Kronos

New York Giants

Kronos
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 2 éve
Fórum hozzászólások
401


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
Kronos New York Giants 401
elvileg ez lesz a sorsolás:

Week 1: at Tennessee Titans (L)
Week 2: vs. Carolina Panthers (W)
Week 3: vs. Dallas Cowboys on Monday, Sept. 26. (L)
Week 4: vs. Chicago Bears (W)
Week 5: vs. Green Bay Packers in London on Sunday, Oct. 9 at 9:30 a.m. (L)
Week 6: vs. Baltimore Ravens (L)
Week 7: at Jacksonville Jaguars (W)
Week 8: at Seattle Seahawks (W)
Week 9: BYE WEEK
Week 10: vs. Houston Texans (W)
Week 11: vs. Detroit Lions (L)
Week 12: at Dallas Cowboys on Thanksgiving Day, Thursday, Nov. 24 (L)
Week 13: vs. Washington Commanders (W)
Week 14: vs. Philadelphia Eagles (W)
Week 15: at Washington Commanders (W)
Week 16: at Minnesota Vikings (L)
Week 17: vs. Indianapolis Colts (L)
Week 18: at Philadelphia Eagles (L)

8-9 a tippem
kristof
Olyan könnyűnek tűnik a sorsolasunk, hogy ebből simán kijöhet egy 50% körüli mérleg 🤔
3 hónapja
Kronos New York Giants 401
"We’ll build an offense to accentuate what Daniel does best.” - ezt akartam hallani Schoen bemutatkozása alatt, remélem HC-t is ebben a szellemben keresünk, Jones nagyon megérdemelné, hogy megmutathassa, hogy mit tud.
kristof
Ezt én is adom!!! És nagyon kíváncsi vagyok, valójában mit tud DJ.... szerencsére Schoen úgy néz ki, észnél van.
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
Én is ezt gondoltam idáig pontosan, utána feltettem egy kérdést: melyik a
Jobb út,
Qb nélkül legyen egy jó csapatod mint a Saints, vagy a Denver? Vagy legyen egy nem öreg Qb-d és köré folyamatosan építkezel, mint a
Bengals és a
Chargers.
Idén van egy valag picked jövőre pedig 84 milkó átstrukturálás nélkül a kalap alatt.

Ez úgyis csak zuhanyhiradó egyenlőre, a lényeg most hogy legyen egy GM aki maga hoz edzőt, és felel érte.
ozibozi
Így van az idei évet felkell használni, hogy AT mellé kell hozni értelmes embereket, valamint megnézni, hogy ki használható ebből a keretből. 1-2 embert így is eltradelünk és kivágunk mert valami mozgásteret kell csinálni a cap spacen.
Rodaron
Részemről továbbra is azt gondolom, h elő kell készíteni egy jövő évi qb picket, és úgy erősíteni idén. Azaz okos player trade illetve drafton vissza trade lehet a jó megoldás egy kis tankolásra. Persze ennek a működése, kifutása rengeteg tényezőn múlik, mint pl. mikor, ki lesz elérhető drafton, ki lehet trade partner, stb. Egy két helyen megjelent Wilson trade meg hasonlók nekem nem bejövősek. Ez a csapat jó építkezéssel 2-3 évre van attól, h igazán contender lehessen. Ki tudja az idősebb QBk hol fognak tartani addigra.
Haba
Wilson már öreg nem bejövős, csapatot kell építeni, az évek, de mondjuk nem fognám a fejem, ha egy 26 éves már bizonyított Qb akinek van még jó 10 éve, az véletlenül idekerülne és mondjuk akár eltiltják 5-8 meccsre.
Nem fog megtörténni, de nem esnénk kétségbe.
Egy rookie Qb többször zsákbamacska mint látjuk mindenfelé, vlsz ez lesz az irány.
GM kell előszőr meg értelmes edzői banda.
ozibozi
Jó vezetők/edzők kellenek.. a többi szinte mellékes, bármelyik verzió jó lehet onnantól. Én nem szeretem Watsont, így nem szurkolok, hogy ide kerüljön, de ettől még simán lenne abban is logika. Wilsont szeretem, de benne jóval kevesebb logika van, mert mire esetlegesen kész lenne a csapat addigra kiöregszik. Őt egy kész csapathoz érdemes vinni. Én legjobban annak örülnék, ha DJ kapna még egy esélyt, de nyilván egy újonc QB húzás is érthető lenne. De mondom, az a lényeg hogy jó GM/edzőgárda legyen végre.
Szesze
en felek h DJt teljesen tonkre vagtuk ezzel a folyamatos HC es OC cserekkel. nyilvan ha felepul akkor most megy majd egy nagy szezont, de ahogy korabban is mondtam: sztem nem DJ a problema, de nem is DJ az az iranyito, akivel SB-be jutunk. emlekezzetek, hogy 2. SB run elott lenyegeben Eli vitte be az offenset a POba, mind a futas, mind a tamadofal statjai utolso 5ben volt, megis potensebb offense volt mint bmeik az utobbi 3-4 evben.
csebi
Én nemtom ezt megítélni ennyiből.. de mondom, én bármelyik verziót el tudom fogadni, csak nekem speciel ez a legszimpatikusabb.
Szesze
Szerintem azért annyira nem ártana meg neki ha végre kapna egy nem teljesen impotens edzői gárdát. És úgy gondolom DJ a játéka alapján simán megérdemelné, hogy egyszer végre egy normális fal mögött is bizonyíthason. Viszont ami zavar, az a sérülékenysége. Eddig egy szezont sem tudott végig tolni, és minden évben egyre többet hagy ki. Ha a mostani nyavalyjáját is tényleg átviszi a következő szezonra, akkor lépni kéne valamit. Ha reális áron meg lehet szerezni a két W-ből valamelyiket, akkor azt, ha nem, akkor meg egy nem teljesen vak csere QB-t kell szerválni valahogy.
vanek úr
Wilson nagy kedvencem, imádom nézni a játékát, de nem hinném, hogy ő lenne a megoldás. Nekünk ő túl öreg. Watsonban lenne ráció, ha megszerezhető, meg kell szerezni! Ha nem, mindenképpen adnék DJ-nek egy újabb évet, normális edzőkkel nagyon kíváncsi vagyok, mire lenne képes....mikor volt mögötte legalább minimális szakmai munka, az első évében, nem mutatkozott be rosszul.
Idén meg próbáljuk végre rendbe rakni valamennyire azt a nyavalyás O linet, meg legyen létező pass rushunk.
Ez a QB húzás meg oylan, hogy nem az igazi az idei class, aztán lehet idén fog kijönni nem is egy Franchise QB, ezt ember nincs,aki megmondja....
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
Respect a meccs utáni reakcióért - kollektíven mindenki látja hogy mi a baj és kb. egy darab bírózást vagy hasonló marhaságot nem láttam a threadben. A kintiek és pl. a fórum Giants-magja megirigyelhetnék a magyar közösséget, nincs homokba dugás és mosdatás, meg hogy minden szuper csak pechünk volt.
Hulkeinstein
azert ezt athozom ide Dallas topikbol, mert tenyleg nagyon kivancsi vagyok, hogy pl a mostani szezonnal kapcsolatban mikor ki irta azt h minden szuper csak pechunk volt.
kerlek idezd be azokt a hszeket.

itt ebben a topikban talan eleg egyertelmuen vartuk mar a Judge es Dave elkuldeset, mert nem hogy minden szuper lenne hanem teljesen bebizonyitotta ez az ev, hogy mindketten komolyan hibaztak a keret felepiteseben, a meccsre felkeszitesben es a match managementben is.
csebi
Hagyd, beakadt nála a lemez....nem kell vele foglalkozni. Ő az okos, ennyi.
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
Watson- Flores is csomagban érkezik csak, de állítólag a GM választhatja meg kivel dolgozna. Az meg nincs.
ozibozi
Az a gond ezzel, hogy mi nem egy QBre vagyunk a Playofftol, vagy a Super Bowltol, kicsit nagyobb építkezésre van szükség. Szóval remélem nem ők jönnek, hanem 1-2 ev alatt, tudatos munkával, le lehet rakni az alapjait, egy jó csapatnak. Ettől függetlenül, idén egy közepes mérlegre számítok, jó szakmai munkával. Az már előrelépés lenne....

Szerkesztette: Kronos
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
Na most akkor a sok ide pickel, és ezzel a cap situationnel, meg DJvel ki lesz ilyen bátor hogy ide jojjon, mennyire vagyunk “sexyk”?
Rodaron
Semennyire. 0 cap space, szar roster, hosszú rebuild. Tavaly ránk azt mondták, hogy senki nem akar majd jönni - ez a Giants szitu vagy 5-ször rosszabb. Nyilván lesz kompetens szakemberből jó pár aki bevállalja, mert csak 32 ilyen állás van, meg majd elmondják mekkora története van a csapatnak - de jelen pillanatban még a Jags meg a Bears is sokkal vonzóbb.
Hulkeinstein
Engem amúgy ez a "szar roster" gondolkoztat el a legjobban. Mert idén tényleg nagyon úgy nézett ki a csapat, főleg itt a szezon végére, mintha egy értelmes nem lenne köztük, bezzeg amikor indult a szezon azért messze nem ez volt az ember érzése.

Támadóoldalon azért nem nézett ki rosszul a skill player névsor. Barkley-val, a NAGY igazolás Golladay-al, Slayton-al, az első körös és amúgy ígéretesnek is tűnő Toney-val, vagy Shepard-el. A TE poszton is én reménykedtem egy Kaden Smith-ben az elmúlt éve alapján, de Engram-el és Rudolph-al ez se nézett ki egy rakás sz*rnak. A fal az annak nézett ki, de Thomas legalább bizonyított idén, hogy már csak a maradék 4 helyen van probléma... És akkor Jones-nak is ez lett volna a "nagy" szezon, de ennyi sérültel, rossz fallal, elit futóval futójáték nélkül, sérülten ki az aki 100%-ig meg tudja mondani, hogy akkor most jó vagy sem. De lényeg, hogy azért nem nézett ki olyan rosszul ez a sor, mint amennyire fényévekkel alul múltak minden létező elvárást.

Ugyan ez a védelemben. Tavaly már majdnem karcolták egy erős védelem szintjét, minden jól nézett itt ki, és ahhoz az állományhoz még hozzá csapódott egy első körben hozzánk várt 2. körös Ojulari és egy Adoree' Jackson a CB sorba Bradberry mellé. Én azt hittem, hogy minimum azt a szintet fogják tudni hozni mint tavaly, Ehhez képest hiába az erősödés, jelentős volt a visszaesés.

A lényeg, hogy tényleg szarul fest a roster, pedig egy évvel ezelőtt azért ezekkel a nevekkel nem nézett ki ilyen rosszul ez a csapat. Én valahol még most is reménykedek benne, hogy ez csak egy nagyon rosszul alakuló idény volt, és egy jó GM és egy jó HC képes lenne ebből az állományból némi erősítésel egy értelmes idényt összerakni, de már olyan régóta hiszek a Giants-ben minden offszezonban, hogy már nagyon meguntam. Ez a csapat vagy gyenge, vagy amikor jobbnak tűnik, az is csak délibáb.

Most jön majd talááááán egy értelmesnek tűnő GM, amink nem volt már nagyon-nagyon régóta, így ez még okozhat némi pozitív meglepetést. Bár lehet ez is csak a látszat lesz, mert annó mikor ide került, Gettleman-t is volt aki egészen jó ötletnek tartotta, hogy majd ő legalább a falakat rendbe rakja. Hát 4 év alatt még ez sem sikerült, (sőőőőőt ) de legalább vele együtt az általa idehozott Solder is megy.

"Reményt ne tápláljatok. Az elhagyta e földet."
PeppyRapier
Én sem érzem azt, hogy annyira rossz lenne a helyzet. Jó szakmai munkával, jó draftal, már idén is osszejohet simán, egy 50%os mérleg, aminek itt szerintem,már sokan örülnénk. Ennyire nem rossz, ez a roster, csak a szakmai hozzanemertes volt csúcson, az elmúlt években. DJ? Nagyon kíváncsi vagyok, ha van mögötte szakmai stáb, mire képes!? Jó-jo, nem egy Brees vagy Rodgers nyilván, de én nem írnám le teljesen, bár a sérülései már önmagában ketsegekre adnak okot....
Szóval, én totál bizakodó vagyok, hogy rövid időn belül, újra versenyképesek lehetünk!
Kronos
Na akkor nézzük objektívan ezt a "nem rossz" rostert:

Elit játékosok (ligaszintű bizonyított sztár): senki
Elit potenciállal rendelkező tehetségek: Thomas, Ojulari, Dexter Lawrence, McKinney, Toney
Bizonyított, átlag feletti meghatározó veteránok: Bradberry, Williams, Ryan, Peppers
Kérdőjeles veteránok (volt már jó idényük, de nem stabilan hozzák ezt): Jones, Adoree, Engram, Golladay, Martinez, Barkley, Shepard, Love

Biztos kijavít majd valaki, hogy x-et meg y-t lehagytam és lehet hogy 1-2 esetben így van, de összességében a fenti névsor jelenti a Giants összes értékét. Ez egy borzalmas roster ligaszinten - sima bottom 5 mindent egybevetve. Nincs se franchise QB, se elit cornerstone játékos, se fiatal mag.

Kényelmes arra fogni, hogy csak a coaching staff szakmai színvonala miatt tették le ezt a pályára, de az igazság az, hogy a GM-ek szar munkája miatt nincs tehetség. Az edzői stáb is alulteljesített, de ebből egy Belichick sem hozna ki pozitív szezont. Mint írtam, 3-4 éves horizonton ez nagyot fordulhat jó draftokkal, de a jelenlegi helyzet a fenti. A két első kör jó dolog, de cserében 0 cap space van, úgyhogy még átlagos szintet megütő játékosokkal sem lehet betölteni a lyukakat FA-n.
Hulkeinstein
Csak azt felejted el, hogy itt kb 4-5 éve nincs szakmai munka, komoly szakmai munka. Az elmúlt 2 évben meg....egy kecske is bemondhatta volna a playeket, sokkal gyengébbek úgy sem lettünk volna.
Elit szint, teljesítmény?
Komoly szakmai munkával, Williams, Golladay, Martinez biztosan. Meg persze hianyposztra igazolás sem ártana,hogy egy problémára ne egyetlen egy ember legyen a megoldás....pl pass rush.
DJ ből egy egész korrekt QB lehet, a baromsagaival együtt, mondjuk azzal kapcsolatban vannak kétségeim, hogy valaha lefogja tudni vetkőzni őket teljesen.
Tapsihapsi totál kiherelte a játékát, miután kirúgtuk, kiderült, van még lejjebb...pedig Tapsival is katasztrófa volt az O.
Tehetsegeink pedig igenis vannak, ahogy te is soroltal pár nevet. Csak uyg kellene használni a jatekosainkat, hogy az erossegeiket kamatoztatni tudják. Vagy pl ott van egy Kaden Smith, akit teljesen elfelejtettük. A D nem létező pass rush nélkül is tudott, egy közepes szintet hozni, nagyjából...1-2 jó igazolás, és ott rendben is vagyunk. Szóval nem olyan borzasztó a helyzet, csak végre normális edzők kellenének.
A sérüléseket hagyjuk, ha a fél csapat a Sportkorhazban pihen, akkor nincs miről beszélni.
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
Na most akkor a sok ide pickel, és ezzel a cap situationnel, meg DJvel ki lesz ilyen bátor hogy ide jojjon, mennyire vagyunk “sexyk”?
Rodaron
Semennyire. 0 cap space, szar roster, hosszú rebuild. Tavaly ránk azt mondták, hogy senki nem akar majd jönni - ez a Giants szitu vagy 5-ször rosszabb. Nyilván lesz kompetens szakemberből jó pár aki bevállalja, mert csak 32 ilyen állás van, meg majd elmondják mekkora története van a csapatnak - de jelen pillanatban még a Jags meg a Bears is sokkal vonzóbb.
Hulkeinstein
Engem amúgy ez a "szar roster" gondolkoztat el a legjobban. Mert idén tényleg nagyon úgy nézett ki a csapat, főleg itt a szezon végére, mintha egy értelmes nem lenne köztük, bezzeg amikor indult a szezon azért messze nem ez volt az ember érzése.

Támadóoldalon azért nem nézett ki rosszul a skill player névsor. Barkley-val, a NAGY igazolás Golladay-al, Slayton-al, az első körös és amúgy ígéretesnek is tűnő Toney-val, vagy Shepard-el. A TE poszton is én reménykedtem egy Kaden Smith-ben az elmúlt éve alapján, de Engram-el és Rudolph-al ez se nézett ki egy rakás sz*rnak. A fal az annak nézett ki, de Thomas legalább bizonyított idén, hogy már csak a maradék 4 helyen van probléma... És akkor Jones-nak is ez lett volna a "nagy" szezon, de ennyi sérültel, rossz fallal, elit futóval futójáték nélkül, sérülten ki az aki 100%-ig meg tudja mondani, hogy akkor most jó vagy sem. De lényeg, hogy azért nem nézett ki olyan rosszul ez a sor, mint amennyire fényévekkel alul múltak minden létező elvárást.

Ugyan ez a védelemben. Tavaly már majdnem karcolták egy erős védelem szintjét, minden jól nézett itt ki, és ahhoz az állományhoz még hozzá csapódott egy első körben hozzánk várt 2. körös Ojulari és egy Adoree' Jackson a CB sorba Bradberry mellé. Én azt hittem, hogy minimum azt a szintet fogják tudni hozni mint tavaly, Ehhez képest hiába az erősödés, jelentős volt a visszaesés.

A lényeg, hogy tényleg szarul fest a roster, pedig egy évvel ezelőtt azért ezekkel a nevekkel nem nézett ki ilyen rosszul ez a csapat. Én valahol még most is reménykedek benne, hogy ez csak egy nagyon rosszul alakuló idény volt, és egy jó GM és egy jó HC képes lenne ebből az állományból némi erősítésel egy értelmes idényt összerakni, de már olyan régóta hiszek a Giants-ben minden offszezonban, hogy már nagyon meguntam. Ez a csapat vagy gyenge, vagy amikor jobbnak tűnik, az is csak délibáb.

Most jön majd talááááán egy értelmesnek tűnő GM, amink nem volt már nagyon-nagyon régóta, így ez még okozhat némi pozitív meglepetést. Bár lehet ez is csak a látszat lesz, mert annó mikor ide került, Gettleman-t is volt aki egészen jó ötletnek tartotta, hogy majd ő legalább a falakat rendbe rakja. Hát 4 év alatt még ez sem sikerült, (sőőőőőt ) de legalább vele együtt az általa idehozott Solder is megy.

"Reményt ne tápláljatok. Az elhagyta e földet."
PeppyRapier
Én sem érzem azt, hogy annyira rossz lenne a helyzet. Jó szakmai munkával, jó draftal, már idén is osszejohet simán, egy 50%os mérleg, aminek itt szerintem,már sokan örülnénk. Ennyire nem rossz, ez a roster, csak a szakmai hozzanemertes volt csúcson, az elmúlt években. DJ? Nagyon kíváncsi vagyok, ha van mögötte szakmai stáb, mire képes!? Jó-jo, nem egy Brees vagy Rodgers nyilván, de én nem írnám le teljesen, bár a sérülései már önmagában ketsegekre adnak okot....
Szóval, én totál bizakodó vagyok, hogy rövid időn belül, újra versenyképesek lehetünk!

Szerkesztette: Kronos
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Köszönöm. Pedig ateista vagyok, többet nem is mondanék. 😀
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
Na, így nem lesz új GM se, csak házon belül. Akkor még 1 év....hogy rájöjjenek, Judge teljesen alkalmatlan. DJ is szerencsetlenkedhet meg szegény egy évet, pedig normális szakmai munkával, egy egész korrekt QB is lehetne belőle 🤔
Jövőre szezon felénél a játékosok nagyrésze is belefog már xarni az egészbe, nem hülyék. Attól tartok, már most is van bőven feszkó az öltözőben...
Szóval, aki nem mazochista, annak óvatosan innentől a Giants meccsekkel....
Aaaa, nem is tudom, ki mire számított 😕 ennyire dilettans bandát ritkán látni.
Már fel se idegesitem magam, azt hiszem. 😞
4 hónapja
Kronos New York Giants 401
Estét mindenkinek

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Annyira tipikus bazdmeg
warr_b
Relax, ti úgyis tankoltok....mi ahhoz is hülyék vagyunk 😀
több mint 2 éve
Kronos New York Giants 401
Rhule dolognak annyi, a Panthers HC-je lesz
Beki
Nincs min csodálkozni,ki akarna együtt dolgozni DG-el?
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Egyre inkább látszik, hogy teljesen felesleges Barkleyt agyonfizetni,3gy gyengébb képességű RB is megtudja oldani,amit kell.
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Annyira tipikus bazdmeg
warr_b
Relax, ti úgyis tankoltok....mi ahhoz is hülyék vagyunk 😀
Kronos
Még ha úgy lenne... egyszerűen csak ekkora hulladék az offense. 😕
warr_b
Nem mindegy, hogyan történik? A lényeg, hogy első 2-3ban valaszthattok. Hozhattok egy jó QB-t. Mi meg osszeszorgoskodunk 3-4 wint, hogy megtudjuk magyarázni, márpedig jó úton járunk... blablabla és bla. Pedig az igazság annyi, hogy egy hullagyenge Skins ellen lesz két győzelmünk. Aminek örülni kell 😊 mert baxa meg mégis nyerünk, és fuuuuu,de xar így minden héten meccset nézni, az ember szurkol a csapatának, miközben tudja, minden kis W, konzervalja a kozepszert, miközben ki kéne vágni a csapat körül ténykedő joemberek nyagyreszet!
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Engram beépített ügynök? 😀
warr_b
De melyik,vaagy hány csapatnál....? 🤔
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Halad az O...mi van itt?
Vobox
Kezd beérni Tapsihapsi munkája.... 😀 😀
Kronos
...igen....és a mikulás is létezik 😀
Vobox
Miért, szerinted nem ? 😮
Igaz még nem találkoztam vele,csak a Finlandia szagát érzem... ebből tudom ott járt 🤔
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕
ozibozi
Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
,volt akarki az ellenfel...
Es ez is eltunni latszik az utobbi 3 hetben...
Erthetelen!
yooker
szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.
Judge? Amennyire ellene voltam a szezon első felében, most azt mondom, kaphat még egy esélyt,de! Ha DG megy és jön valaki helyette, az lehet hozza a saját emberét, az sem lenne ellenemre.
Graham? Jóval többet hozott ki szerintem a Dből, mint azt a játékosok képességei alapján gondoltuk. Ugyanaz, mint Judge, ha jön egy új stáb, mehet ő is, ha maradna, azt is eltudnám fogadni.
DJ? Fuuuuu.....de kéne egy jövőbe látó varázsgömb 😀
Gondolkodom itt hangosan.....végülis, ha DG helyett új GM jön, úgyis repül mindenki, mert hozza a saját embereit, max DJ marad.
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Szoros mérkőzésre számítok, győzelemre akkor látok esélyt,ha DJ játszik. Minden meccsen Gallman sem fog olyan számokat hozni.... és a vedelemtol sem várható, hogy TD t csinál, ezért nagyon kellene DJ. Mccoyal szenvedés lenne, és 15 pont körül kéne tartani a Cardst, hogy legyen esély a győzelemre. Tudjátok mit? Engem igazából nem is izgat, hogy nyerünk vagy kikapunk ma, jojó persze érdekel,de visszagondolva a pár héttel ezelőtti lelekallapotomra, ahogy leültem Giants meccset nézni.... játszunk egy jó meccset,szoros meccset, legyen egyben a gameplan, lehessen látni az utóbbi hetek fejlődését, nekem nagyjából ennyi elég. 😊

Szerkesztette: Kronos
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Baxki befigjuk húzni, nem hiszem el 😅 jojó relax, nagyon felporogtem....meg kicsit berúgtam 😁
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 401
Hosszú meccs lesz ez Colttal
csebi
... és gyötrelmes! 😕
nagir
Ne is mond, be is készítettem némi vorosborocskat és komoly "fájdalmakra" egy fél üveg Jack Danielst 😀