Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 1 éve
Ez nem Fieldsen ment el szerintem, hanem az inkopetens hívásokonNe mondj ilyet, még meghallják
Akkoss
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Egy lyukas kotont nem adtam vna hogy lejon a mix😀Mert nem ismered a csapatunkat, en biztos voltam benne abban a pillanatban h meg volt 3 perc az elso tdnel
Tdog
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Toto21
5 949
Ez nem Fieldsen ment el szerintem, hanem az inkopetens hívásokonNem de amikor kellett nem nyerte meg. Azert voltunk addig is jatekban, mert ment a futas. Ha Fields-en mult volna, akkor mar reg elment volna a meccs. Detroit D is segitett a sok zaszloval.
Akkoss
több mint 1 éve
Fefe77
78
Szánalmas… ezek a hívások a végén.
több mint 1 éve
Akkoss
222
Ez nem Fieldsen ment el szerintem, hanem az inkopetens hívásokon
több mint 1 éve
Rem ez egy kis um - osu előzetes hogy fields mindjárt sír 😊
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
Egy lyukas kotont nem adtam vna hogy lejon a mix😀A washington nem viszi el?
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Egy lyukas kotont nem adtam vna hogy lejon a mix😀
több mint 1 éve
Mai nagyon nem ugy nezett kiAztan meg vezetett 2 driveot, a mi Dnk ellen bármikor van esély.Mert Goffnak egezs nap ket ertelmes passza nem voltHa ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
davemayer
Blevi
davemayer
több mint 1 éve
Holisit.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
Toto21
5 949
Köszi Lions 😊
több mint 1 éve
Hutch meglöki az O-linemant hogy hátrarúgja 2 pontért200IQ
több mint 1 éve
Aztan meg vezetett 2 driveot, a mi Dnk ellen bármikor van esély.Mert Goffnak egezs nap ket ertelmes passza nem voltHa ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
davemayer
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Biztos ez is Fields miatt volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
The last time, Lions was 8-2 or better, JFK was The presidentHajjajj, Bident ki sem fogják engedni a Fehér házból
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tdog
653
Fociba is jo lenne az a rugas
több mint 1 éve
Mert Goffnak egezs nap ket ertelmes passza nem voltHa ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
davemayer
több mint 1 éve
Utley
261
Hutchinson!!!! 😊
több mint 1 éve
Ha ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Akkoss
222
Ma 20-al kellett volna kikapnunk...
több mint 1 éve
Kampman
28 290
The last time, Lions was 8-2 or better, JFK was The presidentMindjárt jön az évforduló
zacknorb