NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Giants - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Úgy látszik, Shep is szédül
több mint 3 éve
szerencsétlenek vagyunk ennyi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Zet
1 549
Megmondja Tisch-nek, hogy ki kellene rúgni két takarítót.Remélem ennek a meccsnek is annyi lesz a következménye, h majd videóznak egy nagyotMara megint felborít pár széket és annyi
Haba
ironroy
több mint 3 éve
Al
594
Szinte éreztem, hogy maradt annyi idő, hogy még egy INT belefér
több mint 3 éve
hát ez csodás félidő volt 😊
több mint 3 éve
Haba
641
Sajnos a pech mellett, az történik amitől tartottam. A vezető gárda a seggét mentendő félsérült játékosokat is berak, mint pl Thomasnézhetetlenül szarok vagyunk... idén még nem hagytam abba meccsnézést félidőben, ma ez meglehet azértHihetetlen hogy teljesen leserul mindenki egy ütestol, ilyen szerencsétlenek hogy lehetünk…Thomas kiesése után teljesen feladtuk ezt a meccset
ironroy
Rodaron
több mint 3 éve
Remélem ennek a meccsnek is annyi lesz a következménye, h majd videóznak egy nagyotMara megint felborít pár széket és annyi
Haba
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Jövő héten jön a Panthers, talán azon a meccsen összejön egy-két first down.De még mindig a védelem a nagyobb szar. Csak akkor nem ment végig a Rams O, amikor kizászlózták magukat.
Zet
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
nézhetetlenül szarok vagyunk... idén még nem hagytam abba meccsnézést félidőben, ma ez meglehet azértHihetetlen hogy teljesen leserul mindenki egy ütestol, ilyen szerencsétlenek hogy lehetünk…Thomas kiesése után teljesen feladtuk ezt a meccset
ironroy
több mint 3 éve
Haba
641
Remélem ennek a meccsnek is annyi lesz a következménye, h majd videóznak egy nagyot
több mint 3 éve
Henderson legalább nálam van fantasyban..
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Lehet, hogy még szédül kicsit.hát ez nem DJ meccsenagyon benézte
Szesze
nagir
több mint 3 éve
nézhetetlenül szarok vagyunk... idén még nem hagytam abba meccsnézést félidőben, ma ez meglehet azért
több mint 3 éve
Ez a Deayon gyerek nálunk soha nem játszott ilyen jól! 😮
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Zet
1 549
Jövő héten jön a Panthers, talán azon a meccsen összejön egy-két first down.
több mint 3 éve
fontosak ezek az 1 yardon kikért idők, nehogy komolyabb baj legyen..
több mint 3 éve
hát ez nem DJ meccsenagyon benézte
Szesze
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
semmi értelme ennek a meccsnek
több mint 3 éve
hát ez nem DJ meccse
több mint 3 éve
Al
594
ezt azért megérezhette Stafford, szép stopErre semmi szükség nem volt (mármint a futásra)
Szesze
több mint 3 éve
ezt azért megérezhette Stafford, szép stop
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Kupp egy állat, milyen mozgás kordinációja van.Ő a kaliforniai Toney 😀
Al
több mint 3 éve
Dixon micsoda tackle!😉
több mint 3 éve
Al
594
Kupp egy állat, milyen mozgás kordinációja van.
több mint 3 éve
De a nyomást azt nem érzi, onnan sem... Ebben nem fejlődött semmit.Ez most DJ sara volt,nem ? 🤔 Ez a fumbleVakoldalról jött
Kronos
vanek úr