NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Rodaron

New York Giants

Rodaron
Utoljára láttuk
8 perce
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
1 965


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Teljesen egyetértek mindkét oldallal amit írtok, DJ aluldobta a hosszúakat, főleg Slayton free playe fáj mert az volt talán a legtisztább. Volt a két droppolt 4th down passz, ami a kezében volt az elkaponak. A Defense esetében látszott a dallasnal hogy a quick playekre mentek rá, nagyon gyors releasek voltak, nem sokat volt Dak kezében a labda, igy a rush se ért oda. A második félidőben feljavult a secondary, így már odaért a passrush is többször. Sajna a futás nem ment egyáltalán amivel, kicsit mégjobban tudtuk volna bontani őket, és tény, hogy legalább kétszer neki mehettünk volna 4th and Goalnak a cheap shot helyett.
Őszinte leszek, annyira nem bánt most ez a vereség, mint az első ketto, mert itt érezhetően jobbak voltunk minden téren a pici click hiányzott, ami viszont a későbbi fordulókban visszajöhet és akkor megvan a W. Ha továbbra is egészséges tud maradni ez a csapat és nagyobb lesz a pontosság picit, akkor fogunk még meccset nyerni a mostani nehéz következő 5 meccs alatt.
Ami viszont kicsit felbaszta az agyam, az a pálya minősége, az konkrétan rosszabb volt mint a szét fagyott Commanders talaj, ahol RG3 karrierje kettétört, mintha nem granulatummal hanem vakond túrt földdel szórták fel. Nabers, WanDale és Slayton nagy játékánál is látszott ha nem botlik el a pályában akkor sokkal tisztábban tud fordulni és nagyobb play lesz. Pont ezek a playek hoztak csomó YACot Clevelandben, és az látszott hogy Diggs meg DLaw is a pálya miatt sérült meg szerintem.
De a legfájóbb, hogy konkrétan hangyafasznyira vagyunk attól hogy 3-1, és teljesen máshogy all hozza mindenki DJhez és a csapathoz.

Szerkesztette: Rodaron
3 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Nem DJ vedobeszedet akarok tartani. De azért ahol jót tesz, ott illik megdicsérni, ha már minden rossz lépését górcső alatt nézi mindenki, és egyből rá ugranak hogy Há én mondtam, hogy szar. Ha ugyanezt Mahomes, Allen, Hurts csinálja akkor vao micsoda zseni, DJ meg Hello csak szerencsés volt. Olyan prekoncepcioval elunk már vele szembe, hogy a lónak bőven a túloldalán vagyunk. TLawnak szarabb statjai vannak mint neki, Hurtsnek is rosszabb statjai vannak idén eddig mint neki, kicsit több yardot passzolt de 4el tobb TOja van. Saquon nélkül 0:3al allna az Eagles, mégse szidja őket senki annyit mint DJt, vagy mutogatnak, hogy a csapat meg az edző kihúzta a szarbol.
Mondom, nem védeni akarom, mert már ezerszer megbeszéltük a limitáltsagat és hibáját, de az tény, hogy a két évvel ezelőtti szezonban nem dicsértuk annyiszor mint kellett volna, mint amilyen savazast kap rossz meccs(ek) után. Mindenkinek joga van a véleményéhez, de a mértéke akkor legyen ugyanolyan akar rosszat akar jót tesz.

Szerkesztette: Rodaron
3 napja
Rodaron New York Giants 1 965
"Igen, szerintem Eli egy közepes irányító volt, legalább is messze volt az elit szinttől, főleg ha az egész pályafutását globálisan nézzük. Összességében alig volt olyan időszaka amikor konzisztensen tudott teljesíteni, igazából talán egy olyan rövid időszak/év volt amikor egyáltalán felmerülhetett reálisan, hogy ő top5 irányító-e, de az se tartott sokáig. Ellenben extra-clutch volt a csávó ami ebben a sportban sokkal többet tud érni, mint egy stabilan jó játékos akiből hiányzik ez a plusz.
Azt viszont nehezen tudom megérteni, hogy miért őt utálják azok akik nem bírják miért nem az edzőket/vezetőket akik a szerződést adták neki"


Én inkább úgy mondanám, Eli tehetségben, képességekben valóban elmaradt az elit qb szinttől, amit mondjuk Payton, Brees vagy Favre képviselt akkoriban. De teljesítményben, eredményekben egyáltalán nem, mert ahogy írtad, extra clutch volt, egy igazi nyeőember. Márpedig ez a lényeg, ez alapján kell megítélni. És ez alapján abszolút elit volt. És ha 2011 után nem romlott volna le a fala, és nem kontárokat neveznek ki OC/HC posztra, akkor még eredményesebb lehetett volna. Gurulós fociban például Neymar olyan tehetséggel van megáldva, amiről Messi is csak áradozott, Halaand pedig ennek csak töredékével. De szvsz jelenleg senki nem gondolja, hogy a norvég alsóbb polcon lenne a brazilnál. DJ viszont max egy Embolo szinten van.

DJ-vel meg azért vagy elfogult, mert bár látod a hibáit, de mégis felmented és az OL-t hibáztatod folyamatosan olyanokért is, amikhez semmi közük. Mert az tény, hogy selejt fal mögött nem lehet tartósan jól teljesíteni, de azt 5 év alatt fal nélkül is meg lehet már állapítani valakiről, hogy lakozik-e benne átlagnál nagyobb potenciál? Genóban nem láttuk, de ő nem is játszott itt sokat, és az első éve után még én is bíztam Jones-ban.
Azt viszont kikérem a magam nevében, hogy utálnám DJ-t! Senkit nem utálok azért, mert nem elég jó játékos, legfeljebb az olyanokat, aki a viselkedésükkel kiprovokálják maguknak, mint mondjuk Lüke Tóni. És tökéletesen igazad van abban, hogy ez a vezetősség sara. Azoké, akik kiválasztották, és főleg azoké, akik az új szerződést adták neki. És ezt akkor is hangoztattam. Más kérdés, hogy abban az időben nehéz lett volna jobbat szerezni.
vanek úr
"És ha 2011 után nem romlott volna le a fala, és nem kontárokat neveznek ki OC/HC posztra, akkor még eredményesebb lehetett volna."

Erről beszélek.. mi lett volna, ha csak azt az Eli-t kell értékelni amikor szétbasztak körülötte mindent? Mert így analóg a dolog az elmúlt évekkel.. megmondom: semmi nem lett volna Eli-ból, mert a clutch képességei sosem tudtak volna kijönni, ahogy nem is jöttek már akkoriban.
Szesze
Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni. De azt az első és az utolsó gyenge éveiben is lehetett látni, hogy meg van benne a potenciál. A megfelelő körülmények az ereményes munkához kellenek. De hogy ki milyen matéria, az lejön natúrban is.
vanek úr
Utolsó éveiben nem volt nehéz látni, hogy megvan benne a potenciál, hisz már nyert 2 SB MVP címet előtte.. ha pusztán csak azt nézed amit akkor csinált abból semmi hasonlót nem feltételeztél volna. Kezdeti éveiben pedig egy rendkívül jó közegben volt csapat szinten, mind edzői, mind játékosállományt tekintve. Ugyebár ez mostanában nem igazán volt elmondható..
Szesze
Na szóval, azt akartam még az előbb írni, hogy igen, jó eséllyel Eli se menne semmire a mostani helyzetben, de annak biztosan jelét adná nemcsak a te, hanem mások számára is, hogy érdemes lenne bízni benne. De ezt persze nem tudom bizonyítani, viszont emlékszem rá 2007 előttről, hogy a divatmédia mennyit fikázta, és engem ez mennyire idegesített. Na DJ esetében ezt kicsit sem érzem.
vanek úr
Én pedig kicsit érzem vele kapcsolatban is. Lehet, hogy nincs igazam, én is csak annyit szeretnék, hogy ez derüljön ki. Szerintetek ez már kiderült, szerintem nem.
Szesze
ugye Rodgers mondta, hogy a jelenlegi nfl fizikalis felkeszules egy qb szamara nem annyira kemeny, kevesebb az edzes, preseason meccs is, training camp is lazabb stb. azonban mondta, hogy a mentalis felkeszules az nagyon bedurvult ahhoz kepest, ahogy a karrierje elejen volt. sztem ebben szamit Jones gyengebbnek. nem mondom azt, hogy nem keszul fel, nem vesz at minden vedekezesi semat, hogy nem tudna elviekben, hogy adott playnel melyik jatekost kell valasztania a vedekezestol fuggoen, de gyakorlatban vhogy nem tudja ezt megmutatni. most annyival van kisegitve, hogy kb a play vagy screen volt vagy Nabers elso opcio aki hozta az extrakat. de mikor jon majd konstansan az, hogy Nabersen harman vannak akkor lesz igazan kerdes, hogy mit mutat.
csebi
A második Nabers TDnel ha megnézitek, folyamatosan WanDalet nezte ahogy a Flatbe ki mozgott, így középen JOK a középső LB-t oda mozgatta ami elég volt ahhoz, hogy Nabers üresen maradjon. Konzisztencia és állandóság kell neki, aztán meglátjuk, mi lesz az eredmény.
5 napja
Rodaron New York Giants 1 965
úgy érzem itt teljesen felesleges DJ-ről vitázni, szóval bedobok inkább egy másik gumicsontot: az OL.

elképesztő módon a kezdő ötös eddig mindhárom mérkőzést végig tudta játszani, fogalmam sincs mikor volt hasonló sorozat a csapatnál, érzésre nagyjából 5-10 évet kellene visszaugrani. az átlag sokkal jobb is, mint amit az elmúlt években megszoktunk, de Thomas némileg csalódás, dominánsabb játékot vártam tőle - JMS ellenben inkább pozitív meglepetés a tavalyi évet (és a nyarat) követően. a két guard poszton is okésak vagyunk, de ez tényleg csak a minimum, amit hoznak, nem lennék szomorú, ha idővel találnák egy Chris Snee szintű alapkövet ide is.
törölt kristof
Egyébként ami a legfeltűnőbb, hogy az elmúlt években AT nélkül totál széthullott minden, most hogy Garrett-el látványosan megszenvedett Thomas, a többiek így is tudták magukat tartani és nem estek szét. Nagyon jo volt látni a konzisztenciat rajtuk, és az egyik ha nem legjobb DLine ellen nagyon jó teljesítményt hoztak. Szóval szerintem jár a pacsi az OLnek és Briscillonak, remelem kitart ez a felfelé ívelő trend, és a sérülések is elkerülik őket.
11 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Megnyugtató, hogy Barkley sasként sem lett konzisztensebb.
vanek úr
Ő kilépett a Giantsből, de a Giants choke nem tud belőle kilépni 😀
13 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Kit verunk meg idén ha már a Washingtont sem?

Nabersen meg biztos nem ment el. Ez is egy pontatlan passz volt miközben üresen állt
csebi
A passzal semmi baj nem volt, külső válra dobta a tutira, és ott volt a kezében, de már inkább arra figyelt, hogy a két láb lent legyen ahogy dől kifelé.
Rodaron
Ez minden volt csak váll nem …
csebi
A lényeg, hogy nem a passz volt a szar, jó helyre dobta és ennél kapott el sokkal nehezebbet is.
13 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Kit verunk meg idén ha már a Washingtont sem?

Nabersen meg biztos nem ment el. Ez is egy pontatlan passz volt miközben üresen állt
csebi
A passzal semmi baj nem volt, külső válra dobta a tutira, és ott volt a kezében, de már inkább arra figyelt, hogy a két láb lent legyen ahogy dől kifelé.
13 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Az offense gameplan-el semmi baj nem volt, rámentünk a YAC játékra, még valamennyire ment a futás is, egy sack volt összesen, és DJ is stabil volt. A két pontos kísérlet is ott volt Slayton kezében. Ez 80%ban Bowen-en ment el, 20% meg Dabollék, hogy úgy hogy volt még hely az 53-on és tudták, hogy sérült Gano, nem rakták be az ír gyereket tutira.
13 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Egyébként ha tudjuk, hogy sérül Gano, akkor miért nem viszünk egy tartalék kickert, vagy csak egyszer még megpróbálhatta volna a Scottish Hammer...de egyébként Bowen kapja be, több mint 200 yardot szopni futásban, egyetlen egy driveon se tudtuk leküldeni őket...ilyen egy fosádék meccset baszki
Rodaron
Azért az tényleg vicc kategória, hogy nincs egy tartalék játékos, aki tud normálisan FG-t rugni.
GJohnny74
Azok után, hogy a Vikings ütötte a SAF-ot, ha ma nyerünk kicsit mondhattuk volna, hogy na kijavítottuk az első hetet, de így.....
13 napja
Rodaron New York Giants 1 965
Egyébként ha tudjuk, hogy sérül Gano, akkor miért nem viszünk egy tartalék kickert, vagy csak egyszer még megpróbálhatta volna a Scottish Hammer...de egyébként Bowen kapja be, több mint 200 yardot szopni futásban, egyetlen egy driveon se tudtuk leküldeni őket...ilyen egy fosádék meccset baszki

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 1 965
11 hónapja
Rodaron New York Giants 1 965
Úgy nez ki megvan a CB1ünk.
Simán hozza a tavaly Sauce számokat.
Deonte Banks vs Stefon Diggs (Week 6):

• 3 targets
• 0 receptions allowed

Deonte Banks vs Jaylen Waddle (Week 5):

• 3 targets
• 1 reception allowed
• 0 yards allowed
• 1 pass breakup

Deonte Banks vs Tyreek Hill (Week 5):

• 1 target
• 1 reception allowed
• 9 yards allowed

Deonte Banks vs Deebo Samuel (Week 3):

• 4 targets
• 2 receptions allowed
• 13 yards allowed
• 1 pass breakup

Deonte Banks vs Brandin Cooks and Michael Gallup (Week 1):

• 2 targets
• 0 receptions allowed
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 1 965
Na szerencsére megjött a Throwback Thibodeaux mezem időben, a meccs előtt, plusz egy amit lehet viselni 😁
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 1 965
Egy kicsit hosszabb bejegyzés a tegnapi meccsel és az elmúlt hetekkel kapcsolatban.
Volt szerencsém élőben megnézni a Giants-Redskins meccset a Metlifeban és azt kell, hogy mondjam őrületes Daniel Jones láz van New Yorkban. Szinte csak DJ és Barkley mezeket lehet kapni a nagy boltokban és a stadionban, mindenki 8-as számú mezben rohangál és istenítik a srácot, úgy tekintenek rá mint egy messiasra. Nagyon igaz az, amit minden kinti szakértő hozzátesz, hogy DJ elképesztő plusz energiákat mozgósít mind a szurkolókban és a csapatban is, mindenki pumped up feelingel megy bele a hétvégékbe.
A tegnapi meccsel kapcsolatban, természetesen én is vereségre számítottam, de szívem mélyén olyan teljesítményre és küzdésre is amit mutattunk. 3.5 négyesen keresztül ott lihegtunk a Pats seggeben, tartottuk a nyomást Bradyn és az Oline is jól dolgozott, csak egy sacket engedve. Baker-en is egyre kevesebb a nagy play, folyamatosan ott liheg az embere nyakában, és ha kell besegít másnak is a tackleben. Dline ember felettit küzd Goldennel együtt, most már hozzak az átlag 3-4 sackeket, amivel holtversenyben már 6-ak vagyunk a ligában. Amennyiben Mayo és Ogletree konzisztens tud maradni akkor akar egy pofás front-seven (átlagosnál talán picit jobb) is összejöhet a szezon hátralevő 2/3ra. Van egy 21-es Collins mezem, de lassan elgondolkozom, hogy egy papírt rá ragasztok és atirom Peppersre 😁 pont azért szeretem őt is mint Collinst megszerettem, csupaszív, csapatjátékos csávó és mindenhol ott van, ha kell LB ha kell SS, ha kell nickelben szerel, de folyamatosan a LOS körül pörög.
Viszont ami borzasztó nagy probléma az a missed tacklek száma, elképesztő sok van belőle (szerintem liga szinten is) ami elég sokba kerül állandóan a kritikus 3rd downoknal és hosszú playek lesznek belőle amivel állandóan hátráltatjuk magunkat. Látványosan szenvedünk emiatt, úgyhogy ez az egyik amit priorban ki kell javítanunk. Az összeszokottsag már kezd látszani, azonban nyilván a talent és tapasztalat hiányt nehéz mitigalni, azt csak is a komplikalt, technikás schemek, keresztek, blitzek használatával lehetne.
Támadósorban pedig bőven van potenciál, most már tényleg jó lenne látni egy egészséges keretet, amikor mindenkit tudunk használni. Azért vérmes reményeink tegnap nem lehettek a cserék csereivel, ami látszott is, DJ se tudott ezzel mit kezdeni, rookie még a csávó. Az elkapoi sem tudtak elszakadni a vedoktol, ő pedig nem Brady még hogy vezesse az elkapojat és megoldja ezeket a szitukat. Becsülettel küzdött, az első megpattant INTjen kivul, sajna a tapasztalat hiánya okozta a másik két labda eladást, a harmadik negyed elején úgy nézett ki tudtunk volna akar TDvel zárni, meg lehetett volna a momentumunk, amivel döntetlenre hozzuk, és valszeg szoros is maradt volna végig a meccs, de sajnos a védelem behúzta a csőbe a Safety rejtett coverage-al, amit rosszul olvasott. Ezek a tanuló pénzei, amit úgy gondolom használni is fog a jövőben. Tegnap sajna nem volt senki, aki segítette volna és vezette volna az offenset, ehhez pedig ő még kevés, sajnos emiatt sokan szerintem jogtalanul is fikazzak (like Asbee, a blogon).
Ha visszakapja Barkleyt, Engramet, Shepard-t akkor Tate-e együtt szerintem okoznak még nekünk kellemes perceket idén. Kezdhetitek egyből a Cards ellen 😁
Shurmurek úgy gondolom most jól készítettek fel ezt a full tartalékos csapatot, vertek beléjük életet és elhitették velük hogy akar lehet keresnivalójuk is, de feladni nem kell.
Összeségében bosszus vagyok, de mérges nem, mert most egyszerűen nem nyerhettunk így egy ilyen ellenfél ellen, az elég Cinderella sztori lett volna.
A bírókat hagyjuk mert nem azon múlt, de amit most is műveltek a két meg nem adott DPIal (Tate, Slayton) az előbbit vissza is nézték az kritikán aluli. De nem csak minket büntetnek, ha láttátok a múlt heti Colts-Chiefsen amit Hiltonra dobtak OPI, hogy megállt egy helyben a védő meg neki futott kategória...ezekből látszik hogy rendszer szintű probléma van itt.
Utoljára pedig, hogy miért nem hozunk senkit FArol a sérültek helyére egy részről jó kérdés, másrészről pedig Gettleman nem akar senkit IRra rakni, emiatt szabad hely sincsen a rosteren, szóval elég patthelyzet, most lesz több idő a sérültek visszatérésére és új emberek tesztelésére, így úgy gondolom valakit most biztos hozni fogunk.
Egy szó mint száz, ha úgy küzdenek a srácok mint tegnap és a sérültek is visszatérnek, akkor úgy gondolom minden hátralevő meccsbe bele mehetünk eséllyel a győzelemért.
9 hónapja
Rodaron New York Giants 1 965
Giants lose to the 49ers by 18 in San Francisco.
Eagles lose to the 49ers by 23 in Philadelphia.
Dallas lose to the 49ers by 32 in San Francisco

Hello és mi vagyunk a szar csapat…nah
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 1 965
megmutatták ki van a VAR szobában
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 1 965
Visitok 😂
 twitter.com/thebluezonee/status/1499413021009100802?s=21
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 1 965
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 1 965


Ha volt már sorry 😀
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 1 965
Adoree Jackson is megvan, 3 év 39 millió...DG nagyon beindult