Green Bay Packers - New York Giants
több mint 2 éve
Mccloud-on el is fog menni ez gyorsan
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Slotból szopatnak szét minket, vagy 100yardot kaptunk már onnan
több mint 2 éve
Adoree Jackson Questionable to return, térd sérülés miatt..fasza 😕 nem is láttam, h megsérült
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Adoree Jackson Questionable to return, térd sérülés miatt..
több mint 2 éve
labdaszerzés kéne, máshogy nem lesz esély
több mint 2 éve
Slayton a szegény ember JeffersonaJustin vagy Van Jefferson?
SBL
több mint 2 éve
Hálás lennék, ha a Packers nem igyekezne szorossá tenni a meccset, Elég volt az előző két fordulóban.
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Van ebben a Daniel Jonesban valami Taysom Hill.
több mint 2 éve
Megfogadtam, idén nem bántom Nealt...🤬ő mozdult be most? nem figyeltem
nagir
több mint 2 éve
Megfogadtam, idén nem bántom Nealt...🤬
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
kár érte, ebből jó lett volna TD-t szerezni, h legyen miről beszélni érdemben
több mint 2 éve
jajj, ne már 😕
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Barkley-nak egyáltalán nincs jó meccse. Azok kívül a hosszú futáson kívül már az is eredmény, ha 2 yardokat hoz a futásból.
több mint 2 éve
szép 😊
több mint 2 éve
nem akarunk nagy játékot engedni, ennek viszont ez az ára egyelőreJa ja. Nem csak a játékosokra értettem, inkább a hívásokra.LW-t hiányát egyszerűen nem tudja pótolni ez a védelem, ha egy jó QB van az ellenfélnél.nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA védelmet azért én nem dicsérném ma, főleg ha azt nézem, mit csinált eddig idén a Packers O. Sok yardot adtunk ajándékba.
Szesze
vanek úr
Szesze
vanek úr
több mint 2 éve
SBL
2 213
Slayton a szegény ember Jeffersona
több mint 2 éve
mondom😊
több mint 2 éve
vanek úr
1 893
Ja ja. Nem csak a játékosokra értettem, inkább a hívásokra.LW-t hiányát egyszerűen nem tudja pótolni ez a védelem, ha egy jó QB van az ellenfélnél.nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA védelmet azért én nem dicsérném ma, főleg ha azt nézem, mit csinált eddig idén a Packers O. Sok yardot adtunk ajándékba.
Szesze
vanek úr
Szesze
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Azt hittem, hogy egy ponton elszakad az az izé, de nem.
több mint 2 éve
slayton nagyon jól játszik
több mint 2 éve
LW-t hiányát egyszerűen nem tudja pótolni ez a védelem, ha egy jó QB van az ellenfélnél.nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA védelmet azért én nem dicsérném ma, főleg ha azt nézem, mit csinált eddig idén a Packers O. Sok yardot adtunk ajándékba.
Szesze
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 893
nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA védelmet azért én nem dicsérném ma, főleg ha azt nézem, mit csinált eddig idén a Packers O. Sok yardot adtunk ajándékba.
Szesze
több mint 2 éve
Bocs, túlreagáltam, nem vagyok éppen a legjobb passzban, sorry.Nem kötekedésnek szántam, mindig szimpi volt nekem a Giants. A Packerstől ki lehet kapni. Nem mindegy a sérültek igen, de ezt pont tudom én is elhiheted.rendkívül megnyugtat, igen, főleg az utóbbi!nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA 20.-ak vagytok a Fox sérült listáján, ha ez megnyugtat jövő héten a ranglista 32. helyezettje látogat a Metlifeba. 😊
Szesze
KeyG
amúgy az utóbbi 4-5 év összesítésében meg elsők, ez is megnyugtat. Meg azért az se mindegy, h kik a sérültek, bár a fox listája biztos ezt is figyelembe veszi. Mindenesetre örülök, hogy akkor ezek szerint szerencsések is vagyunk, köszi az infót.
Szesze
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Nem kötekedésnek szántam, mindig szimpi volt nekem a Giants. A Packerstől ki lehet kapni. Nem mindegy a sérültek igen, de ezt pont tudom én is elhiheted.rendkívül megnyugtat, igen, főleg az utóbbi!nem baj, azért szép volt ez, jelenleg ez a max tőlünk, ennyi sérülttel még ez is pozitív meglepetés nekemA 20.-ak vagytok a Fox sérült listáján, ha ez megnyugtat jövő héten a ranglista 32. helyezettje látogat a Metlifeba. 😊
Szesze
KeyG
amúgy az utóbbi 4-5 év összesítésében meg elsők, ez is megnyugtat. Meg azért az se mindegy, h kik a sérültek, bár a fox listája biztos ezt is figyelembe veszi. Mindenesetre örülök, hogy akkor ezek szerint szerencsések is vagyunk, köszi az infót.
Szesze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers