akdestroyer

Seattle Seahawks

akdestroyer
Utoljára láttuk
13 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
2 398Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Az megvan hogy a starwars mennyire rasszista és tícsákbe?

Az erő gonosz oldala, hát nem éppen sötét? És szinte minden fekete aki/ami köcsög, és az üzenet is egyértelmű, a dark side az rossz, és el kell pusztítani.

A fehér pedig a jó, és az egyensúly, és a béke, és a végén nyer is. Tehát rasszista.


Én tuti kiküldenék pár AT-AT-t hogy kilőjék a studiót, ahol a kópiákat őrzik.

4 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Annyi gondolatom volt az elmúlt napokban, erről a hatalmas autonóm komolytalankodásról, hát, erre az egyik újságban nem megtaláltam mindent?
Lehet hogy egy időutazó énem, most épp ott újságíró?

Csendes, június közepéhez méltó hétvége volt Chicagóban. Péntektől vasárnapig 104 emberre lőttek rá, és 14-en haltak meg a szeles város utcáin. Ez arrafelé viszonylag nyugodtnak számít, főleg az egy héttel korábbi adatok fényében, amikor 150 célzott támadás 25 halálesetet jelentett. A világlapok ezekről már nem számolnak be – egyszerűen azért, mert annyira általános a hétvégi vérfürdő az Egyesült Államok nagyvárosaiban, hogy az a meglepő, ha csendesen telik a pihenés időszaka. Az áldozatok túlnyomó többsége fekete volt, akiket feketék öltek meg. Ez az információ nálunk nem jelent semmit, ott, Chicagóban nagyon sokat. Mert néhány héttel azután, hogy a minneapolisi tragédia megtörtént, a chicagói utcákon is tüntetők vonultak, természetesen azt követelve, hogy mondjon le a polgármester és vigye magával a rendőreit is. Hiszen a jelek szerint a fő probléma ott is a rendőri túlkapások sorozata, az utca népe pedig retteg az egyenruhásoktól.

A tapasztalat viszont azt mutatja, a rendőrség túlkapásaival együtt is sokat tesz azért, hogy a nagyvárosok ne váljanak hadszíntérré, ne tépjék cafatokká saját magukat, s ne az győzzön, akinek nagyobb fegyvere van. Hiszen nem az a kérdés, van-e. Mindenkinek van, ez az amerikai szabadságjogok egyike, ahogy a vallás megválasztása vagy a szólás szabadsága is alkotmányos alapjog. Akinek pedig van egy megfelelő méretű karabélya, az használja is, mint St. Louisban egy ügyvéd házaspár, ahol a férfi egy derék, katonai jellegű fegyverrel állt ki a tüntetőket figyelve, felesége pedig egy csinos-nőies maroklőfegyverrel egészítette ki a családi idillt. Tőlük aztán persze megijedt mindenki, az ügyvéd is bocsánatot kért, ahogy ez lenni szokott, és valahogy kiderült, hogy mindenki teljesen ártatlan, egyszerű állampolgár, aki retteg a többiektől. Ennek az eredménye 104 lövöldözés és a 14 gyilkosság egyetlen hétvége alatt, egyetlen nagyvárosban.

A feketék jogaiért tüntetők pedig ugyancsak arról beszélnek, hogy ők elnyomott kisebbségként várják el a többségi társadalom gesztusait, és a sajtó is úgy számol be minden megmozdulásról, mintha azt tiszta lelkű és politikailag nagyon képzett emberek részvételével tartanák. A valóságban konkrétan a csőcselék kapott biankó csekket, hogy tegyen azt, amit akar, űzze el a rendőrséget, a Nemzeti Gárdát, számoljon le haragosaival és ellenségeivel, senki nem fog később lecsapni a bűnösre. A kifordult értékrend következtében ma egyetlen bűnös közösség van, ez pedig a rendőrség, amelynek tagjai úgy kockáztatják minden nap az életüket, hogy a lakosság megvetése kíséri tevékenységüket, nem szolgálják ki őket a kávézóban, a fekete benzinkutas nem akasztja le a benzintöltő pisztolyt, ha megáll tankolni, az öntudatos aktivista pedig nácit mormol a bajsza alatt, ha elhalad a kékek mellett.

A felelős pedig feltehetően Donald Trump, a nagyvárosok alaposan meggyúrt eszű lakossága erről naponta ötszáz cikket olvashat, elfelejtve az egyén felelősségét, leöntve a személyes tetteket a nagypolitikai szósszal, azaz ha hátba lövöm a haragosomat a kocsiból, miközben ő az utcán sétál, az a fehérek miatt van, vezetőjük pedig Donald Trump. Visszaidézheti a demokrata aranykort Barack Obama vezetésével, amikor pontosan ugyanannyi rendőri túlkapás volt, mint most, ugyanúgy állig felfegyverzett emberek járták a városokat, csak akkor nem állt érdekében senkinek, hogy szobrok döntögetésével, boltok kirablásával és ismert szimbólumok betiltásával gyűjtsön szavazatokat. A hétvégi mészárlások áldozatai csak a statisztikákban fognak szerepelni.


Friss:
Seattleben is vége a kváziszabadságharcnak. A rendőrség megunta, hogy a határtalan béke szigetén folyamatosan 14-17 éves gyerekek halnak meg lövöldözésben, és visszaveszik a területet az agyhalottaktól.

7 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Mi.
A.
Fasz.
?

9 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Napi NASCAR:
 www.usaracing.hu/2020/06/26/wallace-vegre-nem-kell-politikailag-korrektnek-lennem/?fbclid=IwAR3BTWdpYe0qKPaEC7-Ct4qWS8_aHplL2LPUjqNL6aGc3LgmP2O3OD-enZs

Végre nekem sem kell annak lennem. Ez az ember egy ostoba alsóbbrendű véglény. Nem azért mert fekete, hanem azért mert egy véglény.

Mi történik éppen? A BLM zászlója alatt, és az újbalos PC véleményterror-kommandóval a háta mögött, éppen gyűlöletet szít, rasszistáskodik, veret a nagy semmire, hazudozik össze vissza, és ennek most tapsolni kell. Mert BLM. Hát egy n****r akarom mondani lófaszt a seggedbe.

Mi is a bajom?
Először is: Ez az akasztófa sztori valami olyan szinten szánalmas volt, hogy hetek óta kb én szégyenkezem miatta.

Ezek a fiúk a fél életüket a versenypályán töltik, garázsról garázsra járnak. Most tényleg higgyem el, hogy egy rohadt köteles nyitót nem ismert fel, sőt ráhallucinálta az akasztófahurkot?

Nem az van véletlenül, hogy felvette az áldozati pózt, és leült játszani a BLM által felhalmozott zsetonokkal a kártyaasztalhoz?

És ahogy látom nyer:

Bubba pár hete még úgy nyilatkozott, hogy az ugrásszerűen megnőtt hírneve ellenére egyetlen szponzorációs megkeresést sem kapott. Mostanra viszont úgy fest, megváltoztak a dolgok.

“Zárt ajtók mögött a telefonok megállás nélkül csengenek” – mondta Wallace a potenciális, új partnerségek kapcsán.


Mondjuk úgy nem nehéz, hogy a többi zsugás fejéhez a PC kommandó pisztolyt szorított, és még az ászpárt is preflop bedobják.

Másik: Egy NASCAR pilóta, akinek soha életében nem volt anyagi gondja, nekem ne kamuzzon rasszistasérültséget. Millió fekete van, akiknek lelövik a szüleit, a döngölt padlón él, az utca neveli, akiket rendszeresen elverik azért mert néger, a társadalom meg kiveti magából, stb.
Ezeknek az embereknek igenis szüksége van szociális hálóra, védelemre, felzárkóztatásra, meg küzdelemre a kirekesztés ellen.

De ennek a majomnak?
Ennek mégis milyen nem képzelt sérelme van?

Ráadásul még magát áldozati pózba való vágásban is kurva gyenge, mert azt se tudja mit hazudjon.

Először nem látta a kötelet, csak a haverjának a faterja mesélte, aki a pornó linkeket is kérni szokta. Aztán kiderült hogy látta, és mélyen tarumatizálódott tőle, de mégse, és mégis, és amúgy is, aki nem hisz neki, az rhasszista pahaszt.

Maga a 26 éves alabamai szintén többször kijelentette, hogy az őt kritizáló NASCAR-rajongók nem mások, mint mérhetetlenül ostoba, fajgyűlölő emberek. Wallace ezzel párhuzamosan folyamatosan méltatja a BLM eszméje iránt nyitott, már meglévő szurkolókat, valamint azokat, akik az ő aktivista-szerepének köszönhetően kezdtek érdeklődni az autósport iránt.

Az első kiemelt részt nem is tudom a jóízlés határan belül értékelni. Ez az ember egy szélsőségesen rasszista primitív majom.
Ha ugyanebben a stílusban nyilatkozott volna egy fehér pilóta a BLM ellenében, épp most zajlana a nyílvános kivégzése a timesquaren, és a CNN élőben adná.

De ez a hangnem egy fekete paraszt szájából, ó, ez most nagyon szexi, ő most az ünnepelt hős, mert ő...
Miért is?
Mert fekete?

A második kiemelt részben meg egyből épül a személyikultusz, hiszen az ember sajár magára is úgy gondol, mint valami modern Batmanre, a hősre, akire a sportnak és az országnak szüksége van, és gyertek hívek, és ti is gyertek kedves a polgárháború fenntartásában érdekelt multik, én leszek a szponzorotok sok pénzért. Merténtarumalizávavagyoképpen.

Nem az van, hogy inkább csak erről szól az egész?

Szóval baszd meg magad Wallace, te agyhalott rasszista primitív bunkó.

Ugyanúgy járatod le a BLM-et mint azok a bűnözők, akik a tüntetők közé vegyülve rabolják le a boltokat.

10 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?
gordon
A sakk egy nagyon jó szociokulturális játék. A világos kezd, a nő uralkodik a férfin, a parasztokat pedig ütik.
Kampman
Aszitted vicceltél 😊:
 boon.hu/egyperces/egyesek-szerint-a-sakk-is-rasszista-jateknak-szamit-4360310/
bcsarli
Na jó, de akkor mennyire rasszista a billiárd, ahol akkor nyered meg a játékot, ha a fehérrel leütsz egy feketét.
?

11 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!
De hogy még a fiadat is odaretusáltad a képre ez az igazi öngyarmatosítás.
Helmut Zimmer
Az mennyire számít öngyarmatosításnak, hogy a magyar embert millió ág húzza, korrupt rendszer, intézményes mutyi, lehetetlen adóterhek, fos oktatás, még fosabb egészségügy, romák, spontán privatizációk, a vállalkozók kinyírása, közpénzen kurvázás, parkolási maffia, a jog két lábbal való tiprása, stb, és mindenki otthon marad, de a BLM miatt kimennek tüntetni, meg szobrokat rongálni, holott Magyarországon kvázi nincsenek is négerek. 😀


Nálam ez a jelenség színötössel menne át az Öngyarmatosítási Alapok II szigorlaton.
akdestroyer
Kisebbségek vannak Magyarországon. Ez az ő jogaikról, életükről szól, hogy ne legyenek bőrszín alapján (származás alapján/vallás alapján/szexuális orientáció alapján/stb) megkülönböztetések.
Arról meg h fos az oktatás, eü, meg az összes amit írtál, a magyar ember tehet, mert megszavazta V. Iktor királyunkat (meg az elődöket...). Sőt, az ország nagyrésze szerint jól mennek a dolgok, minek is mennének ki tüntetni?

Arról h valaki fekete/ázsiai/roma/bármi és emiatt éri hátrány, nem ő tehet.

Engem mondjuk meglepett h engedélyezték/nem tiltották be, nemtom h ez kinek lett volna a reszortja, ha Karácsonyéké akk érthető h megtartották.
Borbinho
Nem a kissebbségekért tüntetnek. Azt mondják hogy Black Lives Matter.
A hazai román, horvát, német, stb, etnikumok szóba se kerülnek.

11 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!
De hogy még a fiadat is odaretusáltad a képre ez az igazi öngyarmatosítás.
Helmut Zimmer
Az mennyire számít öngyarmatosításnak, hogy a magyar embert millió ág húzza, korrupt rendszer, intézményes mutyi, lehetetlen adóterhek, fos oktatás, még fosabb egészségügy, romák, spontán privatizációk, a vállalkozók kinyírása, közpénzen kurvázás, parkolási maffia, a jog két lábbal való tiprása, stb, és mindenki otthon marad, de a BLM miatt kimennek tüntetni, meg szobrokat rongálni, holott Magyarországon kvázi nincsenek is négerek. 😀


Nálam ez a jelenség színötössel menne át az Öngyarmatosítási Alapok II szigorlaton.

Szerkesztette: akdestroyer

12 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Egy kép többet mond ezer szónál. Ennek a címe: Russell Wilson a Seattle Seahawksban.


 twitter.com/BleacherReport/status/1275496609904766977
Matthew99
Ha bármelyik csapatoz is leigazolják, akkor Ed Wasielewski az év ügynöke.
iktriad
Esküszöm nem értem a posztot. Wilson eddig nem volt az autós típus, nem itt él, le van igazolva. DK-val gyakorolnak... Mindegy!
Helmut Zimmer
A leigazolják rész az AB-pletykás tweetre ment, azt külön kell kezelni, a másik meg ja, hiperszuper kocsi, aztán közben még garázs sincs 😊
Wyatt
Igen én is így értelmeztem.
RW az autó, a garázs meg az OL, ami védi az autót.
Dehát kurvára nincsen garázs, csak valami tákolt szar, amiben ránézésre se merőleges se párhuzamos nincsen, és kb annyit ér mint Presser Gábornak a mebucain.
Tűpontos.

15 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
 index.hu/kulfold/2020/06/21/nemetorszag_stuttgart_zavargasok_rendorseg/

"A Baden-Württemberg tartományi főváros rendőrségének közleménye szerint az indulatok egy drogügy miatt tartott igazoltatás után szabadultak el.

A kisebb csoportokba szerveződött támadók „rendkívüli agresszivitással” rontottak rá a rendőrökre, a burkolatból kiszakított utcakövekkel, építési területekről összeszedett rudakkal és egyéb tárgyakkal megrongáltak rendőrautókat is, és bezúztak kirakatokat.

A helyi erők nem bírtak a randalírozókkal, több mint kétszáz rendőrt vontak össze Stuttgart környékéről. A művelethez egy helikoptert is bevetettek."


Hanses Jurgen megint nem bir magaval.
undisputedly
Ez semmi amerikához képest, ahol kamu hívással riasztanak rendőröket, akiket aztán csapdába csalnak és lelőnek.

Agyhalottak, nem látják mi lesz ennek hosszú távon az eredménye...
Nem most, hanem mondjuk 2-5 év múlva.

15 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Emlekeztek meg a CHAZ-re, a seattlei-i autonom zonara ami elvalt az USA-tol, kiuldozott minden rendort es amit hatalmaba keritett egy fekete rapper, aki kvazi hadur lett a zonaban es aki AR-15 gepkarabelyokat osztogatott az embereinek?

Ugye a helyi fekete rendorfokapitany asszony mar elarulta, hogy szexualis eroszak, rablas es egyeb buncselekmenyek is tortentek a zona par napos fennallasa alatt, de tegnap lelottek 2 embert, akibol az egyik meghalt.

Ez a video ekkor szuletett. A rapper-hadur eppen a mentosoket es a "korrupt rendszert" szidja, ugyanis a mentok megalltak a CHAZ szelen, nem mertek bemenni, mivl a gyilkossag miatt nyomozni probalo rendoroket is elzavartak. Prtokol szerint ilyenkor, nem biztositott lovoldozes helyszinere nem mehetnek be. Nem is mentek.

A hadur megmint egy orult, magabol kikelve uvoltozik 😀 De nem ezt akartak? Mennyira autonom az az autonom zona, ha orvosi ellatast meg akarnak az USA-tol? 😀

 twitter.com/RazSimone/status/1274541843779252229?s=20

Szerk: Amugy a CHAZ-rol, azaz Cap Hill Autonomous Zone-rol atmarketingeltek magukat CHOP-ra, azaz Cap Hill ORganized Protestre 😀
undisputedly
Kabaré.
Nyílván a helyi emberek előbb-utóbb megunják az anarchiát, és tömegesen visszafordulnak majd az államhatalom felé, csak hát előtte meg kell futni a kötelező köröket, és f*ck cops, mert a legtöbbjük úgy született, hogy az agyuk órákig nem kapott oxigént, és nem fejlődött ki rendesen.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Ha szerda akkor képregény-day!
Kicsit kevesebb humor, kicsit több dráma, de most már be kell indítani a történetet.
Mindenki küzd valamivel. Lássuk azokat a démonokat!


Szerkesztette: akdestroyer

10 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
A belem kifurdul ettől az egésztől. Röviden ennyi.
Ja és tampering.

Milyen bizonyíték kell még?Komolyan gondolja bárki is, hogy ha nem tudja előre, hogy ott lesz a fix pats szerződés a cirkuszi előadása végén, amire úgy vágyott, akkor ez az ember lemond 30 misiről úgy, hogy jó eséllyel sehol nem kap már munkát?

...a Raiders kirakta, a Pats meg csak felszedte... ja...

Annyira sajnálom a pats fórumozókat, mert külső szemlélők csupán, és se nem tehetnek róla, se nem érdemlik meg azt, ami ezután jön. Ezért nem is fogok oda írni egy szót se erről.

Gusztustalan, vérlázító, undorító, hányinger volt ez az egész. És az apja faszát nyelje be az összes, aki ennek a szégyennek a részese volt.

Shame.
akdestroyer
A logikus következtetés és a bizonyíték két teljesen különböző kategória.
Sobri Jóska
Nyílván.

De én még jófej is vagyok, mert simán hajlamos lennék elhinni, hogy Brown agyhalottá vált, a Pats meg csak élt a lehetőséggel.

Egészen addig amíg nem láttam az úszómedencés videót. Na akkor mondtam hogy mindenki elmegy a kurva anyjába.

Van egy ember aki épp most esik el 30 misitől, de nem csak felfoghatatlan mennyiségű pénzt bukik, hanem kb nem kap lófaszt se a büntetések stb miatt. Illetve abban a pillanatban több mint kétséges hogy kap-e egyáltalán lehetőséget bárhol/bármikor az NFLben.

És akkor mindenki tegye fel magának a kérdést, hogy ebben az esetben milyen reakciót vár el az embertől, akit éppen kibasztak és jó eséllyel végleg lehúzta a karrierjét a klozeton?
Ezt amit láttunk a videón?

Szóval ha valaki azt mondja, hogy nem tudta hogy a következő pillanatban NE-t kell hívni azt kiröhögöm.

Elmentem ma délután megnézni egy filmet, a pénztárnál állva láttam a hírt hogy cut, és amire kiértem a kurva moziajtón már meg is volt a deal.
Ez miafasz? Még a násztáncot se járták el, hogy legalább kicsit ne legyen tampering szaga a dolognak, á faszom...

És mielőtt vadul elkezdenénk püfölni a billentyűzetet, vegyünk egy nagy levegőt, mert az a düh ami most bennem tombol, az nem azért van mert a Pats TALÁN megint csalt, de jó eséllyel el sem nyerik ezért méltó büntetésüket, (mert a tampering nálam kimeríti a csalás fogalmát) mert igazából leszarom, csaljanak.

Hanem azért vagyok kibaszottul dühös, amit az Oaklanddel csináltak, ezt bazdmeg SENKI sem érdemelte meg ott.
Gruden egy bohóc, és amúgy kb 0%-ig tudok vele szimpatizálni, és most mégis azt érzem bazdmeg, hogy nem nem nem ezt még ő sem érdemelte ki. Burfict meg egyenesen egy faszkalap, és ő se. És a fanok meg főleg nem. Bazdmeg. Ez gusztustalan volt.

És fentebb írt nagybetűs TALÁN-t meghagyom arra az esetre, ha Brown továbbra is súlyos személyiségzavar jeleit mutatná, és folyamatosan kikezdené a Pats stuff idegrendszerét a heti szintű hisztikkel.
Mert tévedhetek, jóhogy.

De ha esetleg beállna a sorba, és egy kurva hiszti nélkül végigtolná az évet, mint workout warrior, meg ming mintaember, akkor meg nyugodtan kicserélem a kérdőjelet egy kibaszott nagy felkiáltójelre.

Onnantól nekem senki ne mondja hogy ez nem egy megrendezett cirkusz volt.
Meg azt hogy előtte nem egyeztettek valamilyen módon a NE-el, hogy "gyerekek csak ki akarom baszatni magam, mert ide vágyok, nempedig én vagyok az élő bizonyíték rá hogy az agyhalál után is van élet."

Mert enélkül a mozzanat nélkül nem látok ésszerű magyarázatot arra, hogy 3 óra alatt meglegyen a deal, és hozzávágjanak 15 misit egy emberhez -aki akármilyen HOF kaliber is, látszólag már minden kontaktot elveszített a külvilággal- csak úgy, hátha bejön alapon.
Meg arra se hogy egy cutnak úgy örüljön valaki, mintha maga Carmen Elektra kérte volna fel egy baszásra.
Ez nekem sok.


Ui:Ez most senki ellen nem szólt, és elnézést ha bárkit is megbántottam, egyszerűen csak ki kellett írnom magamból.
És az igazságérzetem a másik oldalt is csorbul, mert azt sem találom korrektnek ahogy néhányan beleálltak a Pats topicban az emberekbe. Bazdmeg, nem tehetnek róla. Nekik is megvan a véleményük, sőt lehet hogy igazuk is van. Ne egymást támadjuk.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
tudom csak egy szezon volt, és a legutóbbi 10 szezonból 4ben is bejutottatok a POba /kétszer SBt is nyertetek ez valóban szép arány/ remélem a kövi 10 évetek is hoz 4 POt
ha hinnék istenben esküszöm imádkoznék hogy legyetek olyan hülyék és kihúzzátok 1/2n Barkleyt 😉
a kulcsjátékosokkal kapcsolatban mondhatnám hogy nézd meg a mi IR listánkat de nem hiszem hogy lenne értelme

u.i: a mi OC egy barom, nem is vitatom; te legyél csak büszke a kis hajókázó primadonnádra
Cuchulain82
Ez annyira "pecces" hozzászólás volt...
Isten ne lássa a lelkem, én elismerem és tisztelem a BB, TB, meg társaik által elért eredményeket, a sikereket nem kell magyarázni, hatalmas sportemberek mind. Pl Gronkot külön imádom mint ember, meg játékos, mert megérdemli.
Fel tudtam dolgozni az SBn történteket is, mégmielőtt...

Az amiért mégis végtelen ellenszenvet érzek, az a hozzád hasonló seggfej kommentelők, válogatott bunkó hozzászólásai miatt van.
És ezért nagyon sajnálom mind a csapat játékosait, mind a normális szurkolókat kommentelőket, (lásd pl Wyatt), mert ők kurvára nem érdemelnék meg ezt az ellenszenvet, ami a csapatot éri.

Csak jelezném hogy az eredménykövetőben mostmár rendszeresen jelentkező ellenséges közeg, a rengeteg ahogy ti nevezitek "hater" egy tünet, aminek OKA van.
És ezek nem a sikerek, meg az irigység, amire szokás hivatkozni, hanem a fentebb idézett beképzelt kioktató igénytelen hányinger kommentek tömkelege.
Nyugodtan mondhatod rám is, hogy hater, leszarom.

Örülök, hogy ezen a fórumon még többségben vannak a normális peccesek és az ilyen ötös műhold féle ámokfutásokat ők maguk tudják elkussoltatni, pedig ez a legnehezebb tudom. Respect és kitartás srácok, egyszer kiürül majd az a bandwagon...

9 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Régi vágyam volt megvalósítani ezt a képregényt, fogadjátok szeretettel:


3 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Kis segítség a draft elé azoknak akik vakon repülnének bele:

Saját gyűjtés, mellette viszonyításképpen feltüntettem a relevánsabb oldalak bigboard-jain elért helyezéseket is.
Biztos nem tökéletes, most ennyire futotta.
A nevek mellett DT-nél a techszámok szerepelnek, futónál az f a fullbacket, a WRereknél az s a slotot, iOLben a c meg a centert jelöli. A LB-eknél meg az i/o értelemszerűen az ILB/OLB-re utal.

A számomra bluechip playerek külön kékkel kiemelve.

7 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Ez is csak egy átlagos szerda.
...
Ja nem!

11 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Nem akarom tudni milyen indíttatásból nézel nickelodeon jr-t.
Sixo
Nekem pl van egy 3 és egy 1 éves gyerekem. Következésképpen jobban képben vagyok a Mancs őrjárat tagjaival, mint akár a Seahawks rosterrel.

Ezalatt nem azt értem, hogy álmomból felkeltve tudom az összes kutya nevét, hanem emellett tisztában vagyok az erősségekkel/gyengeségekkel, logókkal, spéci képességekkel, félelmekkel, szokásokkal, kedvenc kajákkal, stb.
Valamint fejből tudok idézni bármelyik mellékszereplőtől valami random faszságot bölcsességet, legyen az a polgármester asszony, vagy akár Katie cicája.

Most hogy ezt leírtam, sírhatnékom támadt.
Meg szerintem offoltam is.

Akivel egy cipőben járok, az meg némán bólogat és együttérez.

9 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Ha szerda, akkor képregény-day! A kalandok folytatódnak! 😀

8 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Hiteles források szerint, a meseautóval érkezett!


Szerkesztette: akdestroyer

9 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 398 — Marquise Blair fan
Ha egy lufit felfújnak, az előbb utóbb úgy is kipukkan.
Hacsak nem leeresztik.
És vajon még mi lehet ANNÁL is rosszabb?
A következő részben kiderül.