Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
ha nincs kártyád asszem. De tudom ajánlani, hogy fűzz be pár ismerősöd, hogy küldesz neki kérést és kezdje el a játékot és akkor kapsz 50 flipping cardot.Lakiazt nem ő kapja, aki elkezdi?
több mint 13 éve
Miért mindig CB és RB jön ha packot nyitok?????Kurva annnyát ennek a játéknak.
Amúgy is geci unalmas,de így meg főleg.
több mint 13 éve
volt egy kis fölös flippingem és megvettem Dallas Clarkot, 89-es Cooley-t váltotta 😊
több mint 13 éve
ha nincs kártyád asszem. De tudom ajánlani, hogy fűzz be pár ismerősöd, hogy küldesz neki kérést és kezdje el a játékot és akkor kapsz 50 flipping cardot.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ahogy elnézem, a Colts playákat, a flippingben hnap PM lesz 😂LakiEz a baj, ma megint kijött clark, vagy 200 kéne hogy meglegyen... 😕
25kilóért mikor lehet pluszba venni kártyát?
több mint 13 éve
Ahogy elnézem, a Colts playákat, a flippingben hnap PM lesz 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Ulti nyitás 😕 2 ultimate 3 platinum,2 coll 3 sell,meg jött egy semmitérő Harbough 😕
több mint 13 éve
Egyszer kb. 10 percre mutatta a többiekét is, de azóta ilyen fos.Lakihetek óta szar. csak akkor mutat valósat, ha valakinek rákattintasz alul a képére
több mint 13 éve
Egyszer kb. 10 percre mutatta a többiekét is, de azóta ilyen fos.
több mint 13 éve
tipp, hogy ez miért így van? esetleg frissíteni?Nálam is csak a saját lvl. -em frissíti a többiekét nem.
Laki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
tipp, hogy ez miért így van? esetleg frissíteni?"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi én is a collectors-os táblázatot, megcsináltam én is.Eléggé időigényes 😀
több mint 13 éve
Basszus ott van Mathis és most nem tudom megvenni 😡 ráadásul a mai 5 ticketből mind buktam
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez érdekes..nyitottam egy ultit, volt benne egy 92+1es RB.Lecseréltem a 88+1est és +1gyel nőtt a ratingem 😀 Pedig bosszankodtam, hogy megint egy LE futó..
több mint 13 éve
Én is nyitottam egyet reggel. Jött egy 95ös és egy 94es OL, egy 88as és 91es LB plusz és Longwell. Az OLbe 95ös a leggyengébb ember 😀
több mint 13 éve
Ultit nyitottam most: Alex Mac: Coll
Aaron ROdgers: Team (+0)
Brian Westbrook +1: Team
Tod McClure: Coll
több mint 13 éve
konkrétan ma kaptam két Romot,két Gurode-ot,egy Garrard-ot és egy Flacco-t,mindezt egy ultiban,igaz nyitás közben kilépett a játék1,soknak érzem
2,szarok
3,ezek közül kettő meg is van
4,egy se fért be
tehát akkor a f*sz ki van 😛
több mint 13 éve
LE-k azok 1 contractot vesznek el?Nem láttam hosszabbításkor semmi kiírást..Emericoasszem igen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
LE-k azok 1 contractot vesznek el?Nem láttam hosszabbításkor semmi kiírást..
több mint 13 éve
nekem Ngata már megvan, 95-ösre meg nem költök ennyit 😛 szerintem nem éri meg annyira, túl sok jobb van nálacsak a contract 😀
Tomlint mivel hosszabbítjátok, 4 contracttal vagy 50k-ért?kaszo
több mint 13 éve
Rohadtul fel tudja baszni az agyam, hogy ma vettem 2 ulti packot és 2 ulti kártya volt benne, többi mind platinum!undorító..
több mint 13 éve
nekem Ngata már megvan, 95-ösre meg nem költök ennyit 😛 szerintem nem éri meg annyira, túl sok jobb van nálaTomlint mivel hosszabbítjátok, 4 contracttal vagy 50k-ért?
több mint 13 éve
Miért van meg mindenkinek Reggie csak nekem nem? Ez nem ér 😀FarkyNekem sincs meg, ne sírjál. 😊 😕
Pedig beférne a 94-es Boldin helyére.
Kéne PM, Clark, Wayne, Mathis és boldog lennék. 😊
Tomlin viszont bejön, 4-5 naponta simán tudok ultit venni, ha aktiválva van. 😊
több mint 13 éve
Miért van meg mindenkinek Reggie csak nekem nem? Ez nem ér 😀