Green Bay Packers - New York Giants
több mint 2 éve
kár, h elfogytak a játékosaink..
több mint 2 éve
Teljesen igazad van!Én már rég elengedtem ezt a témát, mert minden meccsen benne hagynak a zebrák ordas nagy holdingokat mindkét oldalra (szerencsés esetben).HOLDING bazdmeg!!!!Nem nagyobb mint, amit a mások oldalon is elengedtek
nagir
SBL
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
huhh, Lane bemutatkozott
több mint 2 éve
Lionsnál egyszer volt olyan, hogy szinte az összes CB lesérült, így több WR is cornert játszott.
több mint 2 éve
Én már rég elengedtem ezt a témát, mert minden meccsen benne hagynak a zebrák ordas nagy holdingokat mindkét oldalra (szerencsés esetben).HOLDING bazdmeg!!!!Nem nagyobb mint, amit a mások oldalon is elengedtek
nagir
SBL
több mint 2 éve
ozibozi
17 133
SajtverembenEngem lassan meglincselnek ezek a békés sajtfejűek.Kint vagy?
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
nem akartam már beírni, hogy láttam én a másik oldalon is ordító holdingot, amire nem ment zászló.HOLDING bazdmeg!!!!Nem nagyobb mint, amit a mások oldalon is elengedtek
nagir
SBL
több mint 2 éve
így van, ezen most nem múlikHOLDING bazdmeg!!!!Nem nagyobb mint, amit a mások oldalon is elengedtek
nagir
SBL
több mint 2 éve
SBL
2 213
HOLDING bazdmeg!!!!Nem nagyobb mint, amit a mások oldalon is elengedtek
nagir
több mint 2 éve
Haba
640
K nagy holding volt Tibsen
több mint 2 éve
Engem lassan meglincselnek ezek a békés sajtfejűek.Kint vagy?
ozibozi
több mint 2 éve
SBL
2 213
Most már látszik miért nem akart annyira a Green Bay Európába jönni.Túl meleg van itt
iktriad
több mint 2 éve
ozibozi
17 133
Ezért nagy kár volt
több mint 2 éve
HOLDING bazdmeg!!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Most már látszik miért nem akart annyira a Green Bay Európába jönni.
több mint 2 éve
basszus 😕
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
ezek a dobások a fórumtársaknak mennek a nézőtérre?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 481
oda el kéne jutniezt a pofánverést már a múlthéten megérdemeltük volnaJanuárban kell játszani, 2 MVP után lehet a Green Bay is rájött
Tactful Cactus
Sifur
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Az egész 2. félidőben a 2014-es playbookból játszunk, csak nincs már hozzá játékos. Nincs se Jordy, se Adams, se elit OL.
több mint 2 éve
ozibozi
17 133
Engem lassan meglincselnek ezek a békés sajtfejűek.
több mint 2 éve
JéBé
7 034
Mi a gecim ez a 2nd half playbook mar megint.
több mint 2 éve
Sifur
1 118
ezt a pofánverést már a múlthéten megérdemeltük volnaJanuárban kell játszani, 2 MVP után lehet a Green Bay is rájött
Tactful Cactus
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Giants 4-1, szezon előtt valaki? 😀 Bár még nincs meg, de bőven van rá esélyük.