NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
mit fostok, úgyis behúzzátok, mert a D-nk még csak-csak de az O kb. egy oviscsoport szintjén van ennyi hiányzóval.En nem a mai meccstol fosok hanem az elmult 6-7 heti offense teljesitmenytol a playoffba.
petey
Ma nincs tet viszont nem mindegy milyen momentummal keszulunk jovohetre.
több mint 3 éve
mit fostok, úgyis behúzzátok, mert a D-nk még csak-csak de az O kb. egy oviscsoport szintjén van ennyi hiányzóval....meg elit QB-sorunkkal....
petey
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Nekem is nagy dilemma, mert nem hiszem, hogy ennyire kivideózta volna minden szembejövő csapat a szezoneleji O#-t.Szerintem az van, hogy a szezoneleji playbook-ot véletlenül letörölte valaki a szerverről, aztán most van a wincsi a Kürt Kft.-nél.
több mint 3 éve
mit fostok, úgyis behúzzátok, mert a D-nk még csak-csak de az O kb. egy oviscsoport szintjén van ennyi hiányzóval.
több mint 3 éve
Szavazzunk már, tényleg ennyit tud most az O#, vagy csak vetítjük a sz@rt, és PO-ban toljuk be az all-in-t?6 hete ezen agyalok aztan mindig az jon ki h ennyire szarok vagyunk mert az h egy meccsre max kettore kinyitjuk a playbookot azzal meg oda jutunk h focsoport dontobe vagy superbowlba letolt gatyaval allnank hogy mogenk osonjanak.
tomz
Meg szerintem a jatekokat meccsen is be kell gyakorolni , nem tudom h zajlik egy felkeszules de nem.hiszem h ugy h oke ez a fele hetvegere ez meg csak a playoffra 😕
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Szavazzunk már, tényleg ennyit tud most az O#, vagy csak vetítjük a sz@rt, és PO-ban toljuk be az all-in-t?
több mint 3 éve
Futoknak ma nagyon nehez napjuk lesz!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Bang. Most lőtték le kb. az összes D0na.te -s stream-et. 😕Jap, bedig már benedvesítettem a számat Oszinak, aki meg így hiába helyezkedett be a fotelban.
tomz
Attól még barátok maradhatunk.
Elméletben valami fos stream elindult.
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Bang. Most lőtték le kb. az összes D0na.te -s stream-et. 😕Jaja verjek a szemük közé xD
tomz
több mint 3 éve
sziasztok, nem várok semmit.Zs csapat, ne kapjunk ki nagyon, bár ahogy ismerjük Carrolt tuti fel fogja futtatni az eredményt..
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Bang. Most lőtték le kb. az összes D0na.te -s stream-et. 😕
több mint 3 éve
12th member
1 053
Nekem az okosTV öt perce képtelen megnyitni az nflbite bármelyik linkjét, aki küld egy kurva youtube linket a meccshez, annak tényleg kocsibaülök, és elmegyek hozzá kézimunkázni a meccs után!nem sokról maradtál le egyelőre 😀
akdestroyer
több mint 3 éve
Nekem az okosTV öt perce képtelen megnyitni az nflbite bármelyik linkjét, aki küld egy kurva youtube linket a meccshez, annak tényleg kocsibaülök, és elmegyek hozzá kézimunkázni a meccs után!Ha taviranyitoval nyomkodod ki az okos tvn az elougro ablakokat akkor az egy eleg soft kezimunka lesz 😂😂
akdestroyer
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Hátööö, nos, khm, Oszi?
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Nekem az okosTV öt perce képtelen megnyitni az nflbite bármelyik linkjét, aki küld egy kurva youtube linket a meccshez, annak tényleg kocsibaülök, és elmegyek hozzá kézimunkázni a meccs után!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
hejhóÉn már nem akartam még tovább koptatni a számat, de szermészetesen én is
ha AK nem, akkor én youtube-os közvetítésért tuggyátokmi... 😊
tomz
több mint 3 éve
Jo estet!
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
hejhóha AK nem, akkor én youtube-os közvetítésért tuggyátokmi... 😊