Friss NFL-hírek (02/15)

Írta: r.baggio — 2013. február 15., 21:48

Logó- és stadioncsere Minnesotában, újabb ikon távozik Green Bay-ből, az év első franchise tage, igazolások

- Eldőlt, hogy az új stadion elkészültéig a Minnesota Vikings a helyi egyetem, a Minnesota Golden Gophers 2009-ben átadott pályáján fog játszani. A TCF Bank Stadium viszont nem fedett, mint a Hubert H. Humphrey Metrodome, két idény tehát erejéig kültéri meccsekhez kell alkalmazkodniuk még otthon is a Vikingeknek. A csapat logója szintén megváltozik, bár mint a képen (nem) látható, ez nem akkora léptékű váltás... (balra a régi, jobbra az új)

vikings

- Közeli források szerint a Packers megválik veterán DB-jétől, Charles Woodsontól. A döntés okai pusztán pénzügyiek, a franchise egyszerűen tudja belepréselni a fizetési sapkába a 2013-ban 9 millió dollárra jogosult remek, ám erősen korosodó - 36 éves - védő szerződését. Woodson azonban Donald Driverrel ellentétben nem is gondol a visszavonulásra, máshol próbál majd szerencsét.

- Három nappal a franchise tagek kiosztása előtt a Denver már bejelentette, hogy élni fog ezen opciójával Ryan Clady esetében. Az LT-t 2008-ban draftolta az első körben a Broncos, azóta a támadófal egyik legbiztosabb pontja, és noha a tag csak egy évre szól, Clady nem bosszankodhat, mert 3.5 millióról körülbelül 9.66 millió dollárra fog ugrani a 2013-as fizetése.

- A Philadelphia leigazolta a Baltimore-tól Dennis Dixont, a Buffalo pedig újraigazolta Tarvaris Jacksont (mindketten irányítók). A Bills még Ryan Fitzpatrickról sem mondott le, míg az Eagles minden valószínűség szerint Vick cseréjeként képzeli el Dixont, aki 2007-ben az Oregonnál még játszott Chip Kelly kezei alatt.