ARENA4
24 feliratkozó
1 hónapja
Apróság, de ha 15 órára írtok ki egy meccsismétlést, ne kezdjetek hamarabb, köszi!Kivéve ha hosszabb volt egy adás, mint a tervezett, nem szeretnénk kivágni belőle semmit és van egy élő este 7-kor, amire már ki kell érni. Akkor sajnos de, el kell kezdeni korábban.
Dzsokijuing
1 hónapja
Apróság, de ha 15 órára írtok ki egy meccsismétlést, ne kezdjetek hamarabb, köszi!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Nem is tudtam, hogy már most is van stúdió, nem csak SBn.
1 hónapja
milyen kommentátor felállás várható a konf döntőkre?Patriots-Broncos -> Kerek Isti + Zahovay Ádám
shiwnouk
Rams-Seahawks -> Maka + Pácsonyi Patrik
Stúdióban Bencsics Márk mellett Czirók Marci és Bodnár Beni, aztán éjjel Kovács István és Kovács Máté
1 hónapja
shiwnouk
74
milyen kommentátor felállás várható a konf döntőkre?
1 hónapja
Kell a kattintás, RTL Fókuszban Kilyén Tamás révén szokott NFL meg Superbowl lenni, múltkor NCAA is volt.rtl.hu/reggeli/2026/01/20/gyenesei-leila-super-bowl-egyesult-allamokIlyen címmel: Gyenesei Leila már tudja: ilyen anyós lenne belőle
Mikor volt RTL Reggeliben utoljára Superbowl téma?
Bruschi85
zacknorb
rtl.hu/fokusz/2026/01/17/hudak-gergely-amerikai-alom-sportosztondij-elit-egyetem

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
1 hónapja
rtl.hu/reggeli/2026/01/20/gyenesei-leila-super-bowl-egyesult-allamokIlyen címmel: Gyenesei Leila már tudja: ilyen anyós lenne belőle
Mikor volt RTL Reggeliben utoljára Superbowl téma?
Bruschi85
Poloska vagyok.
1 hónapja
rtl.hu/reggeli/2026/01/20/gyenesei-leila-super-bowl-egyesult-allamokMikor volt RTL Reggeliben utoljára Superbowl téma?

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
1 hónapja
Juhász Zoliról lehet tudni már hivatalosat, hogy nem lesz-e már tényleg idén?Persze, február 2. 2:00 az idei első Cup verseny a Clash-sel, aztán február 13-án éjjel jönnek a Duelek Daytonából, 15-én 20:30-tól pedig Daytona 500.shawnkaidén lesz nálatok Nascar vasárnap esténként? 😊
Toto21
shawnka
1 hónapja
Persze, február 2. 2:00 az idei első Cup verseny a Clash-sel, aztán február 13-án éjjel jönnek a Duelek Daytonából, 15-én 20:30-tól pedig Daytona 500.shawnkaidén lesz nálatok Nascar vasárnap esténként? 😊
Toto21
1 hónapja
Az az egyetlen valós alibiNCAA-döntő ismétlés ma 11:30-től és 22:30-től az ARENA4-en, ne hagyjátok ki!Miért ne, ha néztem hajnalban? 😀
r.baggio
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
NCAA-döntő ismétlés ma 11:30-től és 22:30-től az ARENA4-en, ne hagyjátok ki!Miért ne, ha néztem hajnalban? 😀
r.baggio
1 hónapja
meg Erdei és Dombi Tibi 😊Mármint lesz Kokó?Patriots-Texans -> Maka + Buday ZoliNCAA döntöjen kik lesznek, ha szabad kerdeznem?maka miért nem közvetített eddig a PO-ban? más sportra rakták?Sérültlistán volt, ma aktiváljuk.
shiwnouk
shawnka
Toto21
Bears-Rams -> Kovács Máté + Pácsonyi Patrik
NCAA döntő -> én + Kovács István
shawnka
Willie Parker
1 hónapja
Mármint lesz Kokó?Patriots-Texans -> Maka + Buday ZoliNCAA döntöjen kik lesznek, ha szabad kerdeznem?maka miért nem közvetített eddig a PO-ban? más sportra rakták?Sérültlistán volt, ma aktiváljuk.
shiwnouk
shawnka
Toto21
shawnka
1 hónapja
Patriots-Texans -> Maka + Buday ZoliNCAA döntöjen kik lesznek, ha szabad kerdeznem?maka miért nem közvetített eddig a PO-ban? más sportra rakták?Sérültlistán volt, ma aktiváljuk.
shiwnouk
shawnka
Toto21
1 hónapja
NCAA döntöjen kik lesznek, ha szabad kerdeznem?maka miért nem közvetített eddig a PO-ban? más sportra rakták?Sérültlistán volt, ma aktiváljuk.
shiwnouk
shawnka
1 hónapja
maka miért nem közvetített eddig a PO-ban? más sportra rakták?Sérültlistán volt, ma aktiváljuk.
shiwnouk
1 hónapja
shiwnouk
74
maka miért nem közvetített eddig a PO-ban? más sportra rakták?
1 hónapja
maka felesége írt párszor ide régen. pedig jó ízlése van mert falcons fan 😊Van akár csak egyetlen csaj is a fórumon...? 😀Viszonylag komoly az esélye annak, hogy a fórum jelentősen több, mint 50%-a nem a főnök csaja. 😛Valamint a fórum 50%-a nem a főnök csaja......😊Annyiban ezt az állítást helyretenném, hogy heti rendszerességgel dolgozunk együtt a 2024-es szezon edzőtáborai óta NFL tartalmakon, heti váltásban vezetik Márkkal a Countdownt és szerintem jobban benne van az NFL-ben, mint a fórum 50%-a. 🤜🤛Szöszi szeret beledumálni a másik mondandójábaA főnök csaja, a SB idején aktivizálják általában, hogy utazzon a SB -re is.
remontada
😂✌️
ozibozi
shawnka
csi77
jr79
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Akinek meg van azoknak meg nincs csaja, a csajnak van pasijaA fórum több, mint 50%-nak nincs csaja😅Viszonylag komoly az esélye annak, hogy a fórum jelentősen több, mint 50%-a nem a főnök csaja. 😛Valamint a fórum 50%-a nem a főnök csaja......😊Annyiban ezt az állítást helyretenném, hogy heti rendszerességgel dolgozunk együtt a 2024-es szezon edzőtáborai óta NFL tartalmakon, heti váltásban vezetik Márkkal a Countdownt és szerintem jobban benne van az NFL-ben, mint a fórum 50%-a. 🤜🤛Szöszi szeret beledumálni a másik mondandójábaA főnök csaja, a SB idején aktivizálják általában, hogy utazzon a SB -re is.
remontada
😂✌️
ozibozi
shawnka
csi77
jr79
zacknorb
2 hónapja
A fórum több, mint 50%-nak nincs csaja😅Viszonylag komoly az esélye annak, hogy a fórum jelentősen több, mint 50%-a nem a főnök csaja. 😛Valamint a fórum 50%-a nem a főnök csaja......😊Annyiban ezt az állítást helyretenném, hogy heti rendszerességgel dolgozunk együtt a 2024-es szezon edzőtáborai óta NFL tartalmakon, heti váltásban vezetik Márkkal a Countdownt és szerintem jobban benne van az NFL-ben, mint a fórum 50%-a. 🤜🤛Szöszi szeret beledumálni a másik mondandójábaA főnök csaja, a SB idején aktivizálják általában, hogy utazzon a SB -re is.
remontada
😂✌️
ozibozi
shawnka
csi77
jr79
Poloska vagyok.
2 hónapja
Sixo viselkedik úgy néhaVan akár csak egyetlen csaj is a fórumon...? 😀Viszonylag komoly az esélye annak, hogy a fórum jelentősen több, mint 50%-a nem a főnök csaja. 😛Valamint a fórum 50%-a nem a főnök csaja......😊Annyiban ezt az állítást helyretenném, hogy heti rendszerességgel dolgozunk együtt a 2024-es szezon edzőtáborai óta NFL tartalmakon, heti váltásban vezetik Márkkal a Countdownt és szerintem jobban benne van az NFL-ben, mint a fórum 50%-a. 🤜🤛Szöszi szeret beledumálni a másik mondandójábaA főnök csaja, a SB idején aktivizálják általában, hogy utazzon a SB -re is.
remontada
😂✌️
ozibozi
shawnka
csi77
jr79
warr_b
2 hónapja
Van akár csak egyetlen csaj is a fórumon...? 😀Viszonylag komoly az esélye annak, hogy a fórum jelentősen több, mint 50%-a nem a főnök csaja. 😛Valamint a fórum 50%-a nem a főnök csaja......😊Annyiban ezt az állítást helyretenném, hogy heti rendszerességgel dolgozunk együtt a 2024-es szezon edzőtáborai óta NFL tartalmakon, heti váltásban vezetik Márkkal a Countdownt és szerintem jobban benne van az NFL-ben, mint a fórum 50%-a. 🤜🤛Szöszi szeret beledumálni a másik mondandójábaA főnök csaja, a SB idején aktivizálják általában, hogy utazzon a SB -re is.
remontada
😂✌️
ozibozi
shawnka
csi77
jr79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"