NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 545
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Ennyi infóval tudok szolgálni róla az előző idényéről:az már 2 éve megvan 😊csupi4Nézd meg a Lions meccseket. 😊StezNem-nem! Nézz Bucs meccseket szeptembertől!! :rolleyes:D11
"He graded out as the 105th best cornerback, mostly because he allowed a whopping 79 catches for 879 yards and five scores last season and tallied eight penalties and 14 missed tackles. Opposing quarterbacks had a 84.1 passer rating throwing his way in 2011."
több mint 12 éve
csupi4
263
az már 2 éve megvan 😊Nézd meg a Lions meccseket. 😊StezNem-nem! Nézz Bucs meccseket szeptembertől!! :rolleyes:D11
több mint 12 éve
Nézd meg a Lions meccseket. 😊StezNem-nem! Nézz Bucs meccseket szeptembertől!! :rolleyes:
több mint 12 éve
Nézd meg a Lions meccseket. 😊
több mint 12 éve
Eric Wrightról tudna valaki a tavalyi szezonjárol linket belinkelni mert sehol nem találok és kivácsi vagyok rácsupi4Hát nem hiszem, hogy ilyet bárki tud neked adni..
több mint 12 éve
csupi4
263
Eric Wrightról tudna valaki a tavalyi szezonjárol linket belinkelni mert sehol nem találok és kivácsi vagyok rá
több mint 12 éve
http://www2.tbo.com/sports/bucs/2012/mar/14/7/agent-pro-bowl-guard-carl-nicks-agrees-to-deal-wit-ar-369047/Ránézésre 20 év letöltendő fejenként..
GO BUCS 😊csupi4
több mint 12 éve
csupi4
263
http://www2.tbo.com/sports/bucs/2012/mar/14/7/agent-pro-bowl-guard-carl-nicks-agrees-to-deal-wit-ar-369047/GO BUCS 😊
több mint 12 éve
én se bánom 😊a csokival meg nem viccelődök tudom,hogy fájna minden saints szurkolónak..
több mint 12 éve
Szerintem Sámuel nem rossz CB csak a fizuja magas ....Nem mondtam, hogy rossz CB, csak ide nem ő kell, szvsz. Annak idején nagyon szerettem volna arany-feketében látni, Williams rendszerében (köszi előre a pár bountys poént 😊 ) baromi jó lett volna, Sharper + ő = még több pick. De a csoportban annyi biztos kezű irányító van, hogy inkább coverage típusú CB jobban illene ide.
10jobbat nem tudnék felsorolni nálaJanek
Szerintem. De mondjuk bánom is én, hogy kit hoznak 😊
több mint 12 éve
Asantét ne hozzák ide!Backup QB meg van, Dan Orlovsky írt alá 2 esztendőre.
A kérdés, draftolunk-e valakit idén vagy felesleges? Szerintem utóbbi. Ha Freeman kuka, akkor jövőre úgyis új franchise QB jön. Ha meg nem, akkor minek mögé egy fiatal?
több mint 12 éve
Szerintem Sámuel nem rossz CB csak a fizuja magas ....10jobbat nem tudnék felsorolni nála
több mint 12 éve
Ütős interior OL alakul itt...OT javulás nélkül modjuk a dolog gondolom még kevés, de mondjuk jobb OG mellett az OTnek is könnyebb...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Új volt a rendszer és Asante főleg ballhawk tipusJanekAsszem pont ezt mondtam én is, csak hosszabban 😊
Szerintem pazarlás lenne a 3. kör érte, főleg úgy hogy nem ő kell ide. Vannak olcsó, de közepesnél jobb CB-k még a piacon, lásd Tracy Porter, csak hogy pont egy Saints játékost mondjak.
több mint 12 éve
Új volt a rendszer és Asante főleg ballhawk tipus
több mint 12 éve
A két legtöbb misstacklet elkövető csapat az eagles és a bucs volt ebben az idényben. Ezeknek a jelentős részét a cornereknek lehet megköszönni. Nálunk Ronde volt házi bajnok!Eagles: missed/total
Aso 12/52
DRC 7/32
Asante 8/38
A csapat összesen 2011ben: 69 MT
Ez elmezőny a legrosszabak cornerek közt!
több mint 12 éve
Samuel overrated, drága, és ráadásul egy olyan csoportban, ahol a legjobb irányítók dobálnak, tök hülyeség egy Samuel típusú CB-t idehozni. Már benne van a korban, nem a legnagyobb tackle gyár, és nem fog meccsenként, átlagosan INT-et gyártani, főleg hogy Breesen, Ryanen és Newtonon kellene évente 6-szor bizonyítania. 3. köröst sem ér szvsz... Nektek egy stabil, jól szerelő CB kellene, jó áron, főleg ha Barber marad.
több mint 12 éve
Eagles CB ide nem kell! 😀 Amúgy is látod milyen könnyen adják.. vaj van a fülük mögött 😛 És egyébként nem szorul háttérbe, mert Rodgers-Cromartiet egy kalap fosért is eltrédelnék velünk sztemA CB kérdést én trade-el oldanám meg.nem hülye elgondolás 😊eaglesmcnabb
Megspórolnám az első körös pick-et, lehetne húzni esetleg RB-t (Trent Richardson) vagy LB-t (Kuechly).
A megoldás: Asante Samuel!!! 😀 Az Eagles-ben Asomugha és Rodgers-Cromartie mellett eléggé háttérbe szorult, pedig nagyon jó játékos. Nálunk simán lehetne első számú CB. Biztosan meg lehetne az Eagles-el valahogy egyezni az árában. Mondjuk két 3. körös pick + pénz, vagy amit kérnek, csak ne 1-2. körös pick legyen az. Vélemény? 😀MikeInsDale
több mint 12 éve
A CB kérdést én trade-el oldanám meg.nem hülye elgondolás 😊
Megspórolnám az első körös pick-et, lehetne húzni esetleg RB-t (Trent Richardson) vagy LB-t (Kuechly).
A megoldás: Asante Samuel!!! 😀 Az Eagles-ben Asomugha és Rodgers-Cromartie mellett eléggé háttérbe szorult, pedig nagyon jó játékos. Nálunk simán lehetne első számú CB. Biztosan meg lehetne az Eagles-el valahogy egyezni az árában. Mondjuk két 3. körös pick + pénz, vagy amit kérnek, csak ne 1-2. körös pick legyen az. Vélemény? 😀MikeInsDale
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A CB kérdést én trade-el oldanám meg. Megspórolnám az első körös pick-et, lehetne húzni esetleg RB-t (Trent Richardson) vagy LB-t (Kuechly).
A megoldás: Asante Samuel!!! 😀 Az Eagles-ben Asomugha és Rodgers-Cromartie mellett eléggé háttérbe szorult, pedig nagyon jó játékos. Nálunk simán lehetne első számú CB. Biztosan meg lehetne az Eagles-el valahogy egyezni az árában. Mondjuk két 3. körös pick + pénz, vagy amit kérnek, csak ne 1-2. körös pick legyen az. Vélemény? 😀
több mint 12 éve
Pro dayes 40 yardok:Justin Blackmon 4.46
Lavonte David 4.56
Dre Kirkpatrick 4.43
Dre Kirkpatrick put on eight pounds since the Combine, but looked great in the drills. The consensus thinking is that Kirkpatrick will be drafted in the first half of the opening round
több mint 12 éve
köszönöm...azért nem kell ennyire lenézni Freemant 😊 tavaly sokat hibáztak az elkapoi ezért is volt ilyen rossz szezonjacsupi4Sajnos nem azért 😀D11
hanem azért:
1. nagyon rossz helyzetfelismerés
2. pontatlan
3. rossz play calling (ez ugye nem az ő hibája)
4. blountnak magához képes gyenge éve volt
5. szar fal (ez részben megoldódott, de egy jó OT nélkül még mindig bajban lesz)
6. elkapó hibák (nem volt sok drop, mondjuk a Falconshoz képest)
abszolút megérdemel egy sanszot, de szerintem nem fog élni vele... ez legyen a Bucs baja 😀
több mint 12 éve
Egy sanszot megérdemel, ha nem él vele jövőre is vannak jó QBk (Landry Jones, Matt Barkley)azért nem kell ennyire lenézni Freemant 😊 tavaly sokat hibáztak az elkapoi ezért is volt ilyen rossz szezonjacsupi4abszolút nem nézem le, simán úgy gondolom, hogy nem elég jó irányító... nem csak én gondolom így, ha visszagörgetsz, itten fanok is vannak ilyen véleményen...Gyurma Pappa
több mint 12 éve
azért nem kell ennyire lenézni Freemant 😊 tavaly sokat hibáztak az elkapoi ezért is volt ilyen rossz szezonjacsupi4abszolút nem nézem le, simán úgy gondolom, hogy nem elég jó irányító... nem csak én gondolom így, ha visszagörgetsz, itten fanok is vannak ilyen véleményen...
több mint 12 éve
azért nem kell ennyire lenézni Freemant 😊 tavaly sokat hibáztak az elkapoi ezért is volt ilyen rossz szezonjacsupi4Sajnos nem azért 😀