NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Giants - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
Persze kevertem. Ha nincs PO 75 %, ha van, akkor elég 70 %. Akkor legyen inkább még 7-8 meccs.Nem kell a PO is? Én úgy emlékszemelég ha Wentzet kb még 6-7 meccsig bent tartják és megvan a snap 70 %Azért ahhoz a colts jobban kell muzsikáljon 😉nekünk lesz biztosan két első körünk, de van esély a 3.ra is, azzal lehet vmit talán kezdeni 😛Jó kis draft pozikat lehet majd ott bukni 😊Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.az-az utolsó 5 forduló "izgalmas" roncsderbiket hoz majd a Skins Eagles Giants számára 😛
Teljesen ligautolsók vagyunk.
Zet
dande
Haba
dande
Haba
dande
Haba
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Haba
641
Nem kell a PO is? Én úgy emlékszemelég ha Wentzet kb még 6-7 meccsig bent tartják és megvan a snap 70 %Azért ahhoz a colts jobban kell muzsikáljon 😉nekünk lesz biztosan két első körünk, de van esély a 3.ra is, azzal lehet vmit talán kezdeni 😛Jó kis draft pozikat lehet majd ott bukni 😊Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.az-az utolsó 5 forduló "izgalmas" roncsderbiket hoz majd a Skins Eagles Giants számára 😛
Zet
dande
Haba
dande
Haba
dande
több mint 3 éve
elég ha Wentzet kb még 6-7 meccsig bent tartják és megvan a snap 70 %Azért ahhoz a colts jobban kell muzsikáljon 😉nekünk lesz biztosan két első körünk, de van esély a 3.ra is, azzal lehet vmit talán kezdeni 😛Jó kis draft pozikat lehet majd ott bukni 😊Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.az-az utolsó 5 forduló "izgalmas" roncsderbiket hoz majd a Skins Eagles Giants számára 😛
Zet
dande
Haba
dande
Haba
több mint 3 éve
na gabr.time már nem érdekelszép estét
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Haba
641
Azért ahhoz a colts jobban kell muzsikáljon 😉nekünk lesz biztosan két első körünk, de van esély a 3.ra is, azzal lehet vmit talán kezdeni 😛Jó kis draft pozikat lehet majd ott bukni 😊Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.az-az utolsó 5 forduló "izgalmas" roncsderbiket hoz majd a Skins Eagles Giants számára 😛
Zet
dande
Haba
dande
több mint 3 éve
nekünk lesz biztosan két első körünk, de van esély a 3.ra is, azzal lehet vmit talán kezdeni 😛Jó kis draft pozikat lehet majd ott bukni 😊Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.az-az utolsó 5 forduló "izgalmas" roncsderbiket hoz majd a Skins Eagles Giants számára 😛
Zet
dande
Haba
több mint 3 éve
Haba
641
Jó kis draft pozikat lehet majd ott bukni 😊Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.az-az utolsó 5 forduló "izgalmas" roncsderbiket hoz majd a Skins Eagles Giants számára 😛
Zet
dande
több mint 3 éve
Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.az-az utolsó 5 forduló "izgalmas" roncsderbiket hoz majd a Skins Eagles Giants számára 😛
Zet
több mint 3 éve
Haba
641
Jövőre kell minden posztra is új ember kb... De QB is? DJ még így is szerelem gyerek, szóval maradni fog.Addig, amíg a tulajok írtóznak az innovatív gondolkodású személyektől, marad minden így, akárkit is hoznak
A kérdés: All time szar rekordok halmozása DG részéről. Mennyi kakit engedünk még neki? De a következő GM/edzők/szurkolókat sem irigylem. Nagyon semmilyenek vagyunk, átlag alatti játékosokkal és pocsék edzői gárdával, még szarabb vezetőséggel.
Sorry, de a szar minden hangulat totál elkapott.
GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
Zet
1 549
Nincs nagyon mit szépíteni, ez a meccs kihozta a lényeget.Teljesen ligautolsók vagyunk.
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Jövőre kell minden posztra is új ember kb... De QB is? DJ még így is szerelem gyerek, szóval maradni fog.A kérdés: All time szar rekordok halmozása DG részéről. Mennyi kakit engedünk még neki? De a következő GM/edzők/szurkolókat sem irigylem. Nagyon semmilyenek vagyunk, átlag alatti játékosokkal és pocsék edzői gárdával, még szarabb vezetőséggel.
Sorry, de a szar minden hangulat totál elkapott.
több mint 3 éve
Haba
641
Előző gondolataimhoz annyit, nem hiszem, h DJ 100%os. Fura is volt egyáltalán a kezdőbe rakása azután, amit múlt héten kapott, és ahogy kóvájgott
több mint 3 éve
Na vajon DJ kinyírja ma a karrierjét???
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Tapsi nem ismer mást csak a középső futást?????????
több mint 3 éve
Al
594
Én csak arra gondoltam, hogy a szép visszahordás után, a Giants megpróbálja "szépen" búcsúztatni a félidőt. Így nagy volt a sansz a nagy játékra, amiben a kockázat is nőt egy INT-re.nem, én éreztem hogy lesz még itt fordulatMr.Arc? Te nem nézted ki belőletek?Szinte éreztem, hogy maradt annyi idő, hogy még egy INT beleférén is.. mr arc
Al
Szesze
Al
Szesze
több mint 3 éve
nem, én éreztem hogy lesz még itt fordulatMr.Arc? Te nem nézted ki belőletek?Szinte éreztem, hogy maradt annyi idő, hogy még egy INT beleférén is.. mr arc
Al
Szesze
Al
több mint 3 éve
Al
594
Mr.Arc? Te nem nézted ki belőletek?Szinte éreztem, hogy maradt annyi idő, hogy még egy INT beleférén is.. mr arc
Al
Szesze
több mint 3 éve
Al
594
Erre mi szükség volt, fingom nincs. Talán, hogy a Giants szurkolók ne menjenek haza a félidőben.
több mint 3 éve
Haba
641
Nahát, elkapta
több mint 3 éve
Szinte éreztem, hogy maradt annyi idő, hogy még egy INT beleférvagy több 😛
Al
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Szinte éreztem, hogy maradt annyi idő, hogy még egy INT beleférVagy 2 😀
Al
több mint 3 éve
Szinte éreztem, hogy maradt annyi idő, hogy még egy INT beleférén is.. mr arc
Al
több mint 3 éve
köszi XM
több mint 3 éve
Toney sem volt egészséges, rá is sérült...Sajnos a pech mellett, az történik amitől tartottam. A vezető gárda a seggét mentendő félsérült játékosokat is berak, mint pl Thomasnézhetetlenül szarok vagyunk... idén még nem hagytam abba meccsnézést félidőben, ma ez meglehet azértHihetetlen hogy teljesen leserul mindenki egy ütestol, ilyen szerencsétlenek hogy lehetünk…Thomas kiesése után teljesen feladtuk ezt a meccset
ironroy
Rodaron
Haba