Szesze

New York Giants

Szesze
Lakhely
Szentlőrinc
Utoljára láttuk
2 perce
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
14 180


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 perce
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Én ezért nem szoktam. 😊
ozibozi
én is csak véletlen találtam rá, nem vagyok ilyen mazochista azért
5 perce
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
igazán feldobja a hangulatom ez a kis értékelés kösz !jó újra olvasni 😊
sajnos teljesen igaz ...az idei újabb remek fejezettel majd ki kell egészíteni , teljesen illik majd ebbe a képbe és jövőre újra elővesszük
egyszerűen hihetetlen hogy ezért a munkáért dollármilliókat vesznek fel emberek
yooker
Jah, én is "örömmel" olvastam vissza..
7 perce
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Nem hiszem el. M. Cecília: „mindenki a saját maga korlátai között” tegyen meg mindent.
nagylaza
Igazából semmi konkrétat nem mondott most sem 😂
Mindenki hogy tudja, stb
Chargers LT
Milyen szél fújta ezt a nőt oda, ahol most van? Akár sajnálhatnám is a szerény képességei miatt, de nem érdemli meg. Igaza volt Kunetz Zsombornak (mentőorvos), hogy nem lett volna szabad elvállalnia ezt a pozíciót, mert nyilvánvalóan alkalmatlan rá.
nagylaza
Mondjuk ez nálunk sosem volt akadály.
48 perce
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Ezt írtam tavaly valamikor szezon elején:

"Jah, a fő baj valóban az, hogy nem igazán látni a koncepciót és így nehéz elképzelni, hogy hogy a francba fogunk ebből kijönni. Nyilván néhány jó drafttal lehetne érdemben előre lépni, de sajnos megnézve az utóbbi évek húzásait, ott se lehet látni a logikát.
2017-ben első körös TE.. ilyen húzás még olyan csapatnak is nagyon erős akik teljesen készen vannak. Ráadásul nálunk akkor itt volt még OBJ és Sheppard WR duónak.. cserébe nem volt OL semmi. Ehhez kellett TE-t húzni? Ekkoriban még a védelem is egész jó volt, egy közepes OL-re voltunk attól, h PO aspiránsok legyünk. A drafton nem jött az OL-be senki.. Utána csodálkoztunk, h szar minden, ráadásul Eli személyében olyan QB-nk volt akinek még fénykorában is szüksége volt a jó OL-re ahhoz, h teljesíteni tudjon. Ki érti ezt?
Következő évben hozunk egy RB-t 1/2-re.. oké, h korszakos zseni a gyerek, de megint csak egy luxuspick egy közben még jobban széteső csapatba, ráadásul már volt egy playmakerünk OBJ személyében, borítékolható volt, h ez konfliktusokhoz vezet majd. Idei draft: 3 első körünk volt. Az látszott, hogy az OL-t talán sikerült némileg rendbe rakni, de azért ez még finoman szólva is bizonytalan helyzet. A néha teljesen érthetetlen játékosmozgások után elfogyott a védelmünk, egyedül a DL belső része tűnik elfogadhatónak, bár Snacks érthetetlen elengedése után ott is ütöttünk egy felesleges lyukat. Pass rushunk teljesen nulla!! Ez legalább olyan intő jel volt még egy laikusnak is, mint az évekig nem létező OL.
Erre a drafton a három első körünkkel húzunk egy absz megosztó QB-t, sokkal magasabban mint várták, egy futás ellen jó DT-t és egy CB-t.. FA-n se hozunk pass-rushert még mutatóba sem. Hogy képzelték ezt, nem értem?? Most meg csodálkozunk, h szánalmas a védelmünk?
Tök egyértelmű, h a köv drafton el kell hozni a legjobb pass-rushert és mellé FA-n is hozni kell egy minél jobbat. Emellett el kell kezdeni Jones tesztelését a szezon második felében, addigra talán kicsit jobb lesz a WR állomány a visszatérőkkel, úgy már reálisan meg lehet nézni, hogy mire képes és kurvára bízni kell benne, hogy beválik, különben esélyünk nincs előre lépni a következő években.
Sajnos rengeteg hiba, meg érthetetlen döntés volt az utóbbi években amiknek természetesen megisszuk a levét, jelenleg nem tudom elképzelni, hogy markáns javulás lenne erre az évre, szóval vszínű visszasírjuk még az egyéni balfaszságok vagy bírói döntések miatt éppen hogy elvesztett meccseket is.. "

Idénre se vagyok derűlátóbb, pedig a draft még le se zajlott..
56 perce
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Betyár társam Sobri ☝️
""""MI A KIS FASZOM VAN VELED""" ???

Teljes negativ vagy 🤔😱🥺
Mint ha LoveSobri elvtárst olvasnám de még ő is pozitivabb mint TE !
Nem beszélve arról mivel valahol vélemény vezér vagy és az intelligensebb szegmensbe tartozol sokan adnak a vélleményedre.(köztük én is)
És nem értem ezt a 360° fordulást nálad.Főleg úgy hogy mivel nagyon nincs vagy is nem áll rendelkezésre megfelelő adat a megfelő konzekvenciák levonására.
De te mint ha elvesztetted volna a realitás érzékedet és csak végletekbe lennél képes gondolkozni ami tőled merőben szokatlan.
Rózsa Sándor (betyár)
360 fokos fordulás?😊
nagylaza
Egyébként találó, mert pontosan annyit fordult, csak kicsit megszédült tőle, de én más változást nem látok 😊

Szerkesztette: Szesze
7 órája
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Azért a Dél-Koreaiak büszkék lehetnek magukra.
 index.hu/kulfold/2020/03/28/del-koreaban_vesztesre_all_a_koronavirus/
7 órája
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
A tegnapi kétségbeejtő helyzet után (sajnos all time rekord porszennyezettség született Pécsett) a mai értékek szerencsére sokkal kedvezőbbek egyelőre. Ettől még persze mindig jóval magasabbak az értékek az egészséges szintnél, de most már kb egy rossz téli nap szintjének eredményeit mérem.
Szesze
ezt kerlek ne hagyd abba, imadom a napi levegominosegi jelentest Pecsrol pedig en szegedi vagyok 😀
rokaur
😀 Én azért tegnap nagyon beszartam. Olyan értékek voltak amik konkrétan életveszélyes szint.. ráadásul ezt az egész mérőhálózatot kb egyedül üzemeltetem itt és épp táppénzen vagyok (najó, most már van egy kollégám). Sajnos a környezetvédelem sincs jobb helyzetben, mint az egészségügy..

Szerkesztette: Szesze
8 órája
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
A tegnapi kétségbeejtő helyzet után (sajnos all time rekord porszennyezettség született Pécsett) a mai értékek szerencsére sokkal kedvezőbbek egyelőre. Ettől még persze mindig jóval magasabbak az értékek az egészséges szintnél, de most már kb egy rossz téli nap szintjének eredményeit mérem.
8 órája
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Na jó, akkor ma reggel bevásárlásnál. Időben indulok, hogy 9-re végezzek:
ALDI, hosszú de fegyelmezett sor, 15 perc alatt bejutok, meg tudom venni amit szeretnék.
LIDL: nincs beengedés, mehet aki akar. 9 előtt elkezdenek kiabálni hogy mindenki menjen ki, mert a 65 év felettiek jönnek. Sorban előttem idős házapár. Rájuk szólok hogy miattatok zavarnak ki, erre vigyorogva bejelentik, hogy mindketten 64 évesek. Amikor nem figyeltek lefényképeztem őket, erre a személyzet odaugrott hogy "fényképezi a vevőket!" azonnal töröljem ki itt előttük, különben rendőrt hív. Kettőből az egyiket (sajnos a jobban sikerültet) kitöröltem előtte, ettől megnyugodott. Kurva fölháborító!
bcsarli
Szerintem meg az a felháborító, hogy te bevásárló köröket mész, Aldi, Lidl gondolom a Sparban a Steffl akcióra majd benézel délután, igy -akár tudtodon kívül- terjeszted a vírust, de jajongsz a szigorúbb karanténért, illetve várod a gyors megoldást.
Ez klasszik államfüggő viselkedés, hasonlít ahhoz, amikor valaki eldobja a szemetét, majd megállapítja, hogy igazán lehetne több utcaseprő, mert hogy néz már ki ez az utca. A saját felelősséged, kötelességed alól könnyen felmentetted magad, de beszólsz az időseknek, akik betartanák a korlátozást, hogy te miattuk nem mehetsz be valahová. Hát gratulálok.
vpi
Ja, és én időben érkeztem, csak kizavartak miattuk, mert előtte az ALDI elhúzódott, így 9 előtt 5 perccel végeztem.
bcsarli
Már csak az az eretvágó kérdés, hogy miért kell az aldi+lidl kombo, mikor a kutyakaján kívül egy az egyben ugyanaz a 2 üzletlánc, még az elrendezésük is ugyanaz, nemcsak a termékeik.
VanillaSky
akkor én a kutyakajára tippelek 😊
8 órája
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Én azt nem hiszem el, hogy júniusig ne találjanak bármilyen szert ami javít az arányokon.
Bazzani
Igen, pont ezért kell most időt nyerni, nincs más választás. Szerintem is lesz ellenszer addig.
Szesze
Szerintem meg nem. Egy ellenszert nem csak ugy bedobsz sokhetes, honapos teszteles nelkul. Nemelyiket meg evekig trsztelik raadasul.

Ha fogjak, es elsietik, emiatt nem tesztelik rendesen, es mondjuk varjak meg, hogy hosszabb, hetes, honapos tavon a vakcinanak vannak-e mellekhatasai, es ha igen, milyenek, akkor rabasznak. Ha kiderul, hogy peldaul van valami durvabb mellekhatasa, es emiatt meghalnak emberek, abbol botrany lesz.

Ezt ketlem, hogy megkockaztatjak azert, hogy 2-3 honappal hamarabb kidobjanak valami vakcinat. En szerintem szeptember-oktober elott nem lesz semmifele rendes vakcina.
Stez
Nem tudom, nem értek hozzá, csak az alapján reménykedem, hogy azt olvastam elkezdtek nagy ütemben tesztelni olyan szereket amiket már korábban fejlesztettek ki, így ezeket már nem kell engedélyeztetni és jó esély van rá, hogy hatásosak lehetnek ez ellen a vírus ellen.

Az világos, hogy védőoltás jó darabig még nem lesz.
Szesze
A gyorsteszt szerintem fontosabb, az a gazdaságot beindíthatja, meg kilapítja a görbét.
bcsarli
Igen az is nagyon fontos persze, és arra aztán pláne megvan a reális esély, hogy működjön.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Annyit vígasztalásul, hogy mivel így most kerek a világ, a fenti úriemberek elérték céljukat, most jó sokáig nyugi lesz a Patstől, nem lesz 6. SB győzelem hosszú-hosszú évekig.
Sobri Jóska
Ha te mondod.. a te jóslataid mindig is tökéletesen beváltak 😛
A többi részét meg felesleges kommentálni, mint általában, de mondjuk egy ilyen meccs után idejönni egy ilyen hsz-szel az ellenfél topicjába finoman szólva is nagyon gusztustalan dolog.
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Ahogy az életben úgy a sportban is hiszek a változásban, a comebackekben, és kibaszottul örülük, hogy bár 6 évig nekem volt igazam, idén már végre nem. Idén sikerült végre a fasz jó végére keveredni, hogy ilyen profán hasonlattal éljek.

Összegezve: már épp ideje volt ennek a SB győzelemnek. Igazán megérdemeltem. 😊

Sobri Jóska
Összegezve: Nem, nem volt igazad 6 évig, igazából egy percig sem volt igazad, mert te folyamatosan azt hajtogattad, h Bradyvel nem képes nyerni többet a Pats és minden egyes kiesés után citáltad ezt a marhaságot, mindenféle "ész"érvekre hivatkozva. Ez nem eljinxelés volt, hanem primitívség/absz hozzá nem értés.. Most egy darabig nyilván csönd lesz, de aztán gondolom legkésőbb az első kiesés után átállsz majd a Tebow-val már 3 gyűrűt nyert volna a Pats mantrára, ami eleve sokkal jobb is számodra, mert az bár persze még nagyobb baromság, de legalább nem bizonyítható..
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Nevetséges, h Brady nyakába varrjátok azt, h kiestetek a PO-ból.. Ha valaki én aztán ki nem állhatom Bradyt, de azok akik most arra hivatkozva szídják és teszik felelőssé őt a vereségért, h nálatok ő az elit ember akinek meccset kell nyernie, nem például a védelem az úgy hülyeség ahogy van! Ezzel a védelemmel sosem nyertetek volna SB-t, az a baj, h azon kéne elgondolkodni inkább, h nem lehet, h a 14-2es alapszakasz teljesítmény volt az ami irreális volt? Sokan itt eleve elkönyveltétek a győzelmet a Jets ellen, de igazából egyáltalán nem voltatok egyértelmű favoritok, mert ha valakiről lehetett feltételezni, h képes megállítani a Brady féle passzjátékot az éppen a Jets volt. És azt is lehetett tudni, h ha ez megtörténik akkor kurva nagy szarban lesztek, ezt a meccs igazolta is.
36 TD 4 INT... az, h idáig jutottatok egyáltalán és nem valahol a középmezőny alján végeztetek ebben a szezonban kb Tom Bradynek köszönhető. Kurva gyorsan felejtetek.. szánalmasnak tartom ezt a megközelítést úgy ahogy van.
Nah megvédtem Tom Bradyt ezt is megéltem... megyek leköpöm a tükröt 😊
1 napja
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Sziasztok!

Elsősorban a pécsiekhez szól ez most, de az egész országra érvényes ez csak kisebb mértékben. Én a levegőtisztasággal foglalkozom itt Pécsett és az éjszaka óta nagyon nagy koncentrációjú porszennyezést mértünk a városban. Mára kiderült, hogy valószínű ez okozza:

 www.met.hu/ismeret-tar/meteorologiai_hirek/index.php?id=3686&m=2&hir=Porfelho_erkezett_az_Aral-to_kiszaradt_medrebol

Az egész országban megjelent a cucc, de a mi térségünkben a mai nap során extrém durva szintre nőttek az értékek (jelenleg 200-400 mikrogramm/m3-t mérek, ami 15 éves pályafutásom során sosem fordult elő). Ennek oka az, hogy 1000 méterről 500-ra "nyomódott" le ez a porral telített levegő, a Mecsek megfogta az egészet, szél nincs, így a következő napokra itt ragad ez az egész szar a nyakunkon. Várhatóan vasárnapra, de inkább hétfőre fog érkezni egy hidegfront ami kitisztítja majd a levegőt, addig kifejezetten káros a levegőn tartózkodni, főleg hogy ez a szar éppen a tüdőt terheli meg különösen, köhögést is generál (ez a szint már a nem érzékenyeknél is), ezáltal az emberek még a koronás tünetekkel is keverni fogják a dolgot. Remélem megfelelő lesz a tájékoztatás az önkormányzat részéről is, de mindenesetre akit érint a dolog az most különösen ne nagyon császkáljon a hétvégén a levegőn.

Szerk: Hivatalos irányokba ne terjesszétek, mert kaptam én már ilyenért fegyelmit anno, a másodiknál szerintem kirúgnának 😊

Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Hát ez egy váratlanul csúnya és elég vállalhatatlan vereség volt.. Én, mint írtam is korábban azt vártam, h mindkét csapat hosszú drive-okat fog vezetni, mert mindkét védelmet sokkal gyengébbnek tartottam, mint a másik támadósorát. Ezt most is így vélem és nagy szegénységi bizonyítványnak tartom a Steelers offense részéről, hogy magukhoz képest egy ilyen gyenge szintet tudtak csak hozni, pedig a Pats védelem sztem semmivel nem volt jobb, mint amire számítani lehetett. Az a baj, h itt nem volt szükség a Belichick féle mágiára se, annyira megzavarta a csapatot Bell kiesése, illetve olyan béna playhívások voltak a meccs érdemi részében (ami nem tartott sokáig..) a pittsburghi offense részéről, h esély se volt, főleg hogy a védelem is teljes betlit tolt, nyoma nem volt a mostanában mutatott felfelé ívelésnek (mondjuk ezen az oldalon én erre is számítottam nagyrészt, egy elit offense ellen ez benne volt a pakliban).
Túl sok elemzésnek nincs is értelme ezzel a meccsel kapcs, tényleg csak az edzők felelősségéről érdemes beszélni, üvölt a szituáció az offense coord cseréért, mert itt nem a WR2 hiányon múlik a dolog ez nyilvánvaló.. itt most nem azt kell(ene) nézni, h egy egész jó offense van, ezért nem kell váltani, hanem úgy kell nézni, h egy ilyen offense állománnyal bárkit odaültetsz a kispadra csak jobbat tud kihozni ebből. De komolyan, bárkit. BigBennel pl semmi baj nem volt ezen a meccsen, nincs itt leszálló ág, egy normális edzővel szinte levédekezhetetlen támadójátékot kellene produkálni minden meccsen.. erre egy középszerű D, középszerű teljesítménnyel simán megfogja őket az év legfontosabb meccsén, ez kb szégyen kategória nálam.

Szerkesztette: Szesze
6 hónapja
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Jah, a fő baj valóban az, hogy nem igazán látni a koncepciót és így nehéz elképzelni, hogy hogy a francba fogunk ebből kijönni. Nyilván néhány jó drafttal lehetne érdemben előre lépni, de sajnos megnézve az utóbbi évek húzásait, ott se lehet látni a logikát.
2017-ben első körös TE.. ilyen húzás még olyan csapatnak is nagyon erős akik teljesen készen vannak. Ráadásul nálunk akkor itt volt még OBJ és Sheppard WR duónak.. cserébe nem volt OL semmi. Ehhez kellett TE-t húzni? Ekkoriban még a védelem is egész jó volt, egy közepes OL-re voltunk attól, h PO aspiránsok legyünk. A drafton nem jött az OL-be senki.. Utána csodálkoztunk, h szar minden, ráadásul Eli személyében olyan QB-nk volt akinek még fénykorában is szüksége volt a jó OL-re ahhoz, h teljesíteni tudjon. Ki érti ezt?
Következő évben hozunk egy RB-t 1/2-re.. oké, h korszakos zseni a gyerek, de megint csak egy luxuspick egy közben még jobban széteső csapatba, ráadásul már volt egy playmakerünk OBJ személyében, borítékolható volt, h ez konfliktusokhoz vezet majd. Idei draft: 3 első körünk volt. Az látszott, hogy az OL-t talán sikerült némileg rendbe rakni, de azért ez még finoman szólva is bizonytalan helyzet. A néha teljesen érthetetlen játékosmozgások után elfogyott a védelmünk, egyedül a DL belső része tűnik elfogadhatónak, bár Snacks érthetetlen elengedése után ott is ütöttünk egy felesleges lyukat. Pass rushunk teljesen nulla!! Ez legalább olyan intő jel volt még egy laikusnak is, mint az évekig nem létező OL.
Erre a drafton a három első körünkkel húzunk egy absz megosztó QB-t, sokkal magasabban mint várták, egy futás ellen jó DT-t és egy CB-t.. FA-n se hozunk pass-rushert még mutatóba sem. Hogy képzelték ezt, nem értem?? Most meg csodálkozunk, h szánalmas a védelmünk?
Tök egyértelmű, h a köv drafton el kell hozni a legjobb pass-rushert és mellé FA-n is hozni kell egy minél jobbat. Emellett el kell kezdeni Jones tesztelését a szezon második felében, addigra talán kicsit jobb lesz a WR állomány a visszatérőkkel, úgy már reálisan meg lehet nézni, hogy mire képes és kurvára bízni kell benne, hogy beválik, különben esélyünk nincs előre lépni a következő években.
Sajnos rengeteg hiba, meg érthetetlen döntés volt az utóbbi években amiknek természetesen megisszuk a levét, jelenleg nem tudom elképzelni, hogy markáns javulás lenne erre az évre, szóval vszínű visszasírjuk még az egyéni balfaszságok vagy bírói döntések miatt éppen hogy elvesztett meccseket is..
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Ez a meccs teljesen agyamenten alakult számomra, de mondjuk nem hiszem el, hogy volt olyan ember aki ilyesmire számított.. Itt eredendően az volt a kérdés, hogy a Steelers O és a Jags D mire megy egymással. Mivel mindkettő elit szint, így kicsi volt az esély, hogy az egyik le tudja dominálni a másikat, de itt tulajdonképpen mégis ez történt, nem is annyira a Jags D rossz napja miatt, hanem mert a Steelers offense klasszisai szinte egytől egyig a legjobbjukat hozták, szerintem konkrétan a legjobb teljesítményüket produkálták eddig. És akkor ennek ellenére tulajdonképpen simán nyer a Jags?! Ez egészen hihetetlen kategória ebben a formában.. mivel mi elég gyorsan elszálltunk ebben a szezonban, így én a Jacksonville-nek szurkoltam egész évben, majdnem az összes meccsüket láttam, úgyhogy örültem az eredménynek, de ez a Jags O - Steelers D párharc egyszerűen értelmezhetetlen számomra ezen a meccsen, pedig én eddig is azt tartottam a Jags O-ról (le is írtam), h bár nyilván nem egy ligaelit egység, de e mellé a D mellé elég lehet akár egy SB gőzelemre is. A Steelerst idén keveset láttam, így nem tudtam pontosan mi várható tőlük D oldalon, de amit itt védekezés címszó alatt előadtak ezen a meccsen arra a terített betli egy nagyon hízelgő jelző..
Az ilyen meccsekkel én úgy vagyok alapvetően, hogy bár nyilván nagyon sok tanulságuk van, de annyira irreálisan alakult szinte minden, hogy nem nagyon lehet belőlük messzemenő következtetéseket levonni.. Viszont azért az nagyon látványos és érthetetlen volt (és tulképp ez döntötte el a meccset), hogy a meccs elején mennyire bent maradt az öltözőben a Steelers.. ennek nemtom mi az oka, talán lekezelték a Jags-et, de akármi az oka az biztos hogy ez egyértelműen edzői felelősség és azért egy PO meccsen az ilyesmi eléggé megbocsáthatatlan kategória.
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
Csak úgy mellékzöngeként ugye egy hét alatt két elsőköröst dobtunk, ki, mer a vezetőség mindent jól csinál, sosetéved, s egyáltalán bármi csekekvését meg lehet utólag magyarázni, mer az a fasza. Kolbert kezd fáradni, a hároméves caphellt túléltük, de jönnek a hüjeségek, azt tuggyátok, hogy a Magastorony tárgyalást azért buktuk el, mert emeltünk 500e dodót, de cserébe levágtuk az incentive-ket, nemhijába hagyta ott papirostul az asztalt. Hasonló majomkodást el tudok képzelni a Timmons tárgyaláson is. Csak annyit akarok mondani, hogy a játékosoknak is van érdeke, persze lehetsz elvakult frontofficazOlimpos hódoló. De ha valaki megérdemelte volna, hogy itt vezessen le az Timmons. És ez sokadik, ahogy Polamaluval és számos ikonunkkal elbántunk, folyamatos átsruktúrálás majd kibaszás. Ez nem Dan bácsi Steelerse, itt nincs respect, ez nem az a frencsájz. Mindeki sütögeti a maga pecsenyéjét, ahogy Brownnak is megérte hülyétcsinálni az egész öltözőből, ahogy profi hozzáállás a sportkódexhez Bryanté vagy Bellé.

S persze majd a szezon megmondja milyen lesz az amit kapunk, ami biztos élményszámba megy majd az Matakevics meg L.J. Fort beugrásai. S még mindig aszondom tíz segget kinyaltunk, hogy 2018-ra összevissza húszonakárhány élő szerződésű játékosunk legyen, capishi itt a deglett kutya, szórjuk a pénzt a skillre, azt jómunkásember nem vegyon keretfeltöltésileg.
sutianap
Ennél nagyobb ostobaságot pedig rég olvastam itt. 😊 Colbert kezd fáradni? Miről beszélsz süti? Konkrétan felépítettünk egy bajnokesélyes csapatot kb csak draftból. Mindezt 2 átmeneti évvel, de az se volt rosszabb 8-8-nál. Hogy becsúszik 1-1 hiba (pl JJ draftolása)? Ez benne van. És? Ez a csapat sorozatban háromszor PO-ban volt (erre több mint 15 éve volt példa nálunk), idén pedig főcsoportdöntőt játszott.

Többek között pont azért tudunk jó csapatot építeni, mert nem vagyunk hajlandóak túlfizetni játékosokat - a la Timmons to Miami...
Soldados
Tudod - PO - Brady - 127,5 qbr vs. Steelers - milyen védelemről, milyen bajnokesélyesség? Ki él alternatív valóságban?
sutianap
Es ehhez meg tegyuk hozza, hogy ugy volt egy gyenge csoportban meg a po sem lesz meg, ha remlik az ev kozepe...😊 De ahhoz hogy a steelers sb eselyes legyen egy NE et, vagy Atlantat el kellene tudnia verni.

Ez meg nagyon nem a realitasok talaja mostansag. De ezt mar a KC, MIA, NE meccsen is le lehet merni mennyire volt barmire is eselyunk. NE ellen nezzuk vissza a merlegeket, meg a po eredmenyeket es tisztan latszik mikor volt utoljara eselyunk sb run ra. Ha kiesnek. 😊
gabistar
Hány példát mondjak, amikor egy csapat elver egy másikat, aztán jön a PO és a vesztes agyonveri a győztest? Vagy emlékszel, Charlie Batch-csel elvertük a későbbi bajnok Ravens-t. Ettől bajnokesélyes volt az a csapatunk? Nem, az egy középszar csapat volt. Ez pont ugyanilyen. Attól, hogy a Pats többnyire hülyére ver minket, bajnokesélyes csapatunk van.

De persze ha ti feltétlenül szarnak akarjátok láttatni a főcsoportdöntős csapatunkat és annak 10-15 éve regnáló vezetését, csak tessék. De ettől még nem lesz igazatok. Totálisan összefüggéstelen, egymással semmilyen relecióban nem álló dolgokat próbáltok összemosni...
Soldados
Hat nem igazan, te irtad, hogy masnap el tudnank verni oket akar egyel is. Hat erre kb 10 eve nincs pelda rajatszasban. Szoval ez most nagyon is relevans info. Az hogy ev kozben elvertuk oket semmit sem jelent. Po ban mikor is? Ez a lenyeg.
gabistar
Minden évben a Pats nyeri a bajnokságot? Nem. Tulképpen mit akarsz mondani? Hogy a 2005-ös és 20008-as bajnoki címünket is adjuk vissza, mert nem a Patsen át vezetett az út? Ki f.szt érdekel a Pats?

Annyira szánalmas... Ki f.szt érdekel, hogy utolsó négy meccsen kikaptunk tőlük? Ettől még jövőre megverhetjük őket, vagy bárkit, aki az utunkba kerül. Bajnokesélyes csapatunk van, nincs olyan szakértő, aki ne így látná. De Te majd jól megmondod, hogy nem, mert kikaptunk egy meccsen 25-tel a Pecctől... Qrva szánalmas.

De mondd csak tovább ezt a sok sületlenséget... Végülis van jobb dolgom, minthogy téged győzködjelek.
Soldados
Nem is kell, mert sem a NE ellen sem az Atlanta ellen nem volt eselyunk. Amikor egy kc nek meg TD t sem tudtunk csinalni. Es egy miami tol kellett felni a po ban, hogy esetleg agyunfut minket.

Ezt akartam kihozni. Es azt, hogy a Ne et nem tudtuk elverni. Es ok siman minket kb 5 eve. Szoval ez az csak egy meccses botlas volt nem igaz. Mert ev kozben is minket joparan elkapaltak. Es ez a NE meg agyondominalt minket mindenben.

Szoval 10 bol talan 1 szer lenne eselyunk ellenunk. Es ezt alatamasztottam az ellenuk elmult evekben elert eredmenyeinkkel. Ami szerinted semmit nem jelent. szerintem meg relevans. De szerintem a meccs megmutatta mit tudtunk. Ennyi.
gabistar
De most ezzel tényleg mit akarsz már? A NE a jelenkor legjobb csapata, emiatt minden más csapatnál ki kéne rúgni a vezetőséget, hátha jön helyettük egy új Belichick?
A Timmons ügyön meg lehet(ett) vitatkozni, hogy jó döntés volt-e (sztem is eltaktikázta magát a vezetőség egyébként), de minden nap, 62x elmondani ugyanazt, ráadásul egy olyan ügyben ami már eldőlt baromira unalmas, ráadásul az érzelmi okokat leszámítva ez nem volt egy hatalmas jelentőségű döntés. (és légyszi ne kezd el bizonygatni, hogy igen, inkább elhiszem..)
8 órája
Szesze New York Giants 14 180 — Giants fan
A tegnapi kétségbeejtő helyzet után (sajnos all time rekord porszennyezettség született Pécsett) a mai értékek szerencsére sokkal kedvezőbbek egyelőre. Ettől még persze mindig jóval magasabbak az értékek az egészséges szintnél, de most már kb egy rossz téli nap szintjének eredményeit mérem.