Minnesota Vikings - Detroit Lions
1 hónapja
MiiiiMiért nem runoff????
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
1 hónapja
Fasza meccs volt.
1 hónapja
Rúgassák ra a gyerek ugyse ront 😀
1 hónapja
Kampman
28 290
Ez a létező legrosszabb döntés volt, kivár a passzal, aztán középre.
1 hónapja
Oda minek dobja be?
1 hónapja
Attól még renélhetem 😀 voltunk mar szarabb helyzetben 😂Remélem beszívják hogy térdelnekHa berúgják, akkor azért mindennel együtt 10 mp-e marad a vikingsnek....
Toca
kapitnono
1 hónapja
Remélem beszívják hogy térdelnekHa berúgják, akkor azért mindennel együtt 10 mp-e marad a vikingsnek....
Toca
1 hónapja
Akkoss
222
Ezt a safety játékot nem bírom... menni kellett volna a 1st ért
1 hónapja
Remélem beszívják hogy térdelnek
1 hónapja
Gyorsan beengedni? 😀
1 hónapja
Ez bukó lesz már sajnos.
1 hónapja
Akkoss
222
Kell valami váratlan play, mert a sablonokat megeszi a Vikings
1 hónapja
Na ezt most megcsinaljak Goffek???
1 hónapja
Akkor a masik oldalon?Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
kapitnono
Valahogy megis a Vikings vezet....
1 hónapja
Nyilván az a lényeg ami a végén vanHa a végén megnyerik én leszarom.Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
kapitnono
Toca
1 hónapja
Ha a végén megnyerik én leszarom.Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
kapitnono
1 hónapja
Akkoss
222
Na most már van baj
1 hónapja
Akkoss
222
Nem láttam jönni!Én se, a legrosszabbkor jött, de azért nincs vége, lehet javítani.
Toca
1 hónapja
Ebben a D-ben minden heten előlép valaki 1 "kis" extrával!!!🤪
1 hónapja
Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
1 hónapja
faszom beleverem
1 hónapja
Olinho18
94
Ezt hogy????