NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - New York Giants
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Ez is jó meccs volt mint a Vikings Saints egy hete. Élmény élőben!
több mint 2 éve
a liga két legjobb rb-je egymás ellen 😀Wink Martindale Bowl!!!Nope, jön hozzánk a Baltimore.Oké de Nálunk ki a tököm fog jáccani a jövő héten???Nem bye week jön? Azt tudom, hogy 2 hét múlva jöttök hozzánk.
nagir
iktriad
Rodaron
iktriad
több mint 2 éve
nem bánnám amúgy ha megint csak 1 topik lenne eredménykövetőnek olyan kis laposak a csapatonkéntik
több mint 2 éve
Wink Martindale Bowl!!!Nope, jön hozzánk a Baltimore.Oké de Nálunk ki a tököm fog jáccani a jövő héten???Nem bye week jön? Azt tudom, hogy 2 hét múlva jöttök hozzánk.
nagir
iktriad
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 070
Nope, jön hozzánk a Baltimore.Oké de Nálunk ki a tököm fog jáccani a jövő héten???Nem bye week jön? Azt tudom, hogy 2 hét múlva jöttök hozzánk.
nagir
iktriad
több mint 2 éve
Oké de Nálunk ki a tököm fog jáccani a jövő héten???Nem bye week jön? Azt tudom, hogy 2 hét múlva jöttök hozzánk.
nagir
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Szerintem a következő londoni meccs nem lesz ilyen izgi/jó...Nem baj, lesz majd jó storyline.
iktriad
Russell vs. a csapat aki puntert draftolt Russell helyet
több mint 2 éve
Haba
640
Oké de Nálunk ki a tököm fog jáccani a jövő héten???Előző hét után is ez volt a kérdés, és tessék
nagir
több mint 2 éve
na ez izgi meccs volt legyen többi is ilyenTeddy vs Zach "the MILFfucker" Wilson igazi csemege lesz.
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Oké de Nálunk ki a tököm fog jáccani a jövő héten???az future problem, majd jövő héten megoldjátok most örüljél
nagir
több mint 2 éve
Szerintem a következő londoni meccs nem lesz ilyen izgi/jó...
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 481
huh gyerekek, sajnálom higy nem jutottam el, de sajnálom azokat akik ezt élőben kellett végignézniük a mi oldalukról
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
amikor bemondta hogy Rodgers in trouble visszajött egy szép emlék
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Sifur
1 118
Grat, nagyon jó az edzői stáb
több mint 2 éve
fk-n már 8 perce végetért meccs nem is értem mit izgulunk
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Borzasztóan buta 2. félidő volt ez.
több mint 2 éve
jóóóóóóóóóóóóóóóóóó
több mint 2 éve
Kampman
28 290
sose értem miért safetyvel baszakodnak ilyenkorIdőpörgetés
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 481
sose értem miért safetyvel baszakodnak ilyenkormert ha jól tart a fal akkor több időt lehet egetni
Kúrfürst briareos