NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
Na ugyfest talan Shotty megjott a sztriptizbarbol! Talan
több mint 3 éve
Talán nézitek hogy nyer a Saints és elengedtétek a meccset?
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Én sem értem mi ennek így az értelme.Akkor ne a kezdő gárda álljon ki. Ha fontosabb a PO mint a kiemelés akkor maradjon a seggen Wilson meg a kezdők. Mert ez így inkább égés mint tartalekolasMinden tiszteletem a tied de ezt nem hiszem el, 8x pro bowl iranyito nem tudja athivni a jatekot nem tudja megoldani h tamado erossegre dobja kihasznalni miss matcheket az elmult 8 evben mikor kelett Wilson a hatan vitte a csapatot akkor ia ha nem tudtak elazakadni az elkapok iden ez nincs.Nem érzem azt hogy nagyon át akarná hívni a játékokat.
Rettenetes a play hivas alairom szarok az elkapok alairom de o a kapitany az iranyito es szarul jatszik a 49 ers elkapok se nagyon tudnak elszakadni Brethead megis jobban jatszik mint Wilson
Fantomas0429
Azt érzem, hogy tök mindegy mi lesz ma, mert a No1# seed úszott, dobálgassunk, aztán készüljünk a PO-ra, meg lehetőleg ne sérüljön le senki.
Egyszer sem iramodott ma meg a labdával, holott volt rá lehetősége többször is. Nehogy azt higgyük, hogy nem látja, hol nyílik a gap.
Ez takarékláng minden szempontból. Ennyire nem szar ez az O#.
akdestroyer
MightHunter
De az hogy egy tartalék SF-nek nem tudunk TD-t feltenni, az nem lehet reális.
Amúgy meg lehet hogy a dobókeze sérült. Hány passza ment 15 yard fölé ma?
Talán ha 2.
Nem tetszik nekem.
több mint 3 éve
Az egyik felem hinni akar es hisz neked mert nem tudom elkepzelni h Wilson elfelejt jatszani hirtelen, viszont a masik felem hetek ota nezi ezt a szenvedest es ma ugyanazt latom amit a Giants ellen egy az egyben docog O , Wilson nem erolteti az ellenfel D nem rossz es a csere iranyito lejatsza a mienket.Minden tiszteletem a tied de ezt nem hiszem el, 8x pro bowl iranyito nem tudja athivni a jatekot nem tudja megoldani h tamado erossegre dobja kihasznalni miss matcheket az elmult 8 evben mikor kelett Wilson a hatan vitte a csapatot akkor ia ha nem tudtak elazakadni az elkapok iden ez nincs.Nem érzem azt hogy nagyon át akarná hívni a játékokat.
Rettenetes a play hivas alairom szarok az elkapok alairom de o a kapitany az iranyito es szarul jatszik a 49 ers elkapok se nagyon tudnak elszakadni Brethead megis jobban jatszik mint Wilson
Fantomas0429
Azt érzem, hogy tök mindegy mi lesz ma, mert a No1# seed úszott, dobálgassunk, aztán készüljünk a PO-ra, meg lehetőleg ne sérüljön le senki.
Egyszer sem iramodott ma meg a labdával, holott volt rá lehetősége többször is. Nehogy azt higgyük, hogy nem látja, hol nyílik a gap.
akdestroyer
több mint 3 éve
Ez így igaz!Akkor ne a kezdő gárda álljon ki. Ha fontosabb a PO mint a kiemelés akkor maradjon a seggen Wilson meg a kezdők. Mert ez így inkább égés mint tartalekolasMinden tiszteletem a tied de ezt nem hiszem el, 8x pro bowl iranyito nem tudja athivni a jatekot nem tudja megoldani h tamado erossegre dobja kihasznalni miss matcheket az elmult 8 evben mikor kelett Wilson a hatan vitte a csapatot akkor ia ha nem tudtak elazakadni az elkapok iden ez nincs.Nem érzem azt hogy nagyon át akarná hívni a játékokat.
Fantomas0429
akdestroyer
MightHunter
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
1 hetet kell várnunk, és kiderül, hogy mi a valóság.
több mint 3 éve
MightHunter
403
Akkor ne a kezdő gárda álljon ki. Ha fontosabb a PO mint a kiemelés akkor maradjon a seggen Wilson meg a kezdők. Mert ez így inkább égés mint tartalekolasMinden tiszteletem a tied de ezt nem hiszem el, 8x pro bowl iranyito nem tudja athivni a jatekot nem tudja megoldani h tamado erossegre dobja kihasznalni miss matcheket az elmult 8 evben mikor kelett Wilson a hatan vitte a csapatot akkor ia ha nem tudtak elazakadni az elkapok iden ez nincs.Nem érzem azt hogy nagyon át akarná hívni a játékokat.
Fantomas0429
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Minden tiszteletem a tied de ezt nem hiszem el, 8x pro bowl iranyito nem tudja athivni a jatekot nem tudja megoldani h tamado erossegre dobja kihasznalni miss matcheket az elmult 8 evben mikor kelett Wilson a hatan vitte a csapatot akkor ia ha nem tudtak elazakadni az elkapok iden ez nincs.Nem érzem azt hogy nagyon át akarná hívni a játékokat.
Fantomas0429
több mint 3 éve
Égünk uraim!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
MightHunter
403
Na ennyit az nr. 1 seedrol
több mint 3 éve
MightHunter
403
Teljesen egyetértek!Minden tiszteletem a tied de ezt nem hiszem el, 8x pro bowl iranyito nem tudja athivni a jatekot nem tudja megoldani h tamado erossegre dobja kihasznalni miss matcheket az elmult 8 evben mikor kelett Wilson a hatan vitte a csapatot akkor ia ha nem tudtak elazakadni az elkapok iden ez nincs.Nincsenek üres elkapói a pályán, minden 2.playben nincs kinek dobni. Hetek óta ezt figyelem.Már hetek óta ez van. Ez nem tartalék láng. Alig döcög a támadó sor. Wilson egyszerűen nem találja magát.Hát ez az támadó egység nem lesz elég meg az első körre se hazai pálya ide vagy oda. Siralmas amit művelnek.Ez a mai, ez egy takarékon égő 0, ez nem lehet a PO playbook.
MightHunter
Ki kell nyílnia a jövő hétvégén vagy szomorú telünk lesz.
akdestroyer
MightHunter
Ez nem az ő sara.
akdestroyer
Fantomas0429
több mint 3 éve
Engem jobban zavar, hogy az első félidőben korrekt védelem is kezd szétesni.A vedelem ennyit bir hetek ota 3 negyeden korrekten tartanak es varjak h az O csinaljon valamit aztan beszakad a gat.
akdestroyer
több mint 3 éve
Minden tiszteletem a tied de ezt nem hiszem el, 8x pro bowl iranyito nem tudja athivni a jatekot nem tudja megoldani h tamado erossegre dobja kihasznalni miss matcheket az elmult 8 evben mikor kelett Wilson a hatan vitte a csapatot akkor ia ha nem tudtak elazakadni az elkapok iden ez nincs.Nincsenek üres elkapói a pályán, minden 2.playben nincs kinek dobni. Hetek óta ezt figyelem.Már hetek óta ez van. Ez nem tartalék láng. Alig döcög a támadó sor. Wilson egyszerűen nem találja magát.Hát ez az támadó egység nem lesz elég meg az első körre se hazai pálya ide vagy oda. Siralmas amit művelnek.Ez a mai, ez egy takarékon égő 0, ez nem lehet a PO playbook.
MightHunter
akdestroyer
MightHunter
Ez nem az ő sara.
akdestroyer
több mint 3 éve
Inkább nézem a Titans meccset, hogy Henrynek meg lesz-e a 2k, mert ami nálunk megy az már szekunder szégyent sem tud kiváltani bennem...
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Engem jobban zavar, hogy az első félidőben korrekt védelem is kezd szétesni.
több mint 3 éve
12th member
1 053
a másik pedig ha nem megy a futásunk akkor eleve gyengébb a passzjátékunk is, ma is ez van sajna
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Pedig nézd csak meg a következő driveot. Nem lesz üres ember.Túl dobja az elkapoit. Ez azért már az O sara. De azért azt se hiszem el hogy 3 negyeden keresztül nem tudnak elszakadni az elkapók.Nincsenek üres elkapói a pályán, minden 2.playben nincs kinek dobni. Hetek óta ezt figyelem.Már hetek óta ez van. Ez nem tartalék láng. Alig döcög a támadó sor. Wilson egyszerűen nem találja magát.Hát ez az támadó egység nem lesz elég meg az első körre se hazai pálya ide vagy oda. Siralmas amit művelnek.Ez a mai, ez egy takarékon égő 0, ez nem lehet a PO playbook.
MightHunter
akdestroyer
MightHunter
Ez nem az ő sara.
akdestroyer
MightHunter
Az imént, jah, túldobta Metcalfet, de láttad hogy ő is szoros őrzetben volt? 😀
több mint 3 éve
12th member
1 053
nem az ő sara csak, Schotty van vakon, de ő is többet hibázik a megszokottnál az előző 3&out alatt Disslyt aluldobta, Metcalfnak pedig szerintem későn ment az ütempassz, és nekem olyan mintha a hosszú passzoknál mostanában rendszerint túldobja vagy túlságosan is oldalra megy ki a pálya melléNincsenek üres elkapói a pályán, minden 2.playben nincs kinek dobni. Hetek óta ezt figyelem.Már hetek óta ez van. Ez nem tartalék láng. Alig döcög a támadó sor. Wilson egyszerűen nem találja magát.Hát ez az támadó egység nem lesz elég meg az első körre se hazai pálya ide vagy oda. Siralmas amit művelnek.Ez a mai, ez egy takarékon égő 0, ez nem lehet a PO playbook.
MightHunter
akdestroyer
MightHunter
Ez nem az ő sara.
akdestroyer
több mint 3 éve
Ez az offense a PO-ra közröhej
több mint 3 éve
MightHunter
403
Túl dobja az elkapoit. Ez azért már az O sara. De azért azt se hiszem el hogy 3 negyeden keresztül nem tudnak elszakadni az elkapók.Nincsenek üres elkapói a pályán, minden 2.playben nincs kinek dobni. Hetek óta ezt figyelem.Már hetek óta ez van. Ez nem tartalék láng. Alig döcög a támadó sor. Wilson egyszerűen nem találja magát.Hát ez az támadó egység nem lesz elég meg az első körre se hazai pálya ide vagy oda. Siralmas amit művelnek.Ez a mai, ez egy takarékon égő 0, ez nem lehet a PO playbook.
MightHunter
akdestroyer
MightHunter
Ez nem az ő sara.
akdestroyer
több mint 3 éve
De mi a faszomok ezek a passzok?Szerintem senki nem egetne igy magat szandekosan
Nem hiszem el, hogy ez nem kamu.
Hanni