Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 15 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duff
Ezt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 431
Jó lesz a Hester vs. Washington.
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duff
Azért nagyon nem. Nem elég hogy Soldieren játszotok de ennek a Bearsnek van védelme. Persze nem akarlak leírni titeket de Saints messze jobb matchup volt nektek
több mint 15 éve
Én is csak azért szorítottam a Packersnek, amúgy msot sajnálom a phillyt 😐Hanni
Én nem sajnalom. Nagyon nem szeretem azt a csapatot 😂
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Én is csak azért szorítottam a Packersnek, amúgy msot sajnálom a phillyt 😐
több mint 15 éve
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Szóval Aso nagyon, de nagyon kéne....
Nem akármilyen pipa lenne DB sorban.
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár
Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
ja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz az

😂 :cool:petey
???
Pít! Tudsz Te ennél jobbat is! 😛 😂

...kevés....!!! 😊Helmut Zimmer
szom tudja, biztos front van. én kérek elnézést 😀

több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊petey
Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
ja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz az

😂 :cool:petey
???
Pít! Tudsz Te ennél jobbat is! 😛 😂

...kevés....!!! 😊
több mint 15 éve
Ki a fenét érdekel, hogy mit mond?!

Más: Aso úgy néz ki placcra kerül Orclandben!
Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!Helmut Zimmer

😂 :cool:

több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
remélem szabad ég alatt vagy 😀
több mint 15 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsa

Nagyon kéne.
Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
trufant trade és az ő fizuját megemeljük és odaadjuk asonak. simaliba 😊

egyébként okos csak a szokásosat mondta. h egy seattle is bejutott a playoffba és h ez mi 😊a.kacsa
Savanyú a szőlő, hogy a giants nem jutott be. Ennyi.
több mint 15 éve

Nagyon kéne.
ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊

több mint 15 éve
trufant trade és az ő fizuját megemeljük és odaadjuk asonak. simaliba 😊

egyébként okos csak a szokásosat mondta. h egy seattle is bejutott a playoffba és h ez mi 😊
több mint 15 éve

Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!
több mint 15 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
héjjaaaaa, miért nem már vércse vagy tengeri bagoly.... 😀

@KJuraszik
több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Mit mondott már megint?

több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
tengeri héja... istenemmm *facepalm*
több mint 15 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.
több mint 15 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 548 — Steelers fan
Tegnap néztem a meccseteket. Nagyon komoly teljesítmény volt, gratula a győzelemhez.
több mint 15 éve
picsába. mostanában lemaradok ezekkel 😀
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 270
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?Sebii
hideg-hideg 😊a.kacsa
Atlanta dome, szóval nem hideg 😛 (sorry)
több mint 15 éve
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?Sebii
Jaja, ráadásul idén már elkaptuk 1x a macikat
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan
Atlantát nagyobb dicsőség lenne talán elkapni, de szerintem is a Bears talán - egy fokkal - jobban fekszik nekünk...
Talán...

De, ahogy Pít írta az előbb: Jöjjön az akit a gép dob! 😊