Detroit Lions - Chicago Bears
10 hónapja
Ez nem Fieldsen ment el szerintem, hanem az inkopetens hívásokonNe mondj ilyet, még meghallják
Akkoss
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Egy lyukas kotont nem adtam vna hogy lejon a mix😀Mert nem ismered a csapatunkat, en biztos voltam benne abban a pillanatban h meg volt 3 perc az elso tdnel
Tdog
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Toto21
5 871
Ez nem Fieldsen ment el szerintem, hanem az inkopetens hívásokonNem de amikor kellett nem nyerte meg. Azert voltunk addig is jatekban, mert ment a futas. Ha Fields-en mult volna, akkor mar reg elment volna a meccs. Detroit D is segitett a sok zaszloval.
Akkoss
10 hónapja
Fefe77
78
Szánalmas… ezek a hívások a végén.
10 hónapja
Akkoss
175
Ez nem Fieldsen ment el szerintem, hanem az inkopetens hívásokon
10 hónapja
Rem ez egy kis um - osu előzetes hogy fields mindjárt sír 😊
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
Egy lyukas kotont nem adtam vna hogy lejon a mix😀A washington nem viszi el?
Tdog
10 hónapja
Tdog
653
Egy lyukas kotont nem adtam vna hogy lejon a mix😀
10 hónapja
Mai nagyon nem ugy nezett kiAztan meg vezetett 2 driveot, a mi Dnk ellen bármikor van esély.Mert Goffnak egezs nap ket ertelmes passza nem voltHa ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
davemayer
Blevi
davemayer
10 hónapja
Holisit.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
Toto21
5 871
Köszi Lions 😊
10 hónapja
Hutch meglöki az O-linemant hogy hátrarúgja 2 pontért200IQ
10 hónapja
Aztan meg vezetett 2 driveot, a mi Dnk ellen bármikor van esély.Mert Goffnak egezs nap ket ertelmes passza nem voltHa ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
davemayer
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Biztos ez is Fields miatt volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
The last time, Lions was 8-2 or better, JFK was The presidentHajjajj, Bident ki sem fogják engedni a Fehér házból
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Tdog
653
Fociba is jo lenne az a rugas
10 hónapja
Mert Goffnak egezs nap ket ertelmes passza nem voltHa ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
davemayer
10 hónapja
Utley
250
Hutchinson!!!! 😊
10 hónapja
Ha ezt hozzuk az kb csoda.Csoda?! Miért? A 2 szezon alatt egy olyan meccset sem tud felmutatni a nagy D HCunk amikor egy ilyen rlőnyt megtartottunk volna kiélezett helyzetben. Idén is rz kb a 3-4 ilyen meccs
Ott van bazzeg
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Akkoss
175
Ma 20-al kellett volna kikapnunk...
10 hónapja
Kampman
27 946
The last time, Lions was 8-2 or better, JFK was The presidentMindjárt jön az évforduló
zacknorb