Rodaron

New York Giants

Rodaron
Utoljára láttuk
13 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
1 334


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Rodaron New York Giants 1 334
Hosszabbításban kapott ki a Tampa meg a Seahawks is, így teljesen szürreális módon 6th seed jelenleg 🤣😆

Rohadtul nem tűnik ez egy 7-5-ös csapatnak, de elkapta a srácokat a flow, úgy fest, with Heinicke we ride 😁

Giants, bye, Giants, ha a gödörbe került kékeket le tudjuk nyomni, akkor kb megvan a playoff... Szóval jön két zakó 😝
warr_b
Ha Prime Time meccs lenne, egyértelműen ti nyernétek 😀 Viszont, így hogy van mini-bye week nálunk, visszajöhet 4 sérült ember is, elég kemény csatára számítok, valamint, hogy Dabollék kitalálják, hogy állítsuk meg a Heinicke flowt. De legyen split köztünk, és akkor együtt begyalogolunk a PO-ba 😀
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
Ahh szegény Rams 49-es Rookiet mutatták, ahogy futott fel a pályára, a vállával letrancsírozta McVay állát, akkorát kapott mint a nagykabát 😀
Szegény ember nem fog már többet játszani ott 😀
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
OBJ jön csütörtökön és pénteken hivatalos vizitre.
Elméletileg már csak a Bills és a Cowboys van “játékban” rajtunk kívül.
Zet
Már ha felengedik még repülőre. Ügyes gyerek, szépen lenyomta a saját értékét. Eddig annyira nem bántam volna ha visszatér, de ezek után kurvára nem kell ez nekünk.
Henderson
De már kijött valami officail kommuniké a Miami Dade Policetól is, hogy valami health emergency volt, és nem biztos, hogy az 5 órás úton biztonságban lett volna, ezért húzták le a gépról.
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334

DougFuckingPederson
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
baaaaz mennyi volt 1 yard?
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
Ezt miért így rugták??????
Szipeter
Mert így pörgetnek órát, viszont JT bebassza 70ről
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
ezt nem értem miért td
eaglesmcnabb
Sajnos az döntött, hogy a pályán mit mondtak elsőnek
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
Istenem, erre a fakezűre bízni ezt futás helyett..
Josek
én nem is értem...
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
Falcons te gyökér.....
Rodaron
komolyan egy egész város/ csapat a gyökér ?
Midnight
javítottam 😀 de a lényeget érted
2 napja
Rodaron New York Giants 1 334
Falcons te gyökér.....

Szerkesztette: Rodaron

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 1 334
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 1 334
Egy kicsit hosszabb bejegyzés a tegnapi meccsel és az elmúlt hetekkel kapcsolatban.
Volt szerencsém élőben megnézni a Giants-Redskins meccset a Metlifeban és azt kell, hogy mondjam őrületes Daniel Jones láz van New Yorkban. Szinte csak DJ és Barkley mezeket lehet kapni a nagy boltokban és a stadionban, mindenki 8-as számú mezben rohangál és istenítik a srácot, úgy tekintenek rá mint egy messiasra. Nagyon igaz az, amit minden kinti szakértő hozzátesz, hogy DJ elképesztő plusz energiákat mozgósít mind a szurkolókban és a csapatban is, mindenki pumped up feelingel megy bele a hétvégékbe.
A tegnapi meccsel kapcsolatban, természetesen én is vereségre számítottam, de szívem mélyén olyan teljesítményre és küzdésre is amit mutattunk. 3.5 négyesen keresztül ott lihegtunk a Pats seggeben, tartottuk a nyomást Bradyn és az Oline is jól dolgozott, csak egy sacket engedve. Baker-en is egyre kevesebb a nagy play, folyamatosan ott liheg az embere nyakában, és ha kell besegít másnak is a tackleben. Dline ember felettit küzd Goldennel együtt, most már hozzak az átlag 3-4 sackeket, amivel holtversenyben már 6-ak vagyunk a ligában. Amennyiben Mayo és Ogletree konzisztens tud maradni akkor akar egy pofás front-seven (átlagosnál talán picit jobb) is összejöhet a szezon hátralevő 2/3ra. Van egy 21-es Collins mezem, de lassan elgondolkozom, hogy egy papírt rá ragasztok és atirom Peppersre 😁 pont azért szeretem őt is mint Collinst megszerettem, csupaszív, csapatjátékos csávó és mindenhol ott van, ha kell LB ha kell SS, ha kell nickelben szerel, de folyamatosan a LOS körül pörög.
Viszont ami borzasztó nagy probléma az a missed tacklek száma, elképesztő sok van belőle (szerintem liga szinten is) ami elég sokba kerül állandóan a kritikus 3rd downoknal és hosszú playek lesznek belőle amivel állandóan hátráltatjuk magunkat. Látványosan szenvedünk emiatt, úgyhogy ez az egyik amit priorban ki kell javítanunk. Az összeszokottsag már kezd látszani, azonban nyilván a talent és tapasztalat hiányt nehéz mitigalni, azt csak is a komplikalt, technikás schemek, keresztek, blitzek használatával lehetne.
Támadósorban pedig bőven van potenciál, most már tényleg jó lenne látni egy egészséges keretet, amikor mindenkit tudunk használni. Azért vérmes reményeink tegnap nem lehettek a cserék csereivel, ami látszott is, DJ se tudott ezzel mit kezdeni, rookie még a csávó. Az elkapoi sem tudtak elszakadni a vedoktol, ő pedig nem Brady még hogy vezesse az elkapojat és megoldja ezeket a szitukat. Becsülettel küzdött, az első megpattant INTjen kivul, sajna a tapasztalat hiánya okozta a másik két labda eladást, a harmadik negyed elején úgy nézett ki tudtunk volna akar TDvel zárni, meg lehetett volna a momentumunk, amivel döntetlenre hozzuk, és valszeg szoros is maradt volna végig a meccs, de sajnos a védelem behúzta a csőbe a Safety rejtett coverage-al, amit rosszul olvasott. Ezek a tanuló pénzei, amit úgy gondolom használni is fog a jövőben. Tegnap sajna nem volt senki, aki segítette volna és vezette volna az offenset, ehhez pedig ő még kevés, sajnos emiatt sokan szerintem jogtalanul is fikazzak (like Asbee, a blogon).
Ha visszakapja Barkleyt, Engramet, Shepard-t akkor Tate-e együtt szerintem okoznak még nekünk kellemes perceket idén. Kezdhetitek egyből a Cards ellen 😁
Shurmurek úgy gondolom most jól készítettek fel ezt a full tartalékos csapatot, vertek beléjük életet és elhitették velük hogy akar lehet keresnivalójuk is, de feladni nem kell.
Összeségében bosszus vagyok, de mérges nem, mert most egyszerűen nem nyerhettunk így egy ilyen ellenfél ellen, az elég Cinderella sztori lett volna.
A bírókat hagyjuk mert nem azon múlt, de amit most is műveltek a két meg nem adott DPIal (Tate, Slayton) az előbbit vissza is nézték az kritikán aluli. De nem csak minket büntetnek, ha láttátok a múlt heti Colts-Chiefsen amit Hiltonra dobtak OPI, hogy megállt egy helyben a védő meg neki futott kategória...ezekből látszik hogy rendszer szintű probléma van itt.
Utoljára pedig, hogy miért nem hozunk senkit FArol a sérültek helyére egy részről jó kérdés, másrészről pedig Gettleman nem akar senkit IRra rakni, emiatt szabad hely sincsen a rosteren, szóval elég patthelyzet, most lesz több idő a sérültek visszatérésére és új emberek tesztelésére, így úgy gondolom valakit most biztos hozni fogunk.
Egy szó mint száz, ha úgy küzdenek a srácok mint tegnap és a sérültek is visszatérnek, akkor úgy gondolom minden hátralevő meccsbe bele mehetünk eséllyel a győzelemért.
7 napja
Rodaron New York Giants 1 334
megmutatták ki van a VAR szobában
9 hónapja
Rodaron New York Giants 1 334
Visitok 😂
 twitter.com/thebluezonee/status/1499413021009100802?s=21
10 hónapja
Rodaron New York Giants 1 334
10 hónapja
Rodaron New York Giants 1 334


Ha volt már sorry 😀
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 1 334
Adoree Jackson is megvan, 3 év 39 millió...DG nagyon beindult
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 1 334
Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.
Szesze
Szerintem ez pusztán az az igazolás, hogy Dak-ra nyomást helyezzenek, "öreg, te nem vagy 30 milliós nem hogy 40 milliós QB. Ha továbbra is keménykedsz, Dalton fivérek egyike elvégzi helyetted a munkát. Komolyra véve a szót, azért Dalton az elmúlt évek azért messze volt 3 ProBowlos szezonjában, ide se kezdőnek érkezett. A Dallas meg főleg leves, ha Daltonnal képzelik el a jövőt, és nem Dak-ból próbálnak franchise QB-t varázsolni. Én nagyon más értelmét ennek nem látom.
Másik topic, kicsit engedjetek, hogy másik oldalról közelítsem meg a Dallas offseasont. CeeDee Lamb hatalmas steal volt 17-en, de azért nem tudom hosszútávon megérte e, mivel a védelem tele van lyukakkal ott, egy DLaw-n kívül kevés a playmaker. Ok érkezett Poe, McCoy és Clinton Dix, de ő nekik is make or break season ez. O-lineban is elfogyott a depth, a sok sajnálatos sérülés és retirement miatt. Ha már úgyis mindenki mindig fikázta OBJ, Barkley draftját, hogy azon a poszton jöhetett volna hasznosabb, Lamb helyett is jöhetett volna hasznosabb, Dalton helyett is jöhetett volna hasznosabb.
Szóval én nem nagyon értem a tömjénezést, a Giants egy ilyen move-ért a világ ostobája címet szerzi meg, a Dallas meg az év offseason csapata címet...makes no sense.
Ezt most nem azért akartam leírni, hogy a Dallassal foglalkozzunk itt, csak szerintem a mérce lehetne egyenlőbb is, és itt az elmúlt években a fikázás nagyon elvitte már a józan ítélőképességünket. Természetesen katasztrófális éveken vagyunk túl, és a Dallas előttünk jár jó pár dologban, de azért na...ami logikátlan itt is, az logikátlan ott is az adott helyzetben.
6 napja
Rodaron New York Giants 1 334
Ha egy nagy csapat kap ki úgy, hogy egyébként tönkreverték az ellenfelüket, csak a helyzeteiket nem tudták berúgni(argentin,német), mindenki a kis csapatot dicséri és azt mondta megérdemelték. Ha fordítva történik meg, és a kis csapat játszik sokkal jobban, csak nem tud betalálni és a nagy valahogy mákol egyet akkor mindenki felgyújtaná a pályát, hogy milyen igazságtalanság folyik itten.
Sixo
Milyen érdekes oximoron nem, mert ha így játszol és gólt lősz, mint a Belgák, azt mondod kijön a rutin, nem hajtják túl magukat okosan játszanak. Ha most 0:1, 0:2 lenne Kanadának, akkor meg azt mondod, hogy micsoda fos egy játék ez az egyik TOP 5-6 csapattól. Nyílván az nyer aki több gólt rúg, a Belgák, 2-ből egyet berúgtak tényleg ez a rutin. De egy biztos, mindegy hogy mennyi az eredmény Kanada megérdemli legalább az ikszet.
10 hónapja
Rodaron New York Giants 1 334
Inkább arról beszéljünk, hogy Mahomes bácsinak jár a pacsi, mert miközben ment az ünneplés, kapát-kaszál eldobva futott Allen-hez