Rodaron

New York Giants

Rodaron
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
638


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 órája
Rodaron New York Giants 638
Shaq Thompson is out lett. Igazi roncsderbi lesz 😁
Nálunk aki tuti out, az Barkley, Golladay, Andrew Thomas és Toney
7 órája
Rodaron New York Giants 638
Idén Donald elég csendes, nem!?
steelwolf
Ja mert most már a kettőzés az alap, néha hárman állnak rá 😀 de még így is utat tör, egy-egy TFL-re vagy sackre 😀
10 órája
Rodaron New York Giants 638
Garrett megint nagyot megy már 9,5 sack. DPOY? Szept-októberben mindig így megy neki aztán sisakkal verekedés, covid, sérülés v egyéb okok miatt lecsúszott a DPOY címekről.

sackszámok, szept/okt vs nov-dec
2017: 4 vs 3
2018: 8 vs 5,5
2019: 10 vs 0
2020: 9 vs 3
2021: 9,5(+vsPIT) vs ???

hátha idén már odaér.
braxa88
Igen jól megy neki, de szerintem idén úgy is a Dallasi corner kölyök lesz, az nem emberi amit csinál.
Illetve tartom a véleményem, hogy a rudis balhé miatt sose fogja megkapni, mert az ember sosem a jóra emlékszik hanem az ilyen esetekre.
Ezért az ő arca nem jól eladható.
Másfelől meg egy divat díj is ez, tavaly messze TJ Watt volt a legjobb és még is Donald kapta.
P@trik
Tényleg nem bántani akarom, mert igazi ballhawk a csávó, és lassan már tényleg nem mer felé dobni senki. De DPOY sose lesz, Xavien Howard jut róla eszembe, mert ő is szedi a pickeket mint más a meggyet, viszont coverage-ben nem erős, és sok tackleje sincs egy évben. Diggs rendes csávó, viszont coverage-ben kell fejlődnie neki bőven, és az látszik, hogy meg tudják égetni rendesen egy párszor egy meccsen. Toney is, Pats ellen is a Meyers a 75 yardos TD-vel. Sajna egy CB játéka nem látványos ebből a szempontból, mint egy OLB, DE vagy mint ADonald aki szétbontja az offense falat.
1 napja
Rodaron New York Giants 638
Bocsi, de ez sajnos nagyon eltalált meme 😀

1 napja
Rodaron New York Giants 638
Csak egy adat, hogy miért tartunk ott ahol.

2000-2011 között 506 sackünk volt, ami a 3. legjobb adat volt az NFL-ben.

2011 óta 315 sackünk van, amivel hátulról a harmadikak vagyunk.
2 napja
Rodaron New York Giants 638
Na úgy néz ki Mercilus is ide ír alá.
2 napja
Rodaron New York Giants 638
Na Andrew Thomas az IR-en landolt, szóval legkorábban Week11-ben a Bucs ellen térhet vissza.
3 napja
Rodaron New York Giants 638
Knoxnak eltört egy csont a kezében, reméljük nem lesz hosszú távú. Idén végre jó eddig.
Bazsinho
Többen is írták twitteren, hogy a bye alatt rendbe lehet rakni, hogy utána kihagyás nélkül játszhasson.
3 napja
Rodaron New York Giants 638
Azon sírnék be, ha DG valahogy kitalálná, hogy a jövő évi 2 első kört és még azutáni első köröket használnánk fel valami bika trade-re...túl sok draft capitalunk van jövőre, ha ők elhiszik, hogy idén még van keresni valónk valahol tuti fejrefordítják a pénztárcát.
3 napja
Rodaron New York Giants 638
Én még maradnék DJ-vel, bár ha nagyon TOP3 körül lesz a pickünk, akkor el kell gondolkodni ezen is. Csak fölösleges ide hozni egy új QB-t, amíg ilyen az edzői gárda és gyenge az OL.

Inkább építsünk egy félelmetes védő falat (mármint passrushban félelmetest és DT-ben) és egy végre egy erős OL-t, aztán QB kérdést meglátjuk később.

Fú, csak lenne már valami irány, valami változás.
GiantsMLBhunter
A baj az ugye, hogy DG annyira bízott az idei keretben, hogy elég sok játékos esetében beragasztotta a szerződéseket az elkövetkező pár évre, valamint lejár Barkley rookie szerződése, és két év múlva DJ rookie contractja is lejár, így egy új GM-nek bazi nehéz feladata lenne itt. Sok mozgástere nem maradt, így kérdés lenne ki jönne ide csinálni valamit. Szóval nagy valószínűséggel ezzel a kerettel kell megoldanunk az elkövetkező 1.5 évet.
A problémám tényleg az, hogy tavaly a Defense oldaláról láttunk változást akár meccsről meccsre gameplanben, amivel meccsben tartották a csapatot elég sok esetben sokáig, de most mintha beakadt volt Grahamnél a lemez, és ugyanazt próbálgatja folyamatosan. Azt látszik, hogy a passrush próbálja folyamatosan sematizálni, mert a Rams és Cowboys ellen is 1.5-2 negyedig még működött is, de sajnos a secondary továbbra is ezt a 2 mély safety-s soft coverage-t nyomja. Értem, hogy elakarja venni a big play esélyt, de nem tudunk egy 3&outot se folyamatosan gyakorolni.
Offense oldalon végre a WFT és a Saints meccsen látszott, hogy próbálkozik a gárda, de ennyi sérülttel gimis elkapókkal ez nem fog menni. Látszik, hogy Toney, Thomas és Golladay nélkül hullák vagyunk offense oldalon.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 638
Egy kicsit hosszabb bejegyzés a tegnapi meccsel és az elmúlt hetekkel kapcsolatban.
Volt szerencsém élőben megnézni a Giants-Redskins meccset a Metlifeban és azt kell, hogy mondjam őrületes Daniel Jones láz van New Yorkban. Szinte csak DJ és Barkley mezeket lehet kapni a nagy boltokban és a stadionban, mindenki 8-as számú mezben rohangál és istenítik a srácot, úgy tekintenek rá mint egy messiasra. Nagyon igaz az, amit minden kinti szakértő hozzátesz, hogy DJ elképesztő plusz energiákat mozgósít mind a szurkolókban és a csapatban is, mindenki pumped up feelingel megy bele a hétvégékbe.
A tegnapi meccsel kapcsolatban, természetesen én is vereségre számítottam, de szívem mélyén olyan teljesítményre és küzdésre is amit mutattunk. 3.5 négyesen keresztül ott lihegtunk a Pats seggeben, tartottuk a nyomást Bradyn és az Oline is jól dolgozott, csak egy sacket engedve. Baker-en is egyre kevesebb a nagy play, folyamatosan ott liheg az embere nyakában, és ha kell besegít másnak is a tackleben. Dline ember felettit küzd Goldennel együtt, most már hozzak az átlag 3-4 sackeket, amivel holtversenyben már 6-ak vagyunk a ligában. Amennyiben Mayo és Ogletree konzisztens tud maradni akkor akar egy pofás front-seven (átlagosnál talán picit jobb) is összejöhet a szezon hátralevő 2/3ra. Van egy 21-es Collins mezem, de lassan elgondolkozom, hogy egy papírt rá ragasztok és atirom Peppersre 😁 pont azért szeretem őt is mint Collinst megszerettem, csupaszív, csapatjátékos csávó és mindenhol ott van, ha kell LB ha kell SS, ha kell nickelben szerel, de folyamatosan a LOS körül pörög.
Viszont ami borzasztó nagy probléma az a missed tacklek száma, elképesztő sok van belőle (szerintem liga szinten is) ami elég sokba kerül állandóan a kritikus 3rd downoknal és hosszú playek lesznek belőle amivel állandóan hátráltatjuk magunkat. Látványosan szenvedünk emiatt, úgyhogy ez az egyik amit priorban ki kell javítanunk. Az összeszokottsag már kezd látszani, azonban nyilván a talent és tapasztalat hiányt nehéz mitigalni, azt csak is a komplikalt, technikás schemek, keresztek, blitzek használatával lehetne.
Támadósorban pedig bőven van potenciál, most már tényleg jó lenne látni egy egészséges keretet, amikor mindenkit tudunk használni. Azért vérmes reményeink tegnap nem lehettek a cserék csereivel, ami látszott is, DJ se tudott ezzel mit kezdeni, rookie még a csávó. Az elkapoi sem tudtak elszakadni a vedoktol, ő pedig nem Brady még hogy vezesse az elkapojat és megoldja ezeket a szitukat. Becsülettel küzdött, az első megpattant INTjen kivul, sajna a tapasztalat hiánya okozta a másik két labda eladást, a harmadik negyed elején úgy nézett ki tudtunk volna akar TDvel zárni, meg lehetett volna a momentumunk, amivel döntetlenre hozzuk, és valszeg szoros is maradt volna végig a meccs, de sajnos a védelem behúzta a csőbe a Safety rejtett coverage-al, amit rosszul olvasott. Ezek a tanuló pénzei, amit úgy gondolom használni is fog a jövőben. Tegnap sajna nem volt senki, aki segítette volna és vezette volna az offenset, ehhez pedig ő még kevés, sajnos emiatt sokan szerintem jogtalanul is fikazzak (like Asbee, a blogon).
Ha visszakapja Barkleyt, Engramet, Shepard-t akkor Tate-e együtt szerintem okoznak még nekünk kellemes perceket idén. Kezdhetitek egyből a Cards ellen 😁
Shurmurek úgy gondolom most jól készítettek fel ezt a full tartalékos csapatot, vertek beléjük életet és elhitették velük hogy akar lehet keresnivalójuk is, de feladni nem kell.
Összeségében bosszus vagyok, de mérges nem, mert most egyszerűen nem nyerhettunk így egy ilyen ellenfél ellen, az elég Cinderella sztori lett volna.
A bírókat hagyjuk mert nem azon múlt, de amit most is műveltek a két meg nem adott DPIal (Tate, Slayton) az előbbit vissza is nézték az kritikán aluli. De nem csak minket büntetnek, ha láttátok a múlt heti Colts-Chiefsen amit Hiltonra dobtak OPI, hogy megállt egy helyben a védő meg neki futott kategória...ezekből látszik hogy rendszer szintű probléma van itt.
Utoljára pedig, hogy miért nem hozunk senkit FArol a sérültek helyére egy részről jó kérdés, másrészről pedig Gettleman nem akar senkit IRra rakni, emiatt szabad hely sincsen a rosteren, szóval elég patthelyzet, most lesz több idő a sérültek visszatérésére és új emberek tesztelésére, így úgy gondolom valakit most biztos hozni fogunk.
Egy szó mint száz, ha úgy küzdenek a srácok mint tegnap és a sérültek is visszatérnek, akkor úgy gondolom minden hátralevő meccsbe bele mehetünk eséllyel a győzelemért.
7 hónapja
Rodaron New York Giants 638
Adoree Jackson is megvan, 3 év 39 millió...DG nagyon beindult
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 638
Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.
Szesze
Szerintem ez pusztán az az igazolás, hogy Dak-ra nyomást helyezzenek, "öreg, te nem vagy 30 milliós nem hogy 40 milliós QB. Ha továbbra is keménykedsz, Dalton fivérek egyike elvégzi helyetted a munkát. Komolyra véve a szót, azért Dalton az elmúlt évek azért messze volt 3 ProBowlos szezonjában, ide se kezdőnek érkezett. A Dallas meg főleg leves, ha Daltonnal képzelik el a jövőt, és nem Dak-ból próbálnak franchise QB-t varázsolni. Én nagyon más értelmét ennek nem látom.
Másik topic, kicsit engedjetek, hogy másik oldalról közelítsem meg a Dallas offseasont. CeeDee Lamb hatalmas steal volt 17-en, de azért nem tudom hosszútávon megérte e, mivel a védelem tele van lyukakkal ott, egy DLaw-n kívül kevés a playmaker. Ok érkezett Poe, McCoy és Clinton Dix, de ő nekik is make or break season ez. O-lineban is elfogyott a depth, a sok sajnálatos sérülés és retirement miatt. Ha már úgyis mindenki mindig fikázta OBJ, Barkley draftját, hogy azon a poszton jöhetett volna hasznosabb, Lamb helyett is jöhetett volna hasznosabb, Dalton helyett is jöhetett volna hasznosabb.
Szóval én nem nagyon értem a tömjénezést, a Giants egy ilyen move-ért a világ ostobája címet szerzi meg, a Dallas meg az év offseason csapata címet...makes no sense.
Ezt most nem azért akartam leírni, hogy a Dallassal foglalkozzunk itt, csak szerintem a mérce lehetne egyenlőbb is, és itt az elmúlt években a fikázás nagyon elvitte már a józan ítélőképességünket. Természetesen katasztrófális éveken vagyunk túl, és a Dallas előttünk jár jó pár dologban, de azért na...ami logikátlan itt is, az logikátlan ott is az adott helyzetben.
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 638
9-28 vagyunk mióta Dave a GM. 9 győzelem baszki. Ennél még én is többet hoztam volna össze GMkent. Maraek jól elcsesztek a frat két döntéssel: kirúgtak TCt Mcadoo miatt majd sikerült egy tok régi vonalas GMt választani akinek fogalma sincs hogyan működik ez a modern NFL.
csebi
És akkor pluszban nézz rá a rosterre, az edzői állományra, meg a mutatott játékra..
Szesze
Egyébként az edzői stábot a tegnapi meccs után nem venném elő. Graham tényleg kihozza a védelemből a legtöbbet, folyamatosan alakítja a sémát, és keresi az embereknek a helyét, konkrétan CB2-je és pass rushere nincs, ezeket pedig egyenlőre nem tudja sematizálással megoldani. Sajnos tegnap a passrush kuka volt egy full csere OL ellen, és a futást se tudják úgy fogni. Az a baj a Lawrence, Tomlinson, Hill nem jó arra, hogy különböző crossokat futtassunk velünk, amivel egy gyengébb talent sorból is ki lehet hozni a maximumumot, mint Belichek is tette tavaly és tavaly előtt is. Ott volt Slayton és a special team TD-je, ami mind váratlan playcall volt (amire szükség van/volt) de megint az execution...Dixon egy picit előbb indította a játékot mint Fleming felállt, Ratley OPI-ját, meg benézték. Persze hozzátenném, hogy ha ezeket a tized mp dolgokat kiszúrják a sporik, akkor legalább 2-3 off holdingot, ami a végén is volt, meg nem, de mindegy ezeket hagyjuk.
Szóval az edzők felrajzolják a dolgokat, de sajnos kijön a talent hiány ami miatt az execution nem pontos, plusz lelkileg is szarul állunk, így a szerencse se tud mellénk állni...így meg sok esélyünk nincsen.

Abban az egyben bízok, hogy azt látom az edzők és Judge is próbálkozik ezerrel, folyamatosan változtatják a felállásokat, ha valami nem megy nem erőltetik, Love is a Bears meccs óta kb nem játszik, CB2-t folyamatosan cserélik, Downs-ot is leraktuk már special team-be szevasz. Tae Crowder (Mr. Irrelevant) pedig teljesen jól szállt be. Bradberry aranyember, Coopert leszedte a pályáról, Martinez is folyamatosan side-to-side mozgott és irányítja a védelmet. Gallupot is megfogtuk, de Lamb-bel nem tudtunk mit kezdeni akárhányszor slotból indult. Romo is végig azt mondta, hogy Lamb folyamatosan segítette Prescottot, mert mindig bemozgott az üres zónába és üresen kaphatta a labdát, ez meg ugye annak volt köszönhető, hogy Dak-nak volt ideje a zsebbe, ezt meg full esélytelen levédekezni.

Offense oldalon, most Freeman-nek megvoltak a lehetőségei, DJ is meg tudta hosszabbítani a játékokat, de egyszerűen a blitzekkel nem tudunk mit kezdeni, vagy ha valamelyik gap-en többen jönnének át és egymásnak át kellene adni a DLine embert. Volt olyan eset mikor A lyukon jött át a fal ember, mert Gates-Thomas-Hernandez is ugyanazt az embert blokkolta ki. Ez konkrétan a kommunikáció és az összeszokottság hiánya. Azonban amit előzőleg említettem, hogy Judge-ék folyamatosan változtatnak, itt valszeg azért nem teszik, mert nincs jobb... Peart, Lemieux, Pulley nem áll még készen, őket max akkor fogjuk már látni, mikor matematikailag is kiesünk a PO versenyből.

Szóval én most az edzői stáb miatt vagyok bizakodó egyedül, mert képesek felkészülni mindig egy másik meccsre, és nem ugyanazt a fost erőltetik, mint McAdoo és Shurmur is, hátha most 20.akra át ért a középső futás. Judge is kurvára kiakadt az elvett TD-ken és látszik, hogy Thomas két pontosát is begyakorolták.
Biztos vagyok benne, hogy jönni fog 1-2 győzelem idén, mert egyszer kifog jönni nekünk is a lépés és összeáll ez a dolog. Az lesz egyedül a kérdés, hogy ez olyan pillanatban jön e, mikor még van matematikai esélyünk egy tűrhető szezonra, vagy már csak a szezon garbage timejában.

Azért valljuk be most jön két WFT és két Eagles meccs is közte egy Brady Tampaval, amennyire NFC Least a csoport, és tegnap is inkább mi veszítettük el a végén, a 4-1 ugyanannyira benne van mint az 1-4 is.
Higgyétek le vagyok törve mint a bili füle a tegnapi meccs után, és minden hétfőn elég ergya a Giants meccs után, de vasárnapra valahogy mindig felpörgök, mert látok némi villanást, mint amikor a lemerült akksival nem indul az autó...de végre most már beindulhatna az a fránya járgány, és nekünk is összejöhetne egy 60 yardos FG win. 😊


ui.: nyílván meg szólhattok nyugodtan, és verhetitek az optimista és más hozzáállásomat. Nyugodtan, szerintem pont jó, hogy megfér egymás mellett a két oldal 😊 de más sportágban már hozzászoktam a hullámvasúthoz, szóval a szurkolást és a bizakodást sose tudom feladni.

Szerkesztette: Rodaron
1 napja
Rodaron New York Giants 638
Bocsi, de ez sajnos nagyon eltalált meme 😀

1 napja
Rodaron New York Giants 638
Csak egy adat, hogy miért tartunk ott ahol.

2000-2011 között 506 sackünk volt, ami a 3. legjobb adat volt az NFL-ben.

2011 óta 315 sackünk van, amivel hátulról a harmadikak vagyunk.
5 hónapja
Rodaron New York Giants 638
hmmm:

 444.hu/2021/04/27/a-brazil-egeszsegugyi-hatosag-nem-hagyta-jova-a-szputnyik-v-t
csebi
Másik hümm:
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210427/angela-merkel-az-europai-gyogyszerugynokseg-meg-nem-tud-eleget-a-szputnyik-v-vakcinarol-az-engedelyeztetesehez-480428?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza
Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....
csi77
Nem emlékszem, mit linkeltél, de (a kormány hablatyolásától eltekintve) a közelmúltban több rossz hír is jött a Pfizerről:
1. Valószínűleg szükség lesz harmadik (és még ki tudja, mennyi) dózisra is.
2. Izraelben vizsgálják, van-e összefüggés a szívizomgyulladás és a Pfizer között.
3. Elképzelhető, hogy az indiai mutáns ellen kevésbé véd.
OV egyébként nem adott rá magyarázatot, ha a kínai és az orosz is jobb, akkor a 16-18 éveseket miért kifejezetten Pfizerrel akarják oltani.
nagylaza
1. Ez miért rossz hír? Mert először ők mkndták ki, hogy hosszú távú vedetseghez legalább egy emlékeztető oltas kell?
Mindenki gyanította.
2. Meg kell nézni, mondjuk érdekes az időzítés.
3. Igen ahogy minden mutáns ellen lehet kevésbé véd. Ahogy minden új mutansnál ez a helyzet by default.
Szóval ez a 3-bol max 1 új hír mondjuk azt vizsgálják ki rendesen.
Toca
A koronavírus, olyan mint az influenza könnyen mutálódik, emiatt lesz szükség folyamatosan majd minden évben újat beadatni, mert az új mutánsok ágenseit beépítik majd a vakcinába. Jelenleg a média (és mindegy melyik oldal) az aki keveri a meleg szalámit. Felfújnak mellékhatásokat, amelyek eltörpülnek a hatásosság mellett, mint az AstraZeneca esetében 25 millió brit beoltottból kevesebb mint 20 végződött halálos trombózisos mellékhatással, és kevesebb mint 100 esetben volt trombózis mellékhatás.

 www.france24.com/en/europe/20210403-seven-deaths-in-uk-among-astrazeneca-vaccine-recipients-after-blood-clots

Persze arról sose beszélnek, hogy a COVID 8-szor nagyobb eséllyel okoz rögösödést, vagy hogy a fogamzásgátló tablettáknak is sokkal nagyobb a rögösödési mellékhatása, vagy hogy ne igyad liter számra a NeoCitrant, mert legyalulod a májadat a sok paracetamollal. Igen vannak mellékhatások, mint minden gyógyszer, azonban ez elenyésző statisztika és a benefit még mindig magasabb. Csak a sok gyökér 444, hvg, telex (mondom úgy, hogy egyáltalán nem vagyok se Fideszes, se jobboldali ember) ebből csinálnak clickbaitet.
A kínai és orosz vakcinákkal szemben meg értelemszerűen azért erősebb a kétely, mivel a 3. fázisú eredmények még kevésbé ismertek, de így is inkább az mint a COVID. Többször egyeztettünk mi oltóorvossal, aki többször elmondta, bármi van el kell fogadni, most ilyen időket élünk, amikor meg már lemegy ez a "hajtás", akkor év végén jövő év elején már lehet válogatni és mindenki abból adat be magának amiből akar.
10 hónapja
Rodaron New York Giants 638
Ez ugyanaz a meccs volt kb mint a 49-ers elleni. Minden aminek el kellett romlani elromlott és semmi nem működött. A védelem szilárd volt, de engedték a haladást, persze az sem segített nekik, hogy az első félidőben folyamatosan a mi térfelünkről indult a Cards Offense. A GenStats szerint DJ-nek átlag 3mp-e volt a zsebben, ami vagy azt jelenti, hogy a lába miatt nem tudott/akart beleállni a dobásba, a másik viszont az, hogy semmi separationt nem tudtak csinálni az elkapók. Én azt nem értem még mindig, hogy miért nem erőltettük a futás akkor. Ha DJ is sérült és az elkapóknak se megy a leszakadás, jöhettek volna a Seahawks elleni Jumbo formationek és smashmouth football fussunk és ne is adjunk lehetőséget, hogy odaérjenek a QB-ra.
11 hónapja
Rodaron New York Giants 638
Will Hernandez pozitív tesztet produkált, kezdő további 4 tagja karanténba került, illetve hazaküldték az OLB és DB coachot is, mint close contactokat.
Beki
hoppá... gondolom a fal többi része 😊
akkor lesz egy kis plussz időnk felkészülni ,meg a sérülteknek lábadozni
yooker
Ez valami Tampa (Brady) conteo lesz, mert a Raiders O falat is karanténba küldte a meccs előtt egy héttel...coincidence?? 🧐🤨
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 638
Ez egyszerűen még mindig egy olyan elviselhetetlen low-blow, hogy még mindig azt hiszem, hogy álmodom és nem mosta fel velünk a padlót egy practice squad...szóval ennél lejjebb még a 60-as években se volt a Franchise , ahogy a külföldi fan base is látja. Azt se látom merre lehet ebből a felállás, konkrétan bármihez nyúlunk az egy rakás szar lesz, nem is látok tovább, hogy mire/kire tudunk építeni. Az optimizmus utolsó szikráját is kiölte mindenkiből ez a meccs (a Bears meccsel együtt). Nem is érdekel semmilyen elemzés, semmilyen prediction a következő hétre, az eddig elképesztő magas várakozásomat a szezonra szeptember végére kiölte a csapat és nem marad más, mint a szégyen és gyalázat...