NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
40
13
2:15, ARENA4
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
2 órája
Messze még a hajnal…
2 órája
Eddig ez a Falcons jobbik arca.
2 órája
Igen, de ezeknél a csapatoknál sokszor tehetség sem volt.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaEz egy érdekes kérdés mert 8 éve még SBt játszottak
KeyG
Sztem a Jets, raiders, browns PL rosszabbul van mamagelve
Ez már a liga 10%a ami azért nem kevés
Negritis, a vajda
A Falcons nálam most sem egy 6-9 csapat, főleg ebben a divben.
Úgy fogalmazok akkor hogy a lehetőségekhez képest masszív alulteljesítő a Falcons.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 órája
Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaEz egy érdekes kérdés mert 8 éve még SBt játszottak
KeyG
Sztem a Jets, raiders, browns PL rosszabbul van mamagelve
Ez már a liga 10%a ami azért nem kevés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 órája
ki ez a random Rams elkapó?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 órája
Igen, sorry 😅Ott a neve Batesnek is a listámon 😊Jessie Bates pl még, de nem itt kellene állniuk.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG
shagi0206
Én idény előtt 7,5 felé gondoltam őket, nagyon alacsonynak gondoltam aztán nagyon pofán basztak
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
3 órája
úristen de rossz ez a himnusz srácok 😀Lassan már csak NHL meccseken elviselhetőek a himnuszok, egy kanadai még jó is tud lenni Kanadában 😀
Löfli
We are just the Ravens!
3 órája
Ott a neve Batesnek is a listámon 😊Jessie Bates pl még, de nem itt kellene állniuk.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG
shagi0206
Én idény előtt 7,5 felé gondoltam őket, nagyon alacsonynak gondoltam aztán nagyon pofán basztak
KeyG
3 órája
Jessie Bates pl még, de nem itt kellene állniuk.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
3 órája
úristen de rossz ez a himnusz srácok 😀

Don't blink!
3 órája
Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG
3 órája
Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolva
We are just the Ravens!
3 órája
itt csak az a kérdés, hogy a Falcons épp melyik arcát mutatja. Ha a jobbikat, akkor ebből még szoros meccs is lehet.
4 órája
2:15, ARENA4

Don't blink!