Green Bay Packers - New York Giants
több mint 2 éve
Még az OL-ben is ő játsszon?Ennyire nincs senki Barkleyn kívül a Giantsben, hogy minden labda felé megy?Akkor ideje átnevezni a Tottenham pályáját Barkley Centerré.
kapitnono
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ennyire nincs senki Barkleyn kívül a Giantsben, hogy minden labda felé megy?Akkor ideje átnevezni a Tottenham pályáját Barkley Centerré.
kapitnono
több mint 2 éve
Ennyire nincs senki Barkleyn kívül a Giantsben, hogy minden labda felé megy?gyakorlatilag tényleg nincs sajnos, minden idők egyik leggyengébb WR-TE sora van ezen a meccsen nálunk sztem
kapitnono
több mint 2 éve
A védelem kezd nagyon szépen összeállni. (Bár: a második kísérletnél nem lettem volna bánatos, ha rámegyünk az INT-re, simán benne volt.)
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ennyire nincs senki Barkleyn kívül a Giantsben, hogy minden labda felé megy?Richie a top játékosuk, ha Barkleyt kivesszük. Mit gondolsz? 😆
kapitnono
több mint 2 éve
kb minden playnél onnan indulmondjuk nemtom hill mennyire akar majd a los mögül idnulni 😀Hát nagyon remélem, h megtalálja. Legalább 10x, vagy 200 yardért és 2 td-ért 😁Ha Teddy megtalálja Hillt a passzaival , akkor jó leszSztem az nem lesz rossz meccsHm, van benne valami 😀Broncos-Colts 2.0 🤔majd a mia@jets az a foci magasiskolája lesz 7től 😀
MightHunter
Kúrfürst briareos
MightHunter
shagi0206
MightHunter
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Az is azért, mert a védelem visszavisz egy labdát egy turnoverből a redzoneba.nem vártam túl sokat az offense-től, de most már abban sem vagyok biztos, h lesz-e first downunk az első félidőbena második félidőben mindig jobbak vagyunk, ott bennünk lehet a field goal!
Szesze
kristof
több mint 2 éve
mondjuk nemtom hill mennyire akar majd a los mögül idnulni 😀Hát nagyon remélem, h megtalálja. Legalább 10x, vagy 200 yardért és 2 td-ért 😁Ha Teddy megtalálja Hillt a passzaival , akkor jó leszSztem az nem lesz rossz meccsHm, van benne valami 😀Broncos-Colts 2.0 🤔majd a mia@jets az a foci magasiskolája lesz 7től 😀
MightHunter
Kúrfürst briareos
MightHunter
shagi0206
MightHunter
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ennyire nincs senki Barkleyn kívül a Giantsben, hogy minden labda felé megy?igen
kapitnono
több mint 2 éve
Ennyire nincs senki Barkleyn kívül a Giantsben, hogy minden labda felé megy?
több mint 2 éve
az a baj, h addigra már nem lesz érdemes FG-t rúgni 😊nem vártam túl sokat az offense-től, de most már abban sem vagyok biztos, h lesz-e first downunk az első félidőbena második félidőben mindig jobbak vagyunk, ott bennünk lehet a field goal!
Szesze
kristof
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Hát nagyon remélem, h megtalálja. Legalább 10x, vagy 200 yardért és 2 td-ért 😁Ha Teddy megtalálja Hillt a passzaival , akkor jó leszSztem az nem lesz rossz meccsHm, van benne valami 😀Broncos-Colts 2.0 🤔majd a mia@jets az a foci magasiskolája lesz 7től 😀
MightHunter
Kúrfürst briareos
MightHunter
shagi0206
MightHunter
több mint 2 éve
Trükkös játék...
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Baszki szedjük össze
több mint 2 éve
Majdnem bubu. Ejnye-bejnye Watson, mit fognak szólni Észak-Dakotában?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
nem vártam túl sokat az offense-től, de most már abban sem vagyok biztos, h lesz-e first downunk az első félidőbena második félidőben mindig jobbak vagyunk, ott bennünk lehet a field goal!
Szesze
több mint 2 éve
nem vártam túl sokat az offense-től, de most már abban sem vagyok biztos, h lesz-e first downunk az első félidőben
több mint 2 éve
MightHunter
403
Ha Teddy megtalálja Hillt a passzaival , akkor jó leszSztem az nem lesz rossz meccsHm, van benne valami 😀Broncos-Colts 2.0 🤔majd a mia@jets az a foci magasiskolája lesz 7től 😀
MightHunter
Kúrfürst briareos
MightHunter
shagi0206
több mint 2 éve
persze h nem, nem vicceltemSztem az nem lesz rossz meccsHm, van benne valami 😀Broncos-Colts 2.0 🤔majd a mia@jets az a foci magasiskolája lesz 7től 😀
MightHunter
Kúrfürst briareos
MightHunter
shagi0206
több mint 2 éve
Az NFL egy copycat league. 😀Hát nem tudom, nekem eddig CTRL+C, CTRL+VBroncos-Colts 2.0 🤔hát, ez már most jobb imo
MightHunter
Negritis, a vajda
MightHunter
több mint 2 éve
a giants akár ott is lehetne, de a packers majdnem tudott haladniHát nem tudom, nekem eddig CTRL+C, CTRL+VBroncos-Colts 2.0 🤔hát, ez már most jobb imo
MightHunter
Negritis, a vajda
MightHunter
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Sztem az nem lesz rossz meccsHm, van benne valami 😀Broncos-Colts 2.0 🤔majd a mia@jets az a foci magasiskolája lesz 7től 😀
MightHunter
Kúrfürst briareos
MightHunter
több mint 2 éve
MightHunter
403
Hát nem tudom, nekem eddig CTRL+C, CTRL+VBroncos-Colts 2.0 🤔hát, ez már most jobb imo
MightHunter
Negritis, a vajda