Rodaron

New York Giants

Rodaron
Utoljára láttuk
20 órája
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
484


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 napja
Rodaron New York Giants 484
Kicsit nézegetve a twittert meg cap space-t az elkövetkező évekre még van esély arra is, hogy aktív legyen a mostani offseason. 2022-re elvileg 96.5 millió üres hely lesz, DJ-nek még a rookie szerződése lesz, Barkleyval kell hosszabbítani vagy 5.éves opciót lehívni. Most van esély egy pár szerződést farnehézzé tenni és eltolni jövőre és azutánra a cap hitet, valamint Solder és Tate elküldésével még 15 millió is felszabadulhat.
Így azt mondom, hogy okos GM/HC? munkával egyben lehet tartani a védelmet és tovább toldozni a lyukakat, amivel jövőre de főleg azutánra egy PO képes csapatot lehet építeni. Izgalmas hetek lesznek márciustól, kíváncsian várom már mi lesz a menet. Ha csak a tavalyi évet vesszük lehetünk bizakodóak azt gondolom, de persze a másik oldalt is megértem, hogy a bigger picture van terítéken (3-4 éves távlat) akkor azért a GM teljesítmény összértéke jóval lecsökken.
21 napja
Rodaron New York Giants 484
Pont ez a lényeg, ami a cikkben is van...don’t pursue any head coaching jobs. Szóval köszönte szépen de nem megy a Jetshez.
21 napja
Rodaron New York Giants 484
A vasárnapi meccs után azt hiszem nem is kell nekünk jobb hír az offseason elejére 😊
Marad a culture, és a stílus is. Ha innen tovább tudunk lépni, akkor lehet ebből egy Top 5 védelem is.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xlnvbmhw0vxecdg0xdhc
Defensive coordinator Patrick Graham signs extension with Giants
New York defensive coordinator Patrick Graham signed an extension to stay with the Giants, NFL Network's Mike Garafolo reported Tuesday.


Szerkesztette: Rodaron
23 napja
Rodaron New York Giants 484
Viszont ahogy nézem FA-n nem nagyon lesz túlkínálat az igazán jó pass-rusherekből 😕 Az idei első körös draftot mindenképp ide kell ellőni így is úgy is, de FA-ról is kéne egy minél jobb játékos ide jövőre, plusz Williams-et se lenne rossz megtartani valahogy..
Szesze
Én FA-ről elsósorban egy jó CB-t hoznék, mert draftról általában még a legfelkapottabb nevek sem válnak be. Főleg nem egyből, lásd Okudah, de sokáig lehetne sorolni. Oda kell a rutin, rossz bele gondolni, mi lenne, ha Bradberry kidőlne egy egész szezonra. Edge meg jöhetne felőlem kettő is az első 3 körben.
vanek úr
Hát nemtom, Bradberry mellé sztem az már luxus lenne, kb kizárt hogy még egy sztár CB beleférjen. Muszáj lenne drafton beletrafálni egybe, tőlem jöhet is második körben akár, de nekem amúgy tetszenek a jelenlegi fiataljaink is, nem látok itt akkora gondot.
Középszintű FA biztosan jönni fog ide, sztem az elég is lehet.
Szesze
Solder, Tate, EE, LW kivágásával sztem megoldható. Én utóbbit sem sajnálnám, értelmes OL-k ellen ő is láthatatlan volt.
vanek úr
LW ugye FA lesz.. Az a baj, hogy nélküle kb nem marad játékos a jelenlegi keretben aki bármiféle érdemi pass-rushra képes. Ha csak a szélre hozunk embert azzal nem nagyon leszünk előrébb szerintem. De nyilván ez egy komoly dilemma lesz az offseasonben. Tavaly nem éreztem őt olyan fontos láncszemnek, de idén nagyon rám cáfolt, én megfordítva a dolgot, pont úgy látom hogy a gyengébb OL-el rendelkező csapatok ellen pont ő volt a kulcsa annak, hogy ennyire váratlanul domináns tudott lenni az egész D.
Szesze
És akkor még ott van Tomlinson aki FA lesz idén...ketten együtt nem fognak tudni maradni LW-vel. DG-nél pedig arra látok esélyt, hogy valami tanácsadói semmilyen poziba kitolják és vagy nagyobb szerepet kap Judge vagy hoznak valami feltörekvő embert GM-nek.
WR-t kell hozni idén mindenképpen először az FA-ról, és lesz is dögivel mert Corey Davis, Allen Robinson is FA lesz. Solder maradni fog a nagy dead-money miatt, de akkor átkerülhet RT-be, így Fleming-el rotálhatnának vagy őt el is engedjük, bár azért depth meg kelleni fog. WR és edge ami nagy kérdés, valamint egy off-ball linebacker aki megy a TE-vel vagy a zónában jobban mozog mint Downs vagy Crowder.
23 napja
Rodaron New York Giants 484
😕

 pbs.twimg.com/media/Eq3X0M7XEAEQOGp?format=jpg&name=large

 twitter.com/cfranklinnews/status/1345975991735373824
dande
és Chip Kelly mit csinált hármuk mellett, valahol dinasztiát akar építeni és pakkban viszi őket?
24 napja
Rodaron New York Giants 484
Ma mindenképpen a mutatott játéknak kell lennie az elsőnek. Továbbá, hogy 7 zsinórban vesztes meccs után végre újra nyerjünk a Cowboys ellen, és végre újra elmondhassuk, hogy mind a 3 riválist megvertük egy szezonon belül. Mindenki látja a hiányosságokat, és problémákat, azonban ez egy jó meccs lenne arra, hogy megerősítsük a fanbase-t, hogy van mire építeni.
Graham is végre ficánkolhat D oldalon, mivel egy full csere O fallal szemben, mehetnek a kevert felállások és üthetjük Dalton-t. A secondarynknek is nagy napja lehet, ha igazán felszívják magukat, de szerintem harapni fogunk a labda ezen oldalán rendesen. A Offense-nek nehezebb dolga lesz mint a szezon első Cowboys meccsén, mivel bár sokkal jobb nem, de stabilabb lett a Dallas D, azonban továbbra is erőltetni kell a futásokat, és talán Slayton-t is megtalálhatjuk a hosszú labdákkal. Ha DJ újra tudna zone readek után futni akkor magabiztosabb lennék, azonban nélküle megfogunk szenvedni szerintem. Ez a nagy gombóc az ami most elsőként érdekel, valamint, hogy Garrett akar e valamit mutatni, hogy ne basszák ki jövő héten, és próbál kreatívabb lenni, mint az első Cowboys meccsen.
Amennyiben így tudunk magunknak esélyt adni, akkor és csak is akkor kell a WFT meccsel foglalkozni.
1 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Fent maradtam vasárnap a meccsig, felkészítettem magam a korai meccsekkel. Őszintén kicsit kettőség volt bennem, vártam is meccset, meg bele is törődtem, hogy nyerni nem fogunk. Backup QB, nincs Bradberry, Browns elég jó formában jön. Viszont abban biztos voltam, hogy felfogunk készülni ellenük és nem fogunk 40 pontot kapni mint a Ravens meg a Titans.
Az elején meg is lepett a playcalling, mert több volt a passz mint a futás, és úgy nézett ki, hogy 1v1-be is feltudja McCoy dobni az elkapóknak a labdát. Viszont mind a 3 RedZone támadás során nagyon látszott, hogy nincs meg se az összeszokottság és a power már Colt-ban, mert bár ott volt a separation viszont olyan gyengén ment a labda Slayton-nak és Engramnek is, hogy a védő oda tudott kapálózni amivel kipiszkálta a labdát. DJ-vel ezek a dobások valszeg meglettek volna. Amit megint nem értettem, hogy miért nem futunk többet, a heavy és jumbo packel nem tudott mit kezdeni a Browns folyamatosan nyitották a falat Gallmannek és Morrisnak is amivel jöttek a hosszú futások. Ezzel bőven lehetett volna őket darálni és a 2. negyedben is 6-7 perces driveot vezettünk, amivel Mayfieldet is lehetett volna a földön tartani.
Védelemben nagyon látszott, hogy felkészültünk és tudatos volt a soft zone gameplan. Nem is volt mélyen safety, max néha volt McKinney hátul, de főleg a 10-20 yardot tömtük, amivel próbáltuk ellensúlyozni a talent hiányt (Bradberryt) és a futásokat megállítani. Logan Ryan is azt mondta, az volt a plan, hogy rábízzák Mayfieldre a meccset, és oldja meg zsebből - sajna sikerült is neki és tökéletes meccset hozott kvázi. A legnagyobb hiányossága a soft zone játékunknak pedig tényleg kijött, most már sokadszorra, hogy nincs passrush. Anélkül a zónát pedig egy átlagnál jobb QB, 4-5 mp idővel szétdobálja. Mind a Cardinals, mind a Browns Ofal azért a liga jobbik felébe tartozik, és azt már nem tudjuk kisematizálni, mint mondjuk egy szarabb falat (Bengals, Philly, Seahawks). Jövőre ha ezt a részét megoldjuk, és marad Graham is akkor szerintem egy Top 5 Defenset bőven felfogunk tudunk rakni.
Esélyünk még mindig van a PO-ra ebben a csoportban azonban ez már egy sok esélyes játék lett. A Redskinsnek minimum egy meccset buknia kell, amire szerintem az Eagles ellen lesz a legnagyobb esélyük, mivel a Hurts csapat mindent belefog adni, hogy jövőre kezdő lehessen. Ráadásul az Eagles ha az uccsó két meccsét behúzza, mindenki más egyet, akkor Philly megy a PO-ba, szóval elég érdekes lehet ez az év vége. A kövi fordulóban a Cowboysnak kell szurkolni, hogy lezúzza a Phillyt (tuti 80 pontos meccs), hogy az utolsó fordulóban a kezünkbe legyen a sorsunk, és egy ki-ki meccsen győzzük le a Dallast. Amire utoljára 2011-ben volt részünk, akkor is az utolsó fordulóban 😊 Izgalmas karácsony és új év lesz 😊
Most ne nézzük a hullámvölgyeket és a szar szezon kezdetet, de én azért örülök, hogy így december végén még mindig van legalább 1 forduló amikor bízhatunk magunkban és a szerencsében. Az elmúlt 3 év kilátástalansága után üdítő érzés ez, és azt gondolom látjuk is, hogy mire van szükség offseasonben és a Drafton is. Nem úgy megyünk neki, hogy 10 lyuk van, hanem 3-4 minőségi játékossal és ezzel az edzői garnitúrával összelehet rakni egy PO csapatot.
1 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Elég physical meccs lesz. Nincs mese ütnünk kell a futásaikat, és pressurelni Mayfieldet kikényszeríteni a hibáit. Csak is a smashmouth footballal nyerhetünk, ezért 70-30%ban több futást várok tőlünk. Azt gondolom jobban fogunk játszani, mint múlt héten és Judge-ék felszívják magukat. Rams szerű meccset várok, azonban ha valahogy tudnánk vezetni a félidőben akkor látok rá esélyt, hogy nyerhetünk. Kelleni fog emellé még 2 TO is, csak a tökéletes +1 játékkal nyerhetünk, és bízni benne, hogy a Browns is kifog egy rossz napot idén + remélem kicsit kiengednek ellenünk 😛
1 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Jason Garrett covidos. Kitchens fogja hívni az offensive playeket a hétvégén.
Zet
Igazi NFL fairy tale lenne, ha mi Kitchens playhívásai által zúznánk le a Brownst SNF-en.

Szerkesztette: Rodaron
1 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Ez ugyanaz a meccs volt kb mint a 49-ers elleni. Minden aminek el kellett romlani elromlott és semmi nem működött. A védelem szilárd volt, de engedték a haladást, persze az sem segített nekik, hogy az első félidőben folyamatosan a mi térfelünkről indult a Cards Offense. A GenStats szerint DJ-nek átlag 3mp-e volt a zsebben, ami vagy azt jelenti, hogy a lába miatt nem tudott/akart beleállni a dobásba, a másik viszont az, hogy semmi separationt nem tudtak csinálni az elkapók. Én azt nem értem még mindig, hogy miért nem erőltettük a futás akkor. Ha DJ is sérült és az elkapóknak se megy a leszakadás, jöhettek volna a Seahawks elleni Jumbo formationek és smashmouth football fussunk és ne is adjunk lehetőséget, hogy odaérjenek a QB-ra.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 484
Egy kicsit hosszabb bejegyzés a tegnapi meccsel és az elmúlt hetekkel kapcsolatban.
Volt szerencsém élőben megnézni a Giants-Redskins meccset a Metlifeban és azt kell, hogy mondjam őrületes Daniel Jones láz van New Yorkban. Szinte csak DJ és Barkley mezeket lehet kapni a nagy boltokban és a stadionban, mindenki 8-as számú mezben rohangál és istenítik a srácot, úgy tekintenek rá mint egy messiasra. Nagyon igaz az, amit minden kinti szakértő hozzátesz, hogy DJ elképesztő plusz energiákat mozgósít mind a szurkolókban és a csapatban is, mindenki pumped up feelingel megy bele a hétvégékbe.
A tegnapi meccsel kapcsolatban, természetesen én is vereségre számítottam, de szívem mélyén olyan teljesítményre és küzdésre is amit mutattunk. 3.5 négyesen keresztül ott lihegtunk a Pats seggeben, tartottuk a nyomást Bradyn és az Oline is jól dolgozott, csak egy sacket engedve. Baker-en is egyre kevesebb a nagy play, folyamatosan ott liheg az embere nyakában, és ha kell besegít másnak is a tackleben. Dline ember felettit küzd Goldennel együtt, most már hozzak az átlag 3-4 sackeket, amivel holtversenyben már 6-ak vagyunk a ligában. Amennyiben Mayo és Ogletree konzisztens tud maradni akkor akar egy pofás front-seven (átlagosnál talán picit jobb) is összejöhet a szezon hátralevő 2/3ra. Van egy 21-es Collins mezem, de lassan elgondolkozom, hogy egy papírt rá ragasztok és atirom Peppersre 😁 pont azért szeretem őt is mint Collinst megszerettem, csupaszív, csapatjátékos csávó és mindenhol ott van, ha kell LB ha kell SS, ha kell nickelben szerel, de folyamatosan a LOS körül pörög.
Viszont ami borzasztó nagy probléma az a missed tacklek száma, elképesztő sok van belőle (szerintem liga szinten is) ami elég sokba kerül állandóan a kritikus 3rd downoknal és hosszú playek lesznek belőle amivel állandóan hátráltatjuk magunkat. Látványosan szenvedünk emiatt, úgyhogy ez az egyik amit priorban ki kell javítanunk. Az összeszokottsag már kezd látszani, azonban nyilván a talent és tapasztalat hiányt nehéz mitigalni, azt csak is a komplikalt, technikás schemek, keresztek, blitzek használatával lehetne.
Támadósorban pedig bőven van potenciál, most már tényleg jó lenne látni egy egészséges keretet, amikor mindenkit tudunk használni. Azért vérmes reményeink tegnap nem lehettek a cserék csereivel, ami látszott is, DJ se tudott ezzel mit kezdeni, rookie még a csávó. Az elkapoi sem tudtak elszakadni a vedoktol, ő pedig nem Brady még hogy vezesse az elkapojat és megoldja ezeket a szitukat. Becsülettel küzdött, az első megpattant INTjen kivul, sajna a tapasztalat hiánya okozta a másik két labda eladást, a harmadik negyed elején úgy nézett ki tudtunk volna akar TDvel zárni, meg lehetett volna a momentumunk, amivel döntetlenre hozzuk, és valszeg szoros is maradt volna végig a meccs, de sajnos a védelem behúzta a csőbe a Safety rejtett coverage-al, amit rosszul olvasott. Ezek a tanuló pénzei, amit úgy gondolom használni is fog a jövőben. Tegnap sajna nem volt senki, aki segítette volna és vezette volna az offenset, ehhez pedig ő még kevés, sajnos emiatt sokan szerintem jogtalanul is fikazzak (like Asbee, a blogon).
Ha visszakapja Barkleyt, Engramet, Shepard-t akkor Tate-e együtt szerintem okoznak még nekünk kellemes perceket idén. Kezdhetitek egyből a Cards ellen 😁
Shurmurek úgy gondolom most jól készítettek fel ezt a full tartalékos csapatot, vertek beléjük életet és elhitették velük hogy akar lehet keresnivalójuk is, de feladni nem kell.
Összeségében bosszus vagyok, de mérges nem, mert most egyszerűen nem nyerhettunk így egy ilyen ellenfél ellen, az elég Cinderella sztori lett volna.
A bírókat hagyjuk mert nem azon múlt, de amit most is műveltek a két meg nem adott DPIal (Tate, Slayton) az előbbit vissza is nézték az kritikán aluli. De nem csak minket büntetnek, ha láttátok a múlt heti Colts-Chiefsen amit Hiltonra dobtak OPI, hogy megállt egy helyben a védő meg neki futott kategória...ezekből látszik hogy rendszer szintű probléma van itt.
Utoljára pedig, hogy miért nem hozunk senkit FArol a sérültek helyére egy részről jó kérdés, másrészről pedig Gettleman nem akar senkit IRra rakni, emiatt szabad hely sincsen a rosteren, szóval elég patthelyzet, most lesz több idő a sérültek visszatérésére és új emberek tesztelésére, így úgy gondolom valakit most biztos hozni fogunk.
Egy szó mint száz, ha úgy küzdenek a srácok mint tegnap és a sérültek is visszatérnek, akkor úgy gondolom minden hátralevő meccsbe bele mehetünk eséllyel a győzelemért.
8 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.
Szesze
Szerintem ez pusztán az az igazolás, hogy Dak-ra nyomást helyezzenek, "öreg, te nem vagy 30 milliós nem hogy 40 milliós QB. Ha továbbra is keménykedsz, Dalton fivérek egyike elvégzi helyetted a munkát. Komolyra véve a szót, azért Dalton az elmúlt évek azért messze volt 3 ProBowlos szezonjában, ide se kezdőnek érkezett. A Dallas meg főleg leves, ha Daltonnal képzelik el a jövőt, és nem Dak-ból próbálnak franchise QB-t varázsolni. Én nagyon más értelmét ennek nem látom.
Másik topic, kicsit engedjetek, hogy másik oldalról közelítsem meg a Dallas offseasont. CeeDee Lamb hatalmas steal volt 17-en, de azért nem tudom hosszútávon megérte e, mivel a védelem tele van lyukakkal ott, egy DLaw-n kívül kevés a playmaker. Ok érkezett Poe, McCoy és Clinton Dix, de ő nekik is make or break season ez. O-lineban is elfogyott a depth, a sok sajnálatos sérülés és retirement miatt. Ha már úgyis mindenki mindig fikázta OBJ, Barkley draftját, hogy azon a poszton jöhetett volna hasznosabb, Lamb helyett is jöhetett volna hasznosabb, Dalton helyett is jöhetett volna hasznosabb.
Szóval én nem nagyon értem a tömjénezést, a Giants egy ilyen move-ért a világ ostobája címet szerzi meg, a Dallas meg az év offseason csapata címet...makes no sense.
Ezt most nem azért akartam leírni, hogy a Dallassal foglalkozzunk itt, csak szerintem a mérce lehetne egyenlőbb is, és itt az elmúlt években a fikázás nagyon elvitte már a józan ítélőképességünket. Természetesen katasztrófális éveken vagyunk túl, és a Dallas előttünk jár jó pár dologban, de azért na...ami logikátlan itt is, az logikátlan ott is az adott helyzetben.
3 hónapja
Rodaron New York Giants 484
9-28 vagyunk mióta Dave a GM. 9 győzelem baszki. Ennél még én is többet hoztam volna össze GMkent. Maraek jól elcsesztek a frat két döntéssel: kirúgtak TCt Mcadoo miatt majd sikerült egy tok régi vonalas GMt választani akinek fogalma sincs hogyan működik ez a modern NFL.
csebi
És akkor pluszban nézz rá a rosterre, az edzői állományra, meg a mutatott játékra..
Szesze
Egyébként az edzői stábot a tegnapi meccs után nem venném elő. Graham tényleg kihozza a védelemből a legtöbbet, folyamatosan alakítja a sémát, és keresi az embereknek a helyét, konkrétan CB2-je és pass rushere nincs, ezeket pedig egyenlőre nem tudja sematizálással megoldani. Sajnos tegnap a passrush kuka volt egy full csere OL ellen, és a futást se tudják úgy fogni. Az a baj a Lawrence, Tomlinson, Hill nem jó arra, hogy különböző crossokat futtassunk velünk, amivel egy gyengébb talent sorból is ki lehet hozni a maximumumot, mint Belichek is tette tavaly és tavaly előtt is. Ott volt Slayton és a special team TD-je, ami mind váratlan playcall volt (amire szükség van/volt) de megint az execution...Dixon egy picit előbb indította a játékot mint Fleming felállt, Ratley OPI-ját, meg benézték. Persze hozzátenném, hogy ha ezeket a tized mp dolgokat kiszúrják a sporik, akkor legalább 2-3 off holdingot, ami a végén is volt, meg nem, de mindegy ezeket hagyjuk.
Szóval az edzők felrajzolják a dolgokat, de sajnos kijön a talent hiány ami miatt az execution nem pontos, plusz lelkileg is szarul állunk, így a szerencse se tud mellénk állni...így meg sok esélyünk nincsen.

Abban az egyben bízok, hogy azt látom az edzők és Judge is próbálkozik ezerrel, folyamatosan változtatják a felállásokat, ha valami nem megy nem erőltetik, Love is a Bears meccs óta kb nem játszik, CB2-t folyamatosan cserélik, Downs-ot is leraktuk már special team-be szevasz. Tae Crowder (Mr. Irrelevant) pedig teljesen jól szállt be. Bradberry aranyember, Coopert leszedte a pályáról, Martinez is folyamatosan side-to-side mozgott és irányítja a védelmet. Gallupot is megfogtuk, de Lamb-bel nem tudtunk mit kezdeni akárhányszor slotból indult. Romo is végig azt mondta, hogy Lamb folyamatosan segítette Prescottot, mert mindig bemozgott az üres zónába és üresen kaphatta a labdát, ez meg ugye annak volt köszönhető, hogy Dak-nak volt ideje a zsebbe, ezt meg full esélytelen levédekezni.

Offense oldalon, most Freeman-nek megvoltak a lehetőségei, DJ is meg tudta hosszabbítani a játékokat, de egyszerűen a blitzekkel nem tudunk mit kezdeni, vagy ha valamelyik gap-en többen jönnének át és egymásnak át kellene adni a DLine embert. Volt olyan eset mikor A lyukon jött át a fal ember, mert Gates-Thomas-Hernandez is ugyanazt az embert blokkolta ki. Ez konkrétan a kommunikáció és az összeszokottság hiánya. Azonban amit előzőleg említettem, hogy Judge-ék folyamatosan változtatnak, itt valszeg azért nem teszik, mert nincs jobb... Peart, Lemieux, Pulley nem áll még készen, őket max akkor fogjuk már látni, mikor matematikailag is kiesünk a PO versenyből.

Szóval én most az edzői stáb miatt vagyok bizakodó egyedül, mert képesek felkészülni mindig egy másik meccsre, és nem ugyanazt a fost erőltetik, mint McAdoo és Shurmur is, hátha most 20.akra át ért a középső futás. Judge is kurvára kiakadt az elvett TD-ken és látszik, hogy Thomas két pontosát is begyakorolták.
Biztos vagyok benne, hogy jönni fog 1-2 győzelem idén, mert egyszer kifog jönni nekünk is a lépés és összeáll ez a dolog. Az lesz egyedül a kérdés, hogy ez olyan pillanatban jön e, mikor még van matematikai esélyünk egy tűrhető szezonra, vagy már csak a szezon garbage timejában.

Azért valljuk be most jön két WFT és két Eagles meccs is közte egy Brady Tampaval, amennyire NFC Least a csoport, és tegnap is inkább mi veszítettük el a végén, a 4-1 ugyanannyira benne van mint az 1-4 is.
Higgyétek le vagyok törve mint a bili füle a tegnapi meccs után, és minden hétfőn elég ergya a Giants meccs után, de vasárnapra valahogy mindig felpörgök, mert látok némi villanást, mint amikor a lemerült akksival nem indul az autó...de végre most már beindulhatna az a fránya járgány, és nekünk is összejöhetne egy 60 yardos FG win. 😊


ui.: nyílván meg szólhattok nyugodtan, és verhetitek az optimista és más hozzáállásomat. Nyugodtan, szerintem pont jó, hogy megfér egymás mellett a két oldal 😊 de más sportágban már hozzászoktam a hullámvasúthoz, szóval a szurkolást és a bizakodást sose tudom feladni.

Szerkesztette: Rodaron
1 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Ez ugyanaz a meccs volt kb mint a 49-ers elleni. Minden aminek el kellett romlani elromlott és semmi nem működött. A védelem szilárd volt, de engedték a haladást, persze az sem segített nekik, hogy az első félidőben folyamatosan a mi térfelünkről indult a Cards Offense. A GenStats szerint DJ-nek átlag 3mp-e volt a zsebben, ami vagy azt jelenti, hogy a lába miatt nem tudott/akart beleállni a dobásba, a másik viszont az, hogy semmi separationt nem tudtak csinálni az elkapók. Én azt nem értem még mindig, hogy miért nem erőltettük a futás akkor. Ha DJ is sérült és az elkapóknak se megy a leszakadás, jöhettek volna a Seahawks elleni Jumbo formationek és smashmouth football fussunk és ne is adjunk lehetőséget, hogy odaérjenek a QB-ra.
3 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Will Hernandez pozitív tesztet produkált, kezdő további 4 tagja karanténba került, illetve hazaküldték az OLB és DB coachot is, mint close contactokat.
Beki
hoppá... gondolom a fal többi része 😊
akkor lesz egy kis plussz időnk felkészülni ,meg a sérülteknek lábadozni
yooker
Ez valami Tampa (Brady) conteo lesz, mert a Raiders O falat is karanténba küldte a meccs előtt egy héttel...coincidence?? 🧐🤨
4 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Ez egyszerűen még mindig egy olyan elviselhetetlen low-blow, hogy még mindig azt hiszem, hogy álmodom és nem mosta fel velünk a padlót egy practice squad...szóval ennél lejjebb még a 60-as években se volt a Franchise , ahogy a külföldi fan base is látja. Azt se látom merre lehet ebből a felállás, konkrétan bármihez nyúlunk az egy rakás szar lesz, nem is látok tovább, hogy mire/kire tudunk építeni. Az optimizmus utolsó szikráját is kiölte mindenkiből ez a meccs (a Bears meccsel együtt). Nem is érdekel semmilyen elemzés, semmilyen prediction a következő hétre, az eddig elképesztő magas várakozásomat a szezonra szeptember végére kiölte a csapat és nem marad más, mint a szégyen és gyalázat...
8 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Ki a felelős a csapatnál, hogy Baker itt van? DG! Még fel is cserélt érte. Tette ezt úgy, hogy az FA-hoz full hülye, de legalább marha jól draftol(t), egészen addig amíg nem lett Giant. Ha valakit nem akarsz látni a csapatod élén, akkor annak a legkisebb hibáját is felnagyítod, csak már tűnjön el... Ilyen a szurkoló, ha valamit igazán szeret!!!😉
nagir
Nekem meg pont az az érzésem, hogy nálatok jobban játszik az utálat valaki iránt, mint a szeretet a csapatért.
DG felelős a draftért ofc, de amint írtam, azért nem felelős amit Baker csinált. Ez ugyan olyan lenne, mint hogy a GM felelős azért, mert az első körös draftolt ember career ending sérülést szerez. Szar ügy a helyzet, tudom, hogy fáj nektek a jelenlegi szituáció, de ez van, hozzá kell szokni, mindenkinél vannak gödrök, összeszorítod a fogad és továbblépsz. Szurkolsz, bízol, és próbálsz optimista is lenni, ha szar a csapat akkor is szurkoló vagy, nem csak pozitív időszakban.
Rodaron
Tekintve, hogy Baker gyenge volt tavaly, így már eleve nagyon gyanús volt, hogy bust lesz a csávó, szóval senki nem vág eret szerintem, hogy ez történt, de mindettől függetlenül, hogy a francba lenne ez ugyanaz a kategória, mintha sérülés történt volna? Ezt a gyereket nagyon benéztük minden téren és ezért nem lehet más a felelős, mint végső soron a GM, szimpátiától függetlenül. Nyilván, ha sikertörténet lenne az előző időszak akkor elnézőbb lenne az ember, de ugye ilyesmiről nem beszélhetünk..
Az a helyzet, hogy teljesen jogosan kritizáljuk a vezetést, hiszen történetének legmélyebb gödrébe taszították a franchise-t. Ellentétben veled én nem gondolom úgy, hogy nekem, mint szurkolónak az lenne a "dolgom", hogy legyek optimista akkor is amikor ez történik, majd akkor leszek optimista, ha okot látok erre.
Optimizmusból nem fog csapat épülni, persze be lehet tippelgetni minden évben a 9-10 wines PO szezont, csak az a baj, hogy a realitás évek óta nagyon távol van ettől.
Én 2006 óta minden meccsét láttam a csapatnak, 95%-át élőben, az utóbbi évek szenvedéseit is végignéztem kivétel nélkül és hidd el nem azért nézem a meccseket, hogy utána itt károghassak, de az utóbbi időben ami itt történik az egy akkora fos amit pont szurkolóként nehéz szó nélkül hagyni.
Szesze
PFF NY Giants
@PFF_Giants
Since the Giants bye week, DeAndre Baker has the 6th best coverage grade among all qualified CB’s over the last 4 games.

In this same time period, QB’s targeting Baker are completing just 26.3% of their passes, the lowest percentage targeting any CB
A csávó a bye week után a liga egyik legjobbja volt, közeli memory, hogy Collins első éve is katasztrófa volt, konkrétan a kezéből ejtett ki pickeket. Majd a második évében ProBowl szezont hoz össze. Továbbra is nem mentesíteni akarom Baker és DG tevékenységeit, de nem kell mindent szidni, ha szidni akarod akkor szidjad az összes draftolt emberét akit idehozott, legyen az Slayton, DJ, Barkley, Hernandez.
Szurkolóként nem csak a felívelő ágban kell optimistának lenni és szurkolni, hanem amikor trágya szezonok is vannak. No offense ,de ha nem vagy optimista a szezon elején, akkor hogyan szurkolsz, hogyan állsz neki a szezonnak? Nincs baj a negatív kritikával, és ha más szemüveggel nézed a csapat dolgait, sok dologban egyet is értek veletek, mert rengeteg probléma volt/van, és mély válságban is vagyunk. De szükségünk van arra, hogy bízzunk benne, bármilyen változás esetén is, mert ha már bizni se bízunk, akkor mi értelme van meccset nézni...
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 484
Mikor ér véget a vessző futásunk végre...amúgy ezen a meccsen érik a mondás, a jobb csapatnak szerencséje is van.
GZ srácok megharcoltatok a Wild Cardert, sok sikert ott 😊
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 484
De most őszintén mennyire savanyúnak kell lenni, hogy minden szemetet összehordjanak már a srácról, szívetek joga, de akkor is szerintem ez a rinyalas Jones miatt már kezd k**** idegesítő lenni.
Tavaly mindenki ki volt faszulva, Barkley miatt aki nyomott egy trágya fal mögött OROY évet, idén meg jön egy QB akit franchise embernek tartanak és most meg fúj meg pfej.
Eddig csak szélsőségekben beszéltek a srácról, ergo vagy nagyon tetszik és highest ceiling, vagy totál csőd, és Fitzmagic ketto lesz. Hagyjunk már egy kis időt ennek. Láthatjuk Prescott se egy dobó pápa de egy elég jó fallal és egy elit futoval elél mint hal a vízben.

Szerkesztette: Rodaron
1 hónapja
Rodaron New York Giants 484
Fent maradtam vasárnap a meccsig, felkészítettem magam a korai meccsekkel. Őszintén kicsit kettőség volt bennem, vártam is meccset, meg bele is törődtem, hogy nyerni nem fogunk. Backup QB, nincs Bradberry, Browns elég jó formában jön. Viszont abban biztos voltam, hogy felfogunk készülni ellenük és nem fogunk 40 pontot kapni mint a Ravens meg a Titans.
Az elején meg is lepett a playcalling, mert több volt a passz mint a futás, és úgy nézett ki, hogy 1v1-be is feltudja McCoy dobni az elkapóknak a labdát. Viszont mind a 3 RedZone támadás során nagyon látszott, hogy nincs meg se az összeszokottság és a power már Colt-ban, mert bár ott volt a separation viszont olyan gyengén ment a labda Slayton-nak és Engramnek is, hogy a védő oda tudott kapálózni amivel kipiszkálta a labdát. DJ-vel ezek a dobások valszeg meglettek volna. Amit megint nem értettem, hogy miért nem futunk többet, a heavy és jumbo packel nem tudott mit kezdeni a Browns folyamatosan nyitották a falat Gallmannek és Morrisnak is amivel jöttek a hosszú futások. Ezzel bőven lehetett volna őket darálni és a 2. negyedben is 6-7 perces driveot vezettünk, amivel Mayfieldet is lehetett volna a földön tartani.
Védelemben nagyon látszott, hogy felkészültünk és tudatos volt a soft zone gameplan. Nem is volt mélyen safety, max néha volt McKinney hátul, de főleg a 10-20 yardot tömtük, amivel próbáltuk ellensúlyozni a talent hiányt (Bradberryt) és a futásokat megállítani. Logan Ryan is azt mondta, az volt a plan, hogy rábízzák Mayfieldre a meccset, és oldja meg zsebből - sajna sikerült is neki és tökéletes meccset hozott kvázi. A legnagyobb hiányossága a soft zone játékunknak pedig tényleg kijött, most már sokadszorra, hogy nincs passrush. Anélkül a zónát pedig egy átlagnál jobb QB, 4-5 mp idővel szétdobálja. Mind a Cardinals, mind a Browns Ofal azért a liga jobbik felébe tartozik, és azt már nem tudjuk kisematizálni, mint mondjuk egy szarabb falat (Bengals, Philly, Seahawks). Jövőre ha ezt a részét megoldjuk, és marad Graham is akkor szerintem egy Top 5 Defenset bőven felfogunk tudunk rakni.
Esélyünk még mindig van a PO-ra ebben a csoportban azonban ez már egy sok esélyes játék lett. A Redskinsnek minimum egy meccset buknia kell, amire szerintem az Eagles ellen lesz a legnagyobb esélyük, mivel a Hurts csapat mindent belefog adni, hogy jövőre kezdő lehessen. Ráadásul az Eagles ha az uccsó két meccsét behúzza, mindenki más egyet, akkor Philly megy a PO-ba, szóval elég érdekes lehet ez az év vége. A kövi fordulóban a Cowboysnak kell szurkolni, hogy lezúzza a Phillyt (tuti 80 pontos meccs), hogy az utolsó fordulóban a kezünkbe legyen a sorsunk, és egy ki-ki meccsen győzzük le a Dallast. Amire utoljára 2011-ben volt részünk, akkor is az utolsó fordulóban 😊 Izgalmas karácsony és új év lesz 😊
Most ne nézzük a hullámvölgyeket és a szar szezon kezdetet, de én azért örülök, hogy így december végén még mindig van legalább 1 forduló amikor bízhatunk magunkban és a szerencsében. Az elmúlt 3 év kilátástalansága után üdítő érzés ez, és azt gondolom látjuk is, hogy mire van szükség offseasonben és a Drafton is. Nem úgy megyünk neki, hogy 10 lyuk van, hanem 3-4 minőségi játékossal és ezzel az edzői garnitúrával összelehet rakni egy PO csapatot.