre Edge Rusher.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 362
 www.sbnation.com/2017/11/29/16715304/eli-manning-benched-ben-mcadoo-desperate-attempt-save-his-job

A cikk szerint macadoo egy ideje azzal haknizott házon belül, hogy Eli-nak már nincs meg az ereje, nem mobilis a zsebben, rossz döntéseket hoz és nem lehet vele nyerni. Állítólag több edző megerősítette ezt.

Nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem, de jó esély van rá, hogy igen, és akkor szinte biztos, hogy ő fűzte meg Maráékat a váltásra.

Mit gondolt vajon a tulajdonosi kör, mit nyerhetnek (a várható népharag ellenére), ha rábólintanak egy láthatóan alkalmatlan HC gusztustalan kérésére?

1. Ha az FO Eli nélkül képzeli el a jövőt, akkor macadoo lesz a bűnbak, aki miatt Eli távozik, és mikor kivágják macadoo-t, Mara mossa kezeit. Egy új HC nem kezdhet azzal, hogy hozzányúl Eli-hoz és lehet nem is akart volna.

2. Ha az FO jövőre is Eli-ban gondolkodik, akkor ezzel a lépéssel macadoo-ra csapták az ajtót, akármi lesz az év végi állás (2-14 és 7-9 között). Eli padoztatását nem élheti túl a HC New Yorkban.

3. Ha az FO macadoo-t akarja jövőre is (???!!), ezzel a lépéssel belekényszerítik a még két éves szerződéssel rendelkező Eli-t, hogy ő lépjen le.

Népharag ide vagy oda, amennyiben a fenti verziók valamelyike van a fejekben, Maraék ezzel a lépéssel év végén tisztának tűnve “tehetnek rendet”, mintha nem ők kreálták volna a káoszt a zseléfej idehozatalával.

Gyomorforgató és szégyenletes, mert az az embert alázták meg, aki maga volt a Giants. Ebben az egyben számították el magukat, mert bár a szurkolók úgyis a Giants-nek szurkolnak majd a jövőben, ahogy mi is, Eli, azzal, ahogy kezelte ezt a helyzetet, halhatatlan lett.

Szerkesztette: Zet
1 hónapja
Zet New York Giants 362
Igazából az a helyzet, hogy ha Gettleman, Shurmur és/vagy a többi gyökér edző marad (bárki is lesz a QB), akkor nem nagyon látszódik még évekig kiút ebből a helyzetből.
Pedig az elején még én is hittem nekik.
10 hónapja
Zet New York Giants 362
Ugy nez ki Ilyen eros csoportban igen szep eredmenyt ertunk el igy is iden...😀
yooker
Ugyanez jutott eszembe 😂😂
Vobox
Jövőre hozzánk kerül a mázlifaktor.
Az SB-ben pedig Manning 4th down-ra hívott QB sneak-jával nyerünk az utolsó mp-ben a Brady-vel felálló Patriots ellen.
Utána természetesen - különböző okok miatt - mindketten visszavonulnak.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 362
az hogy van hogy mindig vagy 3-4 piros ruhás ront rá a puntoknál a visszahordóra
ozibozi
Ez Quinn évek óta tartó, kidolgozott stratégiája.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 362
Állítólag a Chiefs trade-elni akarta Landon Collins-t, de nem adtuk.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 362
Azt hiszem, a fő kérdés az, hogy ha az OL átlagos/jó lenne, akkor milyen lenne Eli játéka. Addig, amíg csak egy képzeletbeli falunk van, felesleges polemizálni arról, hogy Eli jó vagy nem jó. Nyilván nem az az Eli, aki 7-8 évvel ezelőtt volt, de így is bőven jobb, mint a ligában lévő irányítók fele.
Ha őt tartja a vezetőség a kezdő QB-nak, akkor azt is làtja, hogy pocket passer (bár tegnap egész sokat mozgott ki a zsebből, majdnem futott egy TD-t is), és úgy rakja elé a falat (lásd Brady, vagy BigBen - érdekes, ezek a csapatok meg tudják oldani ezt) - annak nincs értelme, ha ő a QB és azt várjuk, hogy futkorásszon. Ezért kellene így felépíteni a rostert, meg a játékosokra írni a playbookot.
Minden más esetben az történik, ami évek óta nálunk (az elmúlt 24 meccsből 20-at elvesztettünk!!!).
A vicc az, hogy ezt látnia kellene a vezetőségnek is, de valahol kurvára el vannak tévedve.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 362
Itt a menetrendszerű rekord field goal ellenünk.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 362
Történt néhány elgondolkodtató dolog azért tegnap:
- A csaló NFL mindig is jobb csapatokat favorizálta az ilyen meccseken. Akármekkora csalás is volt, amíg nem lépünk ki a bottom 5 kategóriából, ezekkel együtt kell nyerjünk, hogy a trend változzon.
- Quinn továbbra is árnyékot vet az ST-re.
- Eli no-huddle offense (ahogy régen is volt rá példa) 8 perc alatt 2 TD. Ha ezt tudjuk, miért kell az ostoba check-downos balfaszkodás?
- Beckham nyilatkozat meccs előtt vagy akármi más hatására, de a 4. negyedre végre összeért a csapat és a 30 pontos gát is átszakadt.

A fentiek alapján szerintem végre jó öltözőnk van, és most mindenki csakazértis hangulatban ideges. (Ha véletlenül simán nyertünk vagy kikaptunk volna tegnap, nem lenne ugyanez a helyzet és borítékolnám a vereséget péntek hajnalban.)

Ha ez sem indítja meg a szekeret, akkor semmi, és lehúzzuk magunkat a wc-n négy nap múlva.

De szerintem meg fogja. Végre érezni is lehetett a csapaton, hogy nyerni akarnak, nemcsak bohóckodni.

Akármennyire rossz matchup az Eagles nekünk (maximálisan egyetértek ezzel), ez a meccs nekünk a szezont jelenti majd. (Utána ugyanis a gyengélkedő Falcons és a kiszámíthatatlan Redskins jön, akár 4-4 is lehetünk a bye week előtt.)

Egy meccsen pedig bármi történhet.
Ideje lenne nekünk is nyerni már egy utolsó mp-s field goal-lal.