NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Schefter megerősítette. Vincy Jaxon 5 évre jött a tampába.

5 év 55 milla, 26 garantált. Azért az jó kis péz..
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Vincent JAckson Buccaneer lett elvileg.

With the wide receiver market quickly taking shape, the Tampa Bay Buccaneers landed one of the top prizes: Vincent Jackson.

The Buccaneers and the free-agent receiver reached a contract agreement, Jeff Duncan of the New Orleans Times-Picayune reported via Twitter.
több mint 12 éve
Csabiii New England Patriots 198
Úgy látszik tényleg komolyan gondolták, hogy aktívak leszünk az FA-n.
Lofton, Jackson és Nicks is a célkeresztben van.
Remélem sikerül őket leigazolni, igazán nagy előrelépés lenne.MikeInsDale
Az nem kicsit masszív névsor. Még Carr-t hozzácsapjátok és látens Bucs fan leszek 😀
több mint 12 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com
Úgy látszik tényleg komolyan gondolták, hogy aktívak leszünk az FA-n.
Lofton, Jackson és Nicks is a célkeresztben van.
Remélem sikerül őket leigazolni, igazán nagy előrelépés lenne.

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Lofton Tampába utazott, és állítólag Vincent Jacksonnal is közel a megállapodás.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 207 — Egyéb témák lakó
Minket emlegetnek, mint Vincent Jackson célállomása. Még a Bears és a Redskins lehet esélyes mellettünk.
Deny
minden második FA-nál a Bucs, a Bears és a Skins szerepel, mint érdeklődő 😊

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
hmm 😀😀😀DDD11
Igazából én is D11-el értek egyet. Most, hogy utánanéztem egy csomó CB-nek, nekem sokkal szimpatikusabb mind a látott összefoglalók, mind az értékelések és statok alapján is Kirkpatrick. Szóval én őt húznám. 😀MikeInsDale
A MDG-n megteheted. 😊 A többi játékosról amit összeirkáltam vélemény?(16-dik oldal vége)D11
Hsz számot írj, nálam még csak 11 oldal van Buccs topicban.
több mint 12 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Nálam Claiborne, pont azért, mert ismerős edzővel dolgozott eddig.
Meg mert durván jó volt ő is Combine alatt.Deny
hmm 😀😀😀DDD11
Igazából én is D11-el értek egyet. Most, hogy utánanéztem egy csomó CB-nek, nekem sokkal szimpatikusabb mind a látott összefoglalók, mind az értékelések és statok alapján is Kirkpatrick. Szóval én őt húznám. 😀MikeInsDale
A MDG-n megteheted. 😊 A többi játékosról amit összeirkáltam vélemény?(16-dik oldal vége)
több mint 12 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com
Igaz.. 😀 De annyi helyre kéne ember hogy kb bárki láttán csak hmmögök ha olvasom a különböző mockokat, ez is jó lenne az is jó lenne.. 😀 Am ha CB akkor Dre nekem jobban tetszik mint Morris ClaiborneD11
hmm 😀😀😀DDD11
Igazából én is D11-el értek egyet. Most, hogy utánanéztem egy csomó CB-nek, nekem sokkal szimpatikusabb mind a látott összefoglalók, mind az értékelések és statok alapján is Kirkpatrick. Szóval én őt húznám. 😀

több mint 12 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
kár érete..de mondjuk télleg sok pénzt vit volna el zuttha jol megfogja oldani 😊
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kiraktuk Jeff Fainet. Sérülésekkel küszködött, 30 éves, C, és 8 milliót evett volna a capből idén (alapfizetése "csak" 6 millió lett volna). Van hely bőven, de akkor is pazarlás ennyiért. Állítólag házon belül oldjuk meg center kérdést, Zuttah lesz betolva középre. Egyedül a rutinja fog igazán hiányozni.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Na, amire utaltam.
Bruce Allen, aki most a Redskins GM, na, ő volt 2004-től a draft day managerünk.
Deny
érdekes; nálunk eddig csak jókat húzott 😊sapka
Draftot ő intézi vagy csak GM nálatok?Deny
jó kérdés, mert megosztva EVP Mikekal. A feladatkörök el vannak osztva, de biztosan elég nagy beleszólása van a dolgok folyásába.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Minket emlegetnek, mint Vincent Jackson célállomása. Még a Bears és a Redskins lehet esélyes mellettünk.

Na, amire utaltam.
Bruce Allen, aki most a Redskins GM, na, ő volt 2004-től a draft day managerünk.
Deny
érdekes; nálunk eddig csak jókat húzott 😊sapka
Draftot ő intézi vagy csak GM nálatok?
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Na, amire utaltam.
Deny
érdekes; nálunk eddig csak jókat húzott 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Összegyűjtöttem az én kedvenc prospectjeim. Illetve a sor végén akiknek azért örülnék, de a 4 felsorolt játékos közül a legkevésbé.
RB: Miller, Wilson, LMJ, T. Richardson
WR: Blackmon, Hill, Sanu, Floyd
LB: Zach Brown, Kuechly, Lavonte David, Kendricks (kicsinek tűnik..)
CB: Dre, Claiborne, Jamell Fleming, Janoris Jenkins

OL játékosokat nem vágom sajna

Jah, két és Safety: Iloka, Barron (Dre Kirkpatrick)
több mint 12 éve
Ha BPAzni kéne kit húznál 1/5re?? Én Luke Kuelchlyt!D11
Nem tudom. A Browns pick a kérdés, ha ők otthagyják Blackmont, akkor őt, egyértelműen.
Ha kimegy, és Kalil is, akkor nem tudom. Kiklit nem, ő kell Eaglesnek, meg én bízom Fosterben. Zach Brown lehetne itt jóféle, de ő óriási reach 1/5-re. Igazából letrade kéne, nekünk sok a lyuk, sok ember kellene.Deny
Zach Brown amúgy lecsúszhat nekünk második körbe
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kuechly sem ér 1/5öt. ha nem lesz letrade és kimegy a Kalil-Blackmon duó a kúbékon kívül akkor a Claiborne, Richardson duó közül fogtok dönteni sztem (előbbi mellett)
több mint 12 éve
Nem tudom. A Browns pick a kérdés, ha ők otthagyják Blackmont, akkor őt, egyértelműen.
Ha kimegy, és Kalil is, akkor nem tudom. Kiklit nem, ő kell Eaglesnek, meg én bízom Fosterben. Zach Brown lehetne itt jóféle, de ő óriási reach 1/5-re. Igazából letrade kéne, nekünk sok a lyuk, sok ember kellene.Deny
Ez nem volt részrehajló kicsit sem Kiklit nem mert ő a kell nekünk XD
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ha kimegy, és Kalil is, akkor nem tudom. Kiklit nem, ő kell Eaglesnek, meg én bízom Fosterben. Zach Brown lehetne itt jóféle, de ő óriási reach 1/5-re. Igazából letrade kéne, nekünk sok a lyuk, sok ember kellene.
több mint 12 éve
Ha BPAzni kéne kit húznál 1/5re?? Én Luke Kuelchlyt!
több mint 12 éve
Hát de. 3 évig ne draftolj már csak védőfalba. McCoy nagyon jó játékos lehetne, ha nem sérülne le állandóan. Egyetemen sose volt sérült amúgy...
Ja, meg 1/5-re nem éppen Poe-t kell húzni.Deny
Igaz.. 😀 De annyi helyre kéne ember hogy kb bárki láttán csak hmmögök ha olvasom a különböző mockokat, ez is jó lenne az is jó lenne.. 😀 Am ha CB akkor Dre nekem jobban tetszik mint Morris ClaiborneD11
hmm 😀😀😀DD
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lombardi mockjában Dontari poet húzzuk. Nem is lenne rossz 😀D11
Hát de. 3 évig ne draftolj már csak védőfalba. McCoy nagyon jó játékos lehetne, ha nem sérülne le állandóan. Egyetemen sose volt sérült amúgy...
Meg mert durván jó volt ő is Combine alatt.
több mint 12 éve
Igaz.. 😀 De annyi helyre kéne ember hogy kb bárki láttán csak hmmögök ha olvasom a különböző mockokat, ez is jó lenne az is jó lenne.. 😀 Am ha CB akkor Dre nekem jobban tetszik mint Morris Claiborne, de olyan érzésem hogy bárki ért sok az 1/5 le kéne tradelni, de ki jönne fel 1/5be és kiért?? 😕
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ja, meg 1/5-re nem éppen Poe-t kell húzni.
több mint 12 éve
Lombardi mockjában Dontari poet húzzuk. Nem is lenne rossz 😀