Szesze

New York Giants

Szesze
Lakhely
Szentlőrinc
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
13 348


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Minkah Fitzpatrick tradet kert itt az ideje valami 3-4. kört adni érte és a CB sorunk is acélosabb lesz 😁
Rodaron
nem hinném, hogy erre bármi esély lenne és nem is nagyon lenne értelme per pill sztem
Szesze
Plusz az elmúlt években elég komoly draft tőkét toltatok a DB posztra (két első kör, 3. kör, meg ha az OBJ-trade-et idevesszük és Peppers érkezését), szóval nem feltétlenül az inveszt mennyiségével van a gond...
somoskovig
Erre értettem én is, papíron ezen a poszton vagyunk meg leginkább a védelemben, más kérdés, h ez az első meccsen finoman szólva se realizálódott.. de igazából hülyeség lenne most már igazolgatni bárkit is, mert nem 1-2 játékosra vagyunk a PO-tól, h finom legyek. Mondjuk egy jó pass-rushernek azért örülnék, de arra meg esély sincs.
2 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Minkah Fitzpatrick tradet kert itt az ideje valami 3-4. kört adni érte és a CB sorunk is acélosabb lesz 😁
Rodaron
nem hinném, hogy erre bármi esély lenne és nem is nagyon lenne értelme per pill sztem
2 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Néztem a meccset, elsősorban azért mert (jó érzékkel) Newtont húztam idén fantasyban. Azt látom, hogy ezzel hogy a futást teljesen kiölték a játékából elment belőle az X faktor és egy teljesen átlagos QB lett belőle, átlagos passzpontossággal, mindenféle extra nélkül.. Ettől még kizártnak tartom, hogy egyáltalán szóba kerüljön, hogy leültetik 2 forduló után, főleg hogy nem volt extra szar, csak régi önmagához képest ez egy árnyék. Nemtom mennyire van rossz egészségi állapotban, de nem lepne meg, ha ezek után bevállalósabb irányba mennének playhívásilag, mert nem elég erős a csapat ahhoz, hogy ez az alibi játék elég legyen bármire is. Persze, ha nem bírja fizikálisan akkor nincs miről beszélni.
3 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Azért ez az 53-mas keret ami jelenleg nálunk van, úgy mindent összevetve kijelenthető, hogy kurva gyenge úgy ahogy van...
4 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Régebben lehetett a waiver priority sorrendet állítani, most vagy én bénázok vagy ezt is elbaszták
Jakehomer
a kis vonalkákat kell "megfogni" és azzal tudod mozgatni
6 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
azért ebben az offense-ben egy kis kreativitással sokkal több lenne, shurmur képtelen meccs közben bármit is változtatni. már a második drive-unk teljesen kilátástalan volt kb.

a védelmet inkább hagyjuk, beigazolódott a sejtésem, hogy szarból nem lehet várat építeni és bőven nem csak a pass rush-sal van gond, hiszen egy tae davis vagy egy antonio hamilton máshol épphogy felférne a rosterre
jusssipekka
ez az offense egyáltalán nem szar, csak Eli-t nem kellene már erőltetni. A secondary az, ami komplett katasztrófa.
Amadeus
Nem volt Eli-al semmi gond és amíg normális lesz a fal előtte addig nem is lesz.. ettől még ha elmennek a meccsek sorban akár a D miatt, akkor vszínű szezon közepén jönni fog Jones. Amíg matematikai esély lesz a POra addig maradni fog Eli.
6 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
bills ellen mik a kilátások?
qb-jük felmehet vállvédő nélkül?
vittore
bills ellen mik a kilátások?
qb-jük felmehet vállvédő nélkül?
vittore
láttam a jets ellen őket, védelmük jó, támadásban gyengék, tehát ellenünk 25-30 pontot fognak csak szerezni
6 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Terített betli minden szinten rögtön az első fordulóban, csodás
Eli 2x annyi pontot szerzett, mint a másik két (jónak gondolt) QB együtt, Kyzir White meg egyedül szerzett annyit, mint a másik 4 (jónak gondolt) LB a keretben. Így azért nehéz lesz.

Szerkesztette: Szesze
6 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Kar nagyon belemenni..
Ilyen 0 pass rush teljesítményt én még életemben nem láttam...Teljesen üres zsebből dobált Prescott egész meccsen gyakorlatilag!Szerintem edzesen nehezebb dolga van...Méterekre nem volt senki még 3-4masodperc után sem ...Ez elképesztő!Nyilván a faluk is fasza volt de semennyire nem nehezítettük még a dolgukat..
Őszintén szólva gyenge védelmet vártam de ez a szánalmas kategória volt és lesz is egy darabig sajnos!Az O az ehhez képest fantasztikus volt 😁
yooker
Azért KB 2-3 ordas nagy holding nem lett befujva... Konkrétan ayre emlékszem ahol a blitzelő emberkék segreült a nyaka előtt keresztbe tett kartól.
Tompo
jah, de sajnos érdemben semmi jelentősége nem volt ennek, pedig jó lenne ha legalább erre lehetne fogni
6 napja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
A védelem sajnos katasztrófa volt. Tudtam, hogy szarok lesznek, de itt rohadtul nem csak a pass-rush hiánya volt a gond, mint amire egyértelműen számítani lehetett. A secondary valami borzalom volt egész meccsen és ez azért nagy csalódás. Annyi ordas helyezkedési hiba volt amennyit én nfl meccsen még sosem láttam. A nem létező pass-rush miatt szívni fogunk egész évben, ez oké, de ha ez utóbbi hibákat nem sikerül sürgősen kijavítani a következő meccsekre akkor el kell innen küldeni mindenkit a picsába, mert ez nem tolerálható.
Az offense elment, de semmi extra, tőlük azt kaptam amit vártam, jelenleg ennyit tud ez az egység. Az OL egyértelműen javult, ezáltal Eli is, ő támadófal nélkül életképtelen, viszont ha stabilitás van előtte akkor bőven átlag feletti még mindig. A futójáték jó volt, de ez várható volt szintén. Ha most itt lenne még OBJ akkor ez simán egy Top10-es O lehetne, így középszerű lesz csak.
Már most egyértelmű, hogy jövőre mindenképp pass-rusherekre lesz szükség, sajnos anélkül ugyanúgy nincs értékelhető védelem ebben a sportban, mint OL nélkül támadójáték. Addig viszont javítani kell a védelem többi részén, mert ez így nézhetetlen..

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Annyit vígasztalásul, hogy mivel így most kerek a világ, a fenti úriemberek elérték céljukat, most jó sokáig nyugi lesz a Patstől, nem lesz 6. SB győzelem hosszú-hosszú évekig.
Sobri Jóska
Ha te mondod.. a te jóslataid mindig is tökéletesen beváltak 😛
A többi részét meg felesleges kommentálni, mint általában, de mondjuk egy ilyen meccs után idejönni egy ilyen hsz-szel az ellenfél topicjába finoman szólva is nagyon gusztustalan dolog.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Ahogy az életben úgy a sportban is hiszek a változásban, a comebackekben, és kibaszottul örülük, hogy bár 6 évig nekem volt igazam, idén már végre nem. Idén sikerült végre a fasz jó végére keveredni, hogy ilyen profán hasonlattal éljek.

Összegezve: már épp ideje volt ennek a SB győzelemnek. Igazán megérdemeltem. 😊

Sobri Jóska
Összegezve: Nem, nem volt igazad 6 évig, igazából egy percig sem volt igazad, mert te folyamatosan azt hajtogattad, h Bradyvel nem képes nyerni többet a Pats és minden egyes kiesés után citáltad ezt a marhaságot, mindenféle "ész"érvekre hivatkozva. Ez nem eljinxelés volt, hanem primitívség/absz hozzá nem értés.. Most egy darabig nyilván csönd lesz, de aztán gondolom legkésőbb az első kiesés után átállsz majd a Tebow-val már 3 gyűrűt nyert volna a Pats mantrára, ami eleve sokkal jobb is számodra, mert az bár persze még nagyobb baromság, de legalább nem bizonyítható..
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Nevetséges, h Brady nyakába varrjátok azt, h kiestetek a PO-ból.. Ha valaki én aztán ki nem állhatom Bradyt, de azok akik most arra hivatkozva szídják és teszik felelőssé őt a vereségért, h nálatok ő az elit ember akinek meccset kell nyernie, nem például a védelem az úgy hülyeség ahogy van! Ezzel a védelemmel sosem nyertetek volna SB-t, az a baj, h azon kéne elgondolkodni inkább, h nem lehet, h a 14-2es alapszakasz teljesítmény volt az ami irreális volt? Sokan itt eleve elkönyveltétek a győzelmet a Jets ellen, de igazából egyáltalán nem voltatok egyértelmű favoritok, mert ha valakiről lehetett feltételezni, h képes megállítani a Brady féle passzjátékot az éppen a Jets volt. És azt is lehetett tudni, h ha ez megtörténik akkor kurva nagy szarban lesztek, ezt a meccs igazolta is.
36 TD 4 INT... az, h idáig jutottatok egyáltalán és nem valahol a középmezőny alján végeztetek ebben a szezonban kb Tom Bradynek köszönhető. Kurva gyorsan felejtetek.. szánalmasnak tartom ezt a megközelítést úgy ahogy van.
Nah megvédtem Tom Bradyt ezt is megéltem... megyek leköpöm a tükröt 😊
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Hát ez egy váratlanul csúnya és elég vállalhatatlan vereség volt.. Én, mint írtam is korábban azt vártam, h mindkét csapat hosszú drive-okat fog vezetni, mert mindkét védelmet sokkal gyengébbnek tartottam, mint a másik támadósorát. Ezt most is így vélem és nagy szegénységi bizonyítványnak tartom a Steelers offense részéről, hogy magukhoz képest egy ilyen gyenge szintet tudtak csak hozni, pedig a Pats védelem sztem semmivel nem volt jobb, mint amire számítani lehetett. Az a baj, h itt nem volt szükség a Belichick féle mágiára se, annyira megzavarta a csapatot Bell kiesése, illetve olyan béna playhívások voltak a meccs érdemi részében (ami nem tartott sokáig..) a pittsburghi offense részéről, h esély se volt, főleg hogy a védelem is teljes betlit tolt, nyoma nem volt a mostanában mutatott felfelé ívelésnek (mondjuk ezen az oldalon én erre is számítottam nagyrészt, egy elit offense ellen ez benne volt a pakliban).
Túl sok elemzésnek nincs is értelme ezzel a meccsel kapcs, tényleg csak az edzők felelősségéről érdemes beszélni, üvölt a szituáció az offense coord cseréért, mert itt nem a WR2 hiányon múlik a dolog ez nyilvánvaló.. itt most nem azt kell(ene) nézni, h egy egész jó offense van, ezért nem kell váltani, hanem úgy kell nézni, h egy ilyen offense állománnyal bárkit odaültetsz a kispadra csak jobbat tud kihozni ebből. De komolyan, bárkit. BigBennel pl semmi baj nem volt ezen a meccsen, nincs itt leszálló ág, egy normális edzővel szinte levédekezhetetlen támadójátékot kellene produkálni minden meccsen.. erre egy középszerű D, középszerű teljesítménnyel simán megfogja őket az év legfontosabb meccsén, ez kb szégyen kategória nálam.

Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Ez a meccs teljesen agyamenten alakult számomra, de mondjuk nem hiszem el, hogy volt olyan ember aki ilyesmire számított.. Itt eredendően az volt a kérdés, hogy a Steelers O és a Jags D mire megy egymással. Mivel mindkettő elit szint, így kicsi volt az esély, hogy az egyik le tudja dominálni a másikat, de itt tulajdonképpen mégis ez történt, nem is annyira a Jags D rossz napja miatt, hanem mert a Steelers offense klasszisai szinte egytől egyig a legjobbjukat hozták, szerintem konkrétan a legjobb teljesítményüket produkálták eddig. És akkor ennek ellenére tulajdonképpen simán nyer a Jags?! Ez egészen hihetetlen kategória ebben a formában.. mivel mi elég gyorsan elszálltunk ebben a szezonban, így én a Jacksonville-nek szurkoltam egész évben, majdnem az összes meccsüket láttam, úgyhogy örültem az eredménynek, de ez a Jags O - Steelers D párharc egyszerűen értelmezhetetlen számomra ezen a meccsen, pedig én eddig is azt tartottam a Jags O-ról (le is írtam), h bár nyilván nem egy ligaelit egység, de e mellé a D mellé elég lehet akár egy SB gőzelemre is. A Steelerst idén keveset láttam, így nem tudtam pontosan mi várható tőlük D oldalon, de amit itt védekezés címszó alatt előadtak ezen a meccsen arra a terített betli egy nagyon hízelgő jelző..
Az ilyen meccsekkel én úgy vagyok alapvetően, hogy bár nyilván nagyon sok tanulságuk van, de annyira irreálisan alakult szinte minden, hogy nem nagyon lehet belőlük messzemenő következtetéseket levonni.. Viszont azért az nagyon látványos és érthetetlen volt (és tulképp ez döntötte el a meccset), hogy a meccs elején mennyire bent maradt az öltözőben a Steelers.. ennek nemtom mi az oka, talán lekezelték a Jags-et, de akármi az oka az biztos hogy ez egyértelműen edzői felelősség és azért egy PO meccsen az ilyesmi eléggé megbocsáthatatlan kategória.
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Csak úgy mellékzöngeként ugye egy hét alatt két elsőköröst dobtunk, ki, mer a vezetőség mindent jól csinál, sosetéved, s egyáltalán bármi csekekvését meg lehet utólag magyarázni, mer az a fasza. Kolbert kezd fáradni, a hároméves caphellt túléltük, de jönnek a hüjeségek, azt tuggyátok, hogy a Magastorony tárgyalást azért buktuk el, mert emeltünk 500e dodót, de cserébe levágtuk az incentive-ket, nemhijába hagyta ott papirostul az asztalt. Hasonló majomkodást el tudok képzelni a Timmons tárgyaláson is. Csak annyit akarok mondani, hogy a játékosoknak is van érdeke, persze lehetsz elvakult frontofficazOlimpos hódoló. De ha valaki megérdemelte volna, hogy itt vezessen le az Timmons. És ez sokadik, ahogy Polamaluval és számos ikonunkkal elbántunk, folyamatos átsruktúrálás majd kibaszás. Ez nem Dan bácsi Steelerse, itt nincs respect, ez nem az a frencsájz. Mindeki sütögeti a maga pecsenyéjét, ahogy Brownnak is megérte hülyétcsinálni az egész öltözőből, ahogy profi hozzáállás a sportkódexhez Bryanté vagy Bellé.

S persze majd a szezon megmondja milyen lesz az amit kapunk, ami biztos élményszámba megy majd az Matakevics meg L.J. Fort beugrásai. S még mindig aszondom tíz segget kinyaltunk, hogy 2018-ra összevissza húszonakárhány élő szerződésű játékosunk legyen, capishi itt a deglett kutya, szórjuk a pénzt a skillre, azt jómunkásember nem vegyon keretfeltöltésileg.
sutianap
Ennél nagyobb ostobaságot pedig rég olvastam itt. 😊 Colbert kezd fáradni? Miről beszélsz süti? Konkrétan felépítettünk egy bajnokesélyes csapatot kb csak draftból. Mindezt 2 átmeneti évvel, de az se volt rosszabb 8-8-nál. Hogy becsúszik 1-1 hiba (pl JJ draftolása)? Ez benne van. És? Ez a csapat sorozatban háromszor PO-ban volt (erre több mint 15 éve volt példa nálunk), idén pedig főcsoportdöntőt játszott.

Többek között pont azért tudunk jó csapatot építeni, mert nem vagyunk hajlandóak túlfizetni játékosokat - a la Timmons to Miami...
Soldados
Tudod - PO - Brady - 127,5 qbr vs. Steelers - milyen védelemről, milyen bajnokesélyesség? Ki él alternatív valóságban?
sutianap
Es ehhez meg tegyuk hozza, hogy ugy volt egy gyenge csoportban meg a po sem lesz meg, ha remlik az ev kozepe...😊 De ahhoz hogy a steelers sb eselyes legyen egy NE et, vagy Atlantat el kellene tudnia verni.

Ez meg nagyon nem a realitasok talaja mostansag. De ezt mar a KC, MIA, NE meccsen is le lehet merni mennyire volt barmire is eselyunk. NE ellen nezzuk vissza a merlegeket, meg a po eredmenyeket es tisztan latszik mikor volt utoljara eselyunk sb run ra. Ha kiesnek. 😊
gabistar
Hány példát mondjak, amikor egy csapat elver egy másikat, aztán jön a PO és a vesztes agyonveri a győztest? Vagy emlékszel, Charlie Batch-csel elvertük a későbbi bajnok Ravens-t. Ettől bajnokesélyes volt az a csapatunk? Nem, az egy középszar csapat volt. Ez pont ugyanilyen. Attól, hogy a Pats többnyire hülyére ver minket, bajnokesélyes csapatunk van.

De persze ha ti feltétlenül szarnak akarjátok láttatni a főcsoportdöntős csapatunkat és annak 10-15 éve regnáló vezetését, csak tessék. De ettől még nem lesz igazatok. Totálisan összefüggéstelen, egymással semmilyen relecióban nem álló dolgokat próbáltok összemosni...
Soldados
Hat nem igazan, te irtad, hogy masnap el tudnank verni oket akar egyel is. Hat erre kb 10 eve nincs pelda rajatszasban. Szoval ez most nagyon is relevans info. Az hogy ev kozben elvertuk oket semmit sem jelent. Po ban mikor is? Ez a lenyeg.
gabistar
Minden évben a Pats nyeri a bajnokságot? Nem. Tulképpen mit akarsz mondani? Hogy a 2005-ös és 20008-as bajnoki címünket is adjuk vissza, mert nem a Patsen át vezetett az út? Ki f.szt érdekel a Pats?

Annyira szánalmas... Ki f.szt érdekel, hogy utolsó négy meccsen kikaptunk tőlük? Ettől még jövőre megverhetjük őket, vagy bárkit, aki az utunkba kerül. Bajnokesélyes csapatunk van, nincs olyan szakértő, aki ne így látná. De Te majd jól megmondod, hogy nem, mert kikaptunk egy meccsen 25-tel a Pecctől... Qrva szánalmas.

De mondd csak tovább ezt a sok sületlenséget... Végülis van jobb dolgom, minthogy téged győzködjelek.
Soldados
Nem is kell, mert sem a NE ellen sem az Atlanta ellen nem volt eselyunk. Amikor egy kc nek meg TD t sem tudtunk csinalni. Es egy miami tol kellett felni a po ban, hogy esetleg agyunfut minket.

Ezt akartam kihozni. Es azt, hogy a Ne et nem tudtuk elverni. Es ok siman minket kb 5 eve. Szoval ez az csak egy meccses botlas volt nem igaz. Mert ev kozben is minket joparan elkapaltak. Es ez a NE meg agyondominalt minket mindenben.

Szoval 10 bol talan 1 szer lenne eselyunk ellenunk. Es ezt alatamasztottam az ellenuk elmult evekben elert eredmenyeinkkel. Ami szerinted semmit nem jelent. szerintem meg relevans. De szerintem a meccs megmutatta mit tudtunk. Ennyi.
gabistar
De most ezzel tényleg mit akarsz már? A NE a jelenkor legjobb csapata, emiatt minden más csapatnál ki kéne rúgni a vezetőséget, hátha jön helyettük egy új Belichick?
A Timmons ügyön meg lehet(ett) vitatkozni, hogy jó döntés volt-e (sztem is eltaktikázta magát a vezetőség egyébként), de minden nap, 62x elmondani ugyanazt, ráadásul egy olyan ügyben ami már eldőlt baromira unalmas, ráadásul az érzelmi okokat leszámítva ez nem volt egy hatalmas jelentőségű döntés. (és légyszi ne kezd el bizonygatni, hogy igen, inkább elhiszem..)
6 hónapja
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Beckham volt a franchise arca az utóbbi években, de ide nem arcok kellettek volna, hanem OL. Arcnak amúgy is itt lesz Barkley, aki szemmel láthatóan egy sokkal szimpatikusabb, szerényebb karakter, mint OBJ volt. Ha mindketten itt maradnak abból szinte tuti, hogy előbb-utóbb gond lett volna, túl domináns játékos mindkettő.
Nyilván történtek a háttérben is dolgok amikről nem tudunk, de azért a látható jelekből is esélyes volt, hogy meg fogják próbálni Maráék a trade-et és mivel ez a többi csapat számára is nyilván látszott, így ahhoz képest kifejezetten jól sikerült ezt megoldani.
Engem sokkal jobban érdekel most már, hogy sikerül-e az évek óta meglévő OL problémát végre megoldani. Ha igen, akkor OBJ nélkül is sokkal jobbak leszünk offense oldalon, mint eddig. Még akkor is, ha nem érkezne már oda skill playa (pedig vszínű fogunk hozni egy viszonylag korai körös WR-t, amivel bőven megleszünk azon a poszton). Szóval nálam továbbra is ez a fő megoldandó kérdés, mert ha valakinek esetleg eddig nem volt világos, hogy minden offense-nek az OL a meghatározója, akkor az megnézheti az előző X évünket.. Nemtom ide tervez-e még valakit az FO, de én nem bánnám, ha még jönne ide egy korai körös pick.
A defense jelenleg nagyon kaotikus, megtippelni se tudom mire lehetnek ők képesek. Ott mindenképp egy építkezésnek kell zajlania aminek az idei csak az első állomása lesz, vélhetően a pickek nagy része ide fog menni most. Nagyon nem mindegy hogyan sikerül ez az idei (és a jövő évi) draft, szerintem ez sokkal döntőbb kérdés, mint az OBJ féle.. Eddig az új vezetés nem volt túl meggyőző sajnos, rövid idő alatt is volt jópár elbaltázott lépésük, de ennek ellenére nálam még nem írták le magukat, mert a koncepció legalább látszik, korábban még azzal is probléma volt sokszor.. Most viszont már nem fér bele több balfaszkodás, ez egy eléggé kulcs pillanat a jelenlegi franchise életében, itt a lehetőség, hogy jó pályára rakják a csapatot, szerintem itt most komoly esélyünk van erre, de ha ezt most elbaltázzák akkor valószínű hosszú ideig fogunk szívni. Az utóbbi évek legérdekesebb és legnagyobb jelentőségű időszaka ez Giants szempontból, szóval ne OBJ-t sirassátok (neki amúgy is jó sora lesz a Browns-ban), hanem szurkoljatok, hogy jól alakuljanak a dolgok.
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Részemről FD, olyan társaságra leltem ott akikkel iszonyat sok állat közös programot csináltunk már és kisebb-nagyobb fővel heti rendszerességgel összejárunk. Emellett számos olyan dolog is ott valósult meg vagy folyamatban van, amire vártam már. Ez az oldal is számos jó emléket adott, nincs semmi harag, a hosszabb írásaimat meg fogom majd osztani néha (egy jó ideje egyébként is csak tőlem jött ilyen tartalom), de komolyabb szinten nem leszek itt jelen. Az írásaim ugyanúgy elolvashatóak a blogon, illetve az FD-n.
Asbee
akkor ez egy win-win szituáció 😊
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 13 348 — Giants fan
Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.
peach
bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
gabistar
Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.
Wyatt
persze, de pl belichick nem vallalta volna be szerinted vagy egy ketto tokos eddzo? Mert egy labdabirtoklasnyi elony az semmi. Nektek volt ket idokeres, ha jol emlekszem. Es eleg kozel voltak a field goalhoz. Ami ha bemegy vege. Ha nem ugyanaz mint most. Csak lett volna idejuk visszatamadni talan.
gabistar
Ez most off, de erre azt tudom mondani, hogy a Seahawks ellenünk 31–24-nél ráment a kétpontosra, hogy ha sikeres, akkor nem tudunk nyerni. De akkor az nem jött össze, és a végén kivédekezték.
Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.
peach
bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
gabistar
Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.
Wyatt
Ne viccelődjünk már, abban a helyzetben aki nem 2 futást hív és utána rúgat egy FG-t 20-25 közöttről az totál idióta.
3 perc lett volna 11 pontra. Akármennyire elfáradt a Falcons D és fickándozott Brady azért az nagyon más.
TD + onside kick + FG kellett volna.
De hát Shanny megint kurva okos akart lenni, ahogy már sokszor. KC meccs rémlik most így hirtelen, de ez még annál is érthetetlenebb...
Julio pedig megint amit leszedett...
Toca
Az most más kérdés, hogy megérte-e volna futásokat behívni, és a biztosnak tűnő fg-t bepróbálni,
Wyatt
Semmi kérdés nincs ebben, évszázad hülyesége volt, az ilyeneket képtelenség megérteni.. Ha futnak 2x akár -2 yardért és berúgják a viszonylag közeli FG-t akkor vége a meccsnek. Erre nincs magyarázat.