Akkoss

Detroit Lions

Akkoss
Utoljára láttuk
2 napja
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
161


Utolsó 10 fórum hozzászólás

28 napja
Akkoss Detroit Lions 161
Nyomjuk az all int, csak nem értem miért olyan srácokért, akiket más nem nagyon vinne... A posztok nagyjából rendben vannak, de jövőre nem lesz pickünk.
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Na Holmes, hozz egy jó CB-t pls
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Lassan nem vetném meg ha feljönnénk az általunk legjobbnak tartott CB-ért
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Első Defense pick mikor jön - mondjuk én örülök, hogy nem visznek senkit, hátha lecsúszik valaki hozzánk
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Nem örülök, hogy ennyit erősödik a Bears...
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Húzni fog a Chargers
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Nem vették át egyelőre a csapatok a detroiti stílust, remélem nem kell Holmes-ig várni egy kis tüzijátékra
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
A Pats lecsapta a labdát
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Mikortól nem spoiler?
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Izgalmas estét kívánok mindenkinek

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Sziasztok!

Ugyan ez az első hozzászólásom, de már évek óta olvasója vagyok a fórumnak.
Úgy látom, hogy az utóbbi időben eléggé kihalt a Lions csoport ezt szeretném akkor egy kicsit feldobni.
Most keretszűkítések után vagyunk, volt néhány meglepetés számomra, hogy kik kerültek ki az 53-mas keretből.

Craig Reynolds - Ő mindenképp ide tartozott számomra, mert két futóval maradt a csapat és szerintem elfogadható teljesítményt nyújtott, egy sima 3. számú futónak jó lett volna - helyette érkezett a Practice Squadba Zonovan Knight.

Starling Thomas V - Számomra ő fájt a legjobban, jól mozgott, jól szerelt, mindenhol ott volt, még ha pár hiba be is csúszott. Lehet, hogy nem szerzett pick six-et, mint Gilmore, de szerintem összességében egy jobb játékos, mint a kistesó. Nekem szerelésben Gilmore kifejezetten gyengének tűnt a pre season alapján (meg is lepődtem a bekerülésén, ahogy Dorsey-n is).
El is vitte a Cardinals, ahol bőven lehet esélye bekeveredni a rotációba.

Dylan Drummond és Chase Lucas is első körben kikerültek, de ők is bekerültek a PS-ba, aminek én személy szerint örültem... Drummond jól teljesített, egész jó kis slot elkapó, egyáltalán nem baj, hogy maradt. Lucas-nak is voltak jó pillanatai én speciel őt vártam Thomassal együtt a keretbe a fent említett két CB helyett, de a management jobban tudja kikkel szeretne dolgozni.

Maurice Alexander is PS-ba került, special teamben lehet használni majd esetleg.

Chase Cota-t talán még érdemes említeni, mint kimaradó, pozitív volt a játéka, de a sokadik elkapó után lett volna a sokadik elkapó.

Bekerülők közül az talán nekem meglepetés, hogy mindkét Okwara megragadt, bár edge-ben szerintem nem vagyunk túl mélyek és nem volt jobb opció náluk, főleg, hogy azért jóval tapasztaltabbak, mint a többiek.
Anthony Pittman volt talán még, akire nem feltétlenül számítottam, de kell az LB.
FB meg mindig kell egy, szóval Cabinda is maradt.

Minden esetre összességében én elégedett vagyok a kerettel és reménnyel telve várok egy jó szezont.

Szerkesztette: Akkoss
8 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Elkapók és a tight endek:

WR:
Amon-Ra St. Brown – A legfontosabb játékosunk szerintem. A liga talán legjobb slot elkapója lett 2 év alatt és lehet, hogy elfogult vagyok vele szemben, de szerintem összeségében még mindig alulértékelik a szakértők. Az a mentalitás, amit képvisel - ez az, amit Campbell és az edzői stáb látni szeretne mindenkitől , hogy ezzel azonosítsák a csapatot. Ő lesz az első, akit ki fog tömni Holmes, teljesen megérdemelten. Fun fact - van egy podcast, amiben rendszeresen szerepelnek Equanimeous-sal, ha valakit érdekel… jókat szoktak dumálni - alulra teszem a linket.

Josh Reynolds – Egy jó elkapó, de semmi extra. Egy alapot hozni fog a szezonban, ami egy 400-500 yard körüli teljesítmény lesz kb. Jameson visszatéréséig biztosan nagyobb szerep hárul majd rá, mint utána.

Kalif Raymond – Sokoldalúbb, mint Reynolds, szinte mindenhol bevethető, feljebb is sorolnám a rotációban. Jó szezont hozott tavaly, valami hasonlóra számítok tőle idén is. Punt returnerként is használtuk és teljesen megbízható volt, nem véletlenül kapott egy 2 éves hosszabbítást. 10.5M$ 2évre 2025-ig, amiből 8,7 garantált. Én ki vagyok ezekkel a számokkal békülve, szerintem Holmes jó munkát végez ezeknél a szerződéseknél, de erről, majd később.

Marvin Jones – Visszatért az öreg Marvin, régen felüdülés volt nézni a játékát a sivárságban. Ma már sokkal kisebbek az elvárások vele szemben, szerintem rendben lesz és amiket az edzésen mutatott az alapján még mindig képes lehet meglepetést okozni az ellenfél cornereinek. Egyelőre ő van egyedül, akit megbízható szélső elkapóként tudunk használni az első hat meccsen.

Antoine Green – Nem voltam benne biztos, hogy bent marad az 53-mas keretben. Volt bennem egy olyan érzés, hogy akit draftoltunk az fixen kap roster spotot, hogy a stáb bizonyítsa nem tévedett. Az előszezon végén azért megmutatta magát, nyilván nem érdemtelenül maradt a keretben. Egyébként pont egy Marvin Jones light-ot látok benne, ha minden jól megy.

Jameson Williams – Számomra Jamo a legnagyobb kérdőjel. Nem a képességivel van baj, hanem fejben. Ez a fogadás dolog nem néz ki jól, de kiheveri. „Szerencsére” most pont sérült is, úgyhogy alapból se állna rendelkezésre a szezon elején. Más kérdés, hogy elég sérülékeny... A tavalyi szezonban annyit tudtunk meg róla, hogy gyors. Goff-al nem igazán volt meg az összhang, vagy alul vagy túl dobta Williamst, ami remélhetőleg javul az idei szezonra. Pozitív volt látni, hogy a nyáron együtt készült az elkapó szekcióval, szóval remélem ragadt rá valami a többiektől. Az eltiltás alatt csak az orvosi stábbal kommunikálhat, de majd ők átadják neki a többi infót is. Ha fejben és egészségügyileg rendben lesz, akkor sztárpotenciál van benne, de ha az eddigi tendencia folytatódik, akkor Holmes elkönyvelheti az első nagy bust-ját.

TE:
Sam LaPorta – Nem voltam benne biztos, hogy lesz magasan TE húzás, de érkezett a második kör elején. Akkor meg abban nem voltam biztos, hogy ő volt a legjobb opció. A nyár után viszont sokkal pozitívabban látom a képet LaPortáról, nagyon jól mozgott, mindenhonnan csak dicséretet lehetett hallani és minden valószínűség szerint ő lesz a kezdő TE, maximum nem az első naptól. Szerintem remek szezonja lehet és akár egy top TE is válhat belőle pár év múlva.

James Mitchell – Pont miatta nem számítottam annyira tight endre az első körökben. Ugyan a tavalyi szezon jó részében sérült volt, amikor pályára került, jól és hasznosan játszott. Elsősorban az elkapói skilljeit csillogtatta, a hiányosságai fejleszthetők szerintem és tőle nagy javulást vártam idénre. Kérdés, hogy LaPorta mögött mire lesz képes (lehet csak 3. számú lesz), de én látok benne potenciált.

Brock Wright – Tavaly a semmiből húztuk elő a soha nem látott tight endeket (Zylstra, Wright) és jól működtek. Nyilván a rendszerből fakadóan könnyebb dolguk volt, de még így is felülteljesítették az én elvárásaimat. Wright egy megbízható TE, de benne nem látok sok fejlődési lehetőséget.

Összességében ezek a szekciók egy stabil, jó szintet tudnak hozni. Minőségben lenne még hova javulni, de mélységben teljesen rendben van, mert mindenki képes lehet egy elfogadható szintet hozni. Az extrát Amon-Ra, Jameson és LaPorta hozhatja majd (*Mitchell).Szerkesztette: Akkoss
8 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Én is mindig élvezettel olvastam Bazzani hozzászólásait - írásait, noha pótólni őt nem tudom, ez a szezon úgy érzem megér egy kis felvezetést, ha már a hype megérkezett.
Először a Rosterrel kapcsolatban az irányítók és a futók:

QB:
Jared Goff – A kezdő irányító. Az elmúlt szezon remekül sikerült számára, néha már tényleg bele lehetett látni egy franchise irányítót, de a rendszer nagyban segítette, hogy ilyen számokat hozzon. Ha csak olyan éve lesz, mint tavaly, szerintem már elégedettek lehetünk, azon felül minden csak bónusz. Szerződésért is játszik, kérdéses, hogy ez majd milyen hatással lesz rá... Hosszú távon nem látom a management céljait vele kapcsolatban, nem vetem el Goff hosszú távú (még 2-3 év) megtartását, de akkor egy Geno Smith szerű diszkont faktorral érvényesített (30-35M) szerződéssel. 40-45+ millióért én nem tartanám meg feltétlenül, persze sok függ a kondícióktól és az esetleges pótlási lehetőségektől.

Teddy Bridgewater – Második számú irányítónak tökéletes lehet. Nyilván nem fogja megváltani a világot, ha pályára kell lépnie (de ne kelljen), viszont elegendő kezdő tapasztalattal rendelkezik, hogy ne rajta menjen el egy meccs, a kötelező (igen, ebben a szezonban kellene lenni-e ilyeneknek) győzelmeket be tudja húzni a csapatnak. Valószínűleg erre az egy évre érkezett, de ez pont elég is.

Hendon Hooker – NFI list-en van, pályát idén nem nagyon fog látni, Dan el is mondta, hogy ez neki egy felépülő/tanuló év lesz, de lehet majd aktiválni, ha mégis úgy döntenének, hogy szerezzen egy kis NFL tapasztalatot idén. Öreg rookie, nem ő lesz az NFL következő arca, de egy upgradelt Bridgewatert én látok benne (jobb távoli passzok), ami azt jelentené, hogy akár lehetne belőle kezdő QB is, egyelőre még ez messze van. Minden esetre ha csak egy csere irányító lesz belőle, már megérte a 3. körös pick.

RB:
David Montgomery – Chicagotól érkezett, mindig is utáltam, amikor ellenünk futott… Szerintem bőven képes lesz pótolni Jamaal-t, ha nem is hoz rekord TD mennyiséget (ami azért inkább a támadó falnak volt köszönhető), impactban többet hozzá tud majd tenni, mint Williams. Nem teljesen ugyanaz a profil, kevésbé erőfutó, de sokoldalúbb, mint JW. A szerződése pedig szerintem teljesen csapat barát.

Jahmyr Gibbs – Az első élményem Gibbs-el kapcsolatban a - Miéééééért???? 1/12-n futó b*zmeg? Ezért éjszakázom? – és hasonló gondolatok között telt. No, nem azért, mert bármi bajom lenne Jahmyrral, csak éppen váratlanul ért, mint szerintem sokakat. A hátra csere után, amit okos move-nak tartottam, ez hidegzuhany volt, de még mindig jobb, mintha 1/6-on húzzák. A kis kitekintő után néhány szó az úriemberről. Agilis, dinamikus, gyors, jó a keze és kiválóak az irányváltásai… minden adott egy modern RB-hez. Campbell-ék amúgy is a már- már elcsépelt „offensive weapon” kifejezést használják rá, amiben van ráció. Jó tandemet alkothatnak majd Montgomeryvel (ha egészségesek maradnak). Nem hiszem, hogy agyeldobós számokat hozna az első évében, de a rendszerben szerintem jól fog működni.

Craig Reynolds – Végül Julian Okwara sérülése és IR-re tétele miatt bekerült az 53-mas keretbe és nem a PS-ban kezdi a szezont. 3. számú futónak tökéletes, kick returnerként is használni fogják.

Jason Cabinda (FB) – Egy jó fullback sose rossz!

Egyébként érdekes látni, hogy a management RB fronton hasonlóan építette azért fel a rotációt. Tavaly Williams és Swift, most Montgomery és Gibbs. Páronként hasonló skillsettel, csak idén mindegyik egy kicsit jobb kiadásban.

Folyt. köv.

Szerkesztette: Akkoss
8 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Támadó és belső védő fal

Támadó fal:
Taylor Decker – Klasszis teljesítményt nyújtott Decker tavaly, kevés hibával és rendkívül stabilan hozta magát. A legnagyobb plusz pedig, hogy végig játszotta a szezont. Bár idén is minden így lenne vele kapcsolatban.

Jonah Jackson – Magas szintet hozott az eddigi években, Isten őrizze meg jó szokását idénre is. Meg kéne majd tartani hosszabb távon, kérdés, hogy mennyire lesz drága.

Frank Ragnow – Pro Bowl centerünk és az egyik legjobb center a ligában. Nem tudom a későbbiekben hogyan tudjuk majd egyben tartani ezt a támadó falat, de Ragnow-t se szívesen engedném el.
Halapoulivaati Vaitai – Sérült volt az előző szezonban, meglátjuk mire lesz képes, a hírek egyelőre pozitívak vele kapcsolatban, szerintem rendben lesz.

Penei Sewell – Hozta a vele szembeni magas elvárásokat, Pro Bowler RT lett és elit teljesítményt nyújtott, nyomást alig enged és ha felrajzolják rá a play-t el is kapja. Kell ennél több? Megválasztották most a csapattársak kapitánynak is, szóval a vezérszellem is benne van.

Graham Glasgow – Visszatért Glasgow, teljes mértékben pozitívak az emlékeim vele kapcsolatban, csereként nagy segítséget tud majd nyújtani centerként és guardként egyaránt, de még az is lehet, hogy kezdeni fog.

Colby Sorsdal - Érdekes volt a draftolása, egyelőre elég nyers, nem tőle várnám a megváltást. Az első pár héten még nem hiszem, hogy érdemben játszani fog, mindenképpen kellett a padra valaki, aztán majd meglátjuk, hogy mit tudnak kihozni belőle az évek során. Guardban inkább fog majd snapeket kapni.

Matt Nelson – Nelsonnal kapcsolatban vannak kétségeim, hogy tudja-e a jó csere szintet továbbra is, de a tavalyi teljesítménye (mint kb. mindenkinek a támadó falból) remek volt.

Összegezve – A kezdő fal Top szinten van (akár Top 3), de rendkívül vékonynak érzem mögöttük a helyzetet. 1-1 rövidebb sérülést át lehet így vészelni, de több kezdő kidőlése esetén kártyavárként omolhat össze a fal és vele együtt az erre alapuló séma. Én ide valahonnan még szereznék 1-2 minőségi cserét, mert ha Goff-nak nem lesz elég ideje, az ő hibái is sokkal jobban fognak látszani.

Belső védő fal:
Alim McNeill – Sokat dolgozott a nyáron, fogyott és gyorsult, mellette pedig az erőszintet probálták szinten tartani nála. Fejlődésre van kilátás nála, szükség is lesz rá.

Isaiah Buggs – Vezéregyéniség a csapatban, egy elfogadható szintet mindig tud hozni. Voltak egészen ígéretes meccsei is, de azért extrát nem kell várni tőle.

Levi Onwuzurike – Döntő szezon lesz ez számára, mert eddig eléggé bust szagú, sajnos eddig nem alkotott maradandót, de innen csak feljebb van.

Benito Jones – Tavaly nem sok snapet töltött a pályán, idén nagyobb szerepet kaphat, kérdés, hogy ez mennyire lesz jó a csapatnak.

Brodric Martin – Nagyon magasan hoztuk el, szerintem akár UDFA-ként is lehetett volna hozni, nemhogy több pickkel felcserélni érte. Ez már történelem. Nagyon jó a személyisége és remélhetőleg a munkamorálja is, mert nagyon nyers még és a Höri által említett ölelős focit játszotta, ami ide édes kevés lesz. Meg kell tanítani rendesen szerelni és mélyebbre menni a szemmagasságnál.

Összegezve - Elég harmatos ez a részleg, és inkább átlagos vagy az alatti védőink vannak. Jó munkásemberekként dolgoznak majd, de kérdéses ez mire lesz elég. Nem ez a csapatrész lesz a legjobb, az fix. (Egy Jalen Carter elfért volna a rosteren, állítólag a személyisége nem tetszett a vezetőségnek.)

Szerkesztette: Akkoss
8 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Szépen lassan, de azért végigmegyek a rosteren...

Edge:

Charles Harris – Tavalyi szezonban keveset játszott, de egész hasznos volt a pályán. Nem tőle kell várni a megváltást, de egy korrekt teljesítményt tud hozni, a legjobb az lenne, ha ezt konstansan tudná produkálni.

John Cominsky – A tavalyi év egyik meglepetés embere volt, sokat játszott és meglepően megbízható jó munkásembernek tűnik, aki elvégez mindenféle feladatot. Nem lesz sack király, de kiválóan szűkíti a teret és megcsinálja a szerelésekett. Kellenek az ilyen játékosok a csapatba.

James Houston – Üstökösként tűnt fel a pályán tavaly, mondhatni, hogy a semmiből. 6. körös újoncként egyszer csak bekerült a szezon közepén a rotációba és hihetetlen sack számokat hozott (7 meccs - 12 szerelés - 8 sack). Voltak pletykák azzal kapcsolatban, hogy esetleg elcserélik, de mindenképp jó, hogy maradt. Főként gyorsaságával és furcsa technikájával veri meg az embereit, számomra élmény nézni a játékát. Nem lesz top pass rusher, a tavalyi számok azért nem fenntarthatók, de kiváló lehet szituációs játékoknál és van benne potenciál, szóval egy stabil tag lehet a rotációban és ha úgy kívánja a helyzet, kezdhet is.

Romeo Okwara – Megragadtak a keretben a tesójával (Julian IR-en), vele(ük) igazából a formaingadozás, ami nagyon szembetűnő, meg persze a sérülések. Van 1-2 jó meccsük, aztán 3-mon mintha ott se lennének, már ha egyáltalán játékra alkalmasak… Minden esetre, ha az Okwarák a depth alja, az annyira nem rossz.

Josh Paschal – Sérülésekkel bajlódott tavaly, nem volt igazán kiugró teljesítménye, egy- egy villanás talán. Minden esetre látszott rajta, hogy időre lesz szüksége, hogy felvegye az NFL ritmusát. Van benne fejlődési lehetőség, amit most az első meccsen már azért félig meddig meg is mutatott. Tőle mindenképpen előrelépést várok idénre.

Aidan Hutchinson – A csapat arca. Elképesztően hasznosan játszott tavaly, ha nem is minden idők rookie szezonját hozta, sokoldalúan segítette a csapatot – a sackek mellett összeszedett több fumble-t és interceptiont is – és kiváló a munkamorálja. Néha még elég rendezetlen a mozgása, szerintem ezen lehetne javítani, de egyébként a Chiefs ellen is megmutatta, hogy rengetegszer képes odaérni. Tőle is fejlődést remélek erre a szezonra és ha nem is lesz TJ Watt, Nick Bosa szinten, egy elit pass rusher kinéz végre Detroitban is. Otthon van és úgy is érzi magát, remélem hosszú ideig alapköve lesz a D-nek.

Összességében mondhatnánk, hogy Hutchinson meg a többiek, ami igaz is valamilyen szinten, de a többiek egy kis belső fejlődéssel (amire van reális esély) egész komoly impactet tehetnek le a pályára. Ha ez bekövetkezik, akkor egy közepes/jó (Top15 körüli) passzsiettetéssel számolhatnánk, ami már jelentős előrelépés lenne az eddigiekhez képest.

Szerkesztette: Akkoss
3 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Könyörgöm, egy ilyen félidő után ne olvadjunk le a másodikban. Thanks.
3 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Faszert nem rugtunk... Ilyenkor visszaüt.
3 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Faszert nem rugjuk be, 14 pontos előnyben nem kell kockáztatni.
4 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Kétségtelenül szabálytalan volt, simán dobható, valószínűleg nem látták a mezhúzást, de a későn érkező Anzalone azért elég látványos. Minden esetre ilyenből és ehhez hasonlóból nagyon sokat látunk, mondjuk, hogy 75%-ban bedobják.
Nekünk is ugyanúgy hibáztak, amikor egy sima offside-ot false startnak ítéltek 4&5-nél, ezzel megakasztva a drive-ot, automatikus 1st helyett 4&10.
Maradjunk annyiban, hogy most pont nem a bírókat hoznám fel.
Az évek során azért nagy részben a rossz oldalán álltunk a dolgoknak, főleg ha "nagynevű" ellenfelünk volt. Sok meccsdöntő szituációban érkezett zászló, ezért érint meg talán minket jobban.
4 hónapja
Akkoss Detroit Lions 161
Ben Johnson kurvára hiányozni fog, de most még élvezzük