Green Bay Packers - New York Giants
több mint 2 éve
Elpusztították a guardot
több mint 2 éve
Dexter Lawrence messze a legjobb védőnk idénezért mondom, h ha egyszer összeáll majd az Ojulari-Lawrence-LW-Thibi négyes az nagyon jó lesz/lenne
kristof
több mint 2 éve
Huh de jó punt volt, sajnos.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Ez az SexyDexi
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Na, ez már nem FG távolság. Ezt elkúrták. Nem kicsit, nagyon.
több mint 2 éve
blitz nélkül!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Dexter Lawrence messze a legjobb védőnk idén
több mint 2 éve
De megérdemelte Lawrence!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
végre!
több mint 2 éve
vanek úr
1 891
Mondom én, hogy hagyjuk inkább hosszúakat dobálni
több mint 2 éve
Kezdődik...
több mint 2 éve
simán lehet, h ennyi 😊Mi a francot néztek ennyit? Tök egyértelmű volt.Reklámozni kell, a Giants első drive-ja elvitte a negyed felét, aztán minden negyedben le kell adni egy bizonyos számú reklámot gondolom.
nagir
Kampman
több mint 2 éve
Rogers kiégett!😁
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Mi a francot néztek ennyit? Tök egyértelmű volt.Reklámozni kell, a Giants első drive-ja elvitte a negyed felét, aztán minden negyedben le kell adni egy bizonyos számú reklámot gondolom.
nagir
több mint 2 éve
kéne egy fumbli vagy valami 😊
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Mi a francot néztek ennyit? Tök egyértelmű volt.Azt, hogy végig kontrollálta e labdát az elkapás után.
nagir
több mint 2 éve
Mi a francot néztek ennyit? Tök egyértelmű volt.
több mint 2 éve
SBL
2 213
Arra akartam fioman utalni, hogy 1. héten Justin szivatott orrvérzésig minket úgy mint Slayton.Slayton a szegény ember JeffersonaJustin vagy Van Jefferson?
SBL
iktriad
több mint 2 éve
Jo napot, hajrá Packers!
több mint 2 éve
hát ez meglesz sajnos
több mint 2 éve
vanek úr
1 891
BredesonMegfogadtam, idén nem bántom Nealt...🤬ő mozdult be most? nem figyeltem
nagir
Szesze
több mint 2 éve
ok, csak a Rodgers elleni blitz azért életveszélyes.Idén eddig nem nagyon volt jellemző a nagy GB játék.nem akarunk nagy játékot engedni, ennek viszont ez az ára egyelőreJa ja. Nem csak a játékosokra értettem, inkább a hívásokra.LW-t hiányát egyszerűen nem tudja pótolni ez a védelem, ha egy jó QB van az ellenfélnél.nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA védelmet azért én nem dicsérném ma, főleg ha azt nézem, mit csinált eddig idén a Packers O. Sok yardot adtunk ajándékba.
Szesze
vanek úr
Szesze
vanek úr
Szesze
vanek úr
több mint 2 éve
Kibaszott holdingokat nem lehet bedobni???
több mint 2 éve
Nem bemozdult hanem DJ futásánal nem tudta tartani az emberét.Megfogadtam, idén nem bántom Nealt...🤬ő mozdult be most? nem figyeltem
nagir
Szesze
több mint 2 éve
vanek úr
1 891
Idén eddig nem nagyon volt jellemző a nagy GB játék.nem akarunk nagy játékot engedni, ennek viszont ez az ára egyelőreJa ja. Nem csak a játékosokra értettem, inkább a hívásokra.LW-t hiányát egyszerűen nem tudja pótolni ez a védelem, ha egy jó QB van az ellenfélnél.nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA védelmet azért én nem dicsérném ma, főleg ha azt nézem, mit csinált eddig idén a Packers O. Sok yardot adtunk ajándékba.
Szesze
vanek úr
Szesze
vanek úr
Szesze