Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
OFF:
DEF:
És így sincsen meg a 100-as rating... :S
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Én vagyok félreinformálva, hogy elvileg minden packban van min 1 non-dupe? csak mert ebben nem igazán volt 😕

Viszont Ngata megvan már, SJ-re meg nem is biztos, hogy összejönne, meg amúgy sem nagy upgrade (AP meg a 92+1 Foster vannak most)

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Csábít mind SJ, mind Ngata, mert 93-mas, illetve 92-es játékosok helyére jönnének, de kivárok 99-es playára és lehetőleg nagyobb upgradere. 😊
Van 1800 flip coinom, de ma jó kezdés után csak vesztettem, így a mai nap sima -30ban van 😀

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na ja, igazán betehettek volna egy választóképernyőt, hogy valóban meg akarod-e venni, vagy sem. Én is attól fosok, hogy valamire rányomok véletlenül és ugrik az összekuporgatott kártyahalom.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
**** véletlenül rákattintottam Finley-re és megvettem így a nehezen összeszedett kártyáimból maradt csak 650 😡

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
95.Laki
Ja bocs, csipás szemmel azt gondoltam 98, de így meg pláne nemkő 😀
Nyitottam ultit, 96+1es RB, ratingem így már 102!!! :o
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
95.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na egy 98as RB.De jó, hogy megvettem Wilsont 😊
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
University of LT
OFF:
DEF:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Na mutatok én is 😊

Offense:

Defense:

Az OL-re nálam is ráférne az erősítés 😊

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
nemsokára én is veszek egy ulti packot, lesz ám szentségelés előre látomkaszo
Wayne WR 96 sell
Mughelli RB 88 coll
Rivers LB 85 coll
Gamble CB 91 sell
Taylor CB 84 coll

kurva anyjukat most már komolyan....
ok hogy nektek már szinte nem is, vagy csak alig-alig lehet erősítés a fenti csapatokba, de nekem azért a 11-ből még 7 különböző posztomon van 92-es vagy annál kisebb játékos.....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na hát akkor én is megmutatom a csapatomat:

OL és TE erősítés azért jöhetne még 😊

off:

def:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja, meg a kickerem is 93-as, de abból nagyon nincs is 99 környékén senki, ha jól emlékszem.
Bálesz
ja, két 95-ös van, Kaeding meg talán Gould, ők a legmagasabbak
nemsokára én is veszek egy ulti packot, lesz ám szentségelés előre látom 😀kaszo
Akkor sorolom:
WR: 96,93 OL: 95,93,92,92,92 RB: 88+1, 96 TE: 90 QB 99+3 K: 95
CB: 99,96 S:94,97 LB: 86+1, 99, 90+1 DE: 95,95 DT:95,93
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ja, meg a kickerem is 93-as, de abból nagyon nincs is 99 környékén senki, ha jól emlékszem.
Bálesz
ja, két 95-ös van, Kaeding meg talán Gould, ők a legmagasabbak
nemsokára én is veszek egy ulti packot, lesz ám szentségelés előre látom 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Megvettem Wilsont, 101es ratingnél már nem igazán lesz növekedés sima playától, max LE-től.Szerintem sokkal nagyobb az esély, hogy ulti pakkban LE lesz, mint h 97-98as..Emerico
Wow, hogy vagy már 101es? 😀 Én 100as vagyok, és egyébként az elitekre gyűjtök, azért van már lassan 700 a collectionben. Na ők fognak sokat dobni.tenorx
Én 99-es vagyok, collectiont ugye csak most kezdtem el, van kb. 130 kártyám. 😀
Rohadt lassú lesz.. De így TOmlinnal legalább azért 3-4 naponta tudok venni egy ultit, így remélhetőleg majd collectionbe, csapatba upgrade azért jövöget majd.. No meg most van 1830 flip coinom, remélhetőleg abból is azért tudok majd pár hetente veszegetni valami 97-99-es játékost a csapatba.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Megvettem Wilsont, 101es ratingnél már nem igazán lesz növekedés sima playától, max LE-től.Szerintem sokkal nagyobb az esély, hogy ulti pakkban LE lesz, mint h 97-98as..Emerico
Wow, hogy vagy már 101es? 😀 Én 100as vagyok, és egyébként az elitekre gyűjtök, azért van már lassan 700 a collectionben. Na ők fognak sokat dobni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megvettem Wilsont, 101es ratingnél már nem igazán lesz növekedés sima playától, max LE-től.Szerintem sokkal nagyobb az esély, hogy ulti pakkban LE lesz, mint h 97-98as..
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Reggel 9 előtt nem éri meg flipelni nekem :/ Ma is és tegnap is -14be jöttem ki a 4ből,amikor meg 9után nyomom akkor meg legalább 30+ba 😐

több mint 13 éve
Egy jó OL jöhetne hetire, vagy egy 99-es WR. Az OL-ben vannak 93-as játékosaim (2 is), meg egy 92-es, az egyik WR-em meg 94-es. A többiek fölötte, ott már nem lenne akkora upgrade.

Szóval OL, de még ne most, mert csak 650 körül járok 😀

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na látod őt elcserélném PM-re 😊
Most nyitottam ultit, de ilyen nincs.Megint 4 platinum meg 1ulti😡@
Vajon mi lesz a következő best flipben?Eddig mik voltak?Emerico
LE Suh, All-pro Woodson, Patrick Willis, most pedig Wilson. A legelsőre nem emlékszem már :/Mev
Asszem All-Pro RodgersFarky
POTW Rodgers (a 97-es). emlékszem a kék mezre, meg Rodgersből nincs is All-Pro 😊

több mint 13 éve
Nyitottam egy ultit és jött Evans OL 98 és váltott egy 92-est. A többi az felejtős.Farky
LE Suh, All-pro Woodson, Patrick Willis, most pedig Wilson. A legelsőre nem emlékszem már :/Mev
Asszem All-Pro Rodgers

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyitottam egy ultit és jött Evans OL 98 és váltott egy 92-est. A többi az felejtős.Farky
LE Suh, All-pro Woodson, Patrick Willis, most pedig Wilson. A legelsőre nem emlékszem már :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vajon mi lesz a következő best flipben?Eddig mik voltak?
több mint 13 éve
Nyitottam egy ultit és jött Evans OL 98 és váltott egy 92-est. A többi az felejtős.

több mint 13 éve
stitch90 256
Nah a tegnapi kérdése itt a válasz ismét.
Nyitok épp ultit, 1 ulti, 3 POTW, meg egy fos. 😀
Mindjárt meg is lássuk, mit rejt, de látszatra szép, úgyhogy full fos pack lesz azt hiszem. 😊

meg is van
94-es Boldin, collection
85-ös Morrison, collection
84-es Sean Lee, collection
89-es Laron Landry, collection
94-es Grubbs, OL-be befért legalább egyeüdliként, 92-es playa helyéreStez
hát igen, az enyém tánerősebb volt POTW ügyileg.

Nick Collins 94 S
Terell Owens 95 WR
David Garrard 89 QB

Vamos Gringos!